2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
gunaydınn
sanada hayırlı cumalar canım
sabah işe gelmek cok zor oldu hava puslu sıcak yataktan kalkmak
bakalım göbişler kocaman olunca napıcas
bu arada oğlunun basarılarının devamını dilerim

teşekkür ederiz teyzesi e okuldan baktım güzel bi karne bekliyo bizi çok şükür göbişler büyü düğü zmnı çok dert etmiyorum çok şükür oğlumda eşimde çok yardımcı bana

içinizi bozmayın benim böbrekler devamlı kum üretir bünyem yapıyo çocukluğumdan beri :) hamile olduğumu öğrenmeden yani mercimeğim benimleyken ama benim haberim yokken kum döktüm ve idrar yollarımda yara ve iltihap vardı tahmin edebileceğiniz en ağır antibiyotikleri kullandım çok şükür bişey olmamış içinizi ferah tutun

canımm çok sevindim maşallah. Rabbim size bağışlasın prensesini küçük mucizeni . boyu ne kadar olmuş aynı gidiyoruzya senle

korkmayın kızlar bende kullandım. 3doktora sordum zararlı olsa hiç söylermiyiz bu vebali nasıl alalım dediler. kullanılmazsa iltihap kana karışıyomuş ondan rahat olun. ben bide 7.haftada kullandım tam düşük riskinin yüksek olduğu sıralar hiçbişey olmadı çok şükür. zararlı antibiyotikler düşüğe sebep oluyomuş.

: canım benimmmm hem bana hem kızıma arkadaşsınızzzz:))))

birkannnnnnnnnnn gözün aydın şekerim çokkkkkkkkkkkkkk sevinidim
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

birkannnnnnnnnnn gözün aydın şekerim çokkkkkkkkkkkkkk sevinidim
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

gullummmm çok sağol kuzummm hala alışamadım biiyomusun bi kızım olcağı fikrine valla ağzım kulaklarımda oğlanda olsa böle olurdum sanırım nasıl bi duygudur bu yaaa D

birkaan ve mercimeg

hayırlı olsun kızlar Allah kucağınıza almayıda nasaip etsin inşallah :)

bende cumartesi gidicem doktora bakalım öğrenebilecekmiyim çok heyecanlıyım

belirtileri alalım hemen belki banada uyar bi kaçı :)

göbeğini nasıl yemeniz içimeniz bilgi verebilirmisiniz :)

bu arada herkeslere günaydın kızlarrrrrrr

gullummmm çok sağol kuzummm hala alışamadım biiyomusun bi kızım olcağı fikrine valla ağzım kulaklarımda oğlanda olsa böle olurdum sanırım nasıl bi duygudur bu yaaa D

valla cnm aynen ole bende senin gibi olurdum kız olmasıda erkek olmasıda hiç farketmez
ole bi lüksüm yok
şundan 4 ay öncesine kadar tırnağına hasrettim
rabbim lütfetmiş vermiş
valla kuşum kız da olsa erkek te olsa aynı heyecanı yaşardım
doktorum sağlıklı dediği sürece ağzım kulaklarımda olurdum bende senin gibi

sağol canıııııımmm Allahım hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah:) ben kaç gündür iyiydim 6-7 haftalarda midem bulanmıştı ama geri geldi resmen yaa 3-4 gündür içim dışıma çıkacak göbüşümde tabiki hissediyorum artık büyüdüğünü ama kilo almadım henüz hatta kilo verdim bide tansiyonum çok düşüyo başım çok dönüyo tatlıdan nefret ediyorum sevdiğim şeyleri yiyemiyorum tiksiniyorum dengem değişti

evet canım tabikiii 4 ay önceye kadar hasrettik çok üzüldük bekledik değdi herşeye ama :) bundan güzel hediye telafi mi olur :) hiç farketmes tabi cinsiyeti sağlığı yerinde olsun daha ne isterim güzel çirkin olmaz bebişin hepsi cannn :)))

ÇOKKKKKK SEVİNDİMMMMMMMMM HAYIRLI OLSUN GÖZÜNAYDIN PRENSESİN O KIPIR KIPIRLIĞINI YESİNLER HERŞEY YOLUNDA YA MÜKEMMEL KIZÇE GELİYO BİTANE DAHAAAA

canım benim iyiyim çok şükür..güzel haberlerimi de yazacağım inşallah sizlere.
bu arada dua listemize devam etmişsiniz çok mutlu oldum valla Rabbim kabul etsin dualarınızı
gelirim ben gelirim .. benim topik belli sizi de beklerim

Son düzenleme:

CANIM BENİM PEK SEVİNDİM HAYIRLI OLSUN KIZÇEN GELİYOMUŞ OĞLUNA Bİ KIZKARDEŞ MAŞALLAH BOYUDA KİLOSUDA İYİ SENDE BEN GİBİ KABURGA SAYMIŞIN AMA BANA BİŞEY DEMEMİŞTİ HAYIRLI OLSUN GÖZÜNAYDINNNNN

OĞLUŞUN HAYIRLI OLSUN CANIM GÖZÜNAYDIN

çokkkkkk sevindimmmmmmmmm hayırlı olsun gözünaydın prensesin o kıpır kıpırlığını yesinler herşey yolunda ya mükemmel kızçe geliyo bitane dahaaaa

sağolasınnn teyzesiiii bis hala çok heyecanlıyızzz sormaa :)))) ağzımız kulaklarımızda geziyoz babamızda öle :d

günaydın kızlar...

cinsiyet ögrenenler olmuş gözünüz aydın...herkese hayırlı olsun..

bize %90 kız demişti 8 gün sonraya randevumuz var bakalaım kesinleşir inşallah...

şimdiden şafak sayıyoruz..bebişimi görmeyeli 3 haftayı geçicek sonlara dogru hiç vakit geçmiyo

sağolasınnn teyzesiiii bis hala çok heyecanlıyızzz sormaa :)))) ağzımız kulaklarımızda geziyoz babamızda öle :d

heyecan ben bile heyecanlandım duyunca seni düşünemiyorum ne bileyim burda bu güzel haberleri duymak biri mutlu olduğunda sende iyi oluyosun kızçenle babayı devirirsiniz artık heheheh

Hepinize hayırlı cumalar rabbim gönlünüzdekini nasip etsin dualarınız kabul osun

canım durumuna uygun dedilerse idrar yolları riskli iyileşmesi önemli ama çok da rahat etmezsen doğum doktorunu ara sor istersen

canım çok çok geçmiş olsun burnunu sildiğin mendile krem sür, sarımsaklı yoğurt ve meyve suyu içmeye çalış

biz hafta içi en geç 7.45te uyanmak durumundayız ki üç haftasonudur da aynı tempoda uyanıp işe ya da kursa gidiyorum, eve gidince ben de doğru düzgün yemek yapasım yok yapsam da çok kötü oluyor nedense, bir haftadır çamaşırları balkondan toplayamadım yerine yenilerini yıkayıp asamadım falan anlayacağınız oldukça halsizleşiyorum ben de geçecek bunlar ne yapalım

bizim çocuk sizin kıza uzaktan uzaktan bakar öyleyse ne yapalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…