gunaydınn
sanada hayırlı cumalar canım
sabah işe gelmek cok zor oldu hava puslu sıcak yataktan kalkmak
bakalım göbişler kocaman olunca napıcas
bu arada oğlunun basarılarının devamını dilerim
slm bende antibiyotik kullanıyorum bende hiç kullanmak istemiyorum ama durumum baya kötüleşti. 15 gündür öksürmekten mahvoldum sonunda doktora gittim bronşit olduğumu eğer antibiyotik kullanmazsam geçmeyeceğini söyledi verdiği antibiyotik asemax. Ilacı aldıktan sonra kendi doktoruma gittim kullanan bebeğe bi zararı olmaz dedi. çok öksürürsen de düşük yaparsın dedi çok korktum. Başka uzman bi doktora daha sordum oda kullan antibiyotik dedi. Hiç kullanmak istemiyorum ama ne yapacağımıda bilmiyorum
günaydınnn canlarııımmmm, dün doktordaydıkk prensesim geliyooooooo :))))) oldukça sağlıklı maşallah karın çevresi bacak byu falan günümden 4 gün önde gidiyo uyumluyuz günümüzle hemen hemen :)))) 77 gram olmuş mimik kelebeğimmm kıpır kıpırdıı, Allahım sen ne büyük bi mucize verdin bana böyleee:))))))))))
korkmayın kızlar bende kullandım. 3doktora sordum zararlı olsa hiç söylermiyiz bu vebali nasıl alalım dediler. kullanılmazsa iltihap kana karışıyomuş ondan rahat olun. ben bide 7.haftada kullandım tam düşük riskinin yüksek olduğu sıralar hiçbişey olmadı çok şükür. zararlı antibiyotikler düşüğe sebep oluyomuş.slm bende antibiyotik kullanıyorum bende hiç kullanmak istemiyorum ama durumum baya kötüleşti. 15 gündür öksürmekten mahvoldum sonunda doktora gittim bronşit olduğumu eğer antibiyotik kullanmazsam geçmeyeceğini söyledi verdiği antibiyotik asemax. ilacı aldıktan sonra kendi doktoruma gittim kullanan bebeğe bi zararı olmaz dedi. çok öksürürsen de düşük yaparsın dedi çok korktum. başka uzman bi doktora daha sordum oda kullan antibiyotik dedi. hiç kullanmak istemiyorum ama ne yapacağımıda bilmiyorum
cnm çok sevindim kızımın daha doğmadan bir çok arkadaşı oldu nerdeyse :)
TOPİKTEKİ PİPİCAN ANALARI BU MSJ IM SİZEDİRBU GÜN İTİBARİ İLE İSİZİNLE TÜM İRTIBATIMI KOPARIYORUM MÜMKÜNSE SANALDA YADA REELDE GÖRÜŞMEYELİM ALLAH KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDERSE ALYA'M GELİYOR (NOT BU UYARIYI KOCİŞ YAPMAMI İSTEDİ KENDİDE Bİ KAÇ ARKADAŞINI AYNI ŞEKİLDE UYARDI BEN SİZSİZ DURABİLİRMİYİM HİÇ )
günaydınnn canlarııımmmm, dün doktordaydıkk prensesim geliyooooooo :))))) oldukça sağlıklı maşallah karın çevresi bacak byu falan günümden 4 gün önde gidiyo uyumluyuz günümüzle hemen hemen :)))) 77 gram olmuş mimik kelebeğimmm kıpır kıpırdıı, Allahım sen ne büyük bi mucize verdin bana böyleee:))))))))))
canımm çok sevindim maşallah. Rabbim size bağışlasın prensesini küçük mucizeni. boyu ne kadar olmuş aynı gidiyoruzya senle
allah razı olsun kuzuumm sağoll, bizim tam 15 cm prenses biraz önde gidios hatta 2-3 gün öle diyo doktorumus.. 77 gram olmuş senin kaçtı canım?
birkannnnnnnnnnn gözün aydın şekerim çokkkkkkkkkkkkkk sevinidim
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
gullummmm çok sağol kuzummm hala alışamadım biiyomusun bi kızım olcağı fikrine valla ağzım kulaklarımdaoğlanda olsa böle olurdum sanırım nasıl bi duygudur bu yaaa D
birkaan ve mercimeg
hayırlı olsun kızlar Allah kucağınıza almayıda nasaip etsin inşallah :)
bende cumartesi gidicem doktora bakalım öğrenebilecekmiyim çok heyecanlıyım
belirtileri alalım hemen belki banada uyar bi kaçı :)
göbeğini nasıl yemeniz içimeniz bilgi verebilirmisiniz :)
bu arada herkeslere günaydın kızlarrrrrrr
valla cnm aynen ole bende senin gibi olurdum kız olmasıda erkek olmasıda hiç farketmez
ole bi lüksüm yok
şundan 4 ay öncesine kadar tırnağına hasrettim
rabbim lütfetmiş vermiş
valla kuşum kız da olsa erkek te olsa aynı heyecanı yaşardım
doktorum sağlıklı dediği sürece ağzım kulaklarımda olurdum bende senin gibi
efsunnnnnn hoşgeldin kuzummmm
nasılsın yeni gördüm msj
haydiii tatlişkommmm Allahım en hayırlısından nasip etcek inşallah
dua listemiz devam ediyor senden yadigar
haberdar et bizi özledik ayrıca daha sık ugrasanaaaa
herşey yolunda genelde kaburga saydık arkası dönüktü ama kıpır kıpırdı 171 gr olmuşuz boyu 14 cm çok şükür herşey yolunda dedi dr kesin olmamakla birlikte büyük bir ihtimal kızınız geliyor dedi arkası dönük olduğundan net göremedi sanırım kan verdik bide dörtlü tarama testi için bide taaa bir ay sonraya gün verdi bidaha :S:S
iyi geceler kızlar..
Son olanlardan sonra topic in havası kaçmış sanır. Keşke böyle olmasaydı.Çok keyifli bir ortam vardı burda. Umarım tekrar eski günlere dönülür. Bende her akşam eve geldiğimde keyifle okurum yazılanları :))
Bu arada bugün doktor kontrolüm vardı1 aylık beklemenin sonucunda gördüm bebişimi. Kocamann olmuş yaa çok şaşırdım. Artık tam bir bebek gibi gözüküyor. 4 lü test içinde kan verdim. İnşallah bunda da bi sıkıntı çıkmaz bu aradaaa cinsiyetide öğrendikk oğluşum geliyoorrrr Çok sevinçliyim. Ama cinsiyetinden çok sağlıklı kıpır kıpır gördüğüm için. 1 ay beklemek çookk zorrmuş. Şimdi tekrar nasıl geçer koca 1 ayy
çokkkkkk sevindimmmmmmmmm hayırlı olsun gözünaydın prensesin o kıpır kıpırlığını yesinler herşey yolunda ya mükemmel kızçe geliyo bitane dahaaaa
sağolasınnn teyzesiiii bis hala çok heyecanlıyızzz sormaa :)))) ağzımız kulaklarımızda geziyoz babamızda öle :d
Kızlar iyi akşamlar, çok cnm sıkkın yaa
idrarımda bakteri çıktı, doktorda antibiyotik verdi Zinnat500
hiç kullanasım yok ama kullanmasam daha tehlikeli biliyorum,sizler naptınız ?? hiç antibiyotik kullananınız oldumu veya bu zinnat antibiyotğni kullandınızmı(((
gebeliktede bi zararı yok diye söyledi doktor ama yinede gönlüm rahat değil...
kızlar ben çok hastayım,kaç gündür yatıyorum çok kötü öksürük var ayrıca hapşırmakdan burnumun etrafı kıpkırmızı oldu,bulantılar da cabası,doktorumu aradım sordum paroldan başka birşey veremem dedi,karnım acımaya başladı artık...
of kızlar benim uyku düzenim çok fenagittikçe de kötüleşiyor,
genellikle 1 günüm şöyle geçiyor;
öğlen 12 gibi uyanıyorum
gündüz geziyorum ark.a falan gidiyorum yada onlarla dışarı çıkıyoruz.
öyle temizlik yaptığım da yok 2 haftada bir yardımcı geliyor eşim evde olduğunda birlikte yapıyoruz
yemeği de ya bir önceki geceden yada eşim geç geliyor onun gelmesine yakın yapıyorum.
eşim uyuyana kadar onunla vakit geçiriyoruz yada misafir geliyor.
veeee o uyuduktan sonra benim uzun gecelerim başlıyor :85:....
revolution- walking death- once upon a time vb. gibi bol canavarlı dizilerime başlıyorum :95:...
dizilerim bitiyor kitaba başlıyorum -şuan klon'u okuyorum o da hareketli bir kitap- onu okurken güneşin doğmasına yakın uyuyakalıyorum...
öğlen de anca 12 gibi uyanıyorum -o da acıkıp uyanıyorum-
evde olan arkadaşlar sizin gününüz nasıl geçiyor kaçta yatıp kaçta kalkıyorsunuz????
zaten çok pratik evde dört dönen biri değildim hamilelikte hepten canım bişey yapmak istemez oldu
tansiyonumda hep düşük çıkıyor onunla ilgili olabilir mi acaba?
annem işten eve gelirdi, yemek yapardı, heryeri temizlerdi hergün, bize bakardı park götürürdü, ders çalıştırırdı, haftanın 1-2 günü nöbeti olurdu bir de, çarşaflara tişörtlere varana kadar herşeyi ütülerdi dikiş nakış örgü yapardı mutfakta pasta börek eksik olmazdı....
ben niye böyleyimkime çekmişim bilmem
bir arkadaşım dedi ki hamilelikteki uyku düzenine bebek alışırmış, benim kızım ben gibi sabaha kadar uyumayacak mı
bu durumu nasıl çözsem ki sabah erken kalkmak spor yapmak nefes egzersizleri gebelik kurslarına falan gitmek istiyorum, daha verimli bir gün geçirmek istiyorum:18:
dipnot; görmemiş smile yapmayı öğrenmiş her cümlenin sonunda smile yapmış gibi oldu kusura bakmayın
cnm çok sevindim kızımın daha doğmadan bir çok arkadaşı oldu nerdeyse :)
TOPİKTEKİ PİPİCAN ANALARI BU MSJ IM SİZEDİRBU GÜN İTİBARİ İLE İSİZİNLE TÜM İRTIBATIMI KOPARIYORUM MÜMKÜNSE SANALDA YADA REELDE GÖRÜŞMEYELİM ALLAH KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDERSE ALYA'M GELİYOR (NOT BU UYARIYI KOCİŞ YAPMAMI İSTEDİ KENDİDE Bİ KAÇ ARKADAŞINI AYNI ŞEKİLDE UYARDI BEN SİZSİZ DURABİLİRMİYİM HİÇ )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?