günaydın kızlarr sizlere deee :)
merak ettim özel hastaneye mi gidiyorsunuz yoksa devlete mi???
ben önce özele gittim bu hafta da devlete gideceğim inş.
günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnntopiğimiz günden güne kalabalıklaşıyo maşallaaahhhh yoğun bir topik olur İnşallaaahhh....
günaydın cnmm ben özele gidiyorum.. kan tahlillerini devlette yaptırmak istedim ama olmuyomuş onuda özelde yaptırdım mecburen...
hangi kan tahlilleri canım?birde neden devlet yapmıyor ki?
doktorun istediği kan tahlilleri vardı cnm.. açlık kan şekeri, hepatit, karaciğer, hormon vs testleri istedi dün kan verdim bugün alıcam sonuçları cuma da doktora gidicez İnşallah.. devlet hastanesini aradım dedim durum böyle böyle ben sadece kan tahlili yaptırmak istiyorum yaptırabiliyomuyuz dedim önce doktora muayene olmanız lazım sonra doktor isterse kan testi verebilirsiniz dedi.. bende devlette o kadar sırayı bekleyipte heder olmak istemedim açıkcası gittim yaptırdım özele.. sağlık ocağındada yaptırabilirdim ama hemşirenin birine sordum ordaki sonuçlar pek sağlıklı olmayabiliyo dedi kafam karıştı işimi sağlama aldım bende
ben özele gittim, ama bazı tahlilleri aile hekimimde yaptırabilirim
günaydın cnm özel labaratourda mı yokda polikilinikte mi yaptırdın
günaydınlarrr herkeseee....aramıza yenii katılanlara hoş geldinizzz diyorum....her gün artıyor sayımızzz ne güzell.......midem kötüü ama çok şükürr karnım doyunca bir iki saat rahat ediyorummm...bu sabah çok kötüydüm ama kalkıp bir iki lokma bişey hazırlayamadım düşündüm de annem olsa yanımda bişeyler hazırlasa da yesem...annemii özledimmm....ağladım...çok hassaslaştım bu hamilelik döneminde...
günaydın cnm özel labaratourda mı yokda polikilinikte mi yaptırdın
Ay kızçem benim ben de dün hiç olmadık birşeye gözyaşı döktüm anlamadım kendimi aynaya baktım ağlayan benim ama sanki ben ağlamıyorum çok tuhaftı sonra gülmeye başladım birdenSeni,senin anneni ve miniciğini yerim ben normal olan duygular bunlar dert etme,üzme kendini yeter
Bende özele gidiyorum canım ilk doğumumda özeldi inşallah buda öle olursa ii olacak..
Sen, ümitlendirmek istemem canım.İnşallah olumlu çıkar sonuç ama benimde 3.hafta kasığımda batma ve sol bacağım yürürken kasıılıyodu.Ben adet olmadan önce hiç şikayetim olmazdı.bu durumdan şüphelendim ve adetime 5 gün kala idrar testi yaptım.2.çizgi silik çıkınca direk kan testine gttim ve pozitif dediler.yani 3.5 haflaıktı öğrendiğimde.Ama ultrasonda görmeden tam sevinemiyoruz tabii.pazartesi gidicez inşallah sağlıklıdır.
Umarım sen de güzel haber alırsın.
ınsll cnmm zaten hele o sormalar yok mu cok skr bızımkıler bılıncıydı cok sormazlardı ama olsun genede elhamdulılllahh nısbet ıcın deıl ekndınız ıcın dgur kızzz:1Rabbim inşaallah kucağınıza da almayı nasip eder. e 8 senedir evliyim hala çocuk sahibi olamadık. Çok ağır imtihanlardan geçtik. sadece eşimle ben değil etrafımdakiler de imtihan oldu. Çocuğum yok diye laf sokuşturan , beni aşağılayan o kadar çok cahil insanlarla muhatap olmak zorunda kaldım ki , benim yerime taş olsa dayanamaz çatlardı. Ne kadar sabırlı bir insan olduğuma kendim bile hayret ettim. Allahın izniyle bu çocuğu doğuracam. Bu konuda o kadar çok yıprandım ki çocuğu kendim için değil neredeyse bana laf sokuşturan cahil insanlara nispet doğurasım var.
batyencede öle cunnku gece uyandırıyor acımm dıe ama cnm ıstemedıgı ıcın 1-2 cubuk kraker yıyıp namazımı kılıpyeni hamişler hoşgeldiniz mide bulantısı aç kalıncada oluyo kızlar bende 24 saat bulananlardanım
amınn agzına saglıkkkkızlar keseleri gören,kalp atışlarını duyan tüm anneleri tebrik ederim
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
bende yengeç burcuyum,inş. yavrum da öyle olcak,çok şaşkınım
Bu ne farklı ne güzel duygudur ya rabbim...
sen ne büyüksün...
biz sana hiçbir şey vermeden sen hediyelerin ne güzelini,mucizeni verdin bize....
onu sağlıkla kucağımıza da almayı nasip et,koru esirge,bizlere bağışla inş.
ayne cnmm geen cumadan berı bızdede öleee 6 hafta bıttı basladık bızde cok skr bıze bu anları yasatanaa elhamdulıllahhhhoş geldiniz kızlar her geçen gün artıyor sayımız....ama hemen hemen hepimizin bir yarası bir kaybıı varrr....bölee toplanmışız bu topiğeee inşşş uğur getirir bizee hepimizin sağlıklı bebeişleriii olur....benim bulantım tam 6.hafta bittiği gün başladııı.....canım sıkkın biraz bu yüzden artmaz inşşş .çünküüü ben de çalışmak zorunda olanlardanım...
ay canım ya benimde başladı mide bulantılarım yemek yiyemiyorum açım canım istemiyor meyva yiyorum armut ve elma bulantıya iyi geliyor diye duydum bakalım fayda edecekmi halsizlikte var ya ama bebişimiz olcak diyede heyecanda var hayırlısı YA NE KALDI ŞUNUN SURASINDA :) :1
EN AZ 15 GUN GECSIN ULTRASON ICIN CNMMMAynı gün öğrenmişiz:)
ben de şimdilik sadece keseyi gördüm cmrtesi günü.
bu cuma için kalp atışları ve kesenin içi için çağırdılar ama erken diye gitmeyi düşünmüyorum.
Sadece kan tahlilleri için çarşamba gidicem.
AYNEN HEHE DUYGUSALL SÖLENN VAR HERKESLERDEEgünaydınlarrr herkeseee....aramıza yenii katılanlara hoş geldinizzz diyorum....her gün artıyor sayımızzz ne güzell.......midem kötüü ama çok şükürr karnım doyunca bir iki saat rahat ediyorummm...bu sabah çok kötüydüm ama kalkıp bir iki lokma bişey hazırlayamadım düşündüm de annem olsa yanımda bişeyler hazırlasa da yesem...annemii özledimmm....ağladım...çok hassaslaştım bu hamilelik döneminde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?