2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn topiğimiz günden güne kalabalıklaşıyo maşallaaahhhh yoğun bir topik olur İnşallaaahhh....

günaydın kızlarr sizlere deee :)

merak ettim özel hastaneye mi gidiyorsunuz yoksa devlete mi???

ben önce özele gittim bu hafta da devlete gideceğim inş.

günaydın cnmm ben özele gidiyorum.. kan tahlillerini devlette yaptırmak istedim ama olmuyomuş onuda özelde yaptırdım mecburen...

Günaydın herkeze
arkadaşlar ne güzel dular etmişsiniz öyle allah kabul eder inşallah hepimizin dualarını

benimde midem dün çok kötü idi ama bugün iyiyim çok şükür

hangi kan tahlilleri canım?birde neden devlet yapmıyor ki?

hangi kan tahlilleri canım?birde neden devlet yapmıyor ki?

doktorun istediği kan tahlilleri vardı cnm.. açlık kan şekeri, hepatit, karaciğer, hormon vs testleri istedi dün kan verdim bugün alıcam sonuçları cuma da doktora gidicez İnşallah.. devlet hastanesini aradım dedim durum böyle böyle ben sadece kan tahlili yaptırmak istiyorum yaptırabiliyomuyuz dedim önce doktora muayene olmanız lazım sonra doktor isterse kan testi verebilirsiniz dedi.. bende devlette o kadar sırayı bekleyipte heder olmak istemedim açıkcası gittim yaptırdım özele.. sağlık ocağındada yaptırabilirdim ama hemşirenin birine sordum ordaki sonuçlar pek sağlıklı olmayabiliyo dedi kafam karıştı işimi sağlama aldım bende

günaydın cnm özel labaratourda mı yokda polikilinikte mi yaptırdın

Günaydın canlarr... Herkese gönülden selam olsun. Gününüz güzel neşeniz bol alacağınız haberler sağlıklı olsun inşallaaaahhhhhh

günaydınlarrr herkeseee....aramıza yenii katılanlara hoş geldinizzz diyorum....her gün artıyor sayımızzz ne güzell.......midem kötüü ama çok şükürr karnım doyunca bir iki saat rahat ediyorummm...bu sabah çok kötüydüm ama kalkıp bir iki lokma bişey hazırlayamadım düşündüm de annem olsa yanımda bişeyler hazırlasa da yesem...annemii özledimmm....ağladım...çok hassaslaştım bu hamilelik döneminde...

günaydın cnm özel labaratourda mı yokda polikilinikte mi yaptırdın

ben de önce özeldeki doktorumu arayıp kabul ederse yaptırabileceklerimi aile hekiminde yaptırayım kalanı da yine özelinde yaparız diye sormayı düşündüm, aile hekimliği iş yerimin alt katı o yüzden oradaki hekim tahlilleri buradan da yaptırabileceğimizi söyledi, zaten tahlilleri nerede yaptırrısanı yaptırın aile hekimi de sonuçları istiyor, hatta benimki ultrason çıktısını bile istedi ama vermedim henüz :))))
aile hekimlerinin test sonuc güvenirliğini ben de duydum ama emin değilim, bir ara sorup öğrenip yazarım,

Ay kızçem benim ben de dün hiç olmadık birşeye gözyaşı döktüm anlamadım kendimi aynaya baktım ağlayan benim ama sanki ben ağlamıyorum çok tuhaftı sonra gülmeye başladım birden Seni,senin anneni ve miniciğini yerim ben normal olan duygular bunlar dert etme,üzme kendini yeter

saol canımmm...moral veriyorsunn....yaaa ben de dengesiz ruh halii de varrr bazen çok mutluyummm...bazense depresyonda ben bile kendimii tanıyamaz oldummm biraz daha zaman geçsinn vucudumuzda biz de alışacazz bu hormonlaraa artık....

teşekkür ederim ederim canım ilgilendiğin için..
belki gerçekten hamilelik belirtilerini yaşıyoruz belkide beynimiz bize acımasız bir oyun oynuyor.. bilemiyorum.. tek bildiğim evet ben galiba anne olmak istiyorum.. üstelik daha 2 ay öncesine kadar asla çocuk istemiyorum diyoken.. eğer beynimin bir oyunuysa bu ağrılar,acılar onunla çok pis hesaplaşıcam

hep iyi dilekler sunuyoruz ya birbirimize.. iyi dileklerimizin karşılığını alırız umarım hepimiz..

gunaydınlar hnm lAR nasılsınız ben ıyı degılım ama elhamdulılllah..cok sukkur bızeemıyorum ama mıdem kazınıyor sıfır ıstah v bu anı yasatana tıka basa yemegı ozledımm gece hıc uyumadık br wc molası bırde bel agrısı halende var sızdede varmı??
normal dıyorlar yerlesetıgı ıcınmıss daha yerlesmedımı bu bebe yaw:) cok suku r akıntım normal ılkk gunden berı sarımsıı cok sukurde aksam yataga gırecegım vakıt bel agrım baslıyor dr da taahfatya cars.gıdecegız yaa kalp atısı ıcınnn

kızlar bu arada ultrason ıcın en az 15 gun ara ıle gırın radyasyon oldugu ıcın dııkt edınn tmm mııı

ınsll cnmm zaten hele o sormalar yok mu cok skr bızımkıler bılıncıydı cok sormazlardı ama olsun genede elhamdulılllahh nısbet ıcın deıl ekndınız ıcın dgur kızzz:1

yeni hamişler hoşgeldiniz mide bulantısı aç kalıncada oluyo kızlar bende 24 saat bulananlardanım
batyencede öle cunnku gece uyandırıyor acımm dıe ama cnm ıstemedıgı ıcın 1-2 cubuk kraker yıyıp namazımı kılıp
yatıyorumm

amınn agzına saglıkkk

ayne cnmm geen cumadan berı bızdede öleee 6 hafta bıttı basladık bızde cok skr bıze bu anları yasatanaa elhamdulıllahhh
dımı caNIMM NE KALDIKIII

Sımdı gıdıp bırseyler yemelıyımmmm ınsll tıka basa yerım heheheh

kızlar bu arada çoğumuz temmuz değil haziran nnesi olabiliriz biliyormusunuz mesela ilk bebeğim erkek geç olur derler 17 mayıstı 7 mayıs ta oldu şimdi 13 temmuz bakalım nezamn olacak büyük ihtimal çoğumuz haziran 20 den sonra gelir minnaklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…