hepinize hayırlı cumalar rabbim gönlünüzdekini nasip etsin dualarınız kabul osun
heyecan ben bile heyecanlandım duyunca seni düşünemiyorum ne bileyim burda bu güzel haberleri duymak biri mutlu olduğunda sende iyi oluyosun kızçenle babayı devirirsiniz artık heheheh
kuşum sanada hayırlı olsun kızın oluyomuş ha çok sevinidimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
birkaan ve mercimeg
hayırlı olsun kızlar Allah kucağınıza almayıda nasaip etsin inşallah :)
bende cumartesi gidicem doktora bakalım öğrenebilecekmiyim çok heyecanlıyım
belirtileri alalım hemen belki banada uyar bi kaçı :)
göbeğini nasıl yemeniz içimeniz bilgi verebilirmisiniz :)
bu arada herkeslere günaydın kızlarrrrrrr
CANIM BENİM PEK SEVİNDİM HAYIRLI OLSUN KIZÇEN GELİYOMUŞ OĞLUNA Bİ KIZKARDEŞ MAŞALLAH BOYUDA KİLOSUDA İYİ SENDE BEN GİBİ KABURGA SAYMIŞIN AMA BANA BİŞEY DEMEMİŞTİ HAYIRLI OLSUN GÖZÜNAYDINNNNN
bizim çocuk sizin kıza uzaktan uzaktan bakar öyleyse ne yapalım :)
gözünüz aydın canlarım çok sevindim.bizim kıza arkadaş geliyor deseneize:)))
Allahım sağsalim bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
saol çiçeğim bende çok sevindim anlatamam
oğlan da hiç sıkıntım yok iken bunda mide bulantısı çok çektim kilolu olduğum göbik farkı yok
sağol bitanem çook tşk ettim :)
e öyle olcek artıkın
bende dün öğrendim cinsiyeti erkek olacakmış hayırlısıyla... listede kayseride doğum yapacakları gördüm.Kayseri'de doğum yapmayı düşünenler hangi hastane ve doktorla doğum yapmayı planlıyorlar acaba?
devirces tabiiii, akşam diyorummm getirip ayaklarını kafana kafana vurdurcam görürsün sen bundan sonra tek başınasın diyorummm oda diyoki sen görürsün asıl kızımla biz iyi anlaşcaz sen kalcan öle diyo :d çekişme başladıı ismimiz de hazır zati baba annesinin ismini koymak istiyodu her zaman saygı duyarım oda babası, ömrümü kırcağıma kafamı kırarım bennnn :)))))))))
gözünüz aydın canlarım çok sevindim.bizim kıza arkadaş geliyor deseneize:)))
Allahım sağsalim bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
bende dün öğrendim cinsiyeti erkek olacakmış hayırlısıyla... listede kayseride doğum yapacakları gördüm.Kayseri'de doğum yapmayı düşünenler hangi hastane ve doktorla doğum yapmayı planlıyorlar acaba?
günaydın arkadaşlar sabah şiddetli bi baş ağrısıyla uynadım iş yerindeyim şu andada bişey içemiyorum çin yağı var onu sürdüm böle alnıma anında ağrısı geçti etkisi geçince tekrar sürsem acab hamilelerle bir zararı varmıdır duyan varmı hiç
devirin tabide benden söylemesi kızçeler babalara biraz daha düşkün oluyoooobi doğsunlar da eminim bizde paylaşamayız babaannesinin ismi ne merak ettim ismiyle yaşasın miniğin kocişinle pek iyisin allah bozmasın canım birbirinize anlayışınız belli benimkide iyidir ama öküslükleri vardır
canım kilo durumun nasıl şuann senin :))))))))) miniğin kilo yaptımı sende yerim ben onuuuuuuu :)))))))))) meleklerimiiissss biziiiiimmm:)))))))
herkese iyi akşamlar kızlar karabiberim hayırlı olsun allah utandırmasın biz geldik dr dan ayrıntıları sonra geçerim size
iyi geceler kızlar..
Son olanlardan sonra topic in havası kaçmış sanır. Keşke böyle olmasaydı.Çok keyifli bir ortam vardı burda. Umarım tekrar eski günlere dönülür. Bende her akşam eve geldiğimde keyifle okurum yazılanları :))
Bu arada bugün doktor kontrolüm vardı1 aylık beklemenin sonucunda gördüm bebişimi. Kocamann olmuş yaa çok şaşırdım. Artık tam bir bebek gibi gözüküyor. 4 lü test içinde kan verdim. İnşallah bunda da bi sıkıntı çıkmaz bu aradaaa cinsiyetide öğrendikk oğluşum geliyoorrrr Çok sevinçliyim. Ama cinsiyetinden çok sağlıklı kıpır kıpır gördüğüm için. 1 ay beklemek çookk zorrmuş. Şimdi tekrar nasıl geçer koca 1 ayy
günaydınnn canlarııımmmm, dün doktordaydıkk prensesim geliyooooooo :))))) oldukça sağlıklı maşallah karın çevresi bacak byu falan günümden 4 gün önde gidiyo uyumluyuz günümüzle hemen hemen :)))) 77 gram olmuş mimik kelebeğimmm kıpır kıpırdıı, Allahım sen ne büyük bi mucize verdin bana böyleee:))))))))))
banada 24. haftada dediler
canım benim iyiyim çok şükür..güzel haberlerimi de yazacağım inşallah sizlere.
bu arada dua listemize devam etmişsiniz çok mutlu oldum valla Rabbim kabul etsin dualarınızı
gelirim ben gelirim .. benim topik belli sizi de beklerim
Günaydın arkadaşlar sabah şiddetli bi baş ağrısıyla uynadım iş yerindeyim şu andada bişey içemiyorum çin yağı var onu sürdüm böle alnıma anında ağrısı geçti etkisi geçince tekrar sürsem acab hamilelerle bir zararı varmıdır duyan varmı hiç
günaydın kızlar,hayırlı cumalar herkese.
hafta bitiyor nihayet.
benim tatil işleri suya yattı yer yokmuş bizim ekoköyde
canım çok teşekkür ederim her ne kadar konu sahibi olarak gözüksem de topik hepimizin sorumluluğunda aslında.hepimize hayırlı olsun.
kız geliyormuş maşallah.bir erkek bir kız Allah bizlere de nasip etsin inşallah.
ben de haftaya gideceğim sağlığı yerindedir inşallah.kız,erkek fark etmez ama merak ediyor insan
maşallah canım ,sağlığı da yerindeymiş oğluşun.ben de 1ay bekliyorum büyük bir sabırla ,doktora gidince çıkmak istemiyorum odadan.gözüm ekranda ayrılıyorum .
hayırlı olsun canım kızın,sağlığı yerindeymiş maşallah.sıra bize geliyor artık hayırlısıyla öğreniriz bizlerde.
bana ebe 16. haftayı doldurman gerekiyor aşı için demişti.
canım benim nasılsın?senden sonra senin varlığındaki gibi huzur ve neşe içinde olmadı topik bazı zamanlar ama toparlanıyor,gözün arkada kalmasın.
güzel haberlerini de bekliyoruz ,bizlerin duası kabul olur hepimiz senin için okuruZ.hayırlı haberler ver bize diye
kendine çok iyi bak kuzu.
o yağ hakkında hiç bir bilgim yok canım,ilk defa duyuyorum.:26:
allah razı olsun kocamdan bi gün olsun öfletmedi beni 4 senedir her zaman sölerim kayınvalidemdende kayınbabamdanda görümcelerimdende hepsinden razı olsun ailem oldular kendi ailem nasılsa onlarda öle:)) allahım kocamdan sonra da gözümü kapatmasın dua ederim hep :) ömrümmm diyorumya ömrüm iştee:))) cücüğümüzle mutluluğumuz katlanacak allah izin verirse :) kayınvalidemin adı atatürkün annesinin adı, çok güzel bence:). Kayınvalidemi çok da severim onun gibi naif candan vicdanlı merhametli olur inşallah, kocamda nazlı da eklemek istiyo iki tane isim olcak sanırım :) bi dahakine de ben koyarım ödeşiriz :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?