2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
gözünüz aydın canlarım çok sevindim.bizim kıza arkadaş geliyor deseneize:)))
Allahım sağsalim bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

bende dün öğrendim cinsiyeti erkek olacakmış hayırlısıyla... listede kayseride doğum yapacakları gördüm.Kayseri'de doğum yapmayı düşünenler hangi hastane ve doktorla doğum yapmayı planlıyorlar acaba?

[h=5]Günaydın, günaydın, Herkese....[/h][h=5]Güneş üzerinize doğsun ve mutluluklar yakanızı bırakmasın.
Sevgiyle, saygıyla, aşkla, çiçekle geçireceğiniz bir gün olsun
Bugün her gününüzden daha güzel daha canlı olsun
Yeşilin Ruhunuzu okşadığı, mavinin sessizliğinde kaybolduğunuz bir gün olsun
Bugününüz Hayallerinize kavuştuğunuz anlarla dolsun
Cumanız mübarek, gününüz aydın olsun.
Sağlıklı olun, Mutlu olun, Neşeli olun...
[/h]

heyecan ben bile heyecanlandım duyunca seni düşünemiyorum ne bileyim burda bu güzel haberleri duymak biri mutlu olduğunda sende iyi oluyosun kızçenle babayı devirirsiniz artık heheheh

DEVİRCES TABİİİİ, akşam diyorummm getirip ayaklarını kafana kafana vurdurcam görürsün sen bundan sonra tek başınasın diyorummm oda diyoki sen görürsün asıl kızımla biz iyi anlaşcaz sen kalcan öle diyo çekişme başladıı ismimiz de hazır zati baba annesinin ismini koymak istiyodu her zaman saygı duyarım oda babası, ömrümü kırcağıma kafamı kırarım bennnn :)))))))))

kuşum sanada hayırlı olsun kızın oluyomuş ha çok sevinidimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

saol çiçeğim bende çok sevindim anlatamam

oğlan da hiç sıkıntım yok iken bunda mide bulantısı çok çektim kilolu olduğum göbik farkı yok

sağol bitanem çook tşk ettim :)

bizim çocuk sizin kıza uzaktan uzaktan bakar öyleyse ne yapalım :)

e öyle olcek artıkın

canım kilo durumun nasıl şuann senin :))))))))) miniğin kilo yaptımı sende yerim ben onuuuuuuu :)))))))))) meleklerimiiissss biziiiiimmm:)))))))

hayırlı evlat olsun inşallahhh :))) Allah sağlıcaklar kucağına almayı nasip etsin canım..

Günaydın arkadaşlar sabah şiddetli bi baş ağrısıyla uynadım iş yerindeyim şu andada bişey içemiyorum çin yağı var onu sürdüm böle alnıma anında ağrısı geçti etkisi geçince tekrar sürsem acab hamilelerle bir zararı varmıdır duyan varmı hiç

devirin tabide benden söylemesi kızçeler babalara biraz daha düşkün oluyoooobi doğsunlar da eminim bizde paylaşamayız babaannesinin ismi ne merak ettim ismiyle yaşasın miniğin kocişinle pek iyisin allah bozmasın canım birbirinize anlayışınız belli benimkide iyidir ama öküslükleri vardır

gözünüz aydın canlarım çok sevindim.bizim kıza arkadaş geliyor deseneize:)))
Allahım sağsalim bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

tşk ettim cnm kukucanım geliyor pipicanı olanlar çatlasın

hayırlı olsun cnm allah kucağına almayı nasip etsin

ben duymuştum çin yağını görümcemin kocası baş ağrısına kullanıyomuş şıp diye kesiyo diye muhabbeti olmuştu ama hamlilelere bişeyi varmı bilmiyorum sen yine araştır geçmiş olsun

Allah razı olsun kocamdan bi gün olsun öfletmedi beni 4 senedir her zaman sölerim kayınvalidemdende kayınbabamdanda görümcelerimdende hepsinden razı olsun ailem oldular kendi ailem nasılsa onlarda öle:)) Allahım kocamdan sonra da gözümü kapatmasın dua ederim hep :) ömrümmm diyorumya ömrüm iştee:))) cücüğümüzle mutluluğumuz katlanacak Allah izin verirse :) kayınvalidemin adı atatürkün annesinin adı, çok güzel bence:). kayınvalidemi çok da severim onun gibi naif candan vicdanlı merhametli olur inşallah, kocamda nazlı da eklemek istiyo iki tane isim olcak sanırım :) bi dahakine de ben koyarım ödeşiriz

canım kilo durumun nasıl şuann senin :))))))))) miniğin kilo yaptımı sende yerim ben onuuuuuuu :)))))))))) meleklerimiiissss biziiiiimmm:)))))))

kuzum 101 ile başladım bi ara verdim 99 a düştüm şimdi 102 oldum tombik bi anneyim ben

günaydın kızlar,hayırlı cumalar herkese.
hafta bitiyor nihayet.

benim tatil işleri suya yattı yer yokmuş bizim ekoköyde

herkese iyi akşamlar kızlar karabiberim hayırlı olsun allah utandırmasın biz geldik dr dan ayrıntıları sonra geçerim size

canım çok teşekkür ederim her ne kadar konu sahibi olarak gözüksem de topik hepimizin sorumluluğunda aslında.hepimize hayırlı olsun.
kız geliyormuş maşallah.bir erkek bir kız Allah bizlere de nasip etsin inşallah.
ben de haftaya gideceğim sağlığı yerindedir inşallah.kız,erkek fark etmez ama merak ediyor insan

maşallah canım ,sağlığı da yerindeymiş oğluşun. ben de 1ay bekliyorum büyük bir sabırla ,doktora gidince çıkmak istemiyorum odadan.gözüm ekranda ayrılıyorum .

hayırlı olsun canım kızın,sağlığı yerindeymiş maşallah.sıra bize geliyor artık hayırlısıyla öğreniriz bizlerde.

banada 24. haftada dediler

bana ebe 16. haftayı doldurman gerekiyor aşı için demişti.

canım benim nasılsın?senden sonra senin varlığındaki gibi huzur ve neşe içinde olmadı topik bazı zamanlar ama toparlanıyor,gözün arkada kalmasın.
güzel haberlerini de bekliyoruz ,bizlerin duası kabul olur hepimiz senin için okuruZ.hayırlı haberler ver bize diye
kendine çok iyi bak kuzu.

o yağ hakkında hiç bir bilgim yok canım,ilk defa duyuyorum.:26:

ooo bir erkek daha geliyor topiğe Allah nazardan korusun.hayırlı evlat olur inşallah.

Sağolasın canım, senden haberler bekliyoruz artık :)

ailenizin mutluluğu herzman daim olsun senin bu yazını okurken duygulandım zorlukların üstesinden biribirinize tutuna tutuna geçmişsiniz rabbim eşinle aranı hep böle kılsın bebişinizde hep bu sevgi içinde büyüsün isminiz de pek güzel zaten sen ve eşin sevdikten ve istedikten sonra gerisi boş diğeri de sen koyarsın dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…