2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

amin cnm benim iyşallah sağlıklı olsunlarda sana zahmet listeye eklermisim kızımı :)

kuzum 101 ile başladım bi ara verdim 99 a düştüm şimdi 102 oldum tombik bi anneyim ben

:))) bebiş sağlıklı olsun da hiç sıkma sen o tatlı canını verirsin bende 70 kiloyum kilolu sayılırım balık eti diyip kendimi kandırmıyım :)))))))))))))))) diyorum bende doğuma doğru yuvarlancaz hep beraber nasılsa

kızımız hayırlı olsunn canım :))

canlar günaydınlar mutlu günler dilerim bebişlerle:)

günaydın kuzum hg diiin

yok taktığım yok bizim genlerimizde var bu bizde zayıf insan yok sülalemde diye bilirim :) benim doğuşum 5800 gerisini sen düşün artıkın dr kırkımdan sonra rejime sokmuş beni çok emiyorum hazımsızlık çekiyorum diye

Sağolasınn canım benimmm doğru dedin bak o zorluklar kısmını, kimseciklere güvenmedik evlendiğimizden beri borçlardı şuydu buydu uğraştık durduk bunun yanında bide evlat isteği iyce bağladı bizi birbirimize bu süreç :) Allahım hepimizin yuvalarını mutlu etsin şen etsinn herkesin gönlüne göre versin ben şansımı buldumm şimdi de onun en büyük hediyesini bekliyorum :) sana da ömür boyu bebeciklerinle kocanla ( öküslükleri olur arada boşver bizimde oluyo ) mutlu sağlıklı yuva nasip etsin Allahım :)

süpermiş yaaaa:)))) ama şuna dikkat çekeyim hemen annede çokkkk bereketli yarayışlı süt varmışşş Allahım bizlerede nasipp etttt:)))

süpermiş yaaaa:)))) ama şuna dikkat çekeyim hemen annede çokkkk bereketli yarayışlı süt varmışşş Allahım bizlerede nasipp etttt:)))

o konuda bende anama çektim oğlanı 2 yaşına kadar sürekli 3,5 yaşına kadarde geceleri emdire bildim sonra kendiliğinden bıraktı emmek istemedi o 4 yaşına girinceye kadarda göğüslerimde süt vardı ama oğlan çok hareketli olduğundan azda babasına çektiğinden et tutmadı zayıf uzun boylu bişey oldu ama küçükken oda topluydu yürüymeye başlayınca attı kilosunu halada boya gidiyor 1.64 boyum var oğlum göğüs hizama gelmiş durumda

az çok anlıyorum seni allah bu bağlılığınızı bozmasın bende öle dua ediyorum rabbim hepimizin yuvasında huzur versin bence çok önemli öküslükler için senin kocadan ders alsın bari

kıyamammm maşallahh oğluşunaa:)) abi oluyo artıkkk ooo prenses kardeş geliyo :):):):) aynı boydayız canım bende çok uzun boylu değilim malesef ortalarda işte:) bende 3-4 yaşa kadar emmişim annemi aşırı düşkünlüğüm vardır anneme bilmem neden ilkokulda hala annemle sarılmadan yatamazdım:))))))))))))))))))

az çok anlıyorum seni allah bu bağlılığınızı bozmasın bende öle dua ediyorum rabbim hepimizin yuvasında huzur versin bence çok önemli öküslükler için senin kocadan ders alsın bari

aminnn leyloşuummm :))ayrıcaaa senin kocanda arada öle yapmasa severmiydin bu kadar her halleriyle seviyos kız öküs möküs :)))))) tadı çıkarmı monoton

maşallah canım ne kadar şanslısın maalesef eşimin ailesi anlattığın ailenin tam tersi ve ben çok yıprandım imreniyorum gelinlerini el üstünde tutanlara nazar değmesin

evet abi oluyo ve bunun tamamen bilincinde çok şükür doğuncada böyle olur iyşallah kıskanmaz filan şimdilik çok seviyo hergün okuldan geldiğinde sarılıyo göbeğime konuşuyo kardeşi ile filan ev işlerindede çok yardımcı dört dönüyo etrafımda

tşk ettim cnm benim

maşallah canım ne kadar şanslısın maalesef eşimin ailesi anlattığın ailenin tam tersi ve ben çok yıprandım imreniyorum gelinlerini el üstünde tutanlara nazar değmesin

Allah razı olsun canım, gerçekten şanslıyım, Allah seninde yardımcın olsun öle insanlara sinir oluom bende kendi kızlarına öle davransalar iyi olurmu? kışın hep bizde kalır valideler gelirler 2-3 ay :) hiç rahatsız olmam rahat etsinler diye uğraşırım oda beni rahatsız olmasın die uğraşır :) Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın her zaman.. ben de evlenmeden evimizde huzur yoktu hiç hergn hergün mutsuz uyurduk bu insanlarla karşılaştırdı Allah mükafatlandırdı :)

maşallah oğluşuna hayırlı evlat kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…