canım çok teşekkür ederim her ne kadar konu sahibi olarak gözüksem de topik hepimizin sorumluluğunda aslında.hepimize hayırlı olsun.
kız geliyormuş maşallah.bir erkek bir kız Allah bizlere de nasip etsin inşallah.
ben de haftaya gideceğim sağlığı yerindedir inşallah.kız,erkek fark etmez ama merak ediyor insan
kuzum 101 ile başladım bi ara verdim 99 a düştüm şimdi 102 oldum tombik bi anneyim ben
herşey yolunda genelde kaburga saydık arkası dönüktü ama kıpır kıpırdı 171 gr olmuşuz boyu 14 cm çok şükür herşey yolunda dedi dr kesin olmamakla birlikte büyük bir ihtimal kızınız geliyor dedi arkası dönük olduğundan net göremedi sanırım kan verdik bide dörtlü tarama testi için bide taaa bir ay sonraya gün verdi bidaha :S:S
canlar günaydınlar mutlu günler dilerim bebişlerle:)
:))) bebiş sağlıklı olsun da hiç sıkma sen o tatlı canını verirsin bende 70 kiloyum kilolu sayılırım balık eti diyip kendimi kandırmıyım :)))))))))))))))) diyorum bende doğuma doğru yuvarlancaz hep beraber nasılsa
ailenizin mutluluğu herzman daim olsun senin bu yazını okurken duygulandım zorlukların üstesinden biribirinize tutuna tutuna geçmişsiniz rabbim eşinle aranı hep böle kılsın bebişinizde hep bu sevgi içinde büyüsün isminiz de pek güzel zaten sen ve eşin sevdikten ve istedikten sonra gerisi boş diğeri de sen koyarsın dediğin gibi
günaydın kuzum hg diiin
yok taktığım yok bizim genlerimizde var bu bizde zayıf insan yok sülalemde diye bilirim :) benim doğuşum 5800 gerisini sen düşün artıkın dr kırkımdan sonra rejime sokmuş beni çok emiyorum hazımsızlık çekiyorum diye
kızımız hayırlı olsunn canım :))
süpermiş yaaaa:)))) ama şuna dikkat çekeyim hemen annede çokkkk bereketli yarayışlı süt varmışşş Allahım bizlerede nasipp etttt:)))
sağolasınn canım benimmm doğru dedin bak o zorluklar kısmını, kimseciklere güvenmedik evlendiğimizden beri borçlardı şuydu buydu uğraştık durduk bunun yanında bide evlat isteği iyce bağladı bizi birbirimize bu süreç :) allahım hepimizin yuvalarını mutlu etsin şen etsinn herkesin gönlüne göre versin ben şansımı buldumm şimdi de onun en büyük hediyesini bekliyorum :) sana da ömür boyu bebeciklerinle kocanla ( öküslükleri olur arada boşver bizimde oluyo :d ) mutlu sağlıklı yuva nasip etsin allahım :)
amin cnm benim iyşallah sağlıklı olsunlarda sana zahmet listeye eklermisim kızımı :)
o konuda bende anama çektim oğlanı 2 yaşına kadar sürekli 3,5 yaşına kadarde geceleri emdire bildim sonra kendiliğinden bıraktı emmek istemedi o 4 yaşına girinceye kadarda göğüslerimde süt vardı ama oğlan çok hareketli olduğundan azda babasına çektiğinden et tutmadı zayıf uzun boylu bişey oldu ama küçükken oda topluydu yürüymeye başlayınca attı kilosunu halada boya gidiyor 1.64 boyum var oğlum göğüs hizama gelmiş durumda
az çok anlıyorum seni allah bu bağlılığınızı bozmasın bende öle dua ediyorum rabbim hepimizin yuvasında huzur versin bence çok önemli öküslükler için senin kocadan ders alsın bari
Allah razı olsun kocamdan bi gün olsun öfletmedi beni 4 senedir her zaman sölerim kayınvalidemdende kayınbabamdanda görümcelerimdende hepsinden razı olsun ailem oldular kendi ailem nasılsa onlarda öle:)) Allahım kocamdan sonra da gözümü kapatmasın dua ederim hep :) ömrümmm diyorumya ömrüm iştee:))) cücüğümüzle mutluluğumuz katlanacak Allah izin verirse :) kayınvalidemin adı atatürkün annesinin adı, çok güzel bence:). kayınvalidemi çok da severim onun gibi naif candan vicdanlı merhametli olur inşallah, kocamda nazlı da eklemek istiyo iki tane isim olcak sanırım :) bi dahakine de ben koyarım ödeşiriz
Topiği devir almışın heralde canım hayırlı osun
kıyamammm maşallahh oğluşunaa:)) abi oluyo artıkkk ooo prenses kardeş geliyo :):):):) aynı boydayız canım bende çok uzun boylu değilim malesef ortalarda işte:) bende 3-4 yaşa kadar emmişim annemi aşırı düşkünlüğüm vardır anneme bilmem neden ilkokulda hala annemle sarılmadan yatamazdım:))))))))))))))))))
ekledim bile
sağol canım........
maşallah canım ne kadar şanslısın maalesef eşimin ailesi anlattığın ailenin tam tersi ve ben çok yıprandım imreniyorum gelinlerini el üstünde tutanlara nazar değmesin
evet abi oluyo ve bunun tamamen bilincinde çok şükür doğuncada böyle olur iyşallah kıskanmaz filan şimdilik çok seviyo hergün okuldan geldiğinde sarılıyo göbeğime konuşuyo kardeşi ile filan ev işlerindede çok yardımcı dört dönüyo etrafımda
tşk ettim cnm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?