- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
hayırlı olsun canım yaşanan üzücü olayların tekrarlanmaması dileğiyle
Allah razı olsun canım, gerçekten şanslıyım, Allah seninde yardımcın olsun öle insanlara sinir oluom bende kendi kızlarına öle davransalar iyi olurmu? kışın hep bizde kalır valideler gelirler 2-3 ay :) hiç rahatsız olmam rahat etsinler diye uğraşırım oda beni rahatsız olmasın die uğraşır :) Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın her zaman.. ben de evlenmeden evimizde huzur yoktu hiç hergn hergün mutsuz uyurduk bu insanlarla karşılaştırdı Allah mükafatlandırdı :)
aminnn leyloşuummm :))ayrıcaaa senin kocanda arada öle yapmasa severmiydin bu kadar her halleriyle seviyos kız öküs möküs :)))))) tadı çıkarmı monoton :d
sağol canım........
maşallah oğluşuna hayırlı evlat kuzum :)
doğru söylüyon öküs ama çok seviyorum oda beni çok seviyo biliyorum amma insan şu döneminde daha başka şeyler bekliyo ben çok sabırlıyımdır ve çok şey beklemem ama olmayınca üzülüyorum işte neyse bu konulara girersek çıkamayızgüzin abla sayfasına çevirmiyim topiği
:d çok dertliyis çoookkk
çok güzel canım benim eşimin ailesi ile aramızda 1000 km var ama sağ olsunlar senede iki defa gördüğümde ve her gün telefonda huzursuz ediyorlar yarın geliyorlar 15 tatil başladığı için 1 hafta kalacaklar işin garibi benimle konuşmuyorlar evime nasıl geliyorlar anlamıyorum neyse Allahım ona da vicdan versin kızı olmadığı için gelinin kıymetini de bilmiyor 3 oğlu var dahası kendisi yetmiyor gibi bir de bana görümcen olsa ne yapardın dedi 40 görümceye kendi bedel zatenyaşı genç olduğu için sanırım biraz da bundan sorun yaşıyoruz oğlunu paylaşamazmış yahu zorla mı elinden aldım kundaklayıp kucağında gezdirseydin oğlunu mübarek diyorum:)
arkadaşlar gündemi değiştirmek istemem ama sizin de başınıza geliyor mu işyerinde herkes yanımda sigara içmemeye özen gösteriyor bir tek müdürem yanıma gelir gelmez ard arda yakıyor sigarayı kaç aydır hiç kendini toparlamadı ben de sesimi çıkarmadan kalkıp uzaklaşıyorum ortamdan bir gün laf vursam mı ne yapsam onu da bilemedim hani arkadaşalra söylüyorum allah razı olsun onlar da anlayış gösteriyorlar ama bu kadının sağı solu belli değil ama gıcık oluyorum iki lokma yemek yiyeceğim hemen denk geliyor o da kahve içmeye çıkıyor fos sigara
anam topik yine hareketlenmiş bi gittim geldim ooo devirmişsiniz sayfaları
kızlar bişey soracam bu elevit beni mahvetti ya
yutunca zaten midem direk kalkıyo bide kabızlık derecemi arttırdı sanki bööle sıkıntı yaşayan varmı yoksa sadece benim bünyedemi bunu yaptı
ben elevit kullanmıyom ama kabız bende oldum sanırım demir şurubu yaptı kuzum
arkadaşlar gündemi değiştirmek istemem ama sizin de başınıza geliyor mu işyerinde herkes yanımda sigara içmemeye özen gösteriyor bir tek müdürem yanıma gelir gelmez ard arda yakıyor sigarayı kaç aydır hiç kendini toparlamadı ben de sesimi çıkarmadan kalkıp uzaklaşıyorum ortamdan bir gün laf vursam mı ne yapsam onu da bilemedim hani arkadaşalra söylüyorum allah razı olsun onlar da anlayış gösteriyorlar ama bu kadının sağı solu belli değil ama gıcık oluyorum iki lokma yemek yiyeceğim hemen denk geliyor o da kahve içmeye çıkıyor fos sigara
karabiberim dua listemize ne oldu ???
canım bilmiyorum ki :44: ben de sabah fark ettim olmadığını
ben elevit kullanmıyom ama kabız bende oldum sanırım demir şurubu yaptı kuzum
canım bana demir hapı verdi doktorum şurup vermedi kan değerim 10.5 idi hapı kullanınca 11.5 oldu:) doktorum 12'nin altında ama hamilelikte normal dedi kabızlık feci bir sıkıntı kabızlık için şurup verdi ama fayda etmedi kuru incir ve kuru kayısıyı akşam yatmadan sıcak su dolu bardağa atıp sabah uyanınca suyu içip incir ve kayısıyı yemek biraz rahatlattı
anam topik yine hareketlenmiş bi gittim geldim ooo devirmişsiniz sayfaları
kızlar bişey soracam bu elevit beni mahvetti ya
yutunca zaten midem direk kalkıyo bide kabızlık derecemi arttırdı sanki bööle sıkıntı yaşayan varmı yoksa sadece benim bünyedemi bunu yaptı
karabiberim dua listemize ne oldu ???
canım bilmiyorum ki :44: ben de sabah fark ettim olmadığını
tüh yaaa geri getirelemzmi acaba duası okunmayan sırası gelmeyen arkadaşlara haksızlık olcak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?