2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

çok güzel canım benim eşimin ailesi ile aramızda 1000 km var ama sağ olsunlar senede iki defa gördüğümde ve her gün telefonda huzursuz ediyorlar yarın geliyorlar 15 tatil başladığı için 1 hafta kalacaklar işin garibi benimle konuşmuyorlar evime nasıl geliyorlar anlamıyorum neyse Allahım ona da vicdan versin kızı olmadığı için gelinin kıymetini de bilmiyor 3 oğlu var dahası kendisi yetmiyor gibi bir de bana görümcen olsa ne yapardın dedi 40 görümceye kendi bedel zaten yaşı genç olduğu için sanırım biraz da bundan sorun yaşıyoruz oğlunu paylaşamazmış yahu zorla mı elinden aldım kundaklayıp kucağında gezdirseydin oğlunu mübarek diyorum:)

aminnn leyloşuummm :))ayrıcaaa senin kocanda arada öle yapmasa severmiydin bu kadar her halleriyle seviyos kız öküs möküs :)))))) tadı çıkarmı monoton :d

doğru söylüyon öküs ama çok seviyorum oda beni çok seviyo biliyorum amma insan şu döneminde daha başka şeyler bekliyo ben çok sabırlıyımdır ve çok şey beklemem ama olmayınca üzülüyorum işte neyse bu konulara girersek çıkamayız güzin abla sayfasına çevirmiyim topiği

çok dertliyis çoookkk

arkadaşlar gündemi değiştirmek istemem ama sizin de başınıza geliyor mu işyerinde herkes yanımda sigara içmemeye özen gösteriyor bir tek müdürem yanıma gelir gelmez ard arda yakıyor sigarayı kaç aydır hiç kendini toparlamadı ben de sesimi çıkarmadan kalkıp uzaklaşıyorum ortamdan bir gün laf vursam mı ne yapsam onu da bilemedim hani arkadaşalra söylüyorum allah razı olsun onlar da anlayış gösteriyorlar ama bu kadının sağı solu belli değil ama gıcık oluyorum iki lokma yemek yiyeceğim hemen denk geliyor o da kahve içmeye çıkıyor fos sigara

sen kocanla mutluluğuna bak canımm anne baba da olsa hiçkimsenin lafıyla kavga bile etme :) oda uymasın annesineee bazıları böle kuzum yapcak bişey yok uymıycaksın en güzeli kendi kendine konuşsaun sölensin dursun sen gül geç bak bebişinde etkilenir sonra:)

anam topik yine hareketlenmiş bi gittim geldim ooo devirmişsiniz sayfaları

kızlar bişey soracam bu elevit beni mahvetti ya
yutunca zaten midem direk kalkıyo bide kabızlık derecemi arttırdı sanki bööle sıkıntı yaşayan varmı yoksa sadece benim bünyedemi bunu yaptı

neden gelip gelip senin yanına oturuyo hamile olduğunu biliyo mu biliyosa gelmemesi düşünmesi lazım sert değil de yumuşak bi dille uyarsan senin için sakıncası olur mu hem kapalı ortamda sigara içmek yasak niye yapıyo ki

ben elevit kullanmıyom ama kabız bende oldum sanırım demir şurubu yaptı kuzum

canım bana demir hapı verdi doktorum şurup vermedi kan değerim 10.5 idi hapı kullanınca 11.5 oldu:) doktorum 12'nin altında ama hamilelikte normal dedi kabızlık feci bir sıkıntı kabızlık için şurup verdi ama fayda etmedi kuru incir ve kuru kayısıyı akşam yatmadan sıcak su dolu bardağa atıp sabah uyanınca suyu içip incir ve kayısıyı yemek biraz rahatlattı

canım istersen rica et rahatsız olduğunu söyle midem bulanıyor vs. desen fayda etmez mi?

Gunaydinlaaarrrr.dun bebisimin kalp atislarini dinlerken bisey farkettim.nefes almadigim zaman kalp atiari yavasliyor.sakin nefesinizi tutmayin.ve havasiz ortamda kalmayin.

cnm benim kan hapım falan yok şimdilik
elevitede normalde 20, haftada başlayacaktı ama ben çok kustum die erken başlattı
çok afedersin dışkımın rengi bile koyulaştı ondan bi sıkıntımı var die soram dedim

benim kanım 10 çok düşük dedi bana doktor kan hapını bıraktım sabah akşam kan şurubuna başladım akdeniz anemisiyim ben hapı kullandım yine fayda etmedi yükseltmedi kanımı o şurubta kabızlık yaptı kayısı yedim bende ama nafile geçmiyo

bende bi sorun çıkarmadı çok şükür bağırsakları yumuşatacak şeyler ye aşkım

benimki de aynı canım.arkadaşlarla konuştum ,önce ben de içiyordum zaten .şimdi sağ olsunlar hepsi dışarı çıkıyor.ama ptrn elinde geliyor o bitiyor hemen 2.yi yakıyor.ben birşey demedim ilk zamanlar geldiginde direk pencereyi açıyordum.hala da öyle geliyor yanıma ben de hala pencere açıyorum yapacak birşey yok bildigi halde durum böyleyse söyleyip hiç sinirimi bozmaım diyorum çünkü unutkan yine gelecek yine gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…