canım benim nasılsın?senden sonra senin varlığındaki gibi huzur ve neşe içinde olmadı topik bazı zamanlar ama toparlanıyor,gözün arkada kalmasın.
güzel haberlerini de bekliyoruz ,bizlerin duası kabul olur hepimiz senin için okuruZ.hayırlı haberler ver bize diye
kendine çok iyi bak kuzu.
neden gelip gelip senin yanına oturuyo hamile olduğunu biliyo mu biliyosa gelmemesi düşünmesi lazım sert değil de yumuşak bi dille uyarsan senin için sakıncası olur mu hem kapalı ortamda sigara içmek yasak niye yapıyo ki
canım istersen rica et rahatsız olduğunu söyle midem bulanıyor vs. desen fayda etmez mi?
ben elevit kullanmıyom ama kabız bende oldum sanırım demir şurubu yaptı kuzum
ekledim bile
cnm benim kan hapım falan yok şimdilik
elevitede normalde 20, haftada başlayacaktı ama ben çok kustum die erken başlattı
çok afedersin dışkımın rengi bile koyulaştı ondan bi sıkıntımı var die soram dedim
tüh yaaa geri getirelemzmi acaba duası okunmayan sırası gelmeyen arkadaşlara haksızlık olcak şimdi
işine gelince her şeyi düşünüyor ama söylersem o da bana bu saatte yemek mi yenilir falan diyebilir, kendisi yönetici olduğu için kapalı açık pek tınmıyor,
dün saat 10da midem bulandı bir lokma birşey yemeye çıktım hemen seslendi bu saatte ne yemesi diye ben de midem bulandı dememe rağmen bu saatte mi falan dedi, yani biraz ters konuşma ihtimali var, ki iki çocuğu olan doğum yapmış birisi,
belki bir ara sigara yakınca neyse sigaraya başladınız bana müsade falan desem diye düşünüyorum ama aylardır hiç tınmamasına gıcık oldum bu aralar biraz gergin zaten nedense
cnm benim kan hapım falan yok şimdilik
elevitede normalde 20, haftada başlayacaktı ama ben çok kustum die erken başlattı
çok afedersin dışkımın rengi bile koyulaştı ondan bi sıkıntımı var die soram dedim
ayhhhhhh ne cicişlerrrrr
benide sev benideeee ehieheiiiiiii
allahım hayırlar doğum nasip etsin kuzenineeeeee
işine gelince her şeyi düşünüyor ama söylersem o da bana bu saatte yemek mi yenilir falan diyebilir, kendisi yönetici olduğu için kapalı açık pek tınmıyor,
dün saat 10da midem bulandı bir lokma birşey yemeye çıktım hemen seslendi bu saatte ne yemesi diye ben de midem bulandı dememe rağmen bu saatte mi falan dedi, yani biraz ters konuşma ihtimali var, ki iki çocuğu olan doğum yapmış birisi,
belki bir ara sigara yakınca neyse sigaraya başladınız bana müsade falan desem diye düşünüyorum ama aylardır hiç tınmamasına gıcık oldum bu aralar biraz gergin zaten nedense
anladım canım ama sıkıntı yok o haplar öle yapıyo inan benimde öle koyu kan değerin güzelse kan hapına sonra başlar ondandır
bende bi sorun çıkarmadı çok şükür bağırsakları yumuşatacak şeyler ye aşkım
tüh yaaa geri getirelemzmi acaba duası okunmayan sırası gelmeyen arkadaşlara haksızlık olcak şimdi
biz de her gün okuruz aynı dualarmızı hepimizin niyetine göndeririz olmaz mı
benimki de aynı canım.arkadaşlarla konuştum ,önce ben de içiyordum zaten .şimdi sağ olsunlar hepsi dışarı çıkıyor.ama ptrn elinde geliyor o bitiyor hemen 2.yi yakıyor.ben birşey demedim ilk zamanlar geldiginde direk pencereyi açıyordum.hala da öyle geliyor yanıma ben de hala pencere açıyorumyapacak birşey yok bildigi halde durum böyleyse söyleyip hiç sinirimi bozmaım diyorum çünkü unutkan yine gelecek yine gelecek.
evet ben de bir iki pencere açtım ya da uzağına oturmaya çalışıyrum ama yine de kokuyor ve ne hikmetse hamileyken sigar akokusundan daha da tiksiniyorum böyle anlamayan insanların inş başlarına gelir de anlarlar
dün doktora dedm eleviti bıraktım ben dayanamıyorum çok midem kaldırmıyo dedim ishal yapıodu bendekan ilacına gerek yok sana dedi herşey yolunda görünüyo dedi şikayetin varmı dedi yok dedim mide bulantısı ve tansiyon dışında dedim onlar olur dedi öle herşeye ilaç yok dedi tansiyon dşünce tuzlu ayran iç dedi ilaç yazmıom dedi :d bizim doktor ilaç yazmamaya yeminli galiba :d doğal geçirme taraftarı çok gerekmedikçe minoset bile içme diyo :)
herhalde cnm ya işte kan veriyorum değerlerimi biliyo gerek görmedi demekki
aslında bekarken ciddi kansızlık sıkıntısı yaşadım
o suruplardan haplarda yıllarca kullandım
sonrada üzüm pekmez faslına geçtik zaten
bu kilolarımda o hapların şurupların doğal takviyelerin hediyesi
demmekki sorunum çozülmüş ki değerlerde sıkıntı görmedi doktorum
evsude ve kkarabiberim
kızlar saolun ya zeytinyağı ve inicir kayısı ile hemorid sıkıntım biraz hafifledi
artık daha az ağlıyorum wc de
benimde vardı bekarkenden hala var ama bende akdeniz anemisi var sonradan anlaşıldı oda kansızlık yapıyomuş arada düzelir düşer hamilelikte birden düştü ondan şuruba başladık pekmezde içiyorum bakalım seninki gerek görmemiştir ama ileriki aylarda hap verir
öncelikle hayırlı uğurlu olsun cnm benimde güncellemelerimi yapabilir misin listede bdt 1 temmuz gözüküo ama bnm bdt 8 temmuz bide allah nasip ederse kızım olacak:)))
ben de hiç bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim incir ve kayısının.ben de çok gördüm faydasını.
tüketmeye devam et ki ,bağırsaklar çalışmaya devam etsin.bu süreç kabız olmadan devam ederse her gün çıkmaya başlıyorsun ve düzene giriyor ama sabır gerekli
için kazınır bi lokma yersin varıpta 1 saat yemeye oturmıcaksın ki neden böle ters insanlar azıcık düşünce olsa bide 2 doğum yapmış diyosun anlaması lazım halinden bide erkek olsa hiç göz açtırmıcak sanırsam sigara yaktığında bu koku beni rahatsız ediyo ben müsade istiyim falan de bari belki anlar
ay ne gıcık kadın o ya bide kadın ya anlayışlı olmalı uyuz oldum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?