2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

iyiyim tatlım çok şükür. bende özledim valla sohbetlerimizi. toparlanırsınız toparlanırsınız olur arada öyle olumsuzluklar sıkılmayın üzmeyin kendinizi ve bebişleri. kendinize ve bebelerinize çok iyi bakın canım

evsude ve kkarabiberim

kızlar saolun ya zeytinyağı ve inicir kayısı ile hemorid sıkıntım biraz hafifledi
artık daha az ağlıyorum wc de

canım istersen rica et rahatsız olduğunu söyle midem bulanıyor vs. desen fayda etmez mi?

işine gelince her şeyi düşünüyor ama söylersem o da bana bu saatte yemek mi yenilir falan diyebilir, kendisi yönetici olduğu için kapalı açık pek tınmıyor,
dün saat 10da midem bulandı bir lokma birşey yemeye çıktım hemen seslendi bu saatte ne yemesi diye ben de midem bulandı dememe rağmen bu saatte mi falan dedi, yani biraz ters konuşma ihtimali var, ki iki çocuğu olan doğum yapmış birisi,

belki bir ara sigara yakınca neyse sigaraya başladınız bana müsade falan desem diye düşünüyorum ama aylardır hiç tınmamasına gıcık oldum bu aralar biraz gergin zaten nedense

ben elevit kullanmıyom ama kabız bende oldum sanırım demir şurubu yaptı kuzum

dün doktora dedm eleviti bıraktım ben dayanamıyorum çok midem kaldırmıyo dedim ishal yapıodu bende kan ilacına gerek yok sana dedi herşey yolunda görünüyo dedi şikayetin varmı dedi yok dedim mide bulantısı ve tansiyon dışında dedim onlar olur dedi öle herşeye ilaç yok dedi tansiyon dşünce tuzlu ayran iç dedi ilaç yazmıom dedi bizim doktor ilaç yazmamaya yeminli galiba doğal geçirme taraftarı çok gerekmedikçe minoset bile içme diyo :)

anladım canım ama sıkıntı yok o haplar öle yapıyo inan benimde öle koyu kan değerin güzelse kan hapına sonra başlar ondandır

ay ne gıcık kadın o ya bide kadın ya anlayışlı olmalı uyuz oldum valla

elevitte oluyormuş öyle koyulaşma.içinde demir de varmış sanırım ondan.

ayhhhhhh ne cicişlerrrrr
benide sev benideeee ehieheiiiiiii

allahım hayırlar doğum nasip etsin kuzenineeeeee

Seni sevmeyenin yüzünde çıban çıksın
Çok güzel bir bebişti maşallah akşamdan beri aşık aşık
dolaşıyorum.Kadife gibi teni,kıpkırmızı dudakları,al yanaklarıyla
tam seyirlikti

için kazınır bi lokma yersin varıpta 1 saat yemeye oturmıcaksın ki neden böle ters insanlar azıcık düşünce olsa bide 2 doğum yapmış diyosun anlaması lazım halinden bide erkek olsa hiç göz açtırmıcak sanırsam sigara yaktığında bu koku beni rahatsız ediyo ben müsade istiyim falan de bari belki anlar

anladım canım ama sıkıntı yok o haplar öle yapıyo inan benimde öle koyu kan değerin güzelse kan hapına sonra başlar ondandır

herhalde cnm ya işte kan veriyorum değerlerimi biliyo gerek görmedi demekki
aslında bekarken ciddi kansızlık sıkıntısı yaşadım
o suruplardan haplarda yıllarca kullandım
sonrada üzüm pekmez faslına geçtik zaten
bu kilolarımda o hapların şurupların doğal takviyelerin hediyesi
demmekki sorunum çozülmüş ki değerlerde sıkıntı görmedi doktorum

kanın iyiyse vermemiştir bende sadece kan şurubu kullanıyom oda düşük olduğu için ondan ayrı vitamin kullanmıyorum ağrı kesici 1 kere falan kullandım gerek duymadıkça içmemeliyiz zaten

benimde vardı bekarkenden hala var ama bende akdeniz anemisi var sonradan anlaşıldı oda kansızlık yapıyomuş arada düzelir düşer hamilelikte birden düştü ondan şuruba başladık pekmezde içiyorum bakalım seninki gerek görmemiştir ama ileriki aylarda hap verir

evsude ve kkarabiberim

kızlar saolun ya zeytinyağı ve inicir kayısı ile hemorid sıkıntım biraz hafifledi
artık daha az ağlıyorum wc de

ben de hiç bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim incir ve kayısının.ben de çok gördüm faydasını.
tüketmeye devam et ki ,bağırsaklar çalışmaya devam etsin.bu süreç kabız olmadan devam ederse her gün çıkmaya başlıyorsun ve düzene giriyor ama sabır gerekli

cnm çok dikkat et o zman kendine
muhtemelen bende ilerleyen aylarda vereceğini düşünüyorum
çünkü bende ciddi kansızlık sıkıntısı vardı
ee şimdilik değerler iyi ama nereye kadar sonuçta bebeişler kandan besleniyo
ondan şart

leyla
sen ayın 11'ne kadar bekleyecekmisin cinsiyet için arada bi yerlere gidip öğrenmeyi düşünüyomusun ya ben çok merak ediyorum

öncelikle hayırlı uğurlu olsun cnm benimde güncellemelerimi yapabilir misin listede bdt 1 temmuz gözüküo ama bnm bdt 8 temmuz bide allah nasip ederse kızım olacak:)))

düzelttim ve ekledim canım.teşekkür ederim.

senin de kızın hayırlı olsun.Hayırlı evlat olur inşallah.

Son düzenleme:

cnm maşallah son 3 günüdür her gün çıkıyorum
ki bu muthiş bi şey
çünkü çok afedersin içerde bekledikçe kuruyo daha zor oluyo
ee zeytin yağıda sürüyorum o da yumuşatıyo
kanama kesildi acısıda azaldı çok şükür
saolunnnnnnnnnnnnnn

evet ortam uygun olduğu bir ara diyeyim yoksa içimde kalacak :))

ay ne gıcık kadın o ya bide kadın ya anlayışlı olmalı uyuz oldum valla

:)) laf aramızda ben de p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…