2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Merhaba kızlar,
cinsiyetini öğrenen arkadaşlar var ne güzel 12.haftamızda doktorumuz erkeğe benziyor demişti
ama kesin bişey söylemedi pipiyi falanda görmedik göstermedide 16.haftamızda 3lü tarama yapılacakmış
kısmetse o zaman netleştireceğiz cinsiyetinide.. Yalnız kk de çok okudum çevremde de çok duydum
ilk haftalarda fazlaca yanılma oluyormuş kız deyip erkek erkek deyip kız çıkanlar olmuş bakalım hayırlısı
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese.. cinsiyet seçmek gibi bir lüksümüz yok çok şükür bu
günleride görebildik Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..
birde ben hala bebeğimi hissedemedim

ne demek canım.ne için burdayız kuzum

Merhabalar hepinize doktordan geldim üçlü tarama için kan verdim ama benim yaramaz cinsiyetini göstermedi ben 4 haftadır bu anı bekliyordum ama doktor önce arkası dönük uyuyo dedi sonra uyandı hoplamaya zıplamaya başladı tabi bacağını kapadı göstermedi şimdiden annesine bunları yapan bilmiyorum doğunca ne yapar en iyisi şimdiden biraz uyku depolayalım

ondan dedim zaten ileriki aylarda veriri hapı büyüdükçe kandan daha çok emcek eşim bekleyelim diyo sen merak ediyon ben çatlıyom düşün acayip meraktayım ama doğum hastanesi var burda görsen bi kalabalık ve hiçbişey demiyolarmış ona gitmek istemiyom sanırım beklicem ama zor duruyom

bende senın gıbı 15 subatta ogrenecem daha cok varrrr cokkkkkk

aklımda dün kdv beyannameleri bitti bizim yoğunlıkta bitti gibi pazartesi yada salıya kesin gidelim

tmm cnm gidelim

ben çıkıyorum kızçeler yemek zamanı :) öğleden sonra görüşürüz çok kaynatmayın öğlen öğlen oturun bebişlerinizi besleyin

Cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlarıma gözünüz aydın diyorum.
4 ay önce bebiş için yanıp tutuşurken şimdi ise cinsiyetleriyle
merak içerisindeyizRabbime şükürler olsun
ve isteyen herkese nasip etsin(amin)
kkkarabiberim hayırlı olsun kuzum Allah nazarlardan korusun topiğimizi

Cnm tesadüfen okudum geçmiş olsun 2 hafta önce bende aynı durumdaydım bi ilaca bakıyodum bi boşver diyodum bebişim zarar görmesin diye bal yiyiordum iyi bal olacak bol bol ıhlamur çayı limonlu iç hatta kabuğu ile içine at ve sonra kabuklarını ye, ve bi tarif var 1 tatlı kaşığı tereyağını (iyi tereyağ olucak) erit sonra 2 yemek kaşığı iyi pekmezden olucak içine karıştır iyice ısıt pekmezi ve sıcak sıcak ye..bunu her gün yapabilrisin inanılmaz iyi geliyo, tekrar geçmiş olsun cnm..

Maşallah canım 41 kere herşey yolundaymış çok sevindim ama arkası dönükmüş erkek çıkarsa görürüm ben seni :))()
Canım çokkk sevindim maşallah ne kadar büyümüş Rabbim kucağına da aşmayı nasip etsin inşallah bu kadar bekledin rabbi en güzel mucizesini yolladı sana şükürler olsun .
Hıhhh sen bizim pipimize kurban ol :)))
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım :))
Hepinize hayırlı cumalar rabbim gönlünüzdekini nasip etsin dualarınız kabul osun
Sana hayırlı cumalar tatlım inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ..
Hayırlısı olsun canım gözünüz Aydın ...
Sağol canım . Senin de cumaların mübarek olsun .
tşk ettim cnm kukucanım geliyor pipicanı olanlar çatlasın

hayırlı olsun cnm allah kucağına almayı nasip etsin
Bizimde pipicanımız geliyor kukucanı olanlar çatlasın hıhhh :))

Bende 63 le hamile kaldım 65 şim şimdi önemli olan bebişlerimixin sağlıklı olması kilolar gider zaten .
Canım ilk zamanlar yapıyor sone geçiyor .
Gününüz aydın,Cumanız mübarek olsun kızçeler
Sağol canım seninde cumaların mübarek olsun ..
Canım benim inşallah en yakın zamanda düzene girer kanında yükselir inşallah sıkma canını Allah büyük .
Çok şükür sağlıklı bebeğin canım hayırlısı olsun :)
bende senın gıbı 15 subatta ogrenecem daha cok varrrr cokkkkkk

Benimde 15 Şubat bidaki randevum 20. Hafta oluyor o gün ayrıntılı olucam inşallah .

sağol canım,inşallah daha da nazara gelmeyiz inşallah.

mrb canım bende ev hanımıyım oncelıkle erken kalkmaya alıstırmalısın kendını gun ortalalarında ıster ıstemez ufak kestırmeler yapıyoruz halsızlıkten ddolayı ıkıncısıde canım yatıs saatın gercekten cok gec vucudun gece uykusuna ıhtıyacı var sen uykun olmadıgı ıcın kıtaptı nettı tv bakıyorsun bu senı daha cok yorar bırde 11 yatmayı dene tabı baslarda saga sola doneceksın sonra vucut yenık dusecek uyuya kalırsın bı kac gece boyle huysuzluk olur sonra duzene gırersın o zaman sabhta erken kalkarsın canım :)

nerelerden bunlar cnm
burda gördum bende butık bebe.com hehe

kızlar bgn bebegımı gormeye gıdecegım ınsallahhhhhhhhhhhh dr bu kes de oglan derse bır parca da olsa bır sey alacagımınsl babamız toplantıdan cıkısta gıdeceek hast.bısde 1 de gıdecegız bakalımmm 2 de randevumuz babamız 2 dr erkek dedı ama genede yarına bakacagız dedıı hayırlısı sbh gene hareketlerini hısetım cok sukurhemen her gun hıssetırıyor rtık elhamdulıllahhhh ya sızdeeeeeeeeeeee

günaydın yerine herkese tünaydın. bugün işe gitmedim. evde ayaklarımı uzattım bilgisayar ve laptop ikilisi ile vakit geçiriyorum.

güzelmiş ya evde olmak. çok iyi geldi bana.

ama sabah sabah ne kadar çok şey olmuş böyle oku oku bitiremiyorum.cinsiyetler belli olmuş çok mutlu oldumm,kızları olacaklar özellikle onları ii yetiştirin bu zamanda nası bulcas helal süt emmiş kız
Benimde ailemde sorunlar vardı yıllarca eve ayaklarım geri geri giderdi hep, zaten ben evlendikten sonra annemle babam da boşandı. Dediğin gibi allahım beni de bu şekilde mükafatlandırdı sanırım eşimin ailesiyle aramız çok iyi allahıma binlerce şükürler olsun ,Allah nazarlardan saklasın herkesin kalbine merhamet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…