cnm maşallah son 3 günüdür her gün çıkıyorum
ki bu muthiş bi şey
çünkü çok afedersin içerde bekledikçe kuruyo daha zor oluyo
ee zeytin yağıda sürüyorum o da yumuşatıyo
kanama kesildi acısıda azaldı çok şükür
saolunnnnnnnnnnnnnn
cnm çok dikkat et o zman kendine
muhtemelen bende ilerleyen aylarda vereceğini düşünüyorum
çünkü bende ciddi kansızlık sıkıntısı vardı
ee şimdilik değerler iyi ama nereye kadar sonuçta bebeişler kandan besleniyo
ondan şart
leyla
sen ayın 11'ne kadar bekleyecekmisin cinsiyet için arada bi yerlere gidip öğrenmeyi düşünüyomusun ya ben çok merak ediyorum
Merhaba
Konu geçmişinden listenizi geri getirdim.
http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/591349-2013-temmuz-anneleri-dua-listesi.html
Dua için bu listeyi kullanabilirsiniz.
iyi aksamlar kizlar
ne güzel yavas yavas herkes cinsiyetleri ögreniyor, ve kizlar da ataga gecmis :)
ben ögrenemeyenlerden biriyim randevum taa 15 subat ta üff daha cok var..
insallah artik gösterir yavrum kendini de kizim ya da oglum diye sevebilsem ciciler almaya baslayabilsem..
benim göbiste bana sanki durdu büyümüyo gibi geliyordu dün bugündür kasik agrilarim oluyor
demek ki büyüme asamasi basladi yine :)
bugün bi arkadasimin dogum haberini aldim cok mutlu oldum,
hamileliginin tadini cikar bebek gelince bi cok sey degisecek diyor.hastaneden cikmis kendisi
ama atesi cikmis ilk günler 39.5 derece ile yanmis o yüzden yeni haber verebilmis..
ne oldu şekerim bizim yemeeek
aklımda dün kdv beyannameleri bitti bizim yoğunlıkta bitti gibi pazartesi yada salıya kesin gidelim
bende senın gıbı 15 subatta ogrenecem daha cok varrrr cokkkkkk
slm bende antibiyotik kullanıyorum bende hiç kullanmak istemiyorum ama durumum baya kötüleşti. 15 gündür öksürmekten mahvoldum sonunda doktora gittim bronşit olduğumu eğer antibiyotik kullanmazsam geçmeyeceğini söyledi verdiği antibiyotik asemax. ilacı aldıktan sonra kendi doktoruma gittim kullanan bebeğe bi zararı olmaz dedi. çok öksürürsen de düşük yaparsın dedi çok korktum. başka uzman bi doktora daha sordum oda kullan antibiyotik dedi. hiç kullanmak istemiyorum ama ne yapacağımıda bilmiyorum
Maşallah canım 41 kere herşey yolundaymış çok sevindim ama arkası dönükmüş erkek çıkarsa görürüm ben seni :))()herşey yolunda genelde kaburga saydık arkası dönüktü ama kıpır kıpırdı 171 gr olmuşuz boyu 14 cm çok şükür herşey yolunda dedi dr kesin olmamakla birlikte büyük bir ihtimal kızınız geliyor dedi arkası dönük olduğundan net göremedi sanırım kan verdik bide dörtlü tarama testi için bide taaa bir ay sonraya gün verdi bidaha :S:S
Canım çokkk sevindim maşallah ne kadar büyümüş Rabbim kucağına da aşmayı nasip etsin inşallah bu kadar bekledin rabbi en güzel mucizesini yolladı sana şükürler olsun .günaydınnn canlarııımmmm, dün doktordaydıkk prensesim geliyooooooo :))))) oldukça sağlıklı maşallah karın çevresi bacak byu falan günümden 4 gün önde gidiyo uyumluyuz günümüzle hemen hemen :)))) 77 gram olmuş mimik kelebeğimmm kıpır kıpırdıı, Allahım sen ne büyük bi mucize verdin bana böyleee:))))))))))
Hıhhh sen bizim pipimize kurban ol :)))cnm çok sevindim kızımın daha doğmadan bir çok arkadaşı oldu nerdeyse :)
TOPİKTEKİ PİPİCAN ANALARI BU MSJ IM SİZEDİRBU GÜN İTİBARİ İLE İSİZİNLE TÜM İRTIBATIMI KOPARIYORUM MÜMKÜNSE SANALDA YADA REELDE GÖRÜŞMEYELİM ALLAH KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDERSE ALYA'M GELİYOR (NOT BU UYARIYI KOCİŞ YAPMAMI İSTEDİ KENDİDE Bİ KAÇ ARKADAŞINI AYNI ŞEKİLDE UYARDI BEN SİZSİZ DURABİLİRMİYİM HİÇ )
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım :))birkaan ve mercimeg
hayırlı olsun kızlar Allah kucağınıza almayıda nasaip etsin inşallah :)
bende cumartesi gidicem doktora bakalım öğrenebilecekmiyim çok heyecanlıyım
belirtileri alalım hemen belki banada uyar bi kaçı :)
göbeğini nasıl yemeniz içimeniz bilgi verebilirmisiniz :)
bu arada herkeslere günaydın kızlarrrrrrr
Sana hayırlı cumalar tatlım inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ..Hepinize hayırlı cumalar rabbim gönlünüzdekini nasip etsin dualarınız kabul osun
Hayırlısı olsun canım gözünüz Aydın ...bende dün öğrendim cinsiyeti erkek olacakmış hayırlısıyla... listede kayseride doğum yapacakları gördüm.Kayseri'de doğum yapmayı düşünenler hangi hastane ve doktorla doğum yapmayı planlıyorlar acaba?
Sağol canım . Senin de cumaların mübarek olsun .[h=5]Günaydın, günaydın, Herkese....[/h][h=5]Güneş üzerinize doğsun ve mutluluklar yakanızı bırakmasın.
Sevgiyle, saygıyla, aşkla, çiçekle geçireceğiniz bir gün olsun
Bugün her gününüzden daha güzel daha canlı olsun
Yeşilin Ruhunuzu okşadığı, mavinin sessizliğinde kaybolduğunuz bir gün olsun
Bugününüz Hayallerinize kavuştuğunuz anlarla dolsun
Cumanız mübarek, gününüz aydın olsun.
Sağlıklı olun, Mutlu olun, Neşeli olun...
[/h]
Bizimde pipicanımız geliyor kukucanı olanlar çatlasın hıhhh :))tşk ettim cnm kukucanım geliyor pipicanı olanlar çatlasın
hayırlı olsun cnm allah kucağına almayı nasip etsin
Bende 63 le hamile kaldım 65 şim şimdi önemli olan bebişlerimixin sağlıklı olması kilolar gider zaten .:))) bebiş sağlıklı olsun da hiç sıkma sen o tatlı canını verirsin bende 70 kiloyum kilolu sayılırım balık eti diyip kendimi kandırmıyım :)))))))))))))))) diyorum bende doğuma doğru yuvarlancaz hep beraber nasılsa
Canım ilk zamanlar yapıyor sone geçiyor .anam topik yine hareketlenmiş bi gittim geldim ooo devirmişsiniz sayfaları
kızlar bişey soracam bu elevit beni mahvetti ya
yutunca zaten midem direk kalkıyo bide kabızlık derecemi arttırdı sanki bööle sıkıntı yaşayan varmı yoksa sadece benim bünyedemi bunu yaptı
Sağol canım seninde cumaların mübarek olsun ..Gününüz aydın,Cumanız mübarek olsun kızçeler
Canım benim inşallah en yakın zamanda düzene girer kanında yükselir inşallah sıkma canını Allah büyük .benim kanım 10 çok düşük dedi bana doktor kan hapını bıraktım sabah akşam kan şurubuna başladım akdeniz anemisiyim ben hapı kullandım yine fayda etmedi yükseltmedi kanımı o şurubta kabızlık yaptı kayısı yedim bende ama nafile geçmiyo
Çok şükür sağlıklı bebeğin canım hayırlısı olsun :)Merhabalar hepinize doktordan geldim üçlü tarama için kan verdim ama benim yaramaz cinsiyetini göstermedi ben 4 haftadır bu anı bekliyordum ama doktor önce arkası dönük uyuyo dedi sonra uyandı hoplamaya zıplamaya başladı tabi bacağını kapadı göstermedi şimdiden annesine bunları yapan bilmiyorum doğunca ne yapar en iyisi şimdiden biraz uyku depolayalım
bende senın gıbı 15 subatta ogrenecem daha cok varrrr cokkkkkk
Cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlarıma gözünüz aydın diyorum.
4 ay önce bebiş için yanıp tutuşurken şimdi ise cinsiyetleriyle
merak içerisindeyizRabbime şükürler olsun
ve isteyen herkese nasip etsin(amin)
kkkarabiberim hayırlı olsun kuzum Allah nazarlardan korusun topiğimizi
of kızlar benim uyku düzenim çok fenagittikçe de kötüleşiyor,
genellikle 1 günüm şöyle geçiyor;
öğlen 12 gibi uyanıyorum
gündüz geziyorum ark.a falan gidiyorum yada onlarla dışarı çıkıyoruz.
öyle temizlik yaptığım da yok 2 haftada bir yardımcı geliyor eşim evde olduğunda birlikte yapıyoruz
yemeği de ya bir önceki geceden yada eşim geç geliyor onun gelmesine yakın yapıyorum.
eşim uyuyana kadar onunla vakit geçiriyoruz yada misafir geliyor.
veeee o uyuduktan sonra benim uzun gecelerim başlıyor :85:....
revolution- walking death- once upon a time vb. gibi bol canavarlı dizilerime başlıyorum :95:...
dizilerim bitiyor kitaba başlıyorum -şuan klon'u okuyorum o da hareketli bir kitap- onu okurken güneşin doğmasına yakın uyuyakalıyorum...
öğlen de anca 12 gibi uyanıyorum -o da acıkıp uyanıyorum-
evde olan arkadaşlar sizin gününüz nasıl geçiyor kaçta yatıp kaçta kalkıyorsunuz????
zaten çok pratik evde dört dönen biri değildim hamilelikte hepten canım bişey yapmak istemez oldu
tansiyonumda hep düşük çıkıyor onunla ilgili olabilir mi acaba?
annem işten eve gelirdi, yemek yapardı, heryeri temizlerdi hergün, bize bakardı park götürürdü, ders çalıştırırdı, haftanın 1-2 günü nöbeti olurdu bir de, çarşaflara tişörtlere varana kadar herşeyi ütülerdi dikiş nakış örgü yapardı mutfakta pasta börek eksik olmazdı....
ben niye böyleyimkime çekmişim bilmem
bir arkadaşım dedi ki hamilelikteki uyku düzenine bebek alışırmış, benim kızım ben gibi sabaha kadar uyumayacak mı
bu durumu nasıl çözsem ki sabah erken kalkmak spor yapmak nefes egzersizleri gebelik kurslarına falan gitmek istiyorum, daha verimli bir gün geçirmek istiyorum:18:
dipnot; görmemiş smile yapmayı öğrenmiş her cümlenin sonunda smile yapmış gibi oldu kusura bakmayın
burda gördum bende butık bebe.com hehenerelerden bunlar cnm
Allah razı olsun canım, gerçekten şanslıyım, Allah seninde yardımcın olsun öle insanlara sinir oluom bende kendi kızlarına öle davransalar iyi olurmu? kışın hep bizde kalır valideler gelirler 2-3 ay :) hiç rahatsız olmam rahat etsinler diye uğraşırım oda beni rahatsız olmasın die uğraşır :) Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın her zaman.. ben de evlenmeden evimizde huzur yoktu hiç hergn hergün mutsuz uyurduk bu insanlarla karşılaştırdı Allah mükafatlandırdı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?