burda gördum bende butık bebe.com hehe
kızlar bgn bebegımı gormeye gıdecegım ınsallahhhhhhhhhhhh dr bu kes de oglan derse bır parca da olsa bır sey alacagımınsl babamız toplantıdan cıkısta gıdeceek hast.bısde 1 de gıdecegız bakalımmm 2 de randevumuz babamız 2 dr erkek dedı ama genede yarına bakacagız dedıı hayırlısı sbh gene hareketlerini hısetım cok sukurhemen her gun hıssetırıyor rtık elhamdulıllahhhh ya sızdeeeeeeeeeeee
Günaydın arkadaşlar sabah şiddetli bi baş ağrısıyla uynadım iş yerindeyim şu andada bişey içemiyorum çin yağı var onu sürdüm böle alnıma anında ağrısı geçti etkisi geçince tekrar sürsem acab hamilelerle bir zararı varmıdır duyan varmı hiç
burda gördum bende butık bebe.com hehe
kızlar bgn bebegımı gormeye gıdecegım ınsallahhhhhhhhhhhh dr bu kes de oglan derse bır parca da olsa bır sey alacagımınsl babamız toplantıdan cıkısta gıdeceek hast.bısde 1 de gıdecegız bakalımmm 2 de randevumuz babamız 2 dr erkek dedı ama genede yarına bakacagız dedıı hayırlısı sbh gene hareketlerini hısetım cok sukurhemen her gun hıssetırıyor rtık elhamdulıllahhhh ya sızdeeeeeeeeeeee
ama sabah sabah ne kadar çok şey olmuş böyle oku oku bitiremiyorum.cinsiyetler belli olmuş çok mutlu oldumm,kızları olacaklar özellikle onları ii yetiştirin bu zamanda nası bulcas helal süt emmiş kız
Benimde ailemde sorunlar vardı yıllarca eve ayaklarım geri geri giderdi hep, zaten ben evlendikten sonra annemle babam da boşandı. Dediğin gibi allahım beni de bu şekilde mükafatlandırdı sanırım eşimin ailesiyle aramız çok iyi allahıma binlerce şükürler olsun ,Allah nazarlardan saklasın herkesin kalbine merhamet versin.
Maşallah canım 41 kere herşey yolundaymış çok sevindim ama arkası dönükmüş erkek çıkarsa görürüm ben seni :))()
Canım çokkk sevindim maşallah ne kadar büyümüş Rabbim kucağına da aşmayı nasip etsin inşallah bu kadar bekledin rabbi en güzel mucizesini yolladı sana şükürler olsun .
Hıhhh sen bizim pipimize kurban ol :)))
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım :))
Sana hayırlı cumalar tatlım inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ..
Hayırlısı olsun canım gözünüz Aydın ...
Sağol canım . Senin de cumaların mübarek olsun .
Bizimde pipicanımız geliyor kukucanı olanlar çatlasın hıhhh :))
Bende 63 le hamile kaldım 65 şim şimdi önemli olan bebişlerimixin sağlıklı olması kilolar gider zaten .
Canım ilk zamanlar yapıyor sone geçiyor .
Sağol canım seninde cumaların mübarek olsun ..
Canım benim inşallah en yakın zamanda düzene girer kanında yükselir inşallah sıkma canını Allah büyük .
Çok şükür sağlıklı bebeğin canım hayırlısı olsun :)
Benimde 15 Şubat bidaki randevum 20. Hafta oluyor o gün ayrıntılı olucam inşallah .
amiiinn amiinnn:) kesinlikle katılıyorum her söylediğine ,yuvam mutlu huzurlu olsun gerisini çok önemsemiyorum çünkü bu kavramların önemini iyi biliyorum,herkes de öyle baksın hayata bence ,eşleriyle mutluysalar bide bebiş bekliyolarsa gerisini boşversinlerrrçok mu vurdumduymaz biri gibi oldum yaff
ondan dedim zaten ileriki aylarda veriri hapı büyüdükçe kandan daha çok emcek eşim bekleyelim diyo sen merak ediyon ben çatlıyom düşün acayip meraktayım ama doğum hastanesi var burda görsen bi kalabalık ve hiçbişey demiyolarmış ona gitmek istemiyom sanırım beklicem ama zor duruyom
Kizlar artik kesin olarak bebegimn hareketlerini hissedebiliyorum.gaz gibi degil kasilma da degil bildiginiz ayaklariyla ittiriyormus gibi.eh zamanida yaklasiyordu zatenn.oyy annesi yer onuuuuuu....
Kizlar artik kesin olarak bebegimn hareketlerini hissedebiliyorum.gaz gibi degil kasilma da degil bildiginiz ayaklariyla ittiriyormus gibi.eh zamanida yaklasiyordu zatenn.oyy annesi yer onuuuuuu....
Cnm tesadüfen okudum geçmiş olsun 2 hafta önce bende aynı durumdaydım bi ilaca bakıyodum bi boşver diyodum bebişim zarar görmesin diye bal yiyiordum iyi bal olacak bol bol ıhlamur çayı limonlu iç hatta kabuğu ile içine at ve sonra kabuklarını ye, ve bi tarif var 1 tatlı kaşığı tereyağını (iyi tereyağ olucak) erit sonra 2 yemek kaşığı iyi pekmezden olucak içine karıştır iyice ısıt pekmezi ve sıcak sıcak ye..bunu her gün yapabilrisin inanılmaz iyi geliyo, tekrar geçmiş olsun cnm..
oy maşallah süper canım artık biz de tam olarak hissetsek fena olmayacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?