2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

suzancığım şu geçen seferki papyonlu var ya sayende onu aldık bebişimize geldi kargo, daha güzelleri senin minnoşunun olsun..hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin dr den

çin yağını duymadım ben nane yağı kullanıyorum şakaklarıma enseme ve alnıma masaj yaparak sürüyorum

hayrlı haberlerini bekliyoruz ha o minişin içimdeki hareketlerini hissetmeyi o kadar çok istiyorumki nasıl bişey çok merak ediyorum , heyecanlanırım ben ama yaaa

bebeciklerimisle artık kendi ailemizi kurduk bebeişde geldi tam oldu, artık güzel günler var önümüzde geçmişi unutup geleceğe bakıcaz her zaman ailemizi koruycaz bi aynı hataları yapmıcaz :)))) Allahım hep iyi yetiştirmeyi nasip etsin bu devirde çok zor geçrekten hem kız için hem erkek hayırlı evlatlar versin allahım :)

ev hanımı olmaktan da çok memnunum... inşallah hiç sıkılmam diye ümit ediyorum

gelelim günümün nasıl geçtiğine...
saat 7,30-8,00 gibi kalkıyorum, kahvaltı hazırlayıp eşimi gönderiyorum... sonra yatakodası-mutfak toparlıyorum... varsa yıkanacak çamaşır onları atıyorum makineye... akşam için yemeğim yoksa yemek yapıyorum... öğleye kadar onları bitiriyorum... sonra alıyorum bilgisayarımı ve sehpamı... bide suyumu... uzanıyorum koltuğa... açıyorum tv'yi... önceden hiç sevmediğim kadın programlarının müptelası olmuşum farkında olmadan... hergün izlemeden yapamıyorum... saat 13,00 bugün ne giysem (kanal d) saat 14,40 evim şahane (kanal d) saat 16,30 esra erol'la evlen benimle (atv) bütün bunlar bittiğinde saat 19,00 oluyo zaten... kalkıyorum yemek hazırlıyorum, eşim geliyor yemeğimizi yiyiyoruz... çay demliyorum geçiyoruz tv karşısına... bazen tavla oynarız, bazen kağıt... bazen ps.. saat 23,00-00,00 gibi de yatarız.. geceleri de 3-5 kez wc için uyanıyorum.. ayıca gün içinde ve akşam tv izlerken nette takılmadığım zamanlar oluyo ve bu zamanlarda da bebişime (henüz cinsiyet belli değil ama) bi yelek örüyorum.... bir de onun için aldığımız kitaplar var... onları okuyorum... temizliğimizi haftasonu eşimle birlikte yapıyoruz (dün istisnai bir durumla deli gibi temizlik yaptım o ayrı)

Son düzenleme:
amiiinn amiinnn:) kesinlikle katılıyorum her söylediğine ,yuvam mutlu huzurlu olsun gerisini çok önemsemiyorum çünkü bu kavramların önemini iyi biliyorum,herkes de öyle baksın hayata bence ,eşleriyle mutluysalar bide bebiş bekliyolarsa gerisini boşversinlerrr çok mu vurdumduymaz biri gibi oldum yaff

hayırlı haberlerini bekliyorus seninde canım benimmm, ayrıntılı ayrıntılı gör kuzucunuuu sonra sıra bislere geliyoooooooooooo yehuuuuuu

yok canım hiçte öle olmadın bençeee :)))) en doğrusu buu böle düşün :)))

kabızlık problemi olan arkadaşlara da nacizane bi önerim var, sabahları kalkınca 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içip üzerinede bir bardak ılık su için hemen o gün etkisini gösteriyo, bende öyle oldu desem daha doğru olur:)

anladım cnm iyi bakalım o zaman inş. bu sfer gösterir

Kizlar artik kesin olarak bebegimn hareketlerini hissedebiliyorum.gaz gibi degil kasilma da degil bildiginiz ayaklariyla ittiriyormus gibi.eh zamanida yaklasiyordu zatenn.oyy annesi yer onuuuuuu....

Kizlar artik kesin olarak bebegimn hareketlerini hissedebiliyorum.gaz gibi degil kasilma da degil bildiginiz ayaklariyla ittiriyormus gibi.eh zamanida yaklasiyordu zatenn.oyy annesi yer onuuuuuu....

oy maşallah süper canım artık biz de tam olarak hissetsek fena olmayacak:)

daha çok erken ama eminmisin? eminsen şanslı bi annesin demektir

süper bi haber bu.. maşallahh annesi...
biz kocaman olduk ama nedense bişi hissedemiyorum hala

dediğin herşeyi denedim ekstra neler neler denedim ama geçmedi mecburen bende bugün başladım ilk kez aldım antibiyotik yinede çookkk teşekkür ederim tarifler için

:))) canımm kıyamammm ben daha bişey hissettiğim yok malesef hatta geri mide bulantıları başladı sanki 6-7 haftalara döndüm gibi....teyzeside yer onuu sıkıştırma annesi onu orda depikler tabiii :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…