arkadaşlar antibiyotik içmekten korkmayın... doktorunuza danışıp kullanıyorsanız sıkıntı olmaz içinizi rahat tutun... bebeğe ulaşmadan vücuttan atılan antibiyotikler mevcut... eğer antibiyotik kullanmazsak vücuttaki enfeksiyonun bebeğe ulaşma riski çok daha tehlikeli boyutta... ben 2 hafta boyunca antibiyotik+ağrı kesici kullanmak zorunda kaldım... hemde ikinci ayımda... Allah bebeklerimize zarar vermesin dilerim... onları bize bağışlasın rabbim... biz tüm ağrı sızıya katlanabiliyoruz onlar için... onların sağlığı herşeyin üstünde...dediğin herşeyi denedim ekstra neler neler denedim ama geçmedi mecburen bende bugün başladım ilk kez aldım antibiyotikyinede çookkk teşekkür ederim tarifler için
anladım cnm iyi bakalım o zaman inş. Bu sfer gösterir
kızlaarr dün ben aşıya gidicem demiştimya ebe bana şubat 25 te gel demiş ben ocak anlamışımmm eşime aşıya gidicem dediğimde hayırdır 1 ay sağlık ocağındamı bekliceksin dedideli şey bozdu beni... bu bebek benim aklımı başımdan aldı yaaa şuan için sağlıklı yavrum şükürler olsun ama ben cinsiyetini çooooooooooooooookkkkkkkkk merak ediyorum çünkü bişeyler almak istiyorum çok özeniyorummmm. ama daha 20 gün var muayene gününe off hiç vakit geçmiyo
canım senin ne zamandı doğum nasipse?
zaten ben şunu anladım hamile olduktan sonra. insan kendi bebeğine hiç bi isim beğenemiyo hiç bi kıyafeti beğenemiyo hep en güzeli olsun en iyisi olsun o yüzdende alamıyoruz yapamıyoruz bişy heralde :)
valla kuşum bu sefer de göstermezse pes derim ama öğrenmeden gelmem artık 20 ye gelcem o zaman bi zahmet açıversin bacakları nı ama di mi teyzesi
Eminim canim.ablam da 12 haftada hissediyordu.cok farkli cunku biri omzuna dokununca nasil farkediyorsan oyle bi his veriyor insana.daha çok erken ama eminmisin? eminsen şanslı bi annesin demektir
süper bi haber bu.. maşallahh annesi...
biz kocaman olduk ama nedense bişi hissedemiyorum hala
kızlaarr dün ben aşıya gidicem demiştimya ebe bana şubat 25 te gel demiş ben ocak anlamışımmm eşime aşıya gidicem dediğimde hayırdır 1 ay sağlık ocağındamı bekliceksin dedideli şey bozdu beni... bu bebek benim aklımı başımdan aldı yaaa şuan için sağlıklı yavrum şükürler olsun ama ben cinsiyetini çooooooooooooooookkkkkkkkk merak ediyorum çünkü bişeyler almak istiyorum çok özeniyorummmm. ama daha 20 gün var muayene gününe off hiç vakit geçmiyo
arkadaşlar antibiyotik içmekten korkmayın... doktorunuza danışıp kullanıyorsanız sıkıntı olmaz içinizi rahat tutun... bebeğe ulaşmadan vücuttan atılan antibiyotikler mevcut... eğer antibiyotik kullanmazsak vücuttaki enfeksiyonun bebeğe ulaşma riski çok daha tehlikeli boyutta... ben 2 hafta boyunca antibiyotik+ağrı kesici kullanmak zorunda kaldım... hemde ikinci ayımda... Allah bebeklerimize zarar vermesin dilerim... onları bize bağışlasın rabbim... biz tüm ağrı sızıya katlanabiliyoruz onlar için... onların sağlığı herşeyin üstünde...
eşin senden iyi biliyor desene :)
Amin sağlıklı bebeklerimiz olsun hepimizin ama insan ister istemez çekiniyor. ama bende kullanıyorum çünkü öksürük kanlı olmaya başlayınca birde doktorum düşüğe neden olur deyince mecbur başladım. Öksürük şurubuda verdi ama doktorum onu kullanma bebeğe vereceği zarar sana vereceği faydadan daha fazla ama antibiyotik bitir dedi. Eğer zarar görse antibiyotikte kullanma derdi. Umarım hastalıksız bir hamilelik olur hepimiz için
valla kuşum bu sefer de göstermezse pes derim ama öğrenmeden gelmem artık 20 ye gelcem o zaman bi zahmet açıversin bacakları nı ama di mi teyzesi
valla bi zahmet göstersin annesi yani zaten büyüdükçe hiç gözükmüyomuş ondan kzum sen göstermezse hemen haftasına bi daha randevu al
aynen öyle doktor ne derse ya telefonuna ya da bebeğimizin bi dosyası var ona yazıyo ama ne derse hepsinide yazıyoona güvendiğim için doktoru dinlemiyorum bile adam kaset gibi
doktora söle öğrenmeden gitmem diye:))))))))) inşallah bu sefer görürsün canımmm bizimki sermiş maşallah ne var ne yokkime çekti bu kız anlamadımki
zaten ben şunu anladım hamile olduktan sonra. insan kendi bebeğine hiç bi isim beğenemiyo hiç bi kıyafeti beğenemiyo hep en güzeli olsun en iyisi olsun o yüzdende alamıyoruz yapamıyoruz bişy heralde :)
çok tehlikeli bi kız olucak annesi buuu
ayıpp ayıpppkapat kukunu çabukk :)
baş gelmek zor olcak yanii bende diyorum süslenip püslenip kızımla gezeris dışarlarda diyorum hızına yetişebilcekmiyim bakim saçını başını yolarım valla sözümden bi çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?