2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
dediğin herşeyi denedim ekstra neler neler denedim ama geçmedi mecburen bende bugün başladım ilk kez aldım antibiyotik yinede çookkk teşekkür ederim tarifler için
arkadaşlar antibiyotik içmekten korkmayın... doktorunuza danışıp kullanıyorsanız sıkıntı olmaz içinizi rahat tutun... bebeğe ulaşmadan vücuttan atılan antibiyotikler mevcut... eğer antibiyotik kullanmazsak vücuttaki enfeksiyonun bebeğe ulaşma riski çok daha tehlikeli boyutta... ben 2 hafta boyunca antibiyotik+ağrı kesici kullanmak zorunda kaldım... hemde ikinci ayımda... Allah bebeklerimize zarar vermesin dilerim... onları bize bağışlasın rabbim... biz tüm ağrı sızıya katlanabiliyoruz onlar için... onların sağlığı herşeyin üstünde...

kızlaarr dün ben aşıya gidicem demiştimya ebe bana şubat 25 te gel demiş ben ocak anlamışımmm eşime aşıya gidicem dediğimde hayırdır 1 ay sağlık ocağındamı bekliceksin dedi deli şey bozdu beni... bu bebek benim aklımı başımdan aldı yaaa şuan için sağlıklı yavrum şükürler olsun ama ben cinsiyetini çooooooooooooooookkkkkkkkk merak ediyorum çünkü bişeyler almak istiyorum çok özeniyorummmm. ama daha 20 gün var muayene gününe off hiç vakit geçmiyo

yaaa... bende aynı durumdayım... 21 şubatta ayrıntılıda görebilicez Allah izin verirse minik meleğimizin cinsiyetini... ama dayanamıyorum... sabırsızlıktan çatlıycam nerdeyse... ablamın hamile olduğunu öğrendikten hemen sonra başlamıştım bişiler almaya... bezler... emzikler... zıbınlar... cinsiyetini öğrendikten sonra ööfff diyorum neler neler aldım... çocuğa annesi babası bişey alamadı benim yüzümden... ama kendi çocuğumuzda alamıyoruz nedense... hep içimde bi cinsiyetini bekle durumu var... belki de o zamanlar çalışıyordum ve hakkatten iyi para kazanıyodum, bekardım... sorumluluklarım yoktu... şimdi hem çalışmıyorum hem de kirada oturuyoruz belki bu yüzden kullanamıycağımız şeylere para vermek istemiyo olabilirim... ama çooook da heyecanlanıyorum-meraklanıyorum napiiimmm

zaten ben şunu anladım hamile olduktan sonra. insan kendi bebeğine hiç bi isim beğenemiyo hiç bi kıyafeti beğenemiyo hep en güzeli olsun en iyisi olsun o yüzdende alamıyoruz yapamıyoruz bişy heralde :)

zaten ben şunu anladım hamile olduktan sonra. insan kendi bebeğine hiç bi isim beğenemiyo hiç bi kıyafeti beğenemiyo hep en güzeli olsun en iyisi olsun o yüzdende alamıyoruz yapamıyoruz bişy heralde :)

olabilir... belki de

allahtan bizim isimlerimiz hazır

valla kuşum bu sefer de göstermezse pes derim ama öğrenmeden gelmem artık 20 ye gelcem o zaman bi zahmet açıversin bacakları nı ama di mi teyzesi

valla bi zahmet göstersin annesi yani zaten büyüdükçe hiç gözükmüyomuş ondan kzum sen göstermezse hemen haftasına bi daha randevu al

daha çok erken ama eminmisin? eminsen şanslı bi annesin demektir
Eminim canim.ablam da 12 haftada hissediyordu.cok farkli cunku biri omzuna dokununca nasil farkediyorsan oyle bi his veriyor insana.
süper bi haber bu.. maşallahh annesi...
biz kocaman olduk ama nedense bişi hissedemiyorum hala

Genelde sirt ustu uzaninca oluyor zayifim ya sıkısıyor heralde.tam da kalp atislarinin oldugu yerde oldu.ayy minnosuummmm.darisi basiniza insallaaaahhhhh

eşin senden iyi biliyor desene :)

Amin sağlıklı bebeklerimiz olsun hepimizin ama insan ister istemez çekiniyor. ama bende kullanıyorum çünkü öksürük kanlı olmaya başlayınca birde doktorum düşüğe neden olur deyince mecbur başladım. Öksürük şurubuda verdi ama doktorum onu kullanma bebeğe vereceği zarar sana vereceği faydadan daha fazla ama antibiyotik bitir dedi. Eğer zarar görse antibiyotikte kullanma derdi. Umarım hastalıksız bir hamilelik olur hepimiz için

amiiinnn...
çok geçmiş olsun...

valla kuşum bu sefer de göstermezse pes derim ama öğrenmeden gelmem artık 20 ye gelcem o zaman bi zahmet açıversin bacakları nı ama di mi teyzesi

doktora söle öğrenmeden gitmem diye:))))))))) inşallah bu sefer görürsün canımmm bizimki sermiş maşallah ne var ne yok kime çekti bu kız anlamadımki

valla bi zahmet göstersin annesi yani zaten büyüdükçe hiç gözükmüyomuş ondan kzum sen göstermezse hemen haftasına bi daha randevu al

amanın öle deme canım ya büyüdükçe göstermiyo diyosun haftasına degil ertesi güne randevu hemen valla gösterinceye kadar giderim bişeyler almak istiyom ama beklemedeyim bişey sorcam sen öğrendin ya miniğin cinsiyetini nasıl oldu için artık kızım diye seviyosundur göbişini

aynen öyle doktor ne derse ya telefonuna ya da bebeğimizin bi dosyası var ona yazıyo ama ne derse hepsinide yazıyo ona güvendiğim için doktoru dinlemiyorum bile adam kaset gibi

süperrr..benimki unutur..bak şimdi benim şubatın 11inde randevum var..arayıp sorcam ne zmandı diye..bakalım ne dicek??yazrım birazdan :)

doktora söle öğrenmeden gitmem diye:))))))))) inşallah bu sefer görürsün canımmm bizimki sermiş maşallah ne var ne yok kime çekti bu kız anlamadımki

çok tehlikeli bi kız olucak annesi buuu
ayıpp ayıppp kapat kukunu çabukk :)

Son düzenleme:

Ayynnen katiliyorum.baskasina al iste bu guzel dedigimiz seyleri kendi bebegime almiyorum.en guzeli olsun istiyorum.pimpirikliyiz iste

çok tehlikeli bi kız olucak annesi buuu
ayıpp ayıppp kapat kukunu çabukk :)

baş gelmek zor olcak yanii bende diyorum süslenip püslenip kızımla gezeris dışarlarda diyorum hızına yetişebilcekmiyim bakim saçını başını yolarım valla sözümden bi çıksın

baş gelmek zor olcak yanii bende diyorum süslenip püslenip kızımla gezeris dışarlarda diyorum hızına yetişebilcekmiyim bakim saçını başını yolarım valla sözümden bi çıksın

kızzz... deme öylee...
büüyük konuşma Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…