doktora söle öğrenmeden gitmem diye:))))))))) inşallah bu sefer görürsün canımmm bizimki sermiş maşallah ne var ne yokkime çekti bu kız anlamadımki
amanın öle deme canım ya büyüdükçe göstermiyo diyosun haftasına degil ertesi güne randevu hemen valla gösterinceye kadar giderim bişeyler almak istiyom ama beklemedeyim bişey sorcam sen öğrendin ya miniğin cinsiyetini nasıl oldu için artık kızım diye seviyosundur göbişini
Ayynnen katiliyorum.baskasina al iste bu guzel dedigimiz seyleri kendi bebegime almiyorum.en guzeli olsun istiyorum.pimpirikliyiz iste
Amin sağlıklı bebeklerimiz olsun hepimizin ama insan ister istemez çekiniyor. ama bende kullanıyorum çünkü öksürük kanlı olmaya başlayınca birde doktorum düşüğe neden olur deyince mecbur başladım. Öksürük şurubuda verdi ama doktorum onu kullanma bebeğe vereceği zarar sana vereceği faydadan daha fazla ama antibiyotik bitir dedi. Eğer zarar görse antibiyotikte kullanma derdi. Umarım hastalıksız bir hamilelik olur hepimiz için
valla kuşum bu sefer de göstermezse pes derim ama öğrenmeden gelmem artık 20 ye gelcem o zaman bi zahmet açıversin bacakları nı ama di mi teyzesi
annelik böyle demekki kuzum hiç bişeyi layık görmüyoruzanaamm biz bunları evlendiremeyizde beğenemeyip
YOK VALLA ÖĞRENMEDEN GİTMEM GERÇEKTEN GÖSTERMEDİ ERTESİ GÜNE TEKRAR ALIRIMİYİKİ SERMİŞ ANNESİ KIZIM DİYE SEVERSİN GÖBİŞİNİ
kızlarrrr canınız çekmesin nasıl içim kıyıldı limon diyeeee, tuzla beraber yiycem şimdi valla nasıl bişey bu yaaaaaa bu kız beni öldürcekkkk
ayyyy çok güldüm yaa...
sizi nasıl evlendirdi analarınız...
hey gidi heyyy... ben bide annemden farklı bi şehre gelin geldim saf kafammm
vay arkadaş içim kamaştıı... o nası bi kız öyleee... annesinin tansiyonu dibe vurmasın aman dikkatt...
sorma geceleri ve sabahları tutan öksürük krizlerim var nerdeyse 2 3 aydır. bi geliyo 2 saat geçmiyo ve kusturuyo içim dışıma çıkıyo gece uykum olmuyo artık bayılcak gibi oluyorum sağlık ocağından geldim şimdi. bişey anlamadı ilaçda vermedi.hastaneye git dedi gidicem bakalım nolcak
nasıl kıydım anneme bende anlamıyorum çok kızıyorum kendimebnde farklı bi şehirdeyimm anneemmmm kurban olurum ben ona çok çok pişman oluyorum üzdüğüm günler gelince aklıma
cinsiyet herkesin en büyük merakı ve heycanı. Eşim ve arkadaşlarımız doktora gitmeden bir kaç gün önce başladı gösterecek misin doktor amcaya gösterirsen sana şunu alacağız bunu alacağız diye vaatlerde bulundular :) sonra doktora gittik daha ultrasyon cihazını deydirip hafif oynattı oğlan dedi . Cinsiyetin önemi yok inşallah sağlıklı olurlar
şuan halimi bi görsennnn hayatımda hiç limon yememiş gibi saldırdım resmenlimon tansiyon düşürürmü kiiiiiiiiiii yükseltirmi yadaaaaaaa
bu hatunların hepside çok fenaaaaa
evet yaaaaaa öle yapıom artık babamız nasılsınız fıstıklar modunda :d bugün ilk hediyesini alcam bebeğime öğrendiğimize göre gösterdi haketti cadı kızım :d
valla cnm ole diolar yanı ne bilim ne kadar doğru
valla bizim kız kesin şu an şaşkındır
ben hep cnm yavrum kuzum die seviyodum ama babası oğlum oğlum diyip duruyodu
şimdi de kzım kızım dio
bende adıyla seviyorum ole çok kızım demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?