düşürürrr düşürürrr....
hemde nası düşürür dikkat et...
adı belli mi ne güzel ben hiç düşünmedim daha
aradı z önce..sordum..11 şubat değilmiydi dedi:):) şok oldum yaa :)demek ki dikkat ediyor artık :)
bizimki evlenmeden önce belliydi cnm kız da erkekte
düşürürrr düşürürrr....
hemde nası düşürür dikkat et...
Ayy vermem kimselere yavrumu beennn.ic guveysi gelirse gelsin.ne kaynana olur bizdende kiizzzannelik böyle demekki kuzum hiç bişeyi layık görmüyoruzanaamm biz bunları evlendiremeyizde beğenemeyip
kızlarrrr canınız çekmesin nasıl içim kıyıldı limon diyeeee, tuzla beraber yiycem şimdi valla nasıl bişey bu yaaaaaa bu kız beni öldürcekkkk
bizimki evlenmeden önce belliydi cnm kız da erkekte
aynen benimde senin gibiydi tam kusmalar bitti derken öksürük kusturuyordu. ben 15 gün çektim ilk başta uzman kbb a gittim durmadan bana keçiboynuzu kaynat iç diyor içiyorum diyorum bi faydası olmuyor. hımm ne yapsak ki diyor deli etti beni oda bilmiyor. sinirlendim çıktım direk göğüs uzmanına gittim. o detaylı baktıktan sonra dedi işte bronşitsin ilaç kullanmazsan geçmez zaten geçse 15 günde kendi haline geçerdi diye. sağlık ocağına da gittim kafamı karıştırdı saçma sapan şeyler söyledi kendi doktrumda kızdı hatta artık gitmiyorum sağlık ocağına. ama ihmal etme bi gözük umarım bişeyin yoktur sağlığına kavuşursun bir an önce. bebeğinde sağlıklı olur.
ohhh iyi olmuş sana adama çatacak yer arıyodunnn bulamadınnnnnn
Ayy vermem kimselere yavrumu beennn.ic guveysi gelirse gelsin.ne kaynana olur bizdende kiizzz
Ben hergun iki tane yiyordum da azim dudagim yara oldu iki gundur yiyemiyom catliyom resmen.tansiyonum da oynamiyor hic.
çok merak ettim
merak ettim şimdi bak bende düşünmüştüm evlenmeden önce ama bizimki beğenmemişti yeni isim aramaya koyulcaz
inanmıcaksınız belkim ama 2 tane limonun ardından şuan masamdan kalkamıyorum başım dönüyo
cnm kız olursa hüma
erkek olursa demir koyacaktık
şimdi kızımız geliyo hüma'yı bekliyoruz
inanmıcaksınız belkim ama 2 tane limonun ardından şuan masamdan kalkamıyorum başım dönüyo
inşallah çok korkuyorum bebeğim için yoksa ben katlanırım ama Rabbim korusun aklıma kötü kötü şeyler geliyo
cnm kız olursa hüma
erkek olursa demir koyacaktık
şimdi kızımız geliyo hüma'yı bekliyoruz
hümanın çok güzel bi anlamı var:) bende sır kitabını okurken orda ana kahramandı ilk o zaman duymuştum beğenmiştim:)
inşallah çok korkuyorum bebeğim için yoksa ben katlanırım ama rabbim korusun aklıma kötü kötü şeyler geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?