2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Arkadaşlar merhaba bende bugün bebeğimin 3lü tarama testi için kan verdim....tabii kızımı görme fırsatım oldu herşey normal dedi doktorumuz 1 ay sonra ayrıntılı ultrasona giricez.........

düşürürrr düşürürrr....
hemde nası düşürür dikkat et...

tuz limon dengeler ama..ya ben de her gün limon yiyoyrum ya...normalde de severim limonu..ama şimdi her gün yiyorum..cinsiyet belli değil henüz ma doktor kıza benziyor demişti..bakalım 20 gün sonra öğrencez...

annelik böyle demekki kuzum hiç bişeyi layık görmüyoruz anaamm biz bunları evlendiremeyizde beğenemeyip
Ayy vermem kimselere yavrumu beennn.ic guveysi gelirse gelsin.ne kaynana olur bizdende kiizzz
kızlarrrr canınız çekmesin nasıl içim kıyıldı limon diyeeee, tuzla beraber yiycem şimdi valla nasıl bişey bu yaaaaaa bu kız beni öldürcekkkk

Ben hergun iki tane yiyordum da azim dudagim yara oldu iki gundur yiyemiyom catliyom resmen.tansiyonum da oynamiyor hic.

inşallah çok korkuyorum bebeğim için yoksa ben katlanırım ama Rabbim korusun aklıma kötü kötü şeyler geliyo

ohhh iyi olmuş sana adama çatacak yer arıyodunnn bulamadınnnnnn

ben ona her gün çatıyorum ki..bir kere kızdım hiçbir şey yapmamış evde işten erken geliyor benden önce...eve geldim ne yemek vr ne temizlk..kızdım baya.artık zoruma da gidiyor yaa herm ev işi hem iş çok zor oluyor..kendime vakit ayıramıyorum..ertesi gün gittim yemek de yapmış,temizlik de :)

Ayy vermem kimselere yavrumu beennn.ic guveysi gelirse gelsin.ne kaynana olur bizdende kiizzz

Ben hergun iki tane yiyordum da azim dudagim yara oldu iki gundur yiyemiyom catliyom resmen.tansiyonum da oynamiyor hic.

inanmıcaksınız belkim ama 2 tane limonun ardından şuan masamdan kalkamıyorum başım dönüyo

inşallah çok korkuyorum bebeğim için yoksa ben katlanırım ama Rabbim korusun aklıma kötü kötü şeyler geliyo

aynen bende zatüre bronşit olmayacağımı bilsem bebeğe sıçramayacağını bilsem katlanırım ama mecbur kullanıyorum. rahat ol içini ferah tut en önemli şey stres diyor doktorlar kafan rahat olsuktan osnra hiç bişey olmazmış. stresten uzak duralım yeter. ama detaylı bi göster sen hastanede

hümanın çok güzel bi anlamı var:) bende sır kitabını okurken orda ana kahramandı ilk o zaman duymuştum beğenmiştim:)

evet cnm
ilki fatih sultan mehmetin anasının adı
ikincisi
ayakları olmayan sürekli uçan gittiği yere bolluk bereket hzur mutluluk getiren kuş demek

bizde kzımız bize huzr mutluluk getirsin dedik bakalım allah izin verirse koyacaz bu ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…