2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
tuz limon dengeler ama..ya ben de her gün limon yiyoyrum ya...normalde de severim limonu..ama şimdi her gün yiyorum..cinsiyet belli değil henüz ma doktor kıza benziyor demişti..bakalım 20 gün sonra öğrencez...

olurmuu...
sarımsak dengelerr...
tuz çıkarır...
limon düşürür...

eskisi kadar düzeni takip edemiyorum ama tatildeyim artık buralarda olurum.. üçlü test yaptıran varmı kızlar sonuçlarınız nasıl

eskisi kadar düzeni takip edemiyorum ama tatildeyim artık buralarda olurum.. üçlü test yaptıran varmı kızlar sonuçlarınız nasıl

biz ikili test yaptırmıştık... doktorum üçlü test yapmaya gerek görmedi... sebebi; ikili testte görülemeyen tek bir hormon varmış, o da bebeğin kafatası ve sırtında açıklık varmı bunu görmek için (allah korusun)... bu yüzden sadece o hormona bakmak için an aldı ve sonuç güzel... Allah'a şükürler olsun ki ; bir problem yok miniğimizde...

evet cnm bende yaptırmıyrum
doktoruma sordum ikili testi temiz çıkan 35 yaş altı gebelerde 3lü ve 4 lü test yapmıyorum dedi
sadece ayrınlı usg ile bakılacak bundan sonra

evet cnm bende yaptırmıyrum
doktoruma sordum ikili testi temiz çıkan 35 yaş altı gebelerde 3lü ve 4 lü test yapmıyorum dedi
sadece ayrınlı usg ile bakılacak bundan sonra

bende sadece o hormana baktırdım. afp o da güzel çıktı çpk şükür. bundan sonra hep ayrıntılı ultrasonmu olucak onu söylemedi doktorum bende merak ediyorum 1 şubatta gidicez. 17. hafta olucak ama bildiğim kadarı ile ayrıntılıya 20. haftadan sonra bakılıyor.

yok sürekli ayrıntılı ultrason değil... 21-22. haftalarda sadece ayrıntılıya giriyoruz... hem o ekstra ücret (hastaneye göre değişir tabi)

yok sürekli ayrıntılı ultrason değil... 21-22. haftalarda sadece ayrıntılıya giriyoruz... hem o ekstra ücret (hastaneye göre değişir tabi)

anladım.. daha bilmediğim birçok şey var yaa. bide 24. haftalarda şeker yüklemesi var. ya ben herşeyi kendim takip etmeye çaışıyorum ya doktor unutursa diye tahlilleri olması gerekenleri herşeyi.. çok kötü bir huy

cnm benim doktorumun muayenesinde bu usg cihazı var
zaten 3 boyutlu bakıyodu
ama bundan sonra bizim her usgmiz ayrıntılı olacak
ole dedi geçen haftada
geçen gittiğimde bebişimin tüm orgnlarına baktı tek tek anlattı
bide 20 haftada bu duruma ekstra olarak bebişimin kalp yapısını ve harketlerini inceleyecek
ama bundan sonra her geldiğinde organları tekrar tekrar inceleyeceğiz dedi
allah korusun her hangi bi anamoli oluşursa die sürekli takip edecek

doktorumu çokkkk sefiyom ya

ya ayrıntılı ultrasyon ile 3 yada 4 boyutlu aynı anlama mı geliyor. birde neye bakıyorlar yaptırtan var mı aranızda ?

ole diyebiliriz cnm
ben geçen hafta gidirdim
bu 3 boyurlu ve -normal usg görüntüsü veren bi alet
orda iste bebeğinin organları gelişim her bişeyi inceleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…