çokkkkk güzelmiş anlamıda güzellll biliyorum araştırken görmüştüm adıyla yaşasın minik hümanız
o kadar yersen olcağı o cicimşaka maka yavaş hareket et azıcık sonra geçer eğilme fazla
tuz limon dengeler ama..ya ben de her gün limon yiyoyrum ya...normalde de severim limonu..ama şimdi her gün yiyorum..cinsiyet belli değil henüz ma doktor kıza benziyor demişti..bakalım 20 gün sonra öğrencez...
tabi kalkamazsın tansiyonunu düşürmüştür
aklına kötü şeyler getirme ve korkma rabbim koruyo onları sıkma canını
şimdi daha iyiyim canım(((( kalan lokmalrı çöpe attım ((( bu arada minik hümamız adıyla yaşasın ömrü uzun mutlu sağlıklı geçsin inşallah:)
geçmiş olsun... dinlen biraz... tuzlu bi ayran içsen...
sanırım ben pek iiyi değilim kızlar biraz müsade ayran bişiler içim bayılcam valla(((((((((((
olurmuu...
sarımsak dengelerr...
tuz çıkarır...
limon düşürür...
eskisi kadar düzeni takip edemiyorum ama tatildeyim artık buralarda olurum.. üçlü test yaptıran varmı kızlar sonuçlarınız nasıl
eskisi kadar düzeni takip edemiyorum ama tatildeyim artık buralarda olurum.. üçlü test yaptıran varmı kızlar sonuçlarınız nasıl
biz ikili test yaptırmıştık... doktorum üçlü test yapmaya gerek görmedi... sebebi; ikili testte görülemeyen tek bir hormon varmış, o da bebeğin kafatası ve sırtında açıklık varmı bunu görmek için (allah korusun)... bu yüzden sadece o hormona bakmak için an aldı ve sonuç güzel... Allah'a şükürler olsun ki ; bir problem yok miniğimizde...
biz ikili test yaptırmıştık... doktorum üçlü test yapmaya gerek görmedi... sebebi; ikili testte görülemeyen tek bir hormon varmış, o da bebeğin kafatası ve sırtında açıklık varmı bunu görmek için (allah korusun)... bu yüzden sadece o hormona bakmak için an aldı ve sonuç güzel... Allah'a şükürler olsun ki ; bir problem yok miniğimizde...
evet cnm bende yaptırmıyrum
doktoruma sordum ikili testi temiz çıkan 35 yaş altı gebelerde 3lü ve 4 lü test yapmıyorum dedi
sadece ayrınlı usg ile bakılacak bundan sonra
bende sadece o hormana baktırdım. afp o da güzel çıktı çpk şükür. bundan sonra hep ayrıntılı ultrasonmu olucak onu söylemedi doktorum bende merak ediyorum 1 şubatta gidicez. 17. hafta olucak ama bildiğim kadarı ile ayrıntılıya 20. haftadan sonra bakılıyor.
yok sürekli ayrıntılı ultrason değil... 21-22. haftalarda sadece ayrıntılıya giriyoruz... hem o ekstra ücret (hastaneye göre değişir tabi)
ben ikili testte yaptırmadım ayrıntılı ultrasona giricem sadece
bende sadece o hormana baktırdım. afp o da güzel çıktı çpk şükür. bundan sonra hep ayrıntılı ultrasonmu olucak onu söylemedi doktorum bende merak ediyorum 1 şubatta gidicez. 17. hafta olucak ama bildiğim kadarı ile ayrıntılıya 20. haftadan sonra bakılıyor.
ya ayrıntılı ultrasyon ile 3 yada 4 boyutlu aynı anlama mı geliyor. birde neye bakıyorlar yaptırtan var mı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?