ben yarın keseyi görmeye gidicem inş. görürüz. içimde korku var ters gidecek diye.. 2 yıl istedim ben bu bebeği ancak oldu.. 2 ay öncede kimyasal gebelik yaşadım. 5+4 olcak yarın kese görünür mü
büyük ihtimal görünür canım içini ferah tut...bu arada kimyasal gebelik nasıl bişey...
nasılsınız annişler...
ben bu sabah iyi değilim çok bulantım var halsizim ve sancım var kasıklarımda çok korkuyorum
umarım bu seferde kaybetmem bebeğimi
bhcg hormonu düşmeye başlıyor ve gebelik sonlanıp adetle atılıyor canım. ama ben öğrendiğimde 44 falandı en son sonra kanama başladı. şimdi öğrendiğimde 336 idi o yüzden umutluyum..
bende de bulantı yokki:))) hem herkesde olcak diye bişi yok..şimdi buna görede ben üzülmeliyim benim hiç bulantım yok.. ama herkesin bünye farklı inş. hep böle gider
canım degerın 2000 ustu olunca karından dırek gorunurmus bnm dr öle demıstı ınsll saglıcakla alacagız dua et bolca ınslll moralnı yuksek tutkıı bebegın senınle cunkuuu muckkben yarın keseyi görmeye gidicem inş. görürüz. içimde korku var ters gidecek diye.. 2 yıl istedim ben bu bebeği ancak oldu.. 2 ay öncede kimyasal gebelik yaşadım. 5+4 olcak yarın kese görünür mü
canımm allttakı ark.dedıgı gıbı bır ark da bnasılsınız annişler...
ben bu sabah iyi değilim çok bulantım var halsizim ve sancım var kasıklarımda çok korkuyorum
umarım bu seferde kaybetmem bebeğimi
selam bende geldim aranıza..an ölededı 2 ay normal kanam olmassa korkma dıeee
bu sabah 6. hafta gebelk durumunu okudum
cünkü sabah benim cok kasık sancım oldu diye düşünürken
tam da orda bi yazı içimi rahatlattı..
kasık agrıları artabilir yeterki kanama olmasın diyor..
bide bulantı olması artık düşük riskini azaltıyormuş
hadi mutlu ol canım inşallah saglıklı bir bebiş geliyor:)))
şimdi buna görede ben üzülmeliyim benim hiç bulantım yok.. ama herkesin bünye farklı inş. hep böle gider
621 çok iyi canım yaa benim 32.gün 336ydı.bişey dicem ben gecen hafta pazartsi test yaptırdım 621 di sayı..
yani 5 kasımda..
perş günü yani 8 inde doktra gittim daha 15 günlük dedi..
cok kafam karıştı..
adet tarihine göre 6. hafta ama
doktor sanırım direk yumurtlama tarihinden itibaren hesaplıyo
bu doktorlar birbirinden cok farklı yaaa
eski doktorumda dogum iznine ayrılcak vakit buldu yaaa
Sen ne zaman baktıgında 336 idi?
31. gün 621 cıktı iyi mi yaaa
canım degerın 2000 ustu olunca karından dırek gorunurmus bnm dr öle demıstı ınsll saglıcakla alacagız dua et bolca ınslll moralnı yuksek tutkıı bebegın senınle cunkuuu muckk
canımm allttakı ark.dedıgı gıbı bır ark da b
ohh cok sukur benım bulantı az cok var ama bell agrımda var o na ne dıyelım ark.normal dıyor ama ben bugun yatıcam ayaklarımı dıkpp tv ızlıcmm heheh ev ısı fılanyok bır yemek ıcın kakacagımmm
621 çok iyi canım yaa benim 32.gün 336ydı.
15 günlük diyen doktorun yumurtlamadan itibaren hesaplamış ama genelde bildiğin gibi son adetin ilk gününden itibaren hesaplanıyor. bizim hesaplamalarımız +- çıkabilir şuan usg de anlaşılır esas gebelik yaşı diye düşünüyorum. bakalım kese ne zaman görülecek.
selam bende geldim aranıza..
bu sabah 6. hafta gebelk durumunu okudum
cünkü sabah benim cok kasık sancım oldu diye düşünürken
tam da orda bi yazı içimi rahatlattı..
kasık agrıları artabilir yeterki kanama olmasın diyor..
bide bulantı olması artık düşük riskini azaltıyormuş
hadi mutlu ol canım inşallah saglıklı bir bebiş geliyor:)))
sagol canım
biz keseyi gördük :) ama tabi bebişi görmedik artık aralıgın ilk haftasında kalp atışlarınıda duyarız
sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun kontrole?
ben büyük ihtimalle 3 aralık pazartsi giderim...
umarım herşey yolundadır ve bebeğim bana sımsıkı tutunur cnm
inşallah cnm çok sağol.ilk bebeğimi kaybettiğim için herşeyde birşey arar oldum korkuyorum elimde değil
yarın benim kontrolum inş. bende görürüm yaa... sen ne zaman gördün keseyi
ben 8 kasım perşembe günü gittiğimde gördüm keseyi hatta ultrason kagıdımda var...
nasıl 15 günlk oluyosa anlamadım yani 15günlük bebeğin kesesi olur mu...
haklısın seni en yii ben bilirim
herkes beni tebrik eder sevincten aglarken ben nötr bi halde sadece bekliyorum diyorum
önceden hiç birsey bilmezken şimdi ne olur ne olmaz diyee düşünüyoruz...
genelde ilk bebeklerde düşük oluyomuş diyerekten kendimizi avutalım bu defa hersey coook güzel olucak inşalahh
ben bide dün akşama kadar bir sinirli bir sinirliydim herkesi sokmaya yer arayan eşşek arısı gibiydim resmen biaglama krizi bilmem nee şimdi gecti cok şükür...
sende de oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?