anladım.. Daha bilmediğim birçok şey var yaa. Bide 24. Haftalarda şeker yüklemesi var. Ya ben herşeyi kendim takip etmeye çaışıyorum ya doktor unutursa diye tahlilleri olması gerekenleri herşeyi.. çok kötü bir huy
evet cnm bende yaptırmıyrum
doktoruma sordum ikili testi temiz çıkan 35 yaş altı gebelerde 3lü ve 4 lü test yapmıyorum dedi
sadece ayrınlı usg ile bakılacak bundan sonra
anladım.. daha bilmediğim birçok şey var yaa. bide 24. haftalarda şeker yüklemesi var. ya ben herşeyi kendim takip etmeye çaışıyorum ya doktor unutursa diye tahlilleri olması gerekenleri herşeyi.. çok kötü bir huy
ole diyebiliriz cnm
ben geçen hafta gidirdim
bu 3 boyurlu ve -normal usg görüntüsü veren bi alet
orda iste bebeğinin organları gelişim her bişeyi inceleniyo
işte geldimmm burdayımmmm annelerrrr :d ayranımı içtimmm geldimmmmmmm şimdi konuya gelince bizim doktor da sadece 4lü test yepacak 2 hafta sonra 16.haftamda,sonra işte gene ayrıntılı bakılcak ama test olarak 2li 3lü yapılmadı
ya ayrıntılı ultrasyon ile 3 yada 4 boyutlu aynı anlama mı geliyor. birde neye bakıyorlar yaptırtan var mı aranızda ?
inanmıcaksınız belkim ama 2 tane limonun ardından şuan masamdan kalkamıyorum başım dönüyo
ya netten araştırdım bu konuyu biraz da nette 2 boyutluda da ayrıntılı bakılabilir. 3yada 4 boyutlu demek ayrıntılı demek değil diyor. benim doktorum bana bir şey demedi bu ayrıntılı konusunda şu zaman ayrıntılı bakılacak vs diye. peki belli bi haftası var mı ayrıntılını. 2'li ve 3'lü testler gibi zamanı geçme durumu var mı ?
günaydınnn canlarııımmmm, dün doktordaydıkk prensesim geliyooooooo :))))) oldukça sağlıklı maşallah karın çevresi bacak byu falan günümden 4 gün önde gidiyo uyumluyuz günümüzle hemen hemen :)))) 77 gram olmuş mimik kelebeğimmm kıpır kıpırdıı, Allahım sen ne büyük bi mucize verdin bana böyleee:))))))))))
Herkeste degisik demekki.cok yeme barii.bayilirsin felan allah korusun.az az ye
bii pıttıklı nuriye dahaaaaaaa :))))))))))))))))
ayy kuzum darısı başımıza bi öğrenseydik
cadalossss geliyooooo deseneeeeeeee ehiiiiiiiiii
yerim onu dötünüüüüüüüü
bii pıttıklı nuriye dahaaaaaaa :))))))))))))))))
ayy kuzum darısı başımıza bi öğrenseydik
cadalossss geliyooooo deseneeeeeeee ehiiiiiiiiii
Yerim onu dötünüüüüüüüü
ayran iyi gelmişşş bellibende 4 lü oldum sonucu pztesi alıcam işallah güzel çıkar 2 li yaptırdım ben gayet güzel dedi 4 lü istemedim ama yapalım dedi
ewet ayrıntılı ultrason 3 ve 4 boyutlu... Ayrıca renkli... Nelere bakıldığını bilmiyorum... Görücez inşallah...21 ve 22.haftalarda bakılması gerekiyor diye bililyorum... Doktorumdan aldığım bilgiler bu yönde...
valla bi kızçe daha geldi mercimeg de kızmış senle ben kaldık senin ne zamandı kontrol nasılsın bakem
pıttıklı nuriyen hayırlı olsun
artık sende prenses anasısın
hem kaynana hem kaynanatör olabilcen ne güzel :):):):)))))
çok çok çoooook sevindim mercimegi öpüyorum senide seviyorum ve öpüyorum
ay nasıl hanımefendi yazdım gördünmüüüüDDDDD
inşallahhhhh canım benimmmmmmmmm, darısı bizlereee :))))) merakla bekliyorum şu testleride 2 haftamıs kaldı teyzesi :d benim kız büyüdü ellerinden öperrr :d
pek güzel çıkar sonuçlar hiç korkma 2 hafta ne ki her gittiğinde büyüdüğünü görcen asıl ozman görürüm seni ellerim öper bende onu paya veririm annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?