2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

şeker yüklemesi ben 20. Haftada olcam erken mi anlamadım ama doktor öle dedi

evet cnm bende yaptırmıyrum
doktoruma sordum ikili testi temiz çıkan 35 yaş altı gebelerde 3lü ve 4 lü test yapmıyorum dedi
sadece ayrınlı usg ile bakılacak bundan sonra

işte geldimmm burdayımmmm annelerrrr ayranımı içtimmm geldimmmmmmm şimdi konuya gelince bizim doktor da sadece 4lü test yepacak 2 hafta sonra 16.haftamda,sonra işte gene ayrıntılı bakılcak ama test olarak 2li 3lü yapılmadı

nasıl yani... sen nerden biliyosunki... valla benim ilk hamileliğim... hem ayrıca doktor takip emiycekse ne anlamı varki...

ole diyebiliriz cnm
ben geçen hafta gidirdim
bu 3 boyurlu ve -normal usg görüntüsü veren bi alet
orda iste bebeğinin organları gelişim her bişeyi inceleniyo

ya netten araştırdım bu konuyu biraz da nette 2 boyutluda da ayrıntılı bakılabilir. 3yada 4 boyutlu demek ayrıntılı demek değil diyor. benim doktorum bana bir şey demedi bu ayrıntılı konusunda şu zaman ayrıntılı bakılacak vs diye. peki belli bi haftası var mı ayrıntılını. 2'li ve 3'lü testler gibi zamanı geçme durumu var mı ?

ayran iyi gelmişşş belli bende 4 lü oldum sonucu pztesi alıcam işallah güzel çıkar 2 li yaptırdım ben gayet güzel dedi 4 lü istemedim ama yapalım dedi

ya ayrıntılı ultrasyon ile 3 yada 4 boyutlu aynı anlama mı geliyor. birde neye bakıyorlar yaptırtan var mı aranızda ?

ewet ayrıntılı ultrason 3 ve 4 boyutlu... ayrıca renkli... nelere bakıldığını bilmiyorum... görücez inşallah...21 ve 22.haftalarda bakılması gerekiyor diye bililyorum... doktorumdan aldığım bilgiler bu yönde...

Son düzenleme:

cnm benim doktorumdaki şöle
şimdi normal usg gibi bişey ama iki tane rolonu var
biriyle 2 boyutlu biriyle 3 boyutlu bakıyo
o yüzden her muayenede iki türülü bakılıyo bana normalda nasıl bilmiyorum ondan
ama ayrıntılı bakarken ikisiylede baktı
organları anlatırken normalde baktı 3 böyutluyada çevirdi
ondan normlde nasıl bakılır bilmiyorum:26::26::26::26::26::26:

bii pıttıklı nuriye dahaaaaaaa :))))))))))))))))
ayy kuzum darısı başımıza bi öğrenseydik
cadalossss geliyooooo deseneeeeeeee ehiiiiiiiiii
yerim onu dötünüüüüüüüü

yerim onu dötünüüüüüüüü

pıttıklı tabi benim gızımmm pıtına gurban ossun dezzesi hihihihihihih senide görecesssss cadalos mu geliyo pipilli cadalosmu sende oğlan doğur gızıma alacammm oğlunuuuu

Yerim onu dötünüüüüüüüü

valla bi kızçe daha geldi mercimeg de kızmış senle ben kaldık senin ne zamandı kontrol nasılsın bakem

ayran iyi gelmişşş belli bende 4 lü oldum sonucu pztesi alıcam işallah güzel çıkar 2 li yaptırdım ben gayet güzel dedi 4 lü istemedim ama yapalım dedi

inşallahhhhh canım benimmmmmmmmm, darısı bizlereee :))))) merakla bekliyorum şu testleride 2 haftamıs kaldı teyzesi benim kız büyüdü ellerinden öperrr

doktorun dediğine göre ayrıntılıda bebeğin iç organlarına bakıyosun yerinde mi nasıl diye böbrek ler vs.gibi ve bebek büyüdüğü için annenin organları nereye kayıyo ona bakılıyo diye biliyorum

valla bi kızçe daha geldi mercimeg de kızmış senle ben kaldık senin ne zamandı kontrol nasılsın bakem

sabahtan beri yoktu bu cadı şeydaaa, bide benim datlı gızıma der cadalosss diyeee hıhhhhh nirlerde sabah beri bekliyos bakalımmmm biz siz kaldınızzz bekliyosss merakla haberleriniziiiiiii :)))))))))))))

pıttıklı nuriyen hayırlı olsun
artık sende prenses anasısın
hem kaynana hem kaynanatör olabilcen ne güzel :):):):)))))
çok çok çoooook sevindim mercimegi öpüyorum senide seviyorum ve öpüyorum
ay nasıl hanımefendi yazdım gördünmüüüü DDDDD

cadalosluğun banaaa zatiii hıhhhhh D bu gadder kibar olcağın heçde aklıma gelmediydiiii hihihihihihihih küçük hanfendiiiii

inşallahhhhh canım benimmmmmmmmm, darısı bizlereee :))))) merakla bekliyorum şu testleride 2 haftamıs kaldı teyzesi :d benim kız büyüdü ellerinden öperrr :d

pek güzel çıkar sonuçlar hiç korkma 2 hafta ne ki her gittiğinde büyüdüğünü görcen asıl ozman görürüm seni ellerim öper bende onu paya veririm annesi

pek güzel çıkar sonuçlar hiç korkma 2 hafta ne ki her gittiğinde büyüdüğünü görcen asıl ozman görürüm seni ellerim öper bende onu paya veririm annesi

oooooyyyyyy kıyamam ben bu bebişlere yaaa düşünsene yumuk yumuk eller süt kokan bi ağız uykulu bi gözzz şaşkın ördek gibi bakışlarrr ooyyyy yerim ben bunlarııı gurban olurummmm :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…