2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
nasıl yani... sen nerden biliyosunki... valla benim ilk hamileliğim... hem ayrıca doktor takip emiycekse ne anlamı varki...

doktor olsun başka bi konu olsun bir kişinin dediği ile hareket etmem ben derinlemesinde araştırırım öylede yapıyorum güvenilir kaynak lardan kişilerden de sorup öğreniyorum. doktorum zaten söylüyor ama genelde o söylemeden ben öğrenmiş oluyprum ne zaman ne yapıcağımı benimde ilk hamileliğim

Son düzenleme:

ya ben şimdi 17. haftada gittim 3'lü testimizi yaptı cinsiyeti söyledi ertesi gün sonuçlar ile gittik normal herşey bir ay sonra kontrol dedi. ama bir daha ki kontrolde detaylı ya da 3 boyutlu demedi unuttu mu acaba yada zaten bir dahaki kontrol 22.hafta olduğu için o zaman bakacak söyleme gereği duymadı mı bilmiyorum. o yüzden yapan varsa danışayım dedim. olmadı 21 de gideyim garanti olsun.

aynen canım dün yoğundu mesela gittiğimde sormayıda unuttum kendilerde bişi demedi ne zaman dedm tahliller 2 hafta sonra gel dedi illa sormak gerekiyo bazen öğrenmek gerekiyo sormasam 1 ay sonra gidicektim olmıycaktı

kızlarrrrrrrrrrrrrr pipi canımla geldıkk cok sukurherseyızmı ıyıııve bır kez daha duyduk kı erkekımız oluyormuss saglıgı cok sukur yerınde dogumumuz 6 temmuz gorunuyormus bende degıstırdım kkk takvımını hemenn
tam 182 gr olmusuz cok sukur bızım sıpıamızz bu arada pos vermedıı ellerını enseye atmıs keyıf yapıyordu sebelek oglummmm esım dıyor keyıf onunkı nede olsa hıcccannesi yaradana kurbann olsunn dr ınceledı cok sukur hersey yolunda dedı elhamdulıllah 1 kg alısım dr cok ıı ıstedıgım gıbı kg alıyorundedıı ve kramplar ıcın erken magnezyum ılacı verdı magnorm aında hakımızda hayırlısıkan ılacını verecektı kan oranım ıı dıyınce vermedı hayırlısı haydı darısı sızlere ınsllll bır dahakı ayı ıple cekecegı ınsllll

ben takip ediyorum demişsin de ben de doktorun yönlendirmediğini düşündüm öyle yazınca...

maşallaaaaaahhhhh:)))) inşallah bütün hamileliğin ble sağlıklı geçer canımmm pipicanı yerim bennnn bak sennn şuna bide poz verirmiş annesineee:)))))))))

cnm vardır elbet bi bildiği
eğer pas geçerse ddiğin gibi yaparsın
ama bence atlmaz mutlaka gönderir
buna çok önem veriyo doktorlar

oooooyyyyyy kıyamam ben bu bebişlere yaaa düşünsene yumuk yumuk eller süt kokan bi ağız uykulu bi gözzz şaşkın ördek gibi bakışlarrr ooyyyy yerim ben bunlarııı gurban olurummmm :)))))))))

o süt kokusu yok mu beni benden alıyo zaten koklayarak bitiririz biz bu bebişleri vıyak vıyak ağlıcaklar ona bile ağlıcaz biz ölünür onlar içinnnnn

çokkkk sevinidim cnm gözün aydın olsun

suzan foto yok mu koysan da bizde görsek pipicanını

oğluşunu kesinleştirdiniz artık çok şükür herşey yolunda gözünaydınnnnn bendede kramplar oluyo çok fena geceleri bende isticem magnezyum ilacı darısı başımıza bacımm

o süt kokusu yok mu beni benden alıyo zaten koklayarak bitiririz biz bu bebişleri vıyak vıyak ağlıcaklar ona bile ağlıcaz biz ölünür onlar içinnnnn

:)))))))) oooooofffff offff gelsin temmuuuzzzz gelsin mimiklerimiiisssss:)))))))) ölünmezmiii hiççç bunlaraaa :)))))hayali bile yetiyo bana vallaaa:)) haaaa bak leylacımmm akşamda benim çarpıntım oldu öle kalkamadım yerimden yerinden çıkcak kalbim güm güm kulaklarımda tansiyon kafayı yedi 11-4 saçmaladı uzandım ama kendimden geçtim valla çok fena bişeydi ((

kızlar iki gün girmedim valla hızınıza yetişmek gerçekten mümkün değil kv bendeydi az önce gitti bide sigara kokuttu heryeri. iğrençti havalandırmakta yetmiyo naapcam bilmiyorum. gtsin artık şu koku.evim zaten küçük, balkon yok camda içiyo ama genede içeri doluyo. benim burunda maşallah her yerden çekiyo mübarek iki gündür biras eziyet oldu bana kısaca. eşimde bırakmaya çalışıyo, apartman boşluğuna çıkıyo akşam bi tane içeceksede orda içiyo sağolsun. allah sigaradan tiksinenlerin etrafındakilere anlayış vicdan versin ne diyim?

doğru dedin bacım allah vicdan versin bende tiksinyorum sigara kokusundan (((((( ama seninde benim gibi kv ler 2-3 ay kalsa napcan bilmem kız 2 günde bezmişsin :d

canlar 4 5 gündür bir baş ağrısı var bende 15. haftadayım aynısını yaşayan varmı? kasıkda kasılma ağrı falan başka hiç bir sıkıntım sadece bir burun tıkanıklığı ve başağrısı..

maşallaaaaaahhhhh:)))) inşallah bütün hamileliğin ble sağlıklı geçer canımmm pipicanı yerim bennnn bak sennn şuna bide poz verirmiş annesineee:)))))))))
amınnınsallah cumlemızınkıı canımmmm

cennet kokulummm benım o gunu ıple cekıyorumm soluksuz kalana kadar nefesını cekmek ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

çokkkk sevinidim cnm gözün aydın olsun
allah razı olsun canımmm bnm tel cam yok dıjıtalıde kaldırmıyor olcusu cok esım bankaya gıttı gelsın ınsll cekıyım canım ama bır sırttan cektı dr bırde pıpıden hehehe baskada gostermedı sıpammmmmmmmmo ka da cıko yedım heeeeeeeeeeeeeee dr vurduda kaldırdı bebeyı yok babası kılıklı foto cekınmeyı sevmıyorrr anammmm

suzan foto yok mu koysan da bizde görsek pipicanını

oğluşunu kesinleştirdiniz artık çok şükür herşey yolunda gözünaydınnnnn bendede kramplar oluyo çok fena geceleri bende isticem magnezyum ilacı darısı başımıza bacımm
cok sukur evt artık oglum dıyorum ıcten ıceee oncekıler 2 dr dedıgı halde suphelıydık bu sefer pıpının resmını cektı heheheartık tamam dedık hehehe cnm krmap lar uyutmuyordu beı ondan yaaaaaa erken basladıı 30 tane kapsull su ıcınde erıyor ınsl tadı guseldır yaaaaa:18::18::18:

slm herkese,bakıyorum da bugün form baya sessiz :):)

fteftefeteee avatar şahane
ivit eski neşe kalmadı gibi ahhh ahhhhh
nerde irmegoşlu günlerr
çok özledim onu koca ağıslı şey
neyse maaalum yollardan görüşüyos biz telefon filan gibi ehiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…