doğru dedin bacım allah vicdan versin bende tiksinyorum sigara kokusundan(((((( ama seninde benim gibi kv ler 2-3 ay kalsa napcan bilmem kız 2 günde bezmişsin :d
kızlar iki gün girmedim valla hızınıza yetişmek gerçekten mümkün değilkv bendeydi az önce gitti bide sigara kokuttu heryeri. iğrençti havalandırmakta yetmiyo naapcam bilmiyorum. gtsin artık şu koku.evim zaten küçük, balkon yok camda içiyo ama genede içeri doluyo. benim burunda maşallah her yerden çekiyo mübarek iki gündür biras eziyet oldu bana kısaca. eşimde bırakmaya çalışıyo, apartman boşluğuna çıkıyo akşam bi tane içeceksede orda içiyo sağolsun. allah sigaradan tiksinenlerin etrafındakilere anlayış vicdan versin ne diyim?
eskisi kadar düzeni takip edemiyorum ama tatildeyim artık buralarda olurum.. üçlü test yaptıran varmı kızlar sonuçlarınız nasıl
doğru dedin bacım allah vicdan versin bende tiksinyorum sigara kokusundan(((((( ama seninde benim gibi kv ler 2-3 ay kalsa napcan bilmem kız 2 günde bezmişsin :d
fteftefeteee avatar şahane
Ivit eski neşe kalmadı gibi ahhh ahhhhh
nerde irmegoşlu günlerr
çok özledim onu koca ağıslı şey :d:d
neyse maaalum yollardan görüşüyos biz telefon filan gibi ehiii
irmeganla görüşüyonmu nası iyi mi bugün kontrolü vardı bize de haber ver sizi gidiler sizi ne çabuk telefonlaştınız
bnm esım ıcıyor balkonda ıcer yada dısarı cıkar cok ıcmes evdee hıssettırmek ıtemes ama genede elınde fılan kokuyor kv dıyorkıı yatma onunla opme fılan cocuga nıkotın bulasmasın at onu yata odasından dıyor esım e dıyorumda annen bole dıyor dıye ısıne gelmedıgı ıcnsen ona bakma dıyor gıcıkk:26:
gelll kuzummm işallah ayarlıcaz bi gün artıkım
ben takip ediyorum demişsin de ben de doktorun yönlendirmediğini düşündüm öyle yazınca...
Ben yaptırdım ama sonucunu carsamba günü ögrenebilecegim canım.
doktora söle öğrenmeden gitmem diye:))))))))) inşallah bu sefer görürsün canımmm bizimki sermiş maşallah ne var ne yokkime çekti bu kız anlamadımki
Eki Görüntüle 616104 Eki Görüntüle 616102 SAGDAKINDE pipi miz de var hee soldakındede tam donerkene eller ensede geneee
ya tam gusel poz vermedı kı bebe yaaaaaaaaaaaaa
benim sat 12 ekim olarak düzeltirmisin adımda yanlış yazıyooooooo
veeeee irmegan neden listemizde yok onu biliyormusun kim neden sildi???????????
o buradan gitmiş olsada hepimizin cok sevdiği bir arkadaşımız ve Allahım kısmet ederse hep
görüşeceğim sayılı insanlardan..
ben ve daha birçok arkadaşım bunu merak ediyoruz .. sen devraldığın için sana soruyorum:26:
İnşallah tatlım inşallah hepimiz böyle güzel haberlerle ağızlarımız kulaklarımızda geliriz :))))hayırlı haberlerini bekliyorus seninde canım benimmm, ayrıntılı ayrıntılı gör kuzucunuuu sonra sıra bislere geliyoooooooooooo yehuuuuuu
İnşallah darısı başına canım sende öğrende rahatlayalım :)YOK VALLA ÖĞRENMEDEN GİTMEM GERÇEKTEN GÖSTERMEDİ ERTESİ GÜNE TEKRAR ALIRIMİYİKİ SERMİŞ ANNESİ KIZIM DİYE SEVERSİN GÖBİŞİNİ
Canım düşürür dikkat et zaten kız anneleri limona düşkün olur derler :)şuan halimi bi görsennnn hayatımda hiç limon yememiş gibi saldırdım resmenlimon tansiyon düşürürmü kiiiiiiiiiii yükseltirmi yadaaaaaaa
Senin de kesin kız canım :)tuz limon dengeler ama..ya ben de her gün limon yiyoyrum ya...normalde de severim limonu..ama şimdi her gün yiyorum..cinsiyet belli değil henüz ma doktor kıza benziyor demişti..bakalım 20 gün sonra öğrencez...
Bu şeker yüklemesi nasıl oluyor ben onu anlamadım burdaki doktorlar birşey demedi de 15 Şubat'ta ayrıntıla birlikte mi yapıcaklar ki :)şeker yüklemesi ben 20. Haftada olcam erken mi anlamadım ama doktor öle dedi
Onunkide de pipili kesin :)pıttıklı tabi benim gızımmm pıtına gurban ossun dezzesi hihihihihihihsenide görecesssss cadalos mu geliyo pipilli cadalosmu sende oğlan doğur gızıma alacammm oğlunuuuu
Gözün Aydın canım çok sevindim maşallah 41 kere oğlumuza :)kızlarrrrrrrrrrrrrr pipi canımla geldıkk cok sukurherseyızmı ıyıııve bır kez daha duyduk kı erkekımız oluyormuss saglıgı cok sukur yerınde dogumumuz 6 temmuz gorunuyormus bende degıstırdım kkk takvımını hemenn
tam 182 gr olmusuz cok sukur bızım sıpıamızz bu arada pos vermedıı ellerını enseye atmıs keyıf yapıyordu sebelek oglummmm esım dıyor keyıf onunkı nede olsa hıcccannesi yaradana kurbann olsunn dr ınceledı cok sukur hersey yolunda dedı elhamdulıllah 1 kg alısım dr cok ıı ıstedıgım gıbı kg alıyorundedıı ve kramplar ıcın erken magnezyum ılacı verdı magnorm aında hakımızda hayırlısıkan ılacını verecektı kan oranım ıı dıyınce vermedı hayırlısı haydı darısı sızlere ınsllll bır dahakı ayı ıple cekecegı ınsllll
Valla o bendede bar bu aralar çatlıyor sankicanlar 4 5 gündür bir baş ağrısı var bende 15. haftadayım aynısını yaşayan varmı? kasıkda kasılma ağrı falan başka hiç bir sıkıntım sadece bir burun tıkanıklığı ve başağrısı..
Valla gerçekten o olunca daha güzeldifteftefeteee avatar şahane
ivit eski neşe kalmadı gibi ahhh ahhhhh
nerde irmegoşlu günlerr
çok özledim onu koca ağıslı şey
neyse maaalum yollardan görüşüyos biz telefon filan gibi ehiii
İyi canım hergün sabahtan akşama kadar görüşüyoruz oda seni çok özledi keşke oda olsa diyor hepirmeganla görüşüyonmu nası iyi mi bugün kontrolü vardı bize de haber ver sizi gidiler sizi ne çabuk telefonlaştınız
Bunu bende merak ettim senin bilgin yoksa neden silindiği ile ilgili yinede eklermisin yeniden ....benim sat 12 ekim olarak düzeltirmisin adımda yanlış yazıyooooooo
veeeee irmegan neden listemizde yok onu biliyormusun kim neden sildi???????????
o buradan gitmiş olsada hepimizin cok sevdiği bir arkadaşımız ve Allahım kısmet ederse hep
görüşeceğim sayılı insanlardan..
ben ve daha birçok arkadaşım bunu merak ediyoruz .. sen devraldığın için sana soruyorum:26:
Eki Görüntüle 616104 Eki Görüntüle 616102 SAGDAKINDE pipi miz de var hee soldakındede tam donerkene eller ensede geneee
ya tam gusel poz vermedı kı bebe yaaaaaaaaaaaaa
doktor olsun başka bi konu olsun bir kişinin dediği ile hareket etmem ben derinlemesinde araştırırım öylede yapıyorum güvenilir kaynak lardan kişilerden de sorup öğreniyorum. doktorum zaten söylüyor ama genelde o söylemeden ben öğrenmiş oluyprum ne zaman ne yapıcağımı benimde ilk hamileliğim
nasıl yani... sen nerden biliyosunki... valla benim ilk hamileliğim... hem ayrıca doktor takip emiycekse ne anlamı varki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?