2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
doğru dedin bacım allah vicdan versin bende tiksinyorum sigara kokusundan (((((( ama seninde benim gibi kv ler 2-3 ay kalsa napcan bilmem kız 2 günde bezmişsin :d

bnm esım ıcıyor balkonda ıcer yada dısarı cıkar cok ıcmes evdee hıssettırmek ıtemes ama genede elınde fılan kokuyor kv dıyorkıı yatma onunla opme fılan cocuga nıkotın bulasmasın at onu yata odasından dıyor esım e dıyorumda annen bole dıyor dıye ısıne gelmedıgı ıcnsen ona bakma dıyor gıcıkk:26:

ay bukadarmı tiksinilir değilmi ?? tüm kapıalr kapalı balkonda içen bile kokusu bana fecii geliyo ve bir bulantı.. yolda yürürken içen insanınki bile beni deli ediyo.. eşim olduğunca azalttı ama akşam 1 tane içse bile akşamım mahvoluyorr.. ki ben kokusundan falan okadar nefret eden biri değildim,, sigara ölsün!

doğru dedin bacım allah vicdan versin bende tiksinyorum sigara kokusundan (((((( ama seninde benim gibi kv ler 2-3 ay kalsa napcan bilmem kız 2 günde bezmişsin :d

aynen öyle oldu valla. allah sana sabır versin. eşim akşam gelince uyardı ama kadın kendine engel olamıyoki. napıyım yüzgöz olmakta istemedim fakat dün hiçbi ilacımıda içemedim bulantıdan.

fteftefeteee avatar şahane
Ivit eski neşe kalmadı gibi ahhh ahhhhh
nerde irmegoşlu günlerr
çok özledim onu koca ağıslı şey :d:d
neyse maaalum yollardan görüşüyos biz telefon filan gibi ehiii

irmeganla görüşüyonmu nası iyi mi bugün kontrolü vardı bize de haber ver sizi gidiler sizi ne çabuk telefonlaştınız

bigün at dışarı görür gününü:)))))))))))

benim sat 12 ekim olarak düzeltirmisin adımda yanlış yazıyooooooo
veeeee irmegan neden listemizde yok onu biliyormusun kim neden sildi???????????
o buradan gitmiş olsada hepimizin cok sevdiği bir arkadaşımız ve Allahım kısmet ederse hep
görüşeceğim sayılı insanlardan..
ben ve daha birçok arkadaşım bunu merak ediyoruz .. sen devraldığın için sana soruyorum:26:

SAGDAKINDE pipi miz de var hee soldakındede tam donerkene eller ensede geneee

ya tam gusel poz vermedı kı bebe yaaaaaaaaaaaaa

Eklentiler

• $Sitem1118.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:

yeni mi fark ettin yanlış yazdığını ,düzelttim.
irmegan ın listede olmayışı ile ilgili bir bilgim yok.

suzancım maşallah .Allah nazarlardan korusun bebişi,kocaman olmuş
hayırlı evlat olur inşallah.

Son düzenleme:
hayırlı haberlerini bekliyorus seninde canım benimmm, ayrıntılı ayrıntılı gör kuzucunuuu sonra sıra bislere geliyoooooooooooo yehuuuuuu
İnşallah tatlım inşallah hepimiz böyle güzel haberlerle ağızlarımız kulaklarımızda geliriz :))))
YOK VALLA ÖĞRENMEDEN GİTMEM GERÇEKTEN GÖSTERMEDİ ERTESİ GÜNE TEKRAR ALIRIM İYİKİ SERMİŞ ANNESİ KIZIM DİYE SEVERSİN GÖBİŞİNİ
İnşallah darısı başına canım sende öğrende rahatlayalım :)
şuan halimi bi görsennnn hayatımda hiç limon yememiş gibi saldırdım resmen limon tansiyon düşürürmü kiiiiiiiiiii yükseltirmi yadaaaaaaa
Canım düşürür dikkat et zaten kız anneleri limona düşkün olur derler :)
tuz limon dengeler ama..ya ben de her gün limon yiyoyrum ya...normalde de severim limonu..ama şimdi her gün yiyorum..cinsiyet belli değil henüz ma doktor kıza benziyor demişti..bakalım 20 gün sonra öğrencez...
Senin de kesin kız canım :)
şeker yüklemesi ben 20. Haftada olcam erken mi anlamadım ama doktor öle dedi
Bu şeker yüklemesi nasıl oluyor ben onu anlamadım burdaki doktorlar birşey demedi de 15 Şubat'ta ayrıntıla birlikte mi yapıcaklar ki :)
pıttıklı tabi benim gızımmm pıtına gurban ossun dezzesi hihihihihihih senide görecesssss cadalos mu geliyo pipilli cadalosmu sende oğlan doğur gızıma alacammm oğlunuuuu
Onunkide de pipili kesin :)
Gözün Aydın canım çok sevindim maşallah 41 kere oğlumuza :)
Valla o bendede bar bu aralar çatlıyor sanki
fteftefeteee avatar şahane
ivit eski neşe kalmadı gibi ahhh ahhhhh
nerde irmegoşlu günlerr
çok özledim onu koca ağıslı şey
neyse maaalum yollardan görüşüyos biz telefon filan gibi ehiii
Valla gerçekten o olunca daha güzeldi olsun bizde malum yolla telle falan görüşüyoruz çok şükür :)))
irmeganla görüşüyonmu nası iyi mi bugün kontrolü vardı bize de haber ver sizi gidiler sizi ne çabuk telefonlaştınız
İyi canım hergün sabahtan akşama kadar görüşüyoruz oda seni çok özledi keşke oda olsa diyor hep
Bunu bende merak ettim senin bilgin yoksa neden silindiği ile ilgili yinede eklermisin yeniden ....
Eki Görüntüle 616104 Eki Görüntüle 616102 SAGDAKINDE pipi miz de var hee soldakındede tam donerkene eller ensede geneee

ya tam gusel poz vermedı kı bebe yaaaaaaaaaaaaa

Maşallah canım 41 kere gözünüz Aydın :)))

canım listeye sen ekliyorsun galiba beni de eklersen sevinirimmmm:)

sat:5 ekim
tahmni dgm tarihi:12 temmuz
ilk bebeğmz
ankara

isim :glskml

myangelx haklısın canım, benimde ilk hamileliğim bende takip ediyorum dr.ların onlarca hastası oluyor hepsini nasıl aklında tutsunlar yaa o gün dalgın olur vs...
ben cinsiyeti bile nasıl bakılıyor araştırıp dr söylemeden tahmin etmiştim usg görüntüsünden

nasıl yani... sen nerden biliyosunki... valla benim ilk hamileliğim... hem ayrıca doktor takip emiycekse ne anlamı varki...

canım dr.lar herşeyi kontrol etmiyor takip etmiyor, aile hekimin takip ediyor; tetenoz aşını, şeker yüklemesi vs... doğumdan sonra bebeğin aşıları vs... bunlarla doktorlar ilgilenmiyor. sağlık ocağına aile hekimine gitmediysen git biran önce.

ı
kızlar ben de temmuz annesi olacağım inş.sat 20 ekim..hem de ikiz:)cinsiyet belli değil..ben de yanınızda olmak istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…