2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

benim takibim de sağlık ocağında yapılıyor ama benim doktorum takip ediyor herşeyimi... mesela sağlık ocağı şubatta tetanoz aşısı için çağırmıştı... geçen hafta doktora gittiğimizde doktorum dediki şubat ikinci haftası sağlık ocağına gidip tetanoz aşını yaptırman lazım dedi ve unutmayalım diye de kağıda yazıp verdi... ki hatırlatmalarımda mevcut... o zaman ben doktor anlamında gerçekten çok şanslıyım...

BELLİ OLUYO GENE BEBİKİN MAŞALLLAH
cok sukur elhamdulıllah cnmmm darısı tumm ısteyenlere ınsl

suzancım maşallah .Allah nazarlardan korusun bebişi,kocaman olmuş
hayırlı evlat olur inşallah.
ınsallah cumlemızınkı hayırlı nesıller yetıstırırız ınslll
cok sukur sago teyzesii ınsll cumltn saglıkla kucagımıza alırızz

ı
kızlar ben de temmuz annesi olacağım inş.sat 20 ekim..hem de ikiz:)cinsiyet belli değil..ben de yanınızda olmak istiyorum:)
hayırlıs evlatlrınolsun cnm ısnll saglıcakla kucagımıza alırız ınslll

tatlim benim muhtemel dogum tarihini 22 temmuz die degistirirmisin bebegim.. ultrasona göre böle oldu ama bu seferde döllenme gününde kafam karisti :44:

suzann maşallah bebişe ya ellere kollara bak, seninki de keyif yapıo içerde benimki gibi, çıkınca anneme nasıl çektirebilirim die hain planlar yapıolar şimdi bence:):):) oyy gelsinler hele bi of bile demem gibi gelio, ultrasonda bizimkinin ilk gördüğümüz şeyi elleriydi,beş parmağı, öle duygulanmıştımki o an sanki bize el sallıo gibi içerden hayat sıkı sıkı tutunuo gibi gelmişti, ne biliim duygulandım şimdi yine

canım listeye sen ekliyorsun galiba beni de eklersen sevinirimmmm:)

sat:5 ekim
tahmni dgm tarihi:12 temmuz
ilk bebeğmz
ankara

isim :glskml

ekledim canım.
hayırlı olsun bebişin,gözün aydın.hayırlı evlat olur inşallah.

ı
kızlar ben de temmuz annesi olacağım inş.sat 20 ekim..hem de ikiz:)cinsiyet belli değil..ben de yanınızda olmak istiyorum:)

hayırlı olsun.
canım şehir,beklenen doğum tarihi,kaçıncı bebek olduğunu da yazarsan ekleyeyim listeye.

SENAAA
İnşallah darısı başına canım sende öğrende rahatlayalım :)

Bu şeker yüklemesi nasıl oluyor ben onu anlamadım burdaki doktorlar birşey demedi de 15 Şubat'ta ayrıntıla birlikte mi yapıcaklar ki :)

İyi canım hergün sabahtan akşama kadar görüşüyoruz oda seni çok özledi keşke oda olsa diyor hep

CANIM BENİM İŞALLAH BİDAHAKİ GİTTİĞİMDE ÖĞRENİRİM CİNSİYETİ ŞEKER YÜKLEMESİNİ BİDAHAKİ KONTROLDE DOKTORUM AÇ GEL YAPICAM DEDİ SONRA AYRINTILI DEDİ SEN 15 ŞUBATTA GİTCEN YA Bİ SOR KUZUM O ZAMAN NE ZAMAN YAPCAKLAR YADA ORDA YAPILIYO MU BENDE ÖZLEDİM ÇOK İRMEGANIMI HERGÜN ARIYO GÖZLERİM AHHH DİYORUM KEŞKE OLSAYDI İNAN YANİ İYİ OLDUĞUNA ÇOK SEVİNDİM KONTROLÜ VARDI BUGÜN İYİ GEÇMİŞ Mİ KIZI BÜYÜMÜŞTÜR ÇOK SELAM SÖLE KENDİNE DİKKAR ETSİN BENDE GÖRÜŞMEK İSTERİM EĞER İSTERSE

Son düzenleme:
pıttıklı tabi benim gızımmm pıtına gurban ossun dezzesi hihihihihihih senide görecesssss cadalos mu geliyo pipilli cadalosmu sende oğlan doğur gızıma alacammm oğlunuuuu

valla bi kızçe daha geldi mercimeg de kızmış senle ben kaldık senin ne zamandı kontrol nasılsın bakem

birkaan bilemiyorum bi belli olsunda seninle dünür olma fikri hoşuma gitti bizden şenlikli bi aile olur

leyloşummmmmm kuzum benim teeeeeeeeee şubat sonu gibi kuzum benim inşallah öğreniriz
iyiyim işte accık buraya canım sıkık accık evde canım sıkık kedim oğluşum ortalarda yok ona üzgünüm öle yani sen nasılsın

bende senın gıbı 15 subatta ogrenecem daha cok varrrr cokkkkkk
evet canim ya daha cok var cabucak gecer insallah

bizim de bir sonraki randevumuz 14üne geliyor tabi 14üne mi 15ine mi alırım bilmiyorm :)) heyecandan daha erkene de alabiliim :))) çaktırmadan dr ye :))

ay ne güzel yalniz degilim ayin 15 ini hep birlikte bekleyecegiz..
bi 15 subat daha :) kizlar bu bizim doktorlara ne olmuskine hepsi ayni günü vermis :) bende 20. haftada olacagim

oğluşunu kesinleştirdiniz artık çok şükür herşey yolunda gözünaydınnnnn bendede kramplar oluyo çok fena geceleri bende isticem magnezyum ilacı darısı başımıza bacımm

ben magnezyum kullaniyorum.. kizlar elevit icerken zorlaniyoruz diyor ya ah aha bide magnezyum iciyorum ben suda eriyen igrenc bisey migdem kalkiyor zor iciyorum ama napalim mecburuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…