canım dr.lar herşeyi kontrol etmiyor takip etmiyor, aile hekimin takip ediyor; tetenoz aşını, şeker yüklemesi vs... doğumdan sonra bebeğin aşıları vs... bunlarla doktorlar ilgilenmiyor. sağlık ocağına aile hekimine gitmediysen git biran önce.
BELLİ OLUYO GENE BEBİKİN MAŞALLLAH
ınsallah cumlemızınkı hayırlı nesıller yetıstırırız ınslllsuzancım maşallah .Allah nazarlardan korusun bebişi,kocaman olmuş
hayırlı evlat olur inşallah.
cok sukur sago teyzesii ınsll cumltn saglıkla kucagımıza alırızzİnşallah tatlım inşallah hepimiz böyle güzel haberlerle ağızlarımız kulaklarımızda geliriz :))))
İnşallah darısı başına canım sende öğrende rahatlayalım :)
Canım düşürür dikkat et zaten kız anneleri limona düşkün olur derler :)
Senin de kesin kız canım :)
Bu şeker yüklemesi nasıl oluyor ben onu anlamadım burdaki doktorlar birşey demedi de 15 Şubat'ta ayrıntıla birlikte mi yapıcaklar ki :)
Onunkide de pipili kesin :)
Gözün Aydın canım çok sevindim maşallah 41 kere oğlumuza :)
Valla o bendede bar bu aralar çatlıyor sanki
Valla gerçekten o olunca daha güzeldiolsun bizde malum yolla telle falan görüşüyoruz çok şükür :)))
İyi canım hergün sabahtan akşama kadar görüşüyoruz oda seni çok özledi keşke oda olsa diyor hep
Bunu bende merak ettim senin bilgin yoksa neden silindiği ile ilgili yinede eklermisin yeniden ....
Maşallah canım 41 kere gözünüz Aydın :)))
hayırlıs evlatlrınolsun cnm ısnll saglıcakla kucagımıza alırız ınslllı
kızlar ben de temmuz annesi olacağım inş.sat 20 ekim..hem de ikiz:)cinsiyet belli değil..ben de yanınızda olmak istiyorum:)
ı
kızlar ben de temmuz annesi olacağım inş.sat 20 ekim..hem de ikiz:)cinsiyet belli değil..ben de yanınızda olmak istiyorum:)
canım listeye sen ekliyorsun galiba beni de eklersen sevinirimmmm:)
sat:5 ekim
tahmni dgm tarihi:12 temmuz
ilk bebeğmz
ankara
isim :glskml
tatlim benim muhtemel dogum tarihini 22 temmuz die degistirirmisin bebegim..ultrasona göre böle oldu ama bu seferde döllenme gününde kafam karisti :44:
ekledim canım.
hayırlı olsun bebişin,gözün aydın.hayırlı evlat olur inşallah.
tatlim benim muhtemel dogum tarihini 22 temmuz die degistirirmisin bebegim..ultrasona göre böle oldu ama bu seferde döllenme gününde kafam karisti :44:
ı
denizli deyiz:) 2.gebeliğim 4 yaşında bir kızım var.doğum tarihi: 29 temmuz 2013..tabi dayanabilirsek:))
izmitten hiç hamiş yok galiba , yalnızım ben
biz varızbirbirimiz için burdayız
pıttıklı tabi benim gızımmm pıtına gurban ossun dezzesi hihihihihihihsenide görecesssss cadalos mu geliyo pipilli cadalosmu sende oğlan doğur gızıma alacammm oğlunuuuu
valla bi kızçe daha geldi mercimeg de kızmış senle ben kaldık senin ne zamandı kontrol nasılsın bakem
evet canim ya daha cok varbende senın gıbı 15 subatta ogrenecem daha cok varrrr cokkkkkk
bizim de bir sonraki randevumuz 14üne geliyor tabi 14üne mi 15ine mi alırım bilmiyorm :)) heyecandan daha erkene de alabiliim :))) çaktırmadan dr ye :))
bi 15 subat daha :) kizlar bu bizim doktorlara ne olmuskine hepsi ayni günü vermis :) bende 20. haftada olacagimMaşallah canım 41 kere herşey yolundaymış çok sevindim ama arkası dönükmüş erkek çıkarsa görürüm ben seni :))()
Canım çokkk sevindim maşallah ne kadar büyümüş Rabbim kucağına da aşmayı nasip etsin inşallah bu kadar bekledin rabbi en güzel mucizesini yolladı sana şükürler olsun .
Hıhhh sen bizim pipimize kurban ol :)))
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım :))
Sana hayırlı cumalar tatlım inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ..
Hayırlısı olsun canım gözünüz Aydın ...
Sağol canım . Senin de cumaların mübarek olsun .
Bizimde pipicanımız geliyor kukucanı olanlar çatlasın hıhhh :))
Bende 63 le hamile kaldım 65 şim şimdi önemli olan bebişlerimixin sağlıklı olması kilolar gider zaten .
Canım ilk zamanlar yapıyor sone geçiyor .
Sağol canım seninde cumaların mübarek olsun ..
Canım benim inşallah en yakın zamanda düzene girer kanında yükselir inşallah sıkma canını Allah büyük .
Çok şükür sağlıklı bebeğin canım hayırlısı olsun :)
Benimde 15 Şubat bidaki randevum 20. Hafta oluyor o gün ayrıntılı olucam inşallah .
kızlarrrrrrrrrrrrrr pipi canımla geldıkk cok sukurherseyızmı ıyıııve bır kez daha duyduk kı erkekımız oluyormuss saglıgı cok sukur yerınde dogumumuz 6 temmuz gorunuyormus bende degıstırdım kkk takvımını hemenn
tam 182 gr olmusuz cok sukur bızım sıpıamızz bu arada pos vermedıı ellerını enseye atmıs keyıf yapıyordu sebelek oglummmm esım dıyor keyıf onunkı nede olsa hıcccannesi yaradana kurbann olsunn dr ınceledı cok sukur hersey yolunda dedı elhamdulıllah 1 kg alısım dr cok ıı ıstedıgım gıbı kg alıyorundedıı ve kramplar ıcın erken magnezyum ılacı verdı magnorm aında hakımızda hayırlısıkan ılacını verecektı kan oranım ıı dıyınce vermedı hayırlısı haydı darısı sızlere ınsllll bır dahakı ayı ıple cekecegı ınsllll
oğluşunu kesinleştirdiniz artık çok şükür herşey yolunda gözünaydınnnnn bendede kramplar oluyo çok fena geceleri bende isticem magnezyum ilacı darısı başımıza bacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?