2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
irmeganla görüşüyonmu nası iyi mi bugün kontrolü vardı bize de haber ver sizi gidiler sizi ne çabuk telefonlaştınız

görüşmezmiyim kuzum ben tel diyim sen başka anla işte iyi iyi kontrolüm var diyodu aksamada erken gitcem anamla babam gelcek yemek yapcam didi gitti bende bilmiyorum akşama gitcekler demek 00:00 gizli görevde buluşcaklar beyaz önlüklüyle

kızda bu çene varken :)

dötlek güldüm :)))))))
cadalossun bilion dimi

Eve geçince iyi güzel de,bir de yemek olsa ve masa hazır olsaydı.tadından yenmezdi.
Pöf bir de yemek hazırla,bekle ki pişsin ki yiyesin. Ühüüüüüü
Hazırlarken atıştırmalarla bebiş ve ben doyuyoruz zaten.

Son düzenleme:

bize gelseydiniz bu akşam... uğraşmamış olurdun... ben bütün gün evdeyim nasılsa... yemek gündüz 12 de hazır oluyor...

Canım benim buraya benimde canım şıkkın kenetlenmisken birimiz koparildi gibi hissediyorum evdekine canını sıkma benimde farklı değil kedi oglusuna gercekten cok üzüldüm nereye kayboldu ki bulunur sen o guzel canını sıkma seni bırakmaz

inşallah geri gelir oğluşum
daha abiii olacaaaaaktı :):):)))
du sana msj atcam

bize gelseydiniz bu akşam... uğraşmamış olurdun... ben bütün gün evdeyim nasılsa... yemek gündüz 12 de hazır oluyor...

Oooy kuzum sağolasın,söylemen yeter.
Bu akşam eşim halletti yemek işini sağ olsun.
Bravo 12 de hazırlıyorsan maşallah.
Başka bir akşam uğrayalım size :)))))

Oooy kuzum sağolasın,söylemen yeter.
Bu akşam eşim halletti yemek işini sağ olsun.
Bravo 12 de hazırlıyorsan maşallah.
Başka bir akşam uğrayalım size :)))))

olurrr herzaman bekleriz...
12 de hazır olmasının sebebi... 12 den sonra tv karşısındayım..

selam ciceesim mesaj gönderemyrm yeni uyeyim.bende kayseri kızılayda suat altmısyediogluna gidiyorum.endometriyozis ameliyatımıda o yapmıstı. Hamile kalmama da o vesile oldu.ama hic kızılay da dogum yapan biri tanımdm tedrgnm o yuzden :) hayırlı olsun sizinde

evet yaa ınsan duygu yuklu oluyor dr gosterdıkce gozlerım doldu benımde yaa ama cok cabuk gelsın temmuz yaaaa oglusumm yaaaa özledım annem seniii

ayy verdı ama kv mede vermıs yanısında portakal tadı var dıyor ıcersın dıyor am ınsl cunku gecelerı uyuyamıyorum yaaaaaaaa agrılardannbebegım ııı ce gelssın de ınslll

senin içine sindiyse hiç önemli değil canım başkalarından duyman. hümada cahit beyi çok övüyolar mesela bi o kadar kişide kötülüyor. doktor kişiden kişiye değişiyor. tedirgin olma hiç. ama içine sinmiyosa erciyesteki doktorlarda hep iyi mustafa ertürk süper bi doktor yarım saat ilgileniyor herşeye sabırla cevap veriyor. komik kayseri ağzı konuşuyor gıı diye diye suzanda demet hanıma gidiyodu oda çok memnun mesela

aayy o magnezyum ne iğrenç bişey yaa banada verdi. içim kalkıyo resmen asitli şeylerle aram yok zaten püüüfff kas gevşetici özelliğide varmış

Tatlim seninki yine portakal tatliymis benimki igrenc sulu süt renkli bisey hafif asitli iste ıyy
Benim agrilarim pek azaldi sayilmaz pek etkisi olmadi magnezyumun ama icmeye devam yinede

Selamlar güzell hamişlerrr :) nasılsınızz

Ben bugün dayanamadım oğluşuma cicişler aldımm yinee Hergün yemeğe giderken kocamaann bebek mağazasının önünden geçiyorum. Napıcam ben yaa engel olamıyorum hergün bişeyler alasım geliyorr

kkarabiberimmm güzel hemşerim beni neden siliyosun listeden..??? 2 gün gelemedim attınız mı beni, çok şey de kaçırmısım zaten..:44:

kkarabiberimmm güzel hemşerim beni neden siliyosun listeden..??? 2 gün gelemedim attınız mı beni, çok şey de kaçırmısım zaten..:44:

listeden silinenlerle ilgili bilgim yok canım,dolayısıyla ben silmedim.biliyorsun ki topiği devralan 4.kişiyim.

bilgilerini verirsen eklerim.

listeden silinenlerle ilgili bilgim yok canım,dolayısıyla ben silmedim.biliyorsun ki topiği devralan 4.kişiyim.

bilgilerini verirsen eklerim.

kkarabiberim hazır listeyle uğraşmaya başamışken benim bebişin doğum tarihini 12.07.2013 olarak değiştirir misin? Bir de Oğluşum olcak onuda ekler misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…