irmeganla görüşüyonmu nası iyi mi bugün kontrolü vardı bize de haber ver sizi gidiler sizi ne çabuk telefonlaştınız
kızda bu çene varken :)
yeni mi fark ettin yanlış yazdığını ,düzelttim.
irmegan ın listede olmayışı ile ilgili bir bilgim yok.
Eve geçince iyi güzel de,bir de yemek olsa ve masa hazır olsaydı.tadından yenmezdi.
Pöf bir de yemek hazırla,bekle ki pişsin ki yiyesin. Ühüüüüüü
Hazırlarken atıştırmalarla bebiş ve ben doyuyoruz zaten.
birkaan bilemiyorum bi belli olsunda seninle dünür olma fikri hoşuma gitti bizden şenlikli bi aile olur
leyloşummmmmm kuzum benim teeeeeeeeee şubat sonu gibi kuzum benim inşallah öğreniriz
iyiyim işte accık buraya canım sıkık accık evde canım sıkık kedim oğluşum ortalarda yok ona üzgünüm öle yani sen nasılsın
Canım benim buraya benimde canım şıkkın kenetlenmisken birimiz koparildi gibi hissediyorum evdekine canını sıkma benimde farklı değil kedi oglusuna gercekten cok üzüldüm nereye kayboldu ki bulunur sen o guzel canını sıkma seni bırakmaz
görüşmezmiyim kuzum ben tel diyim sen başka anla işte iyi iyi kontrolüm var diyodu aksamada erken gitcem anamla babam gelcek yemek yapcam didi gitti bende bilmiyorum akşama gitcekler demek 00:00 gizli görevde buluşcaklar beyaz önlüklüyle :
Anladım canım bende tel olsa bende konuşurdum ama açık değil guzel haberlerini verirsin bize James bond gibi desene beyaz önlüklu ha çok güldüm
bize gelseydiniz bu akşam... uğraşmamış olurdun... ben bütün gün evdeyim nasılsa... yemek gündüz 12 de hazır oluyor...
Oooy kuzum sağolasın,söylemen yeter.
Bu akşam eşim halletti yemek işini sağ olsun.
Bravo 12 de hazırlıyorsan maşallah.
Başka bir akşam uğrayalım size :)))))
görüşmezmiyim kuzum ben tel diyim sen başka anla işte iyi iyi kontrolüm var diyodu aksamada erken gitcem anamla babam gelcek yemek yapcam didi gitti bende bilmiyorum akşama gitcekler demek 00:00 gizli görevde buluşcaklar beyaz önlüklüyle :
Anladım canım bende tel olsa bende konuşurdum ama açık değil guzel haberlerini verirsin bize James bond gibi desene beyaz önlüklu ha çok güldüm
leyloş ben tel demiyorum açta bi msjına bak kuzum benim habersiz kalmazsın en azından mail atarsın diye ehiii
evet yaa ınsan duygu yuklu oluyor dr gosterdıkce gozlerım doldu benımde yaasuzann maşallah bebişe ya ellere kollara bak, seninki de keyif yapıo içerde benimki gibi, çıkınca anneme nasıl çektirebilirim die hain planlar yapıolar şimdi bence:):):) oyy gelsinler hele bi of bile demem gibi gelio, ultrasonda bizimkinin ilk gördüğümüz şeyi elleriydi,beş parmağı, öle duygulanmıştımki o an sanki bize el sallıo gibi içerden hayat sıkı sıkı tutunuo gibi gelmişti, ne biliim duygulandım şimdi yine
ayy verdı ama kv mede vermıs yanısında portakal tadı var dıyor ıcersın dıyor am ınsl cunku gecelerı uyuyamıyorum yaaaaaaaa agrılardannevet canim ya daha cok varcabucak gecer insallah
ay ne güzel yalniz degilim ayin 15 ini hep birlikte bekleyecegiz..
bi 15 subat daha :) kizlar bu bizim doktorlara ne olmuskine hepsi ayni günü vermis :) bende 20. haftada olacagim
ben magnezyum kullaniyorum.. kizlar elevit icerken zorlaniyoruz diyor ya ah aha bide magnezyum iciyorum bensuda eriyen igrenc bisey migdem kalkiyor zor iciyorum ama napalim mecburuz
senin içine sindiyse hiç önemli değil canım başkalarından duyman. hümada cahit beyi çok övüyolar mesela bi o kadar kişide kötülüyor. doktor kişiden kişiye değişiyor. tedirgin olma hiç. ama içine sinmiyosa erciyesteki doktorlarda hep iyi mustafa ertürk süper bi doktor yarım saat ilgileniyor herşeye sabırla cevap veriyor. komik kayseri ağzı konuşuyor gıı diye diyeselam ciceesim mesaj gönderemyrm yeni uyeyim.bende kayseri kızılayda suat altmısyediogluna gidiyorum.endometriyozis ameliyatımıda o yapmıstı. Hamile kalmama da o vesile oldu.ama hic kızılay da dogum yapan biri tanımdm tedrgnm o yuzden :) hayırlı olsun sizinde
aayy o magnezyum ne iğrenç bişey yaa banada verdi. içim kalkıyo resmen asitli şeylerle aram yok zaten püüüfffevet yaa ınsan duygu yuklu oluyor dr gosterdıkce gozlerım doldu benımde yaaama cok cabuk gelsın temmuz yaaaa oglusumm yaaaa özledım annem seniii
ayy verdı ama kv mede vermıs yanısında portakal tadı var dıyor ıcersın dıyor am ınsl cunku gecelerı uyuyamıyorum yaaaaaaaa agrılardannbebegım ııı ce gelssın de ınslll
evet yaa ınsan duygu yuklu oluyor dr gosterdıkce gozlerım doldu benımde yaaama cok cabuk gelsın temmuz yaaaa oglusumm yaaaa özledım annem seniii
ayy verdı ama kv mede vermıs yanısında portakal tadı var dıyor ıcersın dıyor am ınsl cunku gecelerı uyuyamıyorum yaaaaaaaa agrılardannbebegım ııı ce gelssın de ınslll
kkarabiberimmm güzel hemşerim beni neden siliyosun listeden..???2 gün gelemedim attınız mı beni, çok şey de kaçırmısım zaten..:44:
listeden silinenlerle ilgili bilgim yok canım,dolayısıyla ben silmedim.biliyorsun ki topiği devralan 4.kişiyim.
bilgilerini verirsen eklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?