- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
kkarabiberim hazır listeyle uğraşmaya başamışken benim bebişin doğum tarihini 12.07.2013 olarak değiştirir misin? Bir de Oğluşum olcak onuda ekler misin?
düzettim ve ekledim canım.hayırlı evlat olur inşallah.
benim takibim de sağlık ocağında yapılıyor ama benim doktorum takip ediyor herşeyimi... mesela sağlık ocağı şubatta tetanoz aşısı için çağırmıştı... geçen hafta doktora gittiğimizde doktorum dediki şubat ikinci haftası sağlık ocağına gidip tetanoz aşını yaptırman lazım dedi ve unutmayalım diye de kağıda yazıp verdi... ki hatırlatmalarımda mevcut... o zaman ben doktor anlamında gerçekten çok şanslıyım...
evet canim ya daha cok varcabucak gecer insallah
ay ne güzel yalniz degilim ayin 15 ini hep birlikte bekleyecegiz..
bi 15 subat daha :) kizlar bu bizim doktorlara ne olmuskine hepsi ayni günü vermis :) bende 20. haftada olacagim
ben magnezyum kullaniyorum.. kizlar elevit icerken zorlaniyoruz diyor ya ah aha bide magnezyum iciyorum bensuda eriyen igrenc bisey migdem kalkiyor zor iciyorum ama napalim mecburuz
senin içine sindiyse hiç önemli değil canım başkalarından duyman. hümada cahit beyi çok övüyolar mesela bi o kadar kişide kötülüyor. doktor kişiden kişiye değişiyor. tedirgin olma hiç. ama içine sinmiyosa erciyesteki doktorlarda hep iyi mustafa ertürk süper bi doktor yarım saat ilgileniyor herşeye sabırla cevap veriyor. komik kayseri ağzı konuşuyor gıı diye diyesuzanda demet hanıma gidiyodu oda çok memnun mesela
erciyes hastanesinde 200-300 arası en fazla öyle söylediler. başka hastaneler hakkında bilgim yok. cahit beyi çok övüyolar ama hem kalabalık hem ben hastaneden hoşlanmadım hiç. hayırlı doğumlarımız olsun inşallahevet ameliyatımda çok içime sinmişti hem hastane hem doktor ama şu an aldığım bir habere göre suat bey sevgi hastanesine geçmiş şok oldumcahit beye gitmiştim daha önce evet o da çok iyi bir doktor ama çok kalabalık her zaman yoğun onun için tercih etmedim. Peki hiç fiyat aldınız mı hangi aralıkta doğum fiyatları?
temmuz anneleri topiği 4. kez el değiştiriyor.. her gelen kafasına göre isim siliyor listeden.. silinmemek için ne yapmamız gerekiyor 24 saat burada çene çalmamız mı lazım?
fırsat bulduğumuzda giriyoruz yazıyoruz yada okuyoruz.. ama sürekli çene çalmadığımız için listeden birileri silmeye kalkabiliyor..
Ne yedin ki?????? Ben vallaha 2. hamileleik oldugu icin gozummmmmmmm baya bı kara...yemediğim şey yok yani....herrrrrrsseeeeyyyyyyyy yiyorum iciyorum...kızlar ben dün hamilelikte yenilmesi yasak olan birşeyi yedim. çeyrek ama..:18: hatta canım yenilmesi yasak olan başka birşeyi daha istiyor ama onu yemicem
siz hiç yasak deldiniz mi????:26:
kızlar ben dün hamilelikte yenilmesi yasak olan birşeyi yedim. çeyrek ama..:18: hatta canım yenilmesi yasak olan başka birşeyi daha istiyor ama onu yemicem
siz hiç yasak deldiniz mi????:26:
Kızlar iyi akşamlar, çok cnm sıkkın yaa
idrarımda bakteri çıktı, doktorda antibiyotik verdi Zinnat500
hiç kullanasım yok ama kullanmasam daha tehlikeli biliyorum,sizler naptınız ?? hiç antibiyotik kullananınız oldumu veya bu zinnat antibiyotğni kullandınızmı(((
gebeliktede bi zararı yok diye söyledi doktor ama yinede gönlüm rahat değil...
Kızlar
bi seyyy sorcam
illk hamilelik te yoktu bunda var
boyle rahîmimin oralarda bı seyler oynuyo gibi
yani bebek hareketieti degil biliyorum ama sanki içerden bi el kasiyo gidikliyo gibi..
Acaba bu bebek aşağıda mı filan diye korktum
oyle hisseden var mı arada gun icinde rahmin hizasında içerde yukarı doğru kıpırdama hareketi gibi irkiliyorum yani
Ne yedin ki?????? Ben vallaha 2. hamileleik oldugu icin gozummmmmmmm baya bı kara...yemediğim şey yok yani....herrrrrrsseeeeyyyyyyyy yiyorum iciyorum...
soyleyemem utanırım yani o kadar yasak...
Evet bende yedim dayanamadım napayımmaşermişimdir dedim öyle avuttum kendimi benimde canım yasak bişey daha istiyo ama düşünmemeye çalışıyorum o hakkımı kullandım çünkü
Ben silinmemissssssssiimmm listeden iyi bariiii...bı de cinsiyetini ogrenseydimmmmmm
kızlar herkese günaydın çok kötü bulantı ve baş ağrısıyla kalktım eşimin ailesi geliyor onun gerginliği de var ağladım durdum daha yeni kendime geldimDualarınızı esirgemeyin benimle konuşmayıp 1 hafta evimde o insanlarla nasıl vakit geçireceğim bilmiyorum Allah'tan pazartesiden cumaya kadar işe gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?