2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Günaydın anneler ve kuzuları,
Bugün çalışıyorum ne yazık ki
Antalya da hava felaket rüzgar gitmişti haftasonu misafirimiz olacakmış yine ;(

Çeyrek falan deyince tahmin ettiğim şey galiba :)
Ben de çok severim ama yemedim hamilelikte.
Kola,kızartma canım isterse abartmadan tüketiyorum ben.
Ben de yasak çiğ yenilen birşeyden yemiştim Abi'm çok güze yapar,gözümün önünde yoğurdular.
Dayanamadım çip de yememem gerek diye az yağda tavada kızartıp yemiştim.

Ne düşüncesiz insanlar,birşey desen olmaz demesen sen üzüleceksin.eşine anlat durumu,hissettiklerini,düşüncelerni .
Sıkma canını diyorum ama bilirim o durumu.
Allah kolaylık versin canım.

günaydın hatuncuklaaarr
Sana da günaydın kuzu :)
günaydın midem çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kötü

Canım üşütüyor musun acaba?
Dikkat et ılık ılık sıvı tüket.
Bir de mideye havuç -kendisi veya suyu-çok iyi geliyor.
Eşimde reflü var,çok şükür havuçlarını dengeledik ilacı bıraktı.
Dene istersen mide bulandıran birşey de değil.2 orta boy yiyebilirsin 1seferde.

Günaydin tatlim sikma canini sen lütfen bebisine sana zarar. Ise gidecekmiasin bak orda kafan rahat olur
günaydın midem çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kötü

Gecmis olsun canim

Kizlar ben de cok fena uykusuzum ya uyuyamadim bütün gece migde agrisindan
Ama tek suclu benim :-( sen kalk gece gece koca bi tabak yemek üstüne tatli görmemisler gibi sonra hemen uyu
Uyuyamazsin iste tabi :-( bi daha töbe
Simdi bu halde aksama kadar calis üff

şeydaaaa belli olur yakındaaa inşşş.....merak etmeee kuzucuuummmmmm.......... kız bizden ne dünür olur haaa yıkılır ortalıkkk benim gızıma ne gaynana olursun sennnn cadıııımıııı cadıııııııııı falla bu iş beni düşündürmeye başladııı kızçeme yasıkkk yaaaaaaaaa

tabiiiiiiii her zaman ediyorusss onlar içindee:)) ayrıcaaa bende dua listesinde yokumm eklermisin?

günaydınnn :) hemen söliyim geçen günki yağmurun 2 katı geliyo dikkat çıkma dışarı bencee:))))) meteoroliden uyarı geldi bizede, geçen haftalarda sel bastığı için kesin yanii:)))))))

Gunaydin kizlarr.sabah sabah hic keyfim yok annemle babam tartisiyor arada bana patliyorlar.mazlum a dondum vallaa.hic acimiyorlar bana bu kiz hamile uzmeyelim diye.arama mesafe koyacagim artik.en axindan digurana kadar.

Gunaydin kizlarr.sabah sabah hic keyfim yok annemle babam tartisiyor arada bana patliyorlar.mazlum a dondum vallaa.hic acimiyorlar bana bu kiz hamile uzmeyelim diye.arama mesafe koyacagim artik.en axindan digurana kadar.

benden bi tane daha varmışş günaydınn canımm bizde de malesef dünden beri kasıklarıma vurdu sinir stres üzüntü ablamlar kavga eder eder arar dert yanar bi de bana kızar üstüne üslük bende bana destek olacağınız yerde bide canımı sıkıyosunuz dedim dayanamadım dün demediğini bırakmadı yüzüme kapattı telefonu bide sitem dolu mesejlar yazar ya kimse beni düşünmüyo bu ne bencillik yaaa(((((((( ne emeklerle,tedavilerle bugünlere geldim oysa ben ((((((((((((

antalya ucuyo öyle bi yağmur ve rüzgar vardıki işe gelirken uçucam sandım
güllüşüm benim bende aynıyım ne zaman düzelicek tam anlamıyla bilmiyorum
sabah mısır gevreği yedim iyi geldi sende bi dene istersen hamilelere yulaflısından bol lif içeriği için
doktorlarda öneriyor hem ağır değil hem mideyi tutuyor b
yarın bi dene derim tatlişkom
birkaan cinsiyet meselesi bende muamma daha kimse anlayabilmiş değil konunun uzmanı senoş bile tam
karar veremedi :):):))))))
kedim oğlum inşallah sokaklarda perişan olmamıştır onu çok özledim (((43:

Kizlar üzülmeyin nolur :-( onlarin düsüncesizligi bu
Bence araya biraz mesafe koymak en güzelu bu sartlarda yoksa kendinizi bebislerinizi üzeceksiniz
Herkeste ayri dert var elbet :-(
En kötü animda bile elimi karnima koyup bebegim iyi ki varsin diyorum sen üzülme hicbiseye
Senin annen var seni korur kollar.. Sanki o da üzülecekmis gibi hissediyorum cünki

datlı cadımısss gelmiiiiiissssssssss, hosdelmiiiiiissssssss :))))))))))) dün cadı kısıma bi kaç bişey aldım ilk hediyesi gösterdi kukuyu merakta bırakmadı annisinii hediyeyi haketti, as sonra koyabilirsem fotosunu koyçaaaaammmmmmmmmmmDDDDDD çatla sennnnnn cadı dezzesiiiiiiiiiiii

((( onu düşünüp zaten motive oluyorum değilse hiç çekilmiycek ama bencillik değilmi bu

işte cücüğümüüüünnnn ilk hediyeleriiiiii :))))))))))) dezzeleri bakın şunlara bi yaaaaa ölürüm ben bunaaa :)))))))

Eklentiler

• $IMG00883-20130125-2056.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG00884-20130125-2057.webp
    31 KB · Görüntüleme: 44
Tabiki bencillik tatlim sen hamilesin seni kimsenin üzmeye hakki yok..
Görüsmemek degilde birazcik da olsa yapabilirsen mesafe koy

doğumda hep ablam dursun istemiştin ilk gün yanımda çok emeği vardır üzermde, ama bende 15 yıldır bıktım preoblemlerinden evlendiğinden beri((((( bana diyoki sen size gelmemi istemiyosun ayrılınca kocamdan orda kalırım die korkuyosun ondan karışmam diyosun diyo her sene ayrılmaya karar verir gelir 1-2 ay kalır bende benim evime geçen sene dedim kavgalı gelceksen gelme bıktım dedim bizimde huzurumuz var dedim onu yüzüme vuruyo ((((( canımdan bezdirdi ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…