günaydın midem çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kötü
ben bu haftalarda hissettim hissediyorum diyenlere inanmıyordum hiç de hissetmemiştim bişey ama dün ilk defa birşey hissettim kasıklarımın biraz yukarısında derinlerde 1 kere takla atar gibi dönen gibi birşey şok oldum ama bidaha olmadı. belki bu bebeğin diğer bebeğinden daha farklı yere tutunmuştur, daha aşağıda ve rahminin sırtımız tarafındaki değilde karnımız tarafındaki kısma tutunmuştur sende o yüzden hissediyorsundur. (resmen uydurdum yani bişey bildiğimden değil de tahmin yürüttüm dr.culuk oynamayayım sen nolur nolmaz dr.una sor bunu, yola çıkıcakmışsın)
kızların canı çekmesin diye söyleyemiyorum da; çeyrek yarım falan oluyor yanında şalgam suyu tercih eden de var:18:
bide canım buz gibi bira çekiyor -ki bira normalde çok sevmem mojito varkenama can işte napiim çekiyo
bir de canım izmir denince akla gelen içinde ağır metaller olduğu için yasak olan şey var ya onu da çekiyor :18:
kahve mahve kızartma kola gazoz vs... baştan beri yasaklamadım kendime
çok çok yasak olan ne ki merak ettirdin kız şimdi söylede benim de canım çeksin
yediğimiz ve canımızın çektiği şeyler aynı mi acaba :26:
Ne düşüncesiz insanlar,birşey desen olmaz demesen sen üzüleceksin.eşine anlat durumu,hissettiklerini,düşüncelerni .kızlar herkese günaydın çok kötü bulantı ve baş ağrısıyla kalktım eşimin ailesi geliyor onun gerginliği de var ağladım durdum daha yeni kendime geldimDualarınızı esirgemeyin benimle konuşmayıp 1 hafta evimde o insanlarla nasıl vakit geçireceğim bilmiyorum Allah'tan pazartesiden cumaya kadar işe gideceğim
Sana da günaydın kuzu :)günaydın hatuncuklaaarr
Günaydin tatlim sikma canini sen lütfen bebisine sana zarar. Ise gidecekmiasin bak orda kafan rahat olurkızlar herkese günaydın çok kötü bulantı ve baş ağrısıyla kalktım eşimin ailesi geliyor onun gerginliği de var ağladım durdum daha yeni kendime geldimDualarınızı esirgemeyin benimle konuşmayıp 1 hafta evimde o insanlarla nasıl vakit geçireceğim bilmiyorum Allah'tan pazartesiden cumaya kadar işe gideceğim
sanki uzakta aramaya gerek yok gibiiiiii :))))))))))))
birkaan bilemiyorum bi belli olsunda seninle dünür olma fikri hoşuma gitti bizden şenlikli bi aile olur
leyloşummmmmm kuzum benim teeeeeeeeee şubat sonu gibi kuzum benim inşallah öğreniriz
iyiyim işte accık buraya canım sıkık accık evde canım sıkık kedim oğluşum ortalarda yok ona üzgünüm öle yani sen nasılsın
hayır boş boş duruyon bi işe el at diyeee söledimmmmm:80::80::80:
Eklersin o zamannn ne olcaaaaaaaaaaaaaaak
kızlar dua topiğinde bir arkadaş ricada bulunmuş.listeye katılmak istiyor,hamile değil ama bebek istiyor.
ben de kendisi için hep birlikte dua edebileceğimizden bahsettim.Allah ecehan arkadaşımıza da yaşatsın bu duyguyu inşallah.
bizlerin duası kabul olur.sizin için de sakıncası yoktur umarım.
listenin oldugu topiğe ilk sayfadan ulaşabilirsiniz.
Günaydın anneler ve kuzuları,
Bugün çalışıyorum ne yazık ki
Antalya da hava felaket rüzgar gitmişti haftasonu misafirimiz olacakmış yine ;(
Çeyrek falan deyince tahmin ettiğim şey galiba :)
Ben de çok severim ama yemedim hamilelikte.
Kola,kızartma canım isterse abartmadan tüketiyorum ben.
Ben de yasak çiğ yenilen birşeyden yemiştim Abi'm çok güze yapar,gözümün önünde yoğurdular.
Dayanamadım çip de yememem gerek diye az yağda tavada kızartıp yemiştim.
Ne düşüncesiz insanlar,birşey desen olmaz demesen sen üzüleceksin.eşine anlat durumu,hissettiklerini,düşüncelerni .
Sıkma canını diyorum ama bilirim o durumu.
Allah kolaylık versin canım.
Sana da günaydın kuzu :)
Canım üşütüyor musun acaba?
Dikkat et ılık ılık sıvı tüket.
Bir de mideye havuç -kendisi veya suyu-çok iyi geliyor.
Eşimde reflü var,çok şükür havuçlarını dengeledik ilacı bıraktı.
Dene istersen mide bulandıran birşey de değil.2 orta boy yiyebilirsin 1seferde.
Gunaydin kizlarr.sabah sabah hic keyfim yok annemle babam tartisiyor arada bana patliyorlar.mazlum a dondum vallaa.hic acimiyorlar bana bu kiz hamile uzmeyelim diye.arama mesafe koyacagim artik.en axindan digurana kadar.
Gunaydin kizlarr.sabah sabah hic keyfim yok annemle babam tartisiyor arada bana patliyorlar.mazlum a dondum vallaa.hic acimiyorlar bana bu kiz hamile uzmeyelim diye.arama mesafe koyacagim artik.en axindan digurana kadar.
benden bi tane daha varmışş günaydınn canımm bizde de malesef dünden beri kasıklarıma vurdu sinir stres üzüntü ablamlar kavga eder eder arar dert yanar bi de bana kızar üstüne üslük bende bana destek olacağınız yerde bide canımı sıkıyosunuz dedim dayanamadım dün demediğini bırakmadı yüzüme kapattı telefonu bide sitem dolu mesejlar yazar ya kimse beni düşünmüyo bu ne bencillik yaaa(((((((( ne emeklerle,tedavilerle bugünlere geldim oysa ben ((((((((((((
antalya ucuyo öyle bi yağmur ve rüzgar vardıki işe gelirken uçucam sandım
güllüşüm benim bende aynıyım ne zaman düzelicek tam anlamıyla bilmiyorum
sabah mısır gevreği yedim iyi geldi sende bi dene istersen hamilelere yulaflısından bol lif içeriği için
doktorlarda öneriyor hem ağır değil hem mideyi tutuyor b
yarın bi dene derim tatlişkom
birkaan cinsiyet meselesi bende muamma daha kimse anlayabilmiş değil konunun uzmanı senoş bile tam
karar veremedi :):):))))))
kedim oğlum inşallah sokaklarda perişan olmamıştır onu çok özledim((( 43:
Kizlar üzülmeyin nolur :-( onlarin düsüncesizligi bu
Bence araya biraz mesafe koymak en güzelu bu sartlarda yoksa kendinizi bebislerinizi üzeceksiniz
Herkeste ayri dert var elbet :-(
En kötü animda bile elimi karnima koyup bebegim iyi ki varsin diyorum sen üzülme hicbiseye
Senin annen var seni korur kollar.. Sanki o da üzülecekmis gibi hissediyorum cünki
((( onu düşünüp zaten motive oluyorum değilse hiç çekilmiycek ama bencillik değilmi bu
Tabiki bencillik tatlim sen hamilesin seni kimsenin üzmeye hakki yok..
Görüsmemek degilde birazcik da olsa yapabilirsen mesafe koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?