2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
işte cücüğümüüüünnnn ilk hediyeleriiiiii :))))))))))) dezzeleri bakın şunlara bi yaaaaa ölürüm ben bunaaa :)))))))

Oyy oyyy cok güzeller ya :)) badilere hele bayildim cok tatlilar
Güle güle giysin kizcen bunlari
Bide ben alabilsem yavruma biseyler :-( göstermiyor minigim kendini

Oyy oyyy cok güzeller ya :)) badilere hele bayildim cok tatlilar
Güle güle giysin kizcen bunlari
Bide ben alabilsem yavruma biseyler :-( göstermiyor minigim kendini

canımmm kıyamammm ben ona gösterir inş yakında meraklandırıyo anneciniii birazzz:))) bende evelki gün öğrendim öğreince alıcam 1-2 tane demiştim aldım çorapları görünce minik minik çoraplarıda aldım dayanamadım:)))))))))) inşallah yakında sende başlarsın artık alışverişe çok zevkliymiş valla

hoşbulduk sıpamlan geldik kısss dötünü öp :):):))))
ne aldınızzz yaaaa niye beni kıskandırıyosunuz
ben daha öğrenemedim dahadaaa ohooooo çok var
beceriksiz haydi koy bakayımmm cicilereeeee

hoşbulduk sıpamlan geldik kısss dötünü öp :):):))))
ne aldınızzz yaaaa niye beni kıskandırıyosunuz
ben daha öğrenemedim dahadaaa ohooooo çok var
beceriksiz haydi koy bakayımmm cicilereeeee

dötüsünü yerim ben o sıpanınnnn koydummm cadı teyzesiiiiiiiii çoraplarına gurban ol kızçeminnnnn mini miniler yaaaa bu ne bçim bir boyuttur arkadaş

dötüsünü yerim ben o sıpanınnnn koydummm cadı teyzesiiiiiiiii çoraplarına gurban ol kızçeminnnnn mini miniler yaaaa bu ne bçim bir boyuttur arkadaş

çok güzeller cok tatlılar pempiş pempiş
Allahım sağlıkla giydirmeyide eskitmeyide nasip etsin
inşallah :):):))))))

çok güzeller cok tatlılar pempiş pempiş
Allahım sağlıkla giydirmeyide eskitmeyide nasip etsin
inşallah :):):))))))

sağol teyzesiiii :))) battaniyesini de bitiriyim onu da koyarım resmini :) inşallah sende şubat kontrolünde öğrencennn tabi senin gibi cadalos değilse ayrıcaaaa pembe artık favorimiiiiiiisssssss kızçemleeeeeeeeee :))))))))))

geçsin artık miğdeleriniz işallah kedi oğlun da işallah gelir kuzum

Ayni durumdayim canim.hic destek olmadiklari gibi kostek oluyorlar.oysaki maddi manevi her turlu destegi veriyorum.bebegim icin mesafe koyuyorum.kolay bulmadim ben p bebegi.boyle seylerle uzmeyelim kendimizi.hatalarini anlarlar nasil olsa.

Haklisin canim.bebegim icin ailemden fedakarlik etmem gerekirse yaparim

işte cücüğümüüüünnnn ilk hediyeleriiiiii :))))))))))) dezzeleri bakın şunlara bi yaaaaa ölürüm ben bunaaa :)))))))

BEN BUNLARI YERİM NE ŞEKERLER BUNLAR SIPAYI DÜŞÜNEMİYORUM İÇİNDE BENİMDE ALASIM ÇOK ELİM KOLUM BAĞLI BEKLYOM ALLAH GÜLE GÜLE GİYDİRMEYİ NASİP ETSİN

Ee canim sen zaten annelik yapiyormussun bugüne kadar yani zorlanmayacaksin hic cocuk büyütürken..
Cok sasirmis durumdayim her sene 1-2 ay kaliyor diyosun hemde kavgali iken cekilmez ki ama bu, onlarin telefonlari kavgalari bagris cagrislari tabi ki sizinde huzurunuz kalmaz sen cok iyi dayanmissin tatlim. Sana bisey diyim mi bence ablan senin agzini ariyor ayrilirsa size gelmeyi planlamis kendince. Insallah düzelirler herkes huzura kavusur onlarda sizde..
Sen bebisine konsantre ol takma kimseyi

bende senin gibi yapıyorum karnımı okşayıp iyiki varsın diyorum ama kendimi yalnız hissetmekten kendimi alamıyorum onlarda üzülüyo çünkü biliyorum o yüzden hemen dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum üzülmesin anlamasın annesini diye

BEN BUNLARI YERİM NE ŞEKERLER BUNLAR SIPAYI DÜŞÜNEMİYORUM İÇİNDE BENİMDE ALASIM ÇOK ELİM KOLUM BAĞLI BEKLYOM ALLAH GÜLE GÜLE GİYDİRMEYİ NASİP ETSİN

Allah razı olsun canımmm, darısı sana inşallahhh sırada şeydoşumla sen varsınnn hayırlı haberler bekliyoruz dükkanı alası geliyo insanın valla kuzucumun hayalini kuruyorum işte bende bakıp bakıp :)))))

Anasina cekmis yavrum inatci heralde hehe )
Iyi yapmissin canim sevindirmissin kendini de kizceni de
Cok zevkli oluyodur eminim bende napim kendime alamiyorum arkadasim dogum yapti onun kizcesine aldim

sağoll canımmm içimi ferahlattın ben çok sabırlıyım eşimde allah razı olsun öledir bişey demedi şimdiye kadar ama biz mutsuz oluyoruz bu şekilde kışın kaınvalider kalıyo yazımız var ondada bu dertlerle uğraşıyoz her sene oysaki nankörlük etmese keşke onun kızına hep ben baktım zamanında şimdi genç kız oldu bende çocuktum ama genede annelk ettim sağolsun yeğenim nankör değil ikinci annem der başka bişey demez oda benim bi yavrum ... ama insan bi ilgi bekliyo böle zamanlarda kocasından çevresinden ne biliyim öle gerekiyo bence yaaa (((Allah hepimizin yuvasına huzur mutluluk versin canımm

Anasina cekmis yavrum inatci heralde hehe )
Iyi yapmissin canim sevindirmissin kendini de kizceni de
Cok zevkli oluyodur eminim bende napim kendime alamiyorum arkadasim dogum yapti onun kizcesine aldim

darısı sana kuzummm iki seçenek var ya o ya o diyosun ama doktor söleyince bi ağzım kapanmadı gülmekten anlatılması imkansız :)))) inşallah yakında sende alcaksın mimikineeee :)))

sorma teyzesi bu kız çokkkkkkk nazlı olacak galiba baksana şimdiden neler etti bana

valla nazlı kuzum seni hiç boş bırakmıyo azıcık geçti derken gene geri geldi bulantılar nazlı sıpa yapma artık anneye eziyet yemek yesin de seni doyursun öle de sıpaya

Canım doktoruna gittiğinde bi sor istersen İlkez senden duyuyorum böyle birşey ...
Benim Çin'de rusta erkek çıktı doktorda erkek dedi :)
Allah yardımcın olsun canım çok zor ama herseyden önce bebeğini düşün ...
ya bilmiyorum kızlar ama artık kusmak ,istemiyorum ya yeter valla
Canım inşallah biran önce geçer artık ((
Gunaydin kizlarr.sabah sabah hic keyfim yok annemle babam tartisiyor arada bana patliyorlar.mazlum a dondum vallaa.hic acimiyorlar bana bu kiz hamile uzmeyelim diye.arama mesafe koyacagim artik.en axindan digurana kadar.
Anlayışlı olmaları lazım ama bazen düşünemiyorlar işte yakmalara çalış kafana canım...
Canım bebeğini düşün iyi demişsin ablana da senin bebeğin kolay gelmedi ve onu bırak kolay gelsede hergün birşey olucak mı korkusuyla yaşıyoruz doğurana kadar da geçmiycek bu korku. Sen biraz arama mesafe koy canım bebeğini düşün takma kafana ..
Annemmmm üzülme sen kedişin gelir inşallah yakın zamanda benim tahminlerimde erkek ağır basıyor tatlım bakalım görücez inşallah :)))
Telden girdiğim için göremedim cicilerini kızının ama Rabbim içinde olduğu resimlerinide görmek nasip etsin inşallah canım . Evet haklısın herşeyi alası geliyor insanın ne kadar güzel herşey yaaa :))
sorma teyzesi bu kız çokkkkkkk nazlı olacak galiba baksana şimdiden neler etti bana

Nazlı olucak tabi annesi kolay mı kız annesi olmaz :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…