işte cücüğümüüüünnnn ilk hediyeleriiiiii :))))))))))) dezzeleri bakın şunlara bi yaaaaa ölürüm ben bunaaa :)))))))
Oyy oyyy cok güzeller ya :)) badilere hele bayildim cok tatlilar
Güle güle giysin kizcen bunlari
Bide ben alabilsem yavruma biseyler :-( göstermiyor minigim kendini
datlı cadımısss gelmiiiiiissssssssss, hosdelmiiiiiissssssss :))))))))))) dün cadı kısıma bi kaç bişey aldım ilk hediyesi gösterdi kukuyu merakta bırakmadı annisinii hediyeyi haketti, as sonra koyabilirsem fotosunu koyçaaaaammmmmmmmmmmDDDDDD çatla sennnnnn cadı dezzesiiiiiiiiiiii
hoşbulduk sıpamlan geldik kısss dötünü öp :):):))))
ne aldınızzz yaaaa niye beni kıskandırıyosunuz
ben daha öğrenemedim dahadaaa ohooooo çok var
beceriksiz haydi koy bakayımmm cicilereeeee
dötüsünü yerim ben o sıpanınnnnkoydummm cadı teyzesiiiiiiiii çoraplarına gurban ol kızçeminnnnn mini miniler yaaaa bu ne bçim bir boyuttur arkadaş
çok güzeller cok tatlılar pempiş pempiş
Allahım sağlıkla giydirmeyide eskitmeyide nasip etsin
inşallah :):):))))))
antalya ucuyo öyle bi yağmur ve rüzgar vardıki işe gelirken uçucam sandım
güllüşüm benim bende aynıyım ne zaman düzelicek tam anlamıyla bilmiyorum
sabah mısır gevreği yedim iyi geldi sende bi dene istersen hamilelere yulaflısından bol lif içeriği için
doktorlarda öneriyor hem ağır değil hem mideyi tutuyor b
yarın bi dene derim tatlişkom
Birkaan cinsiyet meselesi bende muamma daha kimse anlayabilmiş değil konunun uzmanı senoş bile tam
karar veremedi :):):))))))
kedim oğlum inşallah sokaklarda perişan olmamıştır onu çok özledim((( 43:
ya bilmiyorum kızlar ama artık kusmak ,istemiyorum ya yeter valla
Ayni durumdayim canim.hic destek olmadiklari gibi kostek oluyorlar.oysaki maddi manevi her turlu destegi veriyorum.bebegim icin mesafe koyuyorum.kolay bulmadim ben p bebegi.boyle seylerle uzmeyelim kendimizi.hatalarini anlarlar nasil olsa.benden bi tane daha varmışş günaydınn canımm bizde de malesef dünden beri kasıklarıma vurdu sinir stres üzüntü ablamlar kavga eder eder arar dert yanar bi de bana kızar üstüne üslük bende bana destek olacağınız yerde bide canımı sıkıyosunuz dedim dayanamadım dün demediğini bırakmadı yüzüme kapattı telefonu bide sitem dolu mesejlar yazar ya kimse beni düşünmüyo bu ne bencillik yaaa(((((((( ne emeklerle,tedavilerle bugünlere geldim oysa ben ((((((((((((
Kizlar üzülmeyin nolur :-( onlarin düsüncesizligi bu
Bence araya biraz mesafe koymak en güzelu bu sartlarda yoksa kendinizi bebislerinizi üzeceksiniz
Herkeste ayri dert var elbet :-(
En kötü animda bile elimi karnima koyup bebegim iyi ki varsin diyorum sen üzülme hicbiseye
Senin annen var seni korur kollar.. Sanki o da üzülecekmis gibi hissediyorum cünki
işte cücüğümüüüünnnn ilk hediyeleriiiiii :))))))))))) dezzeleri bakın şunlara bi yaaaaa ölürüm ben bunaaa :)))))))
doğumda hep ablam dursun istemiştin ilk gün yanımda çok emeği vardır üzermde, ama bende 15 yıldır bıktım preoblemlerinden evlendiğinden beri((((( bana diyoki sen size gelmemi istemiyosun ayrılınca kocamdan orda kalırım die korkuyosun ondan karışmam diyosun diyo her sene ayrılmaya karar verir gelir 1-2 ay kalır bende benim evime geçen sene dedim kavgalı gelceksen gelme bıktım dedim bizimde huzurumuz var dedim onu yüzüme vuruyo ((((( canımdan bezdirdi ((((((
kizlar üzülmeyin nolur :-( onlarin düsüncesizligi bu
bence araya biraz mesafe koymak en güzelu bu sartlarda yoksa kendinizi bebislerinizi üzeceksiniz
herkeste ayri dert var elbet :-(
en kötü animda bile elimi karnima koyup bebegim iyi ki varsin diyorum sen üzülme hicbiseye
senin annen var seni korur kollar.. Sanki o da üzülecekmis gibi hissediyorum cünki
BEN BUNLARI YERİM NE ŞEKERLER BUNLAR SIPAYI DÜŞÜNEMİYORUM İÇİNDE BENİMDE ALASIM ÇOK ELİM KOLUM BAĞLI BEKLYOM ALLAH GÜLE GÜLE GİYDİRMEYİ NASİP ETSİN
işallah geçer canım çektiğin yetti valla
canımmm kıyamammm ben ona gösterir inş yakında meraklandırıyo anneciniii birazzz:))) bende evelki gün öğrendim öğreince alıcam 1-2 tane demiştim aldım çorapları görünce minik minik çoraplarıda aldım dayanamadım:)))))))))) inşallah yakında sende başlarsın artık alışverişe çok zevkliymiş valla
Ee canim sen zaten annelik yapiyormussun bugüne kadar yani zorlanmayacaksin hic cocuk büyütürken..
Cok sasirmis durumdayim her sene 1-2 ay kaliyor diyosun hemde kavgali iken cekilmez ki ama bu, onlarin telefonlari kavgalari bagris cagrislari tabi ki sizinde huzurunuz kalmaz sen cok iyi dayanmissin tatlim. Sana bisey diyim mi bence ablan senin agzini ariyor ayrilirsa size gelmeyi planlamis kendince. Insallah düzelirler herkes huzura kavusur onlarda sizde..
Sen bebisine konsantre ol takma kimseyi
Anasina cekmis yavrum inatci heralde hehe)
Iyi yapmissin canim sevindirmissin kendini de kizceni de
Cok zevkli oluyodur eminim bende napim kendime alamiyorum arkadasim dogum yapti onun kizcesine aldim
sorma teyzesi bu kız çokkkkkkk nazlı olacak galiba baksana şimdiden neler etti bana
sorma teyzesi bu kız çokkkkkkk nazlı olacak galiba baksana şimdiden neler etti bana
Canım doktoruna gittiğinde bi sor istersen İlkez senden duyuyorum böyle birşey ...Kızlar
bi seyyy sorcam
illk hamilelik te yoktu bunda var
boyle rahîmimin oralarda bı seyler oynuyo gibi
yani bebek hareketieti degil biliyorum ama sanki içerden bi el kasiyo gidikliyo gibi..
Acaba bu bebek aşağıda mı filan diye korktum
oyle hisseden var mı arada gun icinde rahmin hizasında içerde yukarı doğru kıpırdama hareketi gibi irkiliyorum yani
Benim Çin'de rusta erkek çıktı doktorda erkek dedi :)KIZLARRRRRRR
bizim bebek çin takvimine göre ERKEK çıkıyordu ama kızımız geliyor, meğer hep yanlış hesaplamışım,
çin takvimine bakarken doğduğun aya ve yıla göre 2 mi ekleniyomuş 1 mi çıkarılıyormuş.. öyle şeyler varmış mışş...
birazdan vereceğim linkte bir program var hemen yükleniyor o program otomatik hesaplıyor.
ben yaptım ve KIZ çıktı
Allah yardımcın olsun canım çok zor ama herseyden önce bebeğini düşün ...kızlar herkese günaydın çok kötü bulantı ve baş ağrısıyla kalktım eşimin ailesi geliyor onun gerginliği de var ağladım durdum daha yeni kendime geldimDualarınızı esirgemeyin benimle konuşmayıp 1 hafta evimde o insanlarla nasıl vakit geçireceğim bilmiyorum Allah'tan pazartesiden cumaya kadar işe gideceğim
Canım inşallah biran önce geçer artıkya bilmiyorum kızlar ama artık kusmak ,istemiyorum ya yeter valla
Anlayışlı olmaları lazım ama bazen düşünemiyorlar işte yakmalara çalış kafana canım...Gunaydin kizlarr.sabah sabah hic keyfim yok annemle babam tartisiyor arada bana patliyorlar.mazlum a dondum vallaa.hic acimiyorlar bana bu kiz hamile uzmeyelim diye.arama mesafe koyacagim artik.en axindan digurana kadar.
Canım bebeğini düşün iyi demişsin ablana da senin bebeğin kolay gelmedi ve onu bırak kolay gelsede hergün birşey olucak mı korkusuyla yaşıyoruz doğurana kadar da geçmiycek bu korku. Sen biraz arama mesafe koy canım bebeğini düşün takma kafana ..benden bi tane daha varmışş günaydınn canımm bizde de malesef dünden beri kasıklarıma vurdu sinir stres üzüntü ablamlar kavga eder eder arar dert yanar bi de bana kızar üstüne üslük bende bana destek olacağınız yerde bide canımı sıkıyosunuz dedim dayanamadım dün demediğini bırakmadı yüzüme kapattı telefonu bide sitem dolu mesejlar yazar ya kimse beni düşünmüyo bu ne bencillik yaaa(((((((( ne emeklerle,tedavilerle bugünlere geldim oysa ben ((((((((((((
Annemmmm üzülme sen kedişin gelir inşallah yakın zamandaantalya ucuyo öyle bi yağmur ve rüzgar vardıki işe gelirken uçucam sandım
güllüşüm benim bende aynıyım ne zaman düzelicek tam anlamıyla bilmiyorum
sabah mısır gevreği yedim iyi geldi sende bi dene istersen hamilelere yulaflısından bol lif içeriği için
doktorlarda öneriyor hem ağır değil hem mideyi tutuyor b
yarın bi dene derim tatlişkom
birkaan cinsiyet meselesi bende muamma daha kimse anlayabilmiş değil konunun uzmanı senoş bile tam
karar veremedi :):):))))))
kedim oğlum inşallah sokaklarda perişan olmamıştır onu çok özledim((( 43:
Telden girdiğim için göremedim cicilerini kızının ama Rabbim içinde olduğu resimlerinide görmek nasip etsin inşallah canım . Evet haklısın herşeyi alası geliyor insanın ne kadar güzel herşey yaaa :))Allah razı olsun canımmm, darısı sana inşallahhh sırada şeydoşumla sen varsınnn hayırlı haberler bekliyoruz dükkanı alası geliyo insanın valla kuzucumun hayalini kuruyorum işte bende bakıp bakıp :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?