sağol teyzesiiii :))) battaniyesini de bitiriyim onu da koyarım resmini :) inşallah sende şubat kontrolünde öğrencennn tabi senin gibi cadalos değilseayrıcaaaa pembe artık favorimiiiiiiisssssss kızçemleeeeeeeeee :))))))))))
geçsin artık miğdeleriniz işallah kedi oğlun da işallah gelir kuzum
bende senin gibi yapıyorum karnımı okşayıp iyiki varsın diyorum ama kendimi yalnız hissetmekten kendimi alamıyorum onlarda üzülüyo çünkü biliyorum o yüzden hemen dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum üzülmesin anlamasın annesini diye
Allah razı olsun canımmm, darısı sana inşallahhh sırada şeydoşumla sen varsınnn hayırlı haberler bekliyoruz dükkanı alası geliyo insanın valla kuzucumun hayalini kuruyorum işte bende bakıp bakıp :)))))
sorma teyzesi bu kız çokkkkkkk nazlı olacak galiba baksana şimdiden neler etti bana
Canım doktoruna gittiğinde bi sor istersen İlkez senden duyuyorum böyle birşey ...
Benim Çin'de rusta erkek çıktı doktorda erkek dedi :)
Allah yardımcın olsun canım çok zor ama herseyden önce bebeğini düşün ...
Canım inşallah biran önce geçer artık((
Anlayışlı olmaları lazım ama bazen düşünemiyorlar işte yakmalara çalış kafana canım...
Canım bebeğini düşün iyi demişsin ablana da senin bebeğin kolay gelmedi ve onu bırak kolay gelsede hergün birşey olucak mı korkusuyla yaşıyoruz doğurana kadar da geçmiycek bu korku. Sen biraz arama mesafe koy canım bebeğini düşün takma kafana ..
Annemmmm üzülme sen kedişin gelir inşallah yakın zamandabenim tahminlerimde erkek ağır basıyor tatlım bakalım görücez inşallah :)))
Telden girdiğim için göremedim cicilerini kızının ama Rabbim içinde olduğu resimlerinide görmek nasip etsin inşallah canım . Evet haklısın herşeyi alası geliyor insanın ne kadar güzel herşey yaaa :))
Nazlı olucak tabi annesi kolay mı kız annesi olmaz :)))))
elalemde ne karılar var diyip duruyom hep ben örgü dikiş nakış hiç anlamam kıssss banada yap sıpamında olsun ehiiii :):))))))))
inşallah kuzum inşallahh
Leyloşşşşş ağlatcanmı beniiiii
Leyloşla ben aynı zamanlar öğrences sanırım inşallah
Mide bulantıları nazlı kızlardan oluyosaaaaa pıttıklı geliyo benimdeeee
bende senin gibi yapıyorum karnımı okşayıp iyiki varsın diyorum ama kendimi yalnız hissetmekten kendimi alamıyorum onlarda üzülüyo çünkü biliyorum o yüzden hemen dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum üzülmesin anlamasın annesini diye[/QUOTE
Nasil bi duygudur bu görmeden dokunmadan canina can veriyor minicik seyler.. Rabbim hepimizin bebislerini korusun bizleri de elbet
darısı sana kuzummm iki seçenek var ya o ya o diyosun ama doktor söleyince bi ağzım kapanmadı gülmektenanlatılması imkansız :)))) inşallah yakında sende alcaksın mimikineeee :)))
Sagol kuzum hayirlisi ile insallah subat 15
gullummm valla canım benimde bulantılar geri döndü 3-4 gündr ne bu kızlardan çektimiz bacım yaaa:))))))))
valla nazlı kuzum seni hiç boş bırakmıyo azıcık geçti derken gene geri geldi bulantılar nazlı sıpa yapma artık anneye eziyet yemek yesin de seni doyursun öle de sıpaya
elalemde ne karılar var diyip duruyom hep ben örgü dikiş nakış hiç anlamam kıssss banada yap sıpamında olsun ehiiii :):))))))))
inşallah kuzum inşallahh
leyloşşşşş ağlatcanmı beniiiii
leyloşla ben aynı zamanlar öğrences sanırım inşallah
mide bulantıları nazlı kızlardan oluyosaaaaa pıttıklı geliyo benimdeeee
Günaydın güzel göbişli anneler ve melekleri
Güne pek iyi başlamadık boğazım kaşınıyor ve yutkunurken biraz acıyor
ıhlamur demledim ama umarım geçer:18::18::18:Bugün çok işim var,
birazdan duş alacağım,eşim fön çekecek saçlarımaBayılıyorum
saçlarımla oynamasına ayyyy aşkım depreşti yineSonra valizimi
hazırlayacağım yarın ALLAH'ın izniyle köye gideceğim tam 1 hafta kalacağım
Akşama sinemaya gideceğiz eşimle,hava İstanbul'da çok kötü
hasta olmak istemiyorum.Bu arada yeni gelen arkadaşlara
kocaman hoşgeldiniz diyorum,cinsiyetlerini öğrenen annişlere de hayran hayran
bakıyorumDARISI bizim başımıza
herkes senin gibi tembelmiii bi kere hıııııhhhhhhhhhh hihihihhihisıpana gurban olur teyzesiii daparımmm tabiiiiiii :))))))))) leyloşla sizin kader de böle varmış leyloş senden önce öğrencek bi kere hıhhhhhhhh sen en son öğrencennn hihihihihihihihih
valla onu ben değilde babası çok dio ama bizim kız inatta biraz anlaşılan kimseyi dinlediği yok daha şimdiden
İNATLIĞI KİMDEN GEÇMİŞ ANASINDAN TABİKİİİİ ONDAN DİNLEMİYO
ağlama kuzum canım benim işallah hep gül benimde boğazım düğümleniyo ama hep tutuyom kendimi aynı zamanlar öğrencez bakalım kutumuzda ne çıkcak bizeeee
bende senin gibi yapıyorum karnımı okşayıp iyiki varsın diyorum ama kendimi yalnız hissetmekten kendimi alamıyorum onlarda üzülüyo çünkü biliyorum o yüzden hemen dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum üzülmesin anlamasın annesini diye[/QUOTE
Nasil bi duygudur bu görmeden dokunmadan canina can veriyor minicik seyler.. Rabbim hepimizin bebislerini korusun bizleri de elbet
Sagol kuzum hayirlisi ile insallah subat 15
:))) inşallahh canım gösterir annesinee :)))) aaa bak bu hafta gittim 10 şubatta bi daha görcem kelebeğimii 4lü test var :)))) yuppiiiiiiiiii
sağoll canımmm içimi ferahlattın ben çok sabırlıyım eşimde allah razı olsun öledir bişey demedi şimdiye kadar ama biz mutsuz oluyoruz bu şekilde kışın kaınvalider kalıyo yazımız var ondada bu dertlerle uğraşıyoz her seneoysaki nankörlük etmese keşke onun kızına hep ben baktım zamanında şimdi genç kız oldu bende çocuktum ama genede annelk ettim sağolsun yeğenim nankör değil ikinci annem der başka bişey demez oda benim bi yavrum ... ama insan bi ilgi bekliyo böle zamanlarda kocasından çevresinden ne biliyim öle gerekiyo bence yaaa (((Allah hepimizin yuvasına huzur mutluluk versin canımm
sağoll canımmm içimi ferahlattın ben çok sabırlıyım eşimde allah razı olsun öledir bişey demedi şimdiye kadar ama biz mutsuz oluyoruz bu şekilde kışın kaınvalider kalıyo yazımız var ondada bu dertlerle uğraşıyoz her seneoysaki nankörlük etmese keşke onun kızına hep ben baktım zamanında şimdi genç kız oldu bende çocuktum ama genede annelk ettim sağolsun yeğenim nankör değil ikinci annem der başka bişey demez oda benim bi yavrum ... ama insan bi ilgi bekliyo böle zamanlarda kocasından çevresinden ne biliyim öle gerekiyo bence yaaa (((Allah hepimizin yuvasına huzur mutluluk versin canımm
herkes senin gibi tembelmiii bi kere hıııııhhhhhhhhhh hihihihhihisıpana gurban olur teyzesiii daparımmm tabiiiiiii :))))))))) leyloşla sizin kader de böle varmış leyloş senden önce öğrencek bi kere hıhhhhhhhh sen en son öğrencennn hihihihihihihihih
bide sen vur dalga geç ayıp hiç yakıştıramadım depikleyesim geldi ama kıyamam haydi affettim
Kızlar merhaba burası kendine gelmiş sanki :))) yok benim bebeğin cinsiyeti yine yok. benim gibi öğrenmeyen var mı ben mi kaldım kızlaaaar? bide ben hala hissetmiyorum hareketlerini
vaaar
çok üstüste geldi herşey
yada ben hamişlikten çok ağlamaklı oldum
öğrenelim artık leyloşummmmm
ne hissediyon kutukundaaaaa :):):):)))))))))))))
ehiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?