2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Günaydın güzel göbişli anneler ve melekleri
Güne pek iyi başlamadık boğazım kaşınıyor ve yutkunurken biraz acıyor
ıhlamur demledim ama umarım geçer:18::18::18:Bugün çok işim var,
birazdan duş alacağım,eşim fön çekecek saçlarımaBayılıyorum
saçlarımla oynamasına ayyyy aşkım depreşti yineSonra valizimi
hazırlayacağım yarın ALLAH'ın izniyle köye gideceğim tam 1 hafta kalacağım
Akşama sinemaya gideceğiz eşimle,hava İstanbul'da çok kötü
hasta olmak istemiyorum.Bu arada yeni gelen arkadaşlara
kocaman hoşgeldiniz diyorum,cinsiyetlerini öğrenen annişlere de hayran hayran
bakıyorum DARISI bizim başımıza

elalemde ne karılar var diyip duruyom hep ben örgü dikiş nakış hiç anlamam kıssss banada yap sıpamında olsun ehiiii :):))))))))

geçsin artık miğdeleriniz işallah kedi oğlun da işallah gelir kuzum

inşallah kuzum inşallahh

leyloşşşşş ağlatcanmı beniiiii

leyloşla ben aynı zamanlar öğrences sanırım inşallah

sorma teyzesi bu kız çokkkkkkk nazlı olacak galiba baksana şimdiden neler etti bana

mide bulantıları nazlı kızlardan oluyosaaaaa pıttıklı geliyo benimdeeee

senacııııııımmmmmmmmmm canımmm kızımla beraber çok teşekkür ederis verdiğinn moraleee :))) hiçbirimiz istedikde hemncik herşey olmadı Allah herkese gönlüne göre versinnn:) cicilerimize sonra bakarsınn teyzesiii minik hepsi işte hayal et aminn inşallah hepimiz içlerinde bebeciklerimiz olduğu zamanı görmek nasip olur :))))))

ağlama kuzum canım benim işallah hep gül benimde boğazım düğümleniyo ama hep tutuyom kendimi aynı zamanlar öğrencez bakalım kutumuzda ne çıkcak bizeeee

Kizlar bu gun bebek telsizi aldim.ikinci el aldim.50 tl ye.sifirlari 180 mis.philips in.ama gicir gicir iyiki almisim tereddut ediyordum ya kotuyse diye.adam 3-5 kere kullandik diyor.iyi etmismiyim

gullummm valla canım benimde bulantılar geri döndü 3-4 gündr ne bu kızlardan çektimiz bacım yaaa:))))))))

valla nazlı kuzum seni hiç boş bırakmıyo azıcık geçti derken gene geri geldi bulantılar nazlı sıpa yapma artık anneye eziyet yemek yesin de seni doyursun öle de sıpaya

valla onu ben değilde babası çok dio ama bizim kız inatta biraz anlaşılan kimseyi dinlediği yok daha şimdiden

valla bi öğrenseydin meraktayız yani
kontrol ne zaman

DARISI HAKKATEN BAŞIMIZA BACIM İYİ TATİLLER İYİ EĞLEN GÖNLÜNCE GEÇSİN KOÇİŞİN DEMEK SAÇINA FÖN ÇEKİYO NELER VAR YARABBİM ALLAH BAŞINDAN EKSİK ETMESİN ARADA UĞRA BURAYA

''eşim fön çekecek saçlarıma'' cümlesinden sonra bende bağlantı koptu :))))))))))))))))))))))))))))))
kısss ne güzel kocan var bide cinsiyeti öğren ne hoş tadından yenmez hayat kızın olursa sırayla çeker fönüü

yerim ben seni çok tatlı çekirdek ailenleeee koskocaaa mutluluklar inşallahh

ağlama kuzum canım benim işallah hep gül benimde boğazım düğümleniyo ama hep tutuyom kendimi aynı zamanlar öğrencez bakalım kutumuzda ne çıkcak bizeeee

çok üstüste geldi herşey
yada ben hamişlikten çok ağlamaklı oldum
öğrenelim artık leyloşummmmm
ne hissediyon kutukundaaaaa :):):):)))))))))))))
ehiiii

Kızlar merhaba burası kendine gelmiş sanki :))) yok benim bebeğin cinsiyeti yine yok. benim gibi öğrenmeyen var mı ben mi kaldım kızlaaaar? bide ben hala hissetmiyorum hareketlerini

Esin gercekten sabirliymis canim sesini cikarmamis simdiye kadar sende kiymetini bil kocisinin bak
Kiyamam ben sana bak bilmeden demisim sen zaten anneymissin ya yavrunu da güzelce büyütürsün..
Evet tuhaf bisy insan ilgi bekliyor herkesten disarda yürürken bile herkes göbegimi görsün hamile oldugumu bilsin istiyorum okadar yani gurur duyuyorum kendimle hihihi
Hadi birak üzülmeyi simdi karnini oksa kizceni sevv )

Kizlar ben kacar simdilik is yogunlasmaya basliyor yetisemicem yazdiklariniza aksam cok olmazsa hepsini okurum ))
Hepinizu kocaman öpüyorum göbisinizden ))

üzmeyin kızlar bebişlerinizi boş yere. herkes yapacağını yapar olan bize olur zaten bi bakmışın en çok yıpranan sen olmuşun. kendimizi düşünmüyoduk ama artık bebişlerimizi düşünmek zorundayız kusura bakmasınlar artık ben çektim kendimi.. yıllarca arayıp zor bulmuşum zaten hem anlayış göstermiyorlar, hem bide kavga kıyamet sürekli.

şeydaaa bak karılarla uğraşmayı bırak elalemde ne kocalar var ona bak sennn tatlımmm inşallah sende öğrenirsin bebeciğinin cibsiyetini :))))))) ooohhhh mis gibi tatil benim yerimede yattt :)))))))))

leylamer ile hamisseyda bide ben kalmışım galiba benim haftaya randevum var 31 ocak ta daha önce olan var mı kızlar ben o zaman öğrenirim sanki :)))

çok üstüste geldi herşey
yada ben hamişlikten çok ağlamaklı oldum
öğrenelim artık leyloşummmmm
ne hissediyon kutukundaaaaa :):):):)))))))))))))
ehiiii

benimde aynı gerçekten herşey üstüste geldi benimde ve hala gelmeye devam ediyo bilmiyom anlatamıyorum içimdekileri zaten kimseye anlatamıyom ya o ayrı o hamişlik banada pek ağlamaklı yaptı gerçekten öğrenelim artık kuzum önceleri hep oğlan hissediyodum burda da hep yazıyodum ama şuan ikilemdeyim kızçe de olabilir diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…