2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
leylamer ile hamisseyda bide ben kalmışım galiba benim haftaya randevum var 31 ocak ta daha önce olan var mı kızlar ben o zaman öğrenirim sanki :)))

az kaldı öğrenmeyen çoğumuz öğrendi şeyda ben varım sende 31 ocaktaymış bizden önce öğrencen biz yine bekliyo olcazz

Kızlar merhaba burası kendine gelmiş sanki :))) yok benim bebeğin cinsiyeti yine yok. benim gibi öğrenmeyen var mı ben mi kaldım kızlaaaar? bide ben hala hissetmiyorum hareketlerini

ben de öğrenemedim on haftalıkkken erkekti ama kesin olanı göstermedi işin gıcık tarafı bu seferde kıza benzettim ta 28 şubatta öğrencem artık

bebetomun cinsiyetinide öğreninceeee seninle tabikiii
bir söz vercez kendi kendimizeeeee
artık sıpamızla ilgili konular hariç hiiiiiiiiç kimse için
hiiiiiiiiiiiiiç birşey için kendimizi üzüp ağlamayacaz
ağlayanın totosuna vurup gıdıklayacassss

bende biliyosun pipican aşağı pipican yukarı diyodum
şimdi karmakarışık içim sadece iyi olsun benimle olsun
bide mümkünse göstersin para harcayayım ciciş alayım
hediye aldırayım sağa solaaaa ehiiii

ay kızlar hatırlarsanız topikte ilk ben öğrenmiştim şimdi nazara geldi en sona kaldım yaaaaa ta 28 şubattt. bu arada bugün memeleketime gidyorum iki hafta görüşrüz

lorin de var canımmm dualarımız onlaraaaa ( ama şeyda en son öğrensinn hihihihihihih) yaşasın kötülükkk

o zaman deragun, lorin, leylamer, hamisseyda ve ben mi varım iyi iyi yine az değilmişiz :) hepimizin kızı olacak gibi geliyor bana seyda sen pipicanı unut deriiiim :))))) Rabbim gönlümüze göre versiiin insllah

DARISI HAKKATEN BAŞIMIZA BACIM İYİ TATİLLER İYİ EĞLEN GÖNLÜNCE GEÇSİN KOÇİŞİN DEMEK SAÇINA FÖN ÇEKİYO NELER VAR YARABBİM ALLAH BAŞINDAN EKSİK ETMESİN ARADA UĞRA BURAYA

Amin yavrum benim aminnnnn uğrayacağım kuzum sizleri ama en çokta
meleklerinizi özleyeceğim ağlarım ben şimdi

o zaman deragun, lorin, leylamer, hamisseyda ve ben mi varım iyi iyi yine az değilmişiz :) hepimizin kızı olacak gibi geliyor bana seyda sen pipicanı unut deriiiim :))))) Rabbim gönlümüze göre versiiin insllah

beni de alın aranızaaa bnde kız gibi hissediyorum başta erkekti ama hissiyatım değişti..

bende varım bendeeee 10 şubatta kontrol püüff

daha ne istiyooooon benim 18 şubattaaaaa

ben de öğrenemedim on haftalıkkken erkekti ama kesin olanı göstermedi işin gıcık tarafı bu seferde kıza benzettim ta 28 şubatta öğrencem artık

deragun en azından bi fikrin var ehiii

Bende varim :-( 15 subat kontrolümüz

3gün var aramızda hadi kısss isviçrelii

az kaldı öğrenmeyen çoğumuz öğrendi şeyda ben varım sende 31 ocaktaymış bizden önce öğrencen biz yine bekliyo olcazz

leyloşummm benimmm kader arkadaşımmmmmm :))))))))))))))))) seviyorum kıss seni çok naifsin

bende varım bendeeee 10 şubatta kontrol püüff

6 olduk deragun, lorin, leylamer, hamisseyda, ciceesim ve ben :) önce ben öğreneyim de görün siz

Annemmm kuzum benim çok teşekkür ederim garip bir adam benimki
Evlenmeden önce korkularım,kaygılarım vardı 1.90 boyunda,iri yarı cüsseli
bir adamAma yüreği,vicdanı var ya ben kendimi vicdanlı sanardım
Ama onda ki yürek beni benden aldıZor süreçlerden geçtik
evlenirken.Trakyalılarda akraba evliliği yoktur bizim 5.kuşak ama yine de
sorun oldu.Ben bırakmayı bile düşündüm ama o asla.Evlendiğimiz andan
beri hayatımız böyle saçlarım tarar,fön çeker,ütümü yapar,oje sürer ve
imkanı olsa ağda da yapacak Ama ben lazerle kökten bitirince
o iş elinden alınmış olunduSeviyorummmmm ben onu deli gibi

ay kızlar hatırlarsanız topikte ilk ben öğrenmiştim şimdi nazara geldi en sona kaldım yaaaaa ta 28 şubattt. bu arada bugün memeleketime gidyorum iki hafta görüşrüz

ossun bişe olmaz dikkat et oralarda kendineeeee taammı akıllımmmmmmm

unuttum unuttum banada öyle geliyooo

bende 7 yada 8 şubatta öğrenicem

6 olduk deragun, lorin, leylamer, hamisseyda, ciceesim ve ben :) önce ben öğreneyim de görün siz

kocaaa memiklilerrrrrrrr siziiiiiiiiiiiii daha çok değişen cinsiyet duyucazzzzzz benim bi arkadaşım erkek bekliyodu kızzz doğurduuu

şaka gibiydiiiii

elde ne adamlar vallaa yine diyorummm

Allahım bozmasın nasarlardan saklasın çok beğendim herifinin huyunu suyunu
tip aynı benimki ama huyda benimki öks kalmış evcilleştirdim evde besliyorum :):):))))))))))))))
belkim çocukla accık düzelir bende seviyorum hayvanımı delirtsede beniii naaapak atılmazda artık geç oldu

valla verelim söz kuzum ya gerçekten çok yoruldum boğuşmaktan düşünmekten en güzel dönemimi böle geçirdiğim için ağlayanın totosuna ciddenbende aynı senin gibi diyorum iyi olsun benimle olsun yemin ederim gerisi önemli değil artık bende alışverişe çıkmak istiyom biz sonradan çıkcaz ama öğrendikten sonra çarşıyı sırtlıcaz sanki ne var ne yok toptan alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…