leylamer ile hamisseyda bide ben kalmışım galiba benim haftaya randevum var 31 ocak ta daha önce olan var mı kızlar ben o zaman öğrenirim sanki :)))
bide sen vur dalga geç ayıp hiç yakıştıramadım depikleyesim geldi ama kıyamam haydi affettim
vaaar
allah aşkına depikle gelll kanım çok kaynadıben gidip karnımızı doyuracam gelince burda ol bi yere gitmeeee senle dfaha uğraşacazzzz kızçemle D
leylamer ile hamisseyda bide ben kalmışım galiba benim haftaya randevum var 31 ocak ta daha önce olan var mı kızlar ben o zaman öğrenirim sanki :)))
Kızlar merhaba burası kendine gelmiş sanki :))) yok benim bebeğin cinsiyeti yine yok. benim gibi öğrenmeyen var mı ben mi kaldım kızlaaaar? bide ben hala hissetmiyorum hareketlerini
bende varım bendeeeeKızlar merhaba burası kendine gelmiş sanki :))) yok benim bebeğin cinsiyeti yine yok. benim gibi öğrenmeyen var mı ben mi kaldım kızlaaaar? bide ben hala hissetmiyorum hareketlerini
benimde aynı gerçekten herşey üstüste geldi benimde ve hala gelmeye devam ediyo bilmiyom anlatamıyorum içimdekileri zaten kimseye anlatamıyom ya o ayrı o hamişlik banada pek ağlamaklı yaptı gerçekten öğrenelim artık kuzum önceleri hep oğlan hissediyodum burda da hep yazıyodum ama şuan ikilemdeyim kızçe de olabilir diyorum
lorin de var canımmm dualarımız onlaraaaa ( ama şeyda en son öğrensinn hihihihihihih) yaşasın kötülükkk
az kaldı öğrenmeyen çoğumuz öğrendi şeyda ben varım sende 31 ocaktaymış bizden önce öğrencen biz yine bekliyo olcazz
DARISI HAKKATEN BAŞIMIZA BACIM İYİ TATİLLER İYİ EĞLEN GÖNLÜNCE GEÇSİN KOÇİŞİN DEMEK SAÇINA FÖN ÇEKİYO NELER VAR YARABBİM ALLAH BAŞINDAN EKSİK ETMESİN ARADA UĞRA BURAYA
o zaman deragun, lorin, leylamer, hamisseyda ve ben mi varım iyi iyi yine az değilmişiz :) hepimizin kızı olacak gibi geliyor bana seyda sen pipicanı unut deriiiim :))))) Rabbim gönlümüze göre versiiin insllah
bende varım bendeeee10 şubatta kontrol püüff
ben de öğrenemedim on haftalıkkken erkekti ama kesin olanı göstermedi işin gıcık tarafı bu seferde kıza benzettim ta 28 şubatta öğrencem artık
Bende varim :-( 15 subat kontrolümüz
az kaldı öğrenmeyen çoğumuz öğrendi şeyda ben varım sende 31 ocaktaymış bizden önce öğrencen biz yine bekliyo olcazz
allah aşkına depikle gelll kanım çok kaynadıben gidip karnımızı doyuracam gelince burda ol bi yere gitmeeee senle dfaha uğraşacazzzz kızçemle D
oldu siz tıkının ben sizi bekleyeyimmm gel ye diyen yok bide kanı ısınmışşş koca ağslıııı
lorin de var canımmm dualarımız onlaraaaa ( ama şeyda en son öğrensinn hihihihihihih) yaşasın kötülükkk
kırbacım nerde benimmmmmmmmm
bende varım bendeeee10 şubatta kontrol püüff
o zaman deragun, lorin, leylamer, hamisseyda ve ben mi varım iyi iyi yine az değilmişiz :) hepimizin kızı olacak gibi geliyor bana seyda sen pipicanı unut deriiiim :))))) Rabbim gönlümüze göre versiiin insllah
''eşim fön çekecek saçlarıma'' cümlesinden sonra bende bağlantı koptu :))))))))))))))))))))))))))))))
kısss ne güzel kocan var bide cinsiyeti öğren ne hoş tadından yenmez hayat kızın olursa sırayla çeker fönüü
yerim ben seni çok tatlı çekirdek ailenleeee koskocaaa mutluluklar inşallahh
ay kızlar hatırlarsanız topikte ilk ben öğrenmiştim şimdi nazara geldi en sona kaldım yaaaaata 28 şubattt. bu arada bugün memeleketime gidyorum iki hafta görüşrüz
bende 7 yada 8 şubatta öğrenicem
6 olduk deragun, lorin, leylamer, hamisseyda, ciceesim ve ben :) önce ben öğreneyim de görün siz
6 olduk deragun, lorin, leylamer, hamisseyda, ciceesim ve ben :) önce ben öğreneyim de görün siz
yediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Annemmm kuzum benim çok teşekkür ederim garip bir adam benimki
Evlenmeden önce korkularım,kaygılarım vardı 1.90 boyunda,iri yarı cüsseli
bir adamAma yüreği,vicdanı var ya ben kendimi vicdanlı sanardım
Ama onda ki yürek beni benden aldıZor süreçlerden geçtik
evlenirken.Trakyalılarda akraba evliliği yoktur bizim 5.kuşak ama yine de
sorun oldu.Ben bırakmayı bile düşündüm ama o asla.Evlendiğimiz andan
beri hayatımız böyle saçlarım tarar,fön çeker,ütümü yapar,oje sürer ve
imkanı olsa ağda da yapacakAma ben lazerle kökten bitirince
o iş elinden alınmış olunduSeviyorummmmm ben onu deli gibi
bebetomun cinsiyetinide öğreninceeee seninle tabikiii
bir söz vercez kendi kendimizeeeee
artık sıpamızla ilgili konular hariç hiiiiiiiiç kimse için
hiiiiiiiiiiiiiç birşey için kendimizi üzüp ağlamayacaz
ağlayanın totosuna vurup gıdıklayacassss
Bende biliyosun pipican aşağı pipican yukarı diyodum
şimdi karmakarışık içim sadece iyi olsun benimle olsun
bide mümkünse göstersin para harcayayım ciciş alayım
hediye aldırayım sağa solaaaa ehiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?