2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ben yarın keseyi görmeye gidicem inş. görürüz. içimde korku var ters gidecek diye.. 2 yıl istedim ben bu bebeği ancak oldu.. 2 ay öncede kimyasal gebelik yaşadım. 5+4 olcak yarın kese görünür mü

görülür canım, ben 5+2 de karından ultarasonla gördüm

bugün dr daydık kalp atışlarını duymak için ama duyamadık üzülmelimiyim acaba bilmiyorum üçüncü bebişim olacak ama halen ilk gibi acemi hissediyorum kendimi cumartesi tekrar çağırdı gideyim mi biraz daha bekleyimmi bilmiyorum ne dersiniz :44:

canım normalde bende ıs sız duramama ama bebegıkımın saglıgı cok daha oemlı ustelık ben kv ıle oturuyorumm ıslerı na devrettımm 4 sendır ben yapıyordum sımdıde o yapsın hehe gene duramdım un ev supurdum sıldım aksamda aha bu bel agrısıı ee bana ubah bırak pıs kalsınnn odana gır yat dımı ama duramadm gene sımdıde cevızımı yıyıp namazımı kılıp yatıcamm tekrardan bebegımın ı olması dılegımle gorusurzzz hnm larrrrrrrrrrrr muckk

hmm oluyomuş demekki ne güzel.. ben 7kasımda gittiğimde bişi görünmedi mesela herkeste farklı oluyo sanırım. döllendiği tarihle ilgili senin daha öncedir benim daha geç gibi...

hım belkide olabilir canım ama bu defa gittiiğinde kesin görürsünüz
hadi güzelhaberlerini bekliyoruz:)))

ay aynen yaaaa
çok akıntım oluyo ki normalde yumurtlama günlerimde bile bu kadar akıntı görmedim
hemen wc ye koşup bakıyorum kırmzı pembe bişi var mı diye
psikolpat olduk iyiceee
bide ben gecen hafta bi düştüm
iyice sinirlerim bozulmuş zaten agla agla içim cıktı ondan sonra hrseye aglar oldum..
ben ben değilim sankii
içimde biri var:))))))))))

ama bugün iyiyim nedense :)))
inşallah geçer bi an önce yoksa hayatı hem kendimize hem kocalara zindan edicez
12. haftaya kadar sürücek diyolar..

bence biraz acele etmişsin. ikimizin tarihleri aynı sanırım, bana doktor kasım 23 de kalp atışını duyarız karından usg ile dedi. için rahat olsun acele etme.. önümüzdeki haftaya bırak derim.

canım aelecımısınız bız daha duymak ıcın 8.haftayı beklıyoruorz da sana ne oluyor dımı ama sabret canım tmm haftaaya ınslll duyarsınnn bend etaa haftaya cars.gıdecegım ınsll saglıcakla duyacagım ıt pıtlarınııı muckkk

Kızlar dert etmeyin midemizin bulanmaması şans bence sütümüzü içip güzel yemekler yiyebiliyoruz bendede ne bulantı ne ağrı var hatta bugün eşime dalga geçtim ben acaba hamilemiyim hiç belirti yok diye nelerini görüyoruz mide bulantısı yüzünden hastanede günlerce yatan var bence şükredelim biz şanslıyız bu konuda bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda önemli olan o ayrıca benim şuan 2,5 yaşında oğlum var onun hamileliğide böle rahat geçmişti çok rahat hamilelik gweçirmiştim normal doğum ile sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim korkmayın kızlar mide bulantısı yoksa bişeyler aramayalım yani..

Günaydın en güzel temmuz anaları:)
Yarın 6 hafta bitiyor bizim,mide bulantılarımız başladı.Normal herhalde.
Sizlerin kaçıncı haftada başlamıştı?

günaydın kızlarr sizlere deee :)

merak ettim özel hastaneye mi gidiyorsunuz yoksa devlete mi???

ben önce özele gittim bu hafta da devlete gideceğim inş.

Ben sgk anlaşması olan özel bi tıp merkezine gidiyorum.
Çok memnun kaldım,daha önce de farklı branşlarına gitmiştik.
betahcg ye özel bi laboratuvar da yaptırmıştım.
Çok yakın arkadaşlarımın doktoru olan kişi devlette diye,
ona göstermek ve özel muaynanesi hala var mı diye sormak için gittim.
Çok pişman oldum.Devlet hastaneleri kötü demiyorum ama,
hamile psikolojisini hiç düşünmeyen,bırakın hamileyi insan psikolojisini hiç umursamayan dr lar,
kraldan çok kralcı personelleri var.Biraz fark verip anlaşmalı özel yerlere gitmek daha akılcı geliyor bana.
Ama tahliller için araştırma hastanesi ya da devlet hastanelerini de kullanmak gerek.
Bu arada kim hangi şehirden,İzmirli yok mu hiç aramızda?

Allah kabul etsin canım görüşrüz...
eee biraz kayınvaliden yapsın artık sen haketmişsin:))
ama bizde yapcak kimse yok üstelik calısıyorum mecbur koştura koştura yemek iş yapıyorum
rahat etmiyo içim.. hepsi kocama kalırsa da olmaz .. dediğin gibi sonra bel agrısından ölüyorum ama Allah yardım etsin ne diyim...

suzancım ne olduğunu bilsemsanki ilk gebeliğim aklımı başıma toplayım oturduğum yerde oturayım demi ama haklısın vallaha haftayı bekliyeyim paşa paşa

bence biraz acele etmişsin. ikimizin tarihleri aynı sanırım, bana doktor kasım 23 de kalp atışını duyarız karından usg ile dedi. için rahat olsun acele etme.. önümüzdeki haftaya bırak derim.

aynen öyle yapıcam canım sağolun cumartesi dedi ama gitmiycem hafta olsun sonra giderim

kızlar birde bişi soracam şu mesajlarınız altında gözüken bebek gelişim şeridini nasıl yapıyorsunuz:44::44::44::44::44::44::44:

merhaba kızlar ben haziran annesi olarak hesaplamıştım kendimi ama geç döllenme olduğu için temmuza kaymış..benim bebeğim de inşallah 5 temmuzda gelicek..bugün kalp atışlarını duydukk=)))

Tabiki üzülme canım.bebeğinide üzme. Aramızda bir gün var bende dün gittim kontrole kesem ve içinde bebişim mercimek kadardı göründü fakat kalp atışı için erken olduğunu haftaya gitmem gerektiğini söyledi dr. pazartesi günü için aldım randevumu. Dr.da 6 haftalık olduğumu onayladı hatta otomatik hesaplayıcıda 11 temmuz göstermesine ragmen kesemin ölçüsüne göre 6 temmuz cıktı muhtemel doğum tarihi. ama yinede duymadık. Bence beklemeliyiz kötü düşünme. sana ne dedi tam olarak kaç haftalık olduğundan felan bahsettimi?

ızlar bu arada dün dr. bana progestan verdi yarım saat önce içtim ve suanda anormal derecede basım dönmeye basladı ataga kalkmayı denedim dönüyorum bunu yasayan varmı normalmi

hayır canım bahsetmedi kesemiz var bebişimde kesede görünüyor henüz kalp atışları yok cumartesi için çağırdı bebek büyürse sorun yokmuş

Büyüyecek Allah ın izniyle duymamaız öok normal erken cünkü 7 . haftamıza girince duyacagız inş. üzme kendini olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…