ben yarın keseyi görmeye gidicem inş. görürüz. içimde korku var ters gidecek diye.. 2 yıl istedim ben bu bebeği ancak oldu.. 2 ay öncede kimyasal gebelik yaşadım. 5+4 olcak yarın kese görünür mü
evet evet bugünlerde bize hersey mübah canım:))
ben yatınca cok belim agrıyo özellikle yan yatınca cok acıyoo bi garip daha şimdiden yatmada sorun yasıyorum yaaa nolcak böyle
ne güzl hiç bi iş yapmaman
bende her iş var off eşim yapma diyo dikkat et diye başımın etini yiyo ama alışkanlık işte duramıyorum ki....
hmm oluyomuş demekki ne güzel.. ben 7kasımda gittiğimde bişi görünmedi mesela herkeste farklı oluyo sanırım. döllendiği tarihle ilgili senin daha öncedir benim daha geç gibi...
evet olmazmı tamamen değiştim sanki pozitif güler yüzlü anlayışlı olan ben,herkese bağırmaya herşeyde bir bahane bulmaya başladım durup durup ağlarken buluyorum kendimi birde bu çok garip:))))
her kasık ağrımda her wc gidişimde artık korkarak gider oldum ne zaman geçecek bugünler acaba yaaa
bugün dr daydık kalp atışlarını duymak için ama duyamadık üzülmelimiyim acaba bilmiyorum üçüncü bebişim olacak ama halen ilk gibi acemi hissediyorum kendimi cumartesi tekrar çağırdı gideyim mi biraz daha bekleyimmi bilmiyorum ne dersiniz :44:
canım aelecımısınız bız daha duymak ıcın 8.haftayı beklıyoruorz da sana ne oluyorbugün dr daydık kalp atışlarını duymak için ama duyamadık üzülmelimiyim acaba bilmiyorum üçüncü bebişim olacak ama halen ilk gibi acemi hissediyorum kendimi cumartesi tekrar çağırdı gideyim mi biraz daha bekleyimmi bilmiyorum ne dersiniz :44:
günaydın kızlarr sizlere deee :)
merak ettim özel hastaneye mi gidiyorsunuz yoksa devlete mi???
ben önce özele gittim bu hafta da devlete gideceğim inş.
canım normalde bende ıs sız duramama ama bebegıkımın saglıgı cok daha oemlı ustelık ben kv ıle oturuyorumm ıslerı na devrettımm 4 sendır ben yapıyordum sımdıde o yapsınhehe gene duramdım un ev supurdum sıldım aksamda aha bu bel agrısıı ee bana ubah bırak pıs kalsınnn odana gır yat dımı ama duramadm gene sımdıde cevızımı yıyıp namazımı kılıp yatıcamm tekrardan bebegımın ı olması dılegımle gorusurzzz hnm larrrrrrrrrrrr muckk
canım aelecımısınız bız daha duymak ıcın 8.haftayı beklıyoruorz da sana ne oluyordımı ama sabret canım tmm haftaaya ınslll duyarsınnn bend etaa haftaya cars.gıdecegım ınsll saglıcakla duyacagım ıt pıtlarınııı muckkk
bence biraz acele etmişsin. ikimizin tarihleri aynı sanırım, bana doktor kasım 23 de kalp atışını duyarız karından usg ile dedi. için rahat olsun acele etme.. önümüzdeki haftaya bırak derim.
mrb kızlar bende geldim benim bebğimde 21 temmuzda gelyor inş.
bugün dr daydık kalp atışlarını duymak için ama duyamadık üzülmelimiyim acaba bilmiyorum üçüncü bebişim olacak ama halen ilk gibi acemi hissediyorum kendimi cumartesi tekrar çağırdı gideyim mi biraz daha bekleyimmi bilmiyorum ne dersiniz :44:
Tabiki üzülme canım.bebeğinide üzme. Aramızda bir gün var bende dün gittim kontrole kesem ve içinde bebişim mercimek kadardı göründü fakat kalp atışı için erken olduğunu haftaya gitmem gerektiğini söyledi dr. pazartesi günü için aldım randevumu. Dr.da 6 haftalık olduğumu onayladı hatta otomatik hesaplayıcıda 11 temmuz göstermesine ragmen kesemin ölçüsüne göre 6 temmuz cıktı muhtemel doğum tarihi. ama yinede duymadık. Bence beklemeliyiz kötü düşünme. sana ne dedi tam olarak kaç haftalık olduğundan felan bahsettimi?
hayır canım bahsetmedi kesemiz var bebişimde kesede görünüyor henüz kalp atışları yok cumartesi için çağırdı bebek büyürse sorun yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?