Amin yavrum benim aminnnnn uğrayacağım kuzum sizleri ama en çokta
meleklerinizi özleyeceğim ağlarım ben şimdi
valla onu ben değilde babası çok dio ama bizim kız inatta biraz anlaşılan kimseyi dinlediği yok daha şimdiden
İNATLIĞI KİMDEN GEÇMİŞ ANASINDAN TABİKİİİİ ONDAN DİNLEMİYO
orası kesin valla bana çektiyse herifim yandı zaten
elde ne adamlar vallaa yine diyorummm
Allahım bozmasın nasarlardan saklasın çok beğendim herifinin huyunu suyunu
tip aynı benimki ama huyda benimki öks kalmış evcilleştirdim evde besliyorum :):):))))))))))))))
belkim çocukla accık düzelir bende seviyorum hayvanımı delirtsede beniii naaapak atılmazda artık geç oldu
çok üstüste geldi herşey
yada ben hamişlikten çok ağlamaklı oldum
öğrenelim artık leyloşummmmm
ne hissediyon kutukundaaaaa :):):):)))))))))))))
ehiiii
Ben de öğrenemedim 2 haftam var geçmek bilmiyor
Askerler gibi şafak sayıyorum
aynen yaaa şafak sayıyoruzzz bnmde daha 2 hafta var ve zaman gercekten gecmiyor
Kızlar merhaba burası kendine gelmiş sanki :))) yok benim bebeğin cinsiyeti yine yok. benim gibi öğrenmeyen var mı ben mi kaldım kızlaaaar? bide ben hala hissetmiyorum hareketlerini
elde ne adamlar vallaa yine diyorummm
Allahım bozmasın nasarlardan saklasın çok beğendim herifinin huyunu suyunu
tip aynı benimki ama huyda benimki öks kalmış evcilleştirdim evde besliyorum :):):)))))))))))))) :d
belkim çocukla accık düzelir bende seviyorum hayvanımı delirtsede beniii naaapak atılmazda artık geç oldu
leylamer ile hamisseyda bide ben kalmışım galiba benim haftaya randevum var 31 ocak ta daha önce olan var mı kızlar ben o zaman öğrenirim sanki :)))
cnm burda hissediyoruz dediler ben geçen gidince soledim doktoruma
şu bapırsak hareketlerinin bebek olacağı konusunda benim doktorda hem fikir
ilk önce bağırsak hareketi gibi olur pek anlmazsın dedi
ama asıl 20-21, haftalarda hissedersin daha var dedi
Annemmm kuzum benim çok teşekkür ederim garip bir adam benimki
Evlenmeden önce korkularım,kaygılarım vardı 1.90 boyunda,iri yarı cüsseli
bir adamAma yüreği,vicdanı var ya ben kendimi vicdanlı sanardım
Ama onda ki yürek beni benden aldıZor süreçlerden geçtik
evlenirken.Trakyalılarda akraba evliliği yoktur bizim 5.kuşak ama yine de
sorun oldu.Ben bırakmayı bile düşündüm ama o asla.Evlendiğimiz andan
beri hayatımız böyle saçlarım tarar,fön çeker,ütümü yapar,oje sürer ve
imkanı olsa ağda da yapacakAma ben lazerle kökten bitirince
o iş elinden alınmış olunduSeviyorummmmm ben onu deli gibi
valla verelim söz kuzum ya gerçekten çok yoruldum boğuşmaktan düşünmekten en güzel dönemimi böle geçirdiğim için ağlayanın totosuna ciddenbende aynı senin gibi diyorum iyi olsun benimle olsun yemin ederim gerisi önemli değil artık bende alışverişe çıkmak istiyom biz sonradan çıkcaz ama öğrendikten sonra çarşıyı sırtlıcaz sanki ne var ne yok toptan alıcaz
o zaman deragun, lorin, leylamer, hamisseyda ve ben mi varım iyi iyi yine az değilmişiz :) hepimizin kızı olacak gibi geliyor bana seyda sen pipicanı unut deriiiim :))))) Rabbim gönlümüze göre versiiin insllah
canım cıdden hee kv nınkını aynısıydı bende onu ıctım benımkıdemı sut lu acaba ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy o vakıt suutten nefret edıyorum cunku ve dun ıctım gece bırazda olsam rahattım yaaaaaaaaaaa ılk gunden ıse yaradaıııaayy o magnezyum ne iğrenç bişey yaa banada verdi. içim kalkıyo resmen asitli şeylerle aram yok zaten püüüfffkas gevşetici özelliğide varmış
portakal tadı aynı soda gıbı a z asıtlıdı ama bu portakal tadındaaaaaaaaTatlim seninki yine portakal tatliymis benimki igrenc sulu süt renkli bisey hafif asitli iste ıyy
Benim agrilarim pek azaldi sayilmaz pek etkisi olmadi magnezyumun ama icmeye devam yinede
bende salam yedımm azda cıg et hehe(yanı kurusunu )baskda yok sımdılıkkkkızlar ben dün hamilelikte yenilmesi yasak olan birşeyi yedim. çeyrek ama..:18: hatta canım yenilmesi yasak olan başka birşeyi daha istiyor ama onu yemicem
siz hiç yasak deldiniz mi????:26:
aynen az once gene og ledım dun dr sordum artık veda edeceksınonlara ve bol ıstahlı gunler beklıyorsneı dedıııya bilmiyorum kızlar ama artık kusmak ,istemiyorum ya yeter valla
daha ne istiyooooon benim 18 şubattaaaaa
deragun en azından bi fikrin var ehiii
yok kız ne fikri on haftalıkken erkekti perşembe de kıza benzettim dedi
ossun bişe olmaz dikkat et oralarda kendineeeee taammı akıllımmmmmmm
unuttum unuttum banada öyle geliyooo
kocaaa memiklilerrrrrrrr siziiiiiiiiiiiii daha çok değişen cinsiyet duyucazzzzzz benim bi arkadaşım erkek bekliyodu kızzz doğurduuu
şaka gibiydiiiii
daha kendime bişe alamadım ben
onada kendime de bisürü ciciş alcam
arada cıkarıp şöylee bakmak istiyorum artıkkk ayyyhh heyecan bastı
Ben de öğrenemedim 2 haftam var geçmek bilmiyor
Askerler gibi şafak sayıyorum
aynen yaaa şafak sayıyoruzzz bnmde daha 2 hafta var ve zaman gercekten gecmiyor
sen yine iyisin canım benim taa 28 şubat bir aydan iki gün fazla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?