2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Amin yavrum benim aminnnnn uğrayacağım kuzum sizleri ama en çokta
meleklerinizi özleyeceğim ağlarım ben şimdi

BİZİDE ÖZLE KUZULARIMIZIDA ALLAH MUTLULUĞUNU HEP DAİM KILSIN CİDEN ÇOK EĞLEN TEMİZ HAVA AL HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLSUN İŞALLAH

Amin canım benim amin...Evde besliyorum diyor yaa offff çatlayacağım kuzum
gülmekten

leyloşummm benimmm kader arkadaşımmmmmm :))))))))))))))))) seviyorum kıss seni çok naifsin

BENDE SENİ SEVİYOM KUZUM KADERDAŞIMMM

Kızlar merhaba burası kendine gelmiş sanki :))) yok benim bebeğin cinsiyeti yine yok. benim gibi öğrenmeyen var mı ben mi kaldım kızlaaaar? bide ben hala hissetmiyorum hareketlerini

cnm burda hissediyoruz dediler ben geçen gidince soledim doktoruma
şu bapırsak hareketlerinin bebek olacağı konusunda benim doktorda hem fikir
ilk önce bağırsak hareketi gibi olur pek anlmazsın dedi
ama asıl 20-21, haftalarda hissedersin daha var dedi

vaallaa geç oldu atılmazzz artıkımmm

bnde sormuştum doktoruma oda 4. ayın sonuna doğru demişti ama gerçekten farklı birşey 1 haftadır felan olmaya başladı sanki kasığımda pıt pıt bişeyler atıyo böyle seğirme gibi hareketler var kii bağırsak hareketinden farklı tahminen 20 haftadan sonra daha farklı dönüşünü felan hissederiz herhalde seğirmeden çok fazlası olur die düşünüyorum..

Son düzenleme:

kız sus olan var olmyan var bacım
valla maşallah allah nazarladan saklasın on numara kocisin var buda nazar boncuğununz olsun

daha kendime bişe alamadım ben
onada kendime de bisürü ciciş alcam
arada cıkarıp şöylee bakmak istiyorum artıkkk ayyyhh heyecan bastı

o zaman deragun, lorin, leylamer, hamisseyda ve ben mi varım iyi iyi yine az değilmişiz :) hepimizin kızı olacak gibi geliyor bana seyda sen pipicanı unut deriiiim :))))) Rabbim gönlümüze göre versiiin insllah

ne yalan söyleyeyim benim de gönlüm pipicandan yana

aayy o magnezyum ne iğrenç bişey yaa banada verdi. içim kalkıyo resmen asitli şeylerle aram yok zaten püüüfff kas gevşetici özelliğide varmış
canım cıdden hee kv nınkını aynısıydı bende onu ıctım benımkıdemı sut lu acaba ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy o vakıt suutten nefret edıyorum cunku ve dun ıctım gece bırazda olsam rahattım yaaaaaaaaaaa ılk gunden ıse yaradaııı

Tatlim seninki yine portakal tatliymis benimki igrenc sulu süt renkli bisey hafif asitli iste ıyy
Benim agrilarim pek azaldi sayilmaz pek etkisi olmadi magnezyumun ama icmeye devam yinede
portakal tadı aynı soda gıbı a z asıtlıdı ama bu portakal tadındaaaaaaaa

kızlar ben dün hamilelikte yenilmesi yasak olan birşeyi yedim. çeyrek ama..:18: hatta canım yenilmesi yasak olan başka birşeyi daha istiyor ama onu yemicem

siz hiç yasak deldiniz mi????:26:
bende salam yedımm azda cıg et hehe(yanı kurusunu )baskda yok sımdılıkkk

ya bilmiyorum kızlar ama artık kusmak ,istemiyorum ya yeter valla
aynen az once gene og ledım dun dr sordum artık veda edeceksınonlara ve bol ıstahlı gunler beklıyorsneı dedııı

kızlar dr el ayak yanmasını sordum aksam dan sonra tatlı eksı acı seyler yem artık baslıyor yavas caa dedı ona gore heeeeeeeeeeeee

ay canım o tam bi felaket neyam inşallahse ben bi şey almamıştım daha nisan da bi sürü alcam inşalah

Dün beslenme ve diyetisyen uzmanına gittim
Aklıma takılan ne yiyip ne yememe konusunda
Oldukça aydınlatıcı bir görüşme oldu.Hamile kalmadan ki
kilomu sordu boyumu ölçü tekrar kilo tartıldı.Oldukça
zayıf bir hamilesin ama maşallah kan sonuçlarına göre
sağlıklısın dedi.Uygulayabileceğim bir liste verdi günlük
ne yemem konusunda.Benimle kilo için görüşmek istemediğini
sağlıklı bir bebiş dünyaya getirmem için yardımcı olacağını
söyledi zaten benim de amacım buyduSüt tüketemediğim
yerlerde yoğurdu,etin yanında asla yoğurt tüketmemem gerektiğini
söyledi.Toplamda ara öğünlerle birlikte 5 porsiyon meyve(meyve suyu da)
tüketebileceğimi,çok fazla meyveye sarılmamam gerektiğini söyledi.Çünkü şekere
dönüşüp yağ olarak vücudumuzda kalıyormuş.Su içmem konusunda tembihledi
Zaten ben yaklaşık 3 lt su içiyorum dedim şaşırdım.Hamilelikte bu kadar
içeni duymamıştım dedi Her meyve ve sebzeyi mevsminde tüketmemiz,haftada 2 kez
muhakkak balık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…