2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

oooooooyyyy kıyamammmm ben sizeeee mutlu ailenleeee dahaaa uzun yıllar geçir huzurlu sağlıklı inşallah canımmmm:)))))))

Canlar ben çıkıyorum benim mesai bitti haftasonu bi kuaföre gitcem kaş bıyık orman oldu falaket bi temizlenelim aynaya bakınca kötü görünüyo akşam evden telefondan girerim kendinize dikkat edin

leylamer ile hamisseyda bide ben kalmışım galiba benim haftaya randevum var 31 ocak ta daha önce olan var mı kızlar ben o zaman öğrenirim sanki :)))

yok canım bir sen kalmadın.ilk sayfadaki listeye bak ,daha öğrenmeyen çok arkadaşımız var .hayırlı haberlerle geliriz inş.

oglusummm ıyıce hareketlendı cokkk sukur darısı duymayanlara artık gunluk bır tekmegelıyorr ee ıcerısı daraldı tabiii göbiş büyüdü hatta yırtılmalarmm baslayabılır her annn:18::18::18:dr da dedı ıcerde kesık gıbı agrın olur nomalr ddedı ee bende kk sayesınde cok bılmıs olarak ıcerı genıslıyor ondandır demı dedım hıhııı dedııı

dun gece ellerıyle vurdu kı tırmladı bu sbhda yemek yerkenn ayaklarıyla tekmeledıı ALLAH IMM cok sukur bu duyguları herkeslere yasat ınsallahhhhhhhhhhhhhhcok sukur her gunumuzeee

kızlar 1 haftadır sılemeıdıgm mutfak dolaplarımı sılecegım bgn aksama yemek derdı yok ark.oglu askere gıdıyormus asker yemegıne gıdecegızz aksama hayırlııs ınsl bende zamanı gelır ve yedırırım oglumun asker yemegınııı y aaaaaaasımdıden burukluk oldu hehee vatanına mılletıne hyılrı askerler olurlar ınslll ee ben oglum zaten lıseden ıtıbaren asker olucak oda ayrı tabııı babamız ve ben cok ıztıyoruz vatanına hısmet etmesını ınsallahh

leyloşummm benimmm kader arkadaşımmmmmm :))))))))))))))))) seviyorum kıss seni çok naifsin

BENDE SENİ SEVİYOM KUZUM KADERDAŞIMMM

yaaaaaaaaa hamiş var budaaaaaaa canı çekerrrrrr :)))))))))))))))) benide seviiinnnnn :)))))))))) ben sizi çok seviyooommmm :))))))))))

Canlar ben çıkıyorum benim mesai bitti haftasonu bi kuaföre gitcem kaş bıyık orman oldu falaket bi temizlenelim aynaya bakınca kötü görünüyo akşam evden telefondan girerim kendinize dikkat edin

hadi bakalım yoldur eve git benim daha var ühüüüü
karnımmı acıktı nee

k bıberım canımm hayırlı olsun ınsll sende kalır yonetım yaa son olursun dogum haberlerınıverırsın ınslll heheh

biz gider mutfaga kapanır dolapları sılerr bass basssssssssss kısceler gorusuruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

milletin gocalarını görüyonmu sen ağdada yapcak edebilse biz de kuaförlerde uğraşıp duralım bacım ben pzt girerim artıkım yarın giremem akşamda giremem çokkkk öpüyorum seniii pzt görüşürüz senle o zamann :))))) güzelleş de gelll bakalımmm:))

Kızlar size doyum olmaz sizleri çok ama çok seviyorum
Bebeklerinize iyi bakın,hiç birşeyi kafaya takmamaya
çalışın ve muhteşem ayların tadını çıkarın.Kendinizi daha mutlu
daha enerjik ve daha huzurlu hissetmiyor musunuz?Ben her sabah
şükrederek kalkıyorum yataktan meleklerimizi bize bağışladığı için
Kucağımıza almak nasip etsin ALLAH'ım.ALLAH'a emanet olunnnn

geeeel kıskanç gellll sevgi yumağı yapalım dötün sığmaz ama napalımmm :))))))))

ooooyyyyyy sevgi pıtırcıklarım benimmmm:))))))))))) çok kıskancımmmm ebeeetttttt:)))))))))) gurban ol bikere sen banaaaa asıl kıskannnnnnnnçççççççç sensinnnnnnnn datlı cadalossss

bu sabah yine herzamanki gibi erkenden kalktık ve babişkomuzla misss gibi kahvaltı yaptık... ortalığı toparlayıp attık kendimizi dışarı... hava yağmurlu ama olsun... bütün hafta evde oturup haftasonunu evde geçirmek istemiyorum... hem tv de izliycek bişi de yok hafta içii gibi olmuyo yani şimdi bi yerde oturduk biraz keyif yapıcaz... ordan da gideriz bi yerlere... belki sinema belki biraz alışveriş... güzel bi haftasonu geçirmeniz dileğiylee... öpüldünüz...

Kızlar merhaba burası kendine gelmiş sanki :))) yok benim bebeğin cinsiyeti yine yok. benim gibi öğrenmeyen var mı ben mi kaldım kızlaaaar? bide ben hala hissetmiyorum hareketlerini
bu arada biz de henüz cinsiyeti öğrenemeyenlerdeniz... beklemedeyiz bakalım... Allah kısmet ederse 21 şubat-ayrıntılı ultrason randevumuzda görebiliriz diye ümit ediyoruz... Rabbim eli ayağı düzgün-sağlıklı-hayırlı evlatlar nasip etsin her birimize inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…