kız sus olan var olmyan var bacım
valla maşallah allah nazarladan saklasın on numara kocisin var buda nazar boncuğununz olsun
daha ne istiyooooon benim 18 şubattaaaaa
deragun en azından bi fikrin var ehiii
3gün var aramızda hadi kısss isviçrelii
leyloşummm benimmm kader arkadaşımmmmmm :))))))))))))))))) seviyorum kıss seni çok naifsin
oldu siz tıkının ben sizi bekleyeyimmm gel ye diyen yok bide kanı ısınmışşş koca ağslıııı
kırbacım nerde benimmmmmmmmm
işte geldim burdayımmmmmm yokluğumd atıp tutuypmussunn duydumaaa göreeee ayrıca koca ağıslı deell koca dötlüüüütıkınacas tabi kızçemleee ne sandınnnnn ama gene de kıyamammmkiiii sana bennnn gelll kııızzzz bide senle yiyek
Annemmm kuzum benim çok teşekkür ederim garip bir adam benimki
Evlenmeden önce korkularım,kaygılarım vardı 1.90 boyunda,iri yarı cüsseli
bir adamAma yüreği,vicdanı var ya ben kendimi vicdanlı sanardım
Ama onda ki yürek beni benden aldıZor süreçlerden geçtik
evlenirken.Trakyalılarda akraba evliliği yoktur bizim 5.kuşak ama yine de
sorun oldu.Ben bırakmayı bile düşündüm ama o asla.Evlendiğimiz andan
beri hayatımız böyle saçlarım tarar,fön çeker,ütümü yapar,oje sürer ve
imkanı olsa ağda da yapacakAma ben lazerle kökten bitirince
o iş elinden alınmış olunduSeviyorummmmm ben onu deli gibi
oooooooyyyy kıyamammmm ben sizeeee mutlu ailenleeee dahaaa uzun yıllar geçir huzurlu sağlıklı inşallah canımmmm:)))))))
leylamer ile hamisseyda bide ben kalmışım galiba benim haftaya randevum var 31 ocak ta daha önce olan var mı kızlar ben o zaman öğrenirim sanki :)))
leyloşummm benimmm kader arkadaşımmmmmm :))))))))))))))))) seviyorum kıss seni çok naifsin
BENDE SENİ SEVİYOM KUZUM KADERDAŞIMMM
Canlar ben çıkıyorum benim mesai bitti haftasonu bi kuaföre gitcem kaş bıyık orman oldu falaket bi temizlenelim aynaya bakınca kötü görünüyo akşam evden telefondan girerim kendinize dikkat edin
BİZİDE ÖZLE KUZULARIMIZIDA ALLAH MUTLULUĞUNU HEP DAİM KILSIN CİDEN ÇOK EĞLEN TEMİZ HAVA AL HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLSUN İŞALLAH
hadi bakalım yoldur eve git benim daha var ühüüüü
karnımmı acıktı nee
yaaaaaaaaa hamiş var budaaaaaaa canı çekerrrrrr :)))))))))))))))) benide seviiinnnnn :)))))))))) ben sizi çok seviyooommmm :))))))))))
Canlar ben çıkıyorum benim mesai bitti haftasonu bi kuaföre gitcem kaş bıyık orman oldu falaket bi temizlenelim aynaya bakınca kötü görünüyo akşam evden telefondan girerim kendinize dikkat edin
geeeel kıskanç gellll sevgi yumağı yapalım dötün sığmaz ama napalımmm:))))))))
bu arada biz de henüz cinsiyeti öğrenemeyenlerdeniz... beklemedeyiz bakalım... Allah kısmet ederse 21 şubat-ayrıntılı ultrason randevumuzda görebiliriz diye ümit ediyoruz... Rabbim eli ayağı düzgün-sağlıklı-hayırlı evlatlar nasip etsin her birimize inşallah...Kızlar merhaba burası kendine gelmiş sanki :))) yok benim bebeğin cinsiyeti yine yok. benim gibi öğrenmeyen var mı ben mi kaldım kızlaaaar? bide ben hala hissetmiyorum hareketlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?