bu sabah yine herzamanki gibi erkenden kalktık ve babişkomuzla misss gibi kahvaltı yaptık... ortalığı toparlayıp attık kendimizi dışarı... hava yağmurlu ama olsun... bütün hafta evde oturup haftasonunu evde geçirmek istemiyorum... hem tv de izliycek bişi de yokhafta içii gibi olmuyo yani şimdi bi yerde oturduk biraz keyif yapıcaz... ordan da gideriz bi yerlere... belki sinema belki biraz alışveriş... güzel bi haftasonu geçirmeniz dileğiylee... öpüldünüz...
bu arada biz de henüz cinsiyeti öğrenemeyenlerdeniz... beklemedeyiz bakalım... Allah kısmet ederse 21 şubat-ayrıntılı ultrason randevumuzda görebiliriz diye ümit ediyoruz... Rabbim eli ayağı düzgün-sağlıklı-hayırlı evlatlar nasip etsin her birimize inşallah...
k bıberım canımm hayırlı olsun ınsll sende kalır yonetım yaa son olursun dogum haberlerınıverırsın ınslll heheh
şuan antalyaya dolu yağıyor.:18:
uufff... çoook korkarım ben öyle şiddetli havalardan... sıcak evinde ayaklarını uzatıp keyif yap... bütün hafta çok yoruldun...
aman maşallah deme öyle söyleme Rabbim nazardan korusun ben ne zaman eşimle iyi olduğumu anlatsam ertesi gün boşanma dilekçesi vermeye kalkarım korkar oldum artık Rabbim esirgesinAnnemmm kuzum benim çok teşekkür ederim garip bir adam benimki
Evlenmeden önce korkularım,kaygılarım vardı 1.90 boyunda,iri yarı cüsseli
bir adamAma yüreği,vicdanı var ya ben kendimi vicdanlı sanardım
Ama onda ki yürek beni benden aldıZor süreçlerden geçtik
evlenirken.Trakyalılarda akraba evliliği yoktur bizim 5.kuşak ama yine de
sorun oldu.Ben bırakmayı bile düşündüm ama o asla.Evlendiğimiz andan
beri hayatımız böyle saçlarım tarar,fön çeker,ütümü yapar,oje sürer ve
imkanı olsa ağda da yapacakAma ben lazerle kökten bitirince
o iş elinden alınmış olunduSeviyorummmmm ben onu deli gibi
Dün beslenme ve diyetisyen uzmanına gittim
Aklıma takılan ne yiyip ne yememe konusunda
Oldukça aydınlatıcı bir görüşme oldu.Hamile kalmadan ki
kilomu sordu boyumu ölçü tekrar kilo tartıldı.Oldukça
zayıf bir hamilesin ama maşallah kan sonuçlarına göre
sağlıklısın dedi.Uygulayabileceğim bir liste verdi günlük
ne yemem konusunda.Benimle kilo için görüşmek istemediğini
sağlıklı bir bebiş dünyaya getirmem için yardımcı olacağını
söyledi zaten benim de amacım buyduSüt tüketemediğim
yerlerde yoğurdu,etin yanında asla yoğurt tüketmemem gerektiğini
söyledi.Toplamda ara öğünlerle birlikte 5 porsiyon meyve(meyve suyu da)
tüketebileceğimi,çok fazla meyveye sarılmamam gerektiğini söyledi.Çünkü şekere
dönüşüp yağ olarak vücudumuzda kalıyormuş.Su içmem konusunda tembihledi
Zaten ben yaklaşık 3 lt su içiyorum dedim şaşırdım.Hamilelikte bu kadar
içeni duymamıştım dediHer meyve ve sebzeyi mevsminde tüketmemiz,haftada 2 kez
muhakkak balık
bu sabah yine herzamanki gibi erkenden kalktık ve babişkomuzla misss gibi kahvaltı yaptık... ortalığı toparlayıp attık kendimizi dışarı... hava yağmurlu ama olsun... bütün hafta evde oturup haftasonunu evde geçirmek istemiyorum... hem tv de izliycek bişi de yokhafta içii gibi olmuyo yani şimdi bi yerde oturduk biraz keyif yapıcaz... ordan da gideriz bi yerlere... belki sinema belki biraz alışveriş... güzel bi haftasonu geçirmeniz dileğiylee... öpüldünüz...
bu arada biz de henüz cinsiyeti öğrenemeyenlerdeniz... beklemedeyiz bakalım... Allah kısmet ederse 21 şubat-ayrıntılı ultrason randevumuzda görebiliriz diye ümit ediyoruz... Rabbim eli ayağı düzgün-sağlıklı-hayırlı evlatlar nasip etsin her birimize inşallah...
Ben de öğrenemedim 2 haftam var geçmek bilmiyor
Askerler gibi şafak sayıyorum
sorma canım ama malesef işteyim.ne güzel bu havada evde olup ,sıcak çayını alıp ,oturup film izlemek ama nasip değilmiş bana bugün.
burda bir rüzgar oluyor zaten evi uçuracak sanıyorum.şimdi yağmura döndü,rüzgar da cabası.bu havada ne şemsiye açılır ne de yürünür.
sen gez benim yerime de ye iç kuzu.
ben de yerimden kalkmaya üşendim bu nasıl yağmur diyorum :) bugün 5de antalyadan ayrılıyorum
ben de yerimden kalkmaya üşendim bu nasıl yağmur diyorum :) bugün 5de antalyadan ayrılıyorum
Allah kolaylık versin... gezerim tabi... yeme içme konusunda da üstüme yok maşallah... kocacıkla bekarlığımızda tıkınmaya gittiğimiz yerlere uğruyoruz bugün nedense
kızlar baş ağrım geçmedi kafamı kaldıramıyorum kaldırdığımda bulantı yüzünden ancak banyoya gidiyorum artık öldüm zaten migren var ilaç içemiyorum doktorun verdiği ağrı kesici benim başımdaki migren ağrısını kesmiyor ne yapacağımı şaşırdım evde temizlik yapan bayan da onunla bile ilgilenemedim:s
bu tarafa geldi fırtınası :)) bekliyoruz devamını :)
kızlar baş ağrım geçmedi kafamı kaldıramıyorum kaldırdığımda bulantı yüzünden ancak banyoya gidiyorum artık öldüm zaten migren var ilaç içemiyorum doktorun verdiği ağrı kesici benim başımdaki migren ağrısını kesmiyor ne yapacağımı şaşırdım evde temizlik yapan bayan da onunla bile ilgilenemedim:S
ayyyyy çok geçmiş olsun canımmm dikkat ettt benimde çok başım ağrır migren yok da sinüzittengözlerimi açamam ağrısından yat uyu biraz bence
çooook geçmiş olsun canım yaa... migren benim de korkulu rüyalarımdan biridir... bulabildiğim tek çözüm buz kasedini başıma sarıp, sessiz bi yerde uzanıyorum... ve enseme hafif masajla... uykuya dalıyorum... uyandığımda da geçmiş oluyor... denemekte fayda var eğer denemediysen...
amiiiinnn... bana değil bebeğime yarasın tabi teyzesiiisağol canım.gidin gidin bebekle bir süre gidemeyebilirsiniz.oooh afiyet olsun,sana değil bebişe yarasın
hem dikkat et bakim ne popo üstü oturması Allah korusunnvalla çıkmamak en iyisi tabi ama naparsın?
allah kolaylık versin.
bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı,aman dikkat et kayıp düşme.
benim dengem gitti işe gelirken ,oturuyordum az kalsın popomun üstüne.
valla çıkmamak en iyisi tabi ama naparsın?
allah kolaylık versin.
bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı,aman dikkat et kayıp düşme.
benim dengem gitti işe gelirken ,oturuyordum az kalsın popomun üstüne.
denedim canım güçlü bir ağrı kesici içip uzanınca geçer benim migren o ilacı da içemiyorum ne buz ne bitki çayı ne uyumak ne sessizlik inan fayda etmedi sabahtan beri sürünüyorum eşim hastaneye gidelim diye tutturuyor hastanenin de yapacağı bir şey yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?