2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

amin canım inşallah

uufff... çoook korkarım ben öyle şiddetli havalardan... sıcak evinde ayaklarını uzatıp keyif yap... bütün hafta çok yoruldun...

sorma canım ama malesef işteyim.ne güzel bu havada evde olup ,sıcak çayını alıp ,oturup film izlemek ama nasip değilmiş bana bugün.
burda bir rüzgar oluyor zaten evi uçuracak sanıyorum.şimdi yağmura döndü,rüzgar da cabası.bu havada ne şemsiye açılır ne de yürünür.
sen gez benim yerime de ye iç kuzu.

aman maşallah deme öyle söyleme Rabbim nazardan korusun ben ne zaman eşimle iyi olduğumu anlatsam ertesi gün boşanma dilekçesi vermeye kalkarım korkar oldum artık Rabbim esirgesin

gitiikçe yazsana doktorun önerilerini ben bayılırım böyle şeylere

Ben de öğrenemedim 2 haftam var geçmek bilmiyor
Askerler gibi şafak sayıyorum

deragun, lorin, leylamer, hamisseyda, ciceesim, evasude, yarim ve ben. oooo 8 kişiyiz iyiymişiz. oğluma çişini öğreteyim dedim 15 tatile girmişken burda yazarken çişini yapmış 3 halı batmış ayyy deli oldum 1 saattir makine ile halı yıkıyorduk eşimle sağolsun yardım etti kızdı kızdı gitti :))

Allah kolaylık versin... gezerim tabi... yeme içme konusunda da üstüme yok maşallah... kocacıkla bekarlığımızda tıkınmaya gittiğimiz yerlere uğruyoruz bugün nedense

kızlar baş ağrım geçmedi kafamı kaldıramıyorum kaldırdığımda bulantı yüzünden ancak banyoya gidiyorum artık öldüm zaten migren var ilaç içemiyorum doktorun verdiği ağrı kesici benim başımdaki migren ağrısını kesmiyor ne yapacağımı şaşırdım evde temizlik yapan bayan da onunla bile ilgilenemedim:S

ben de yerimden kalkmaya üşendim bu nasıl yağmur diyorum :) bugün 5de antalyadan ayrılıyorum

oooh ne güzel iyice dinlenirsin inşallah.döndüğünde de hava güzel olur umarım.

Allah kolaylık versin... gezerim tabi... yeme içme konusunda da üstüme yok maşallah... kocacıkla bekarlığımızda tıkınmaya gittiğimiz yerlere uğruyoruz bugün nedense

sağol canım.gidin gidin bebekle bir süre gidemeyebilirsiniz.oooh afiyet olsun,sana değil bebişe yarasın

ayyyyy çok geçmiş olsun canımmm dikkat ettt benimde çok başım ağrır migren yok da sinüzitten gözlerimi açamam ağrısından yat uyu biraz bence

bu tarafa geldi fırtınası :)) bekliyoruz devamını :)

valla çıkmamak en iyisi tabi ama naparsın?
allah kolaylık versin.
bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı,aman dikkat et kayıp düşme.
benim dengem gitti işe gelirken ,oturuyordum az kalsın popomun üstüne.

çooook geçmiş olsun canım yaa... migren benim de korkulu rüyalarımdan biridir... bulabildiğim tek çözüm buz kasedini başıma sarıp, sessiz bi yerde uzanıyorum... ve enseme hafif masajla... uykuya dalıyorum... uyandığımda da geçmiş oluyor... denemekte fayda var eğer denemediysen...

ayyyyy çok geçmiş olsun canımmm dikkat ettt benimde çok başım ağrır migren yok da sinüzitten gözlerimi açamam ağrısından yat uyu biraz bence

canım uyuyup uyuyup uyandım kafam iyice ağırlaştı uyumakla da geçmiyor zaten bulantı kötü yapıyor migrenle beraber bulantı da tetikleniyor Daha gelmeden kaynana bu hale geldim bıktım bu insanlar yüzünden üzülüp heba olmaktan onların stresiyle arttı bu Allah'a havale ediyorum şu halimle çektirdiklerinin günahı kendilerine sana da geçmiş olsun canım inş hepimizin ağrıların anında geçer hamile olmasan iç ilacı geçsin böyle elin kolun bağlı hiçbir şey yapamadan acı çekmek insanı daha çok yoruyor

denedim canım güçlü bir ağrı kesici içip uzanınca geçer benim migren o ilacı da içemiyorum ne buz ne bitki çayı ne uyumak ne sessizlik inan fayda etmedi sabahtan beri sürünüyorum eşim hastaneye gidelim diye tutturuyor hastanenin de yapacağı bir şey yok ki

sağol canım.gidin gidin bebekle bir süre gidemeyebilirsiniz.oooh afiyet olsun,sana değil bebişe yarasın
amiiiinnn... bana değil bebeğime yarasın tabi teyzesiii
hem dikkat et bakim ne popo üstü oturması Allah korusunn

ben işten çıkana kadar sanırım yağmurda başlıcak böle giderse(( bende öğlen kendimi fırtınadan duvara çarptım((((((( sende dikkat et , iş güç naparsın evde oturamadım ben hiç zaten ömrüm boyunca((

ya apranax ya majezik... geçmez başka bişeyle... yada vurdurucaksın bi voltaren iğne... ama malesef ki hiçbirini kullanamayız şu dönemde...
Allah yardımcın olsun valla... hiçbi doktor bişey yapamazki şu an sana... doğal yollardan çözüm arıycaksın malesef...
nane yağıyla masaj... soğuk suyla yıkayarak masaj... buz kompresi... patates sarmak... sıkıca bağlayıp karanlık bi yere kilitlenmek...
zor iş... inşallah en kısa zamanda geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…