ben işten çıkana kadar sanırım yağmurda başlıcak böle giderse(( bende öğlen kendimi fırtınadan duvara çarptım ((((((( sende dikkat et , iş güç naparsın evde oturamadım ben hiç zaten ömrüm boyunca ((
ya apranax ya majezik... geçmez başka bişeyle... yada vurdurucaksın bi voltaren iğne... ama malesef ki hiçbirini kullanamayız şu dönemde...
Allah yardımcın olsun valla... hiçbi doktor bişey yapamazki şu an sana... doğal yollardan çözüm arıycaksın malesef...
nane yağıyla masaj... soğuk suyla yıkayarak masaj... buz kompresi... patates sarmak... sıkıca bağlayıp karanlık bi yere kilitlenmek...
zor iş... inşallah en kısa zamanda geçer...
bende hiç evde oturamazdım... işkolik düzeyinde bağımlıydım çalışmaya... ama son işimde nefret geldi... hamilelik de gaza getirdi... bastım istifayı... şu an evimin kadını olmak bana huzur veriyo... demekki o kadar yorulup yıpranmışım...
kızlar mesaim bitti görüşürük kaçacam birazdan
ooohhh mis valla :)) benim istifa etmek gibi bi lüxüm yok malesef canım ihtiyacımız var malesef sağlığım elverirse son zamanlarıma kadar çalışcam rapor almıycam hatta hepimizin hakkında hayırlısı :)
bizim de ihtiyacımız var... Kirada oturuyoruz... Eşim çalışıyor sadece... Ama son işim çok yıpratıcıydı ve bebeğimin bu durumdan etkilenmesinden çok korktuk... çünkü çok sıkıntılı ve yorucu zamanlar geçiriyordum... Allah hepimize yardımcı olsun... Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun... Allah izin verirse (şartlar ne gösterir bilinmez) bebeğim 3 yaşına gelene kadar kendim bakıp, sonra onu kreşe verip işe başlamayı düşünüyorum... Hatta ve hatta bu bebeğimiz 8-9 aylık olduğunda bi bebek daha düşünüyoruz ki; ikisi birlikte büyüsün ve zaman kaybımız olmasın... Ne kadar çok çalışırsak evlatlarımız için o kadar iyi... Bakalım şimdilik böyle planlıyoruz ama zaman bize neler getirecek... Herşeyin hayırlısı olur inşallah...
inşallah canımmm en hayırlısı olsun hakkımızda... Inşallah allah gönlüne göre verir... Ben malesef bebişimi 4-5 aylık bırakmak zorunda kalıcam((((((( ben de kendim bakmak isterdim yavruma ama yaşam şartları : (((((((((
ne kadar şanslısın ki; bebeğine bakıcak birileri var... biz de o da yok... şu an çalışıyo olsam bile... 1-2 ay sonra mecburen ayrılmak zorunda kalıcaktım...
tanımadığın bi bakıcıya bırakmak canını zor olsa gerek canım bakalım araştırcaz bizde inşallah iyi insanlarla karşılaşırız((((((
kızlar baş ağrım geçmedi kafamı kaldıramıyorum kaldırdığımda bulantı yüzünden ancak banyoya gidiyorum artık öldüm zaten migren var ilaç içemiyorum doktorun verdiği ağrı kesici benim başımdaki migren ağrısını kesmiyor ne yapacağımı şaşırdım evde temizlik yapan bayan da onunla bile ilgilenemedim:S
Kullandığınız demir haplarının isimleri neler doktorum bana elevit bitince demire başla dedi ama isim vermedi bende sormayı unuttum ..
Kullandığınız demir haplarının isimleri neler doktorum bana elevit bitince demire başla dedi ama isim vermedi bende sormayı unuttum ..
Mrb kizlar size bise sorucam ev temizlerken camasir suuyu yada tahtalari silerken kokudan etkilenmemek icin ne yapiyosunuz
ben bütün bu kokulara maruz kalmamak için amway'in genel temizlik ürünü olan LOC kullanıyorum... organik olduğundan rahatsızlık vericek yada korkutucak bi durum sözkonusu değil...
Ne guzel
Ben burda kimseyi tanimiyorum loc nerde kimde satilir bilemiyorumda en iyisi loc aslinda dogru dedin
Ya bisey daha sorucam hic rofle yaptiran yaptirmayi dusunen varmi aekadaslar benim iyice geldi dipler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?