2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

bende hiç evde oturamazdım... işkolik düzeyinde bağımlıydım çalışmaya... ama son işimde nefret geldi... hamilelik de gaza getirdi... bastım istifayı... şu an evimin kadını olmak bana huzur veriyo... demekki o kadar yorulup yıpranmışım...

( sağ ol canım inş geçer sabahtan beri umutla bekliyorum geçmesini bu ağrıyı bende sadece apranax forte geçiriyor onu da içemiyorum ya sabır

ooohhh mis valla :)) benim istifa etmek gibi bi lüxüm yok malesef canım ihtiyacımız var malesef sağlığım elverirse son zamanlarıma kadar çalışcam rapor almıycam hatta hepimizin hakkında hayırlısı :)

bizim de ihtiyacımız var... kirada oturuyoruz... eşim çalışıyor sadece... ama son işim çok yıpratıcıydı ve bebeğimin bu durumdan etkilenmesinden çok korktuk... çünkü çok sıkıntılı ve yorucu zamanlar geçiriyordum... Allah hepimize yardımcı olsun... hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun... Allah izin verirse (şartlar ne gösterir bilinmez) bebeğim 3 yaşına gelene kadar kendim bakıp, sonra onu kreşe verip işe başlamayı düşünüyorum... hatta ve hatta bu bebeğimiz 8-9 aylık olduğunda bi bebek daha düşünüyoruz ki; ikisi birlikte büyüsün ve zaman kaybımız olmasın... ne kadar çok çalışırsak evlatlarımız için o kadar iyi... bakalım şimdilik böyle planlıyoruz ama zaman bize neler getirecek... herşeyin hayırlısı olur inşallah...

inşallah canımmm en hayırlısı olsun hakkımızda... Inşallah allah gönlüne göre verir... Ben malesef bebişimi 4-5 aylık bırakmak zorunda kalıcam ((((((( ben de kendim bakmak isterdim yavruma ama yaşam şartları :(((((((((

ne kadar şanslısın ki; bebeğine bakıcak birileri var... biz de o da yok... şu an çalışıyo olsam bile... 1-2 ay sonra mecburen ayrılmak zorunda kalıcaktım...

ne kadar şanslısın ki; bebeğine bakıcak birileri var... biz de o da yok... şu an çalışıyo olsam bile... 1-2 ay sonra mecburen ayrılmak zorunda kalıcaktım...

tanımadığın bi bakıcıya bırakmak canını zor olsa gerek canım bakalım araştırcaz bizde inşallah iyi insanlarla karşılaşırız((((((

tanımadığın bi bakıcıya bırakmak canını zor olsa gerek canım bakalım araştırcaz bizde inşallah iyi insanlarla karşılaşırız((((((

bakıcı mı dedin sen...
yapmaaa tanımadığın bi bakıcıya bırakma bebeğini... onun ilgiye-eğitilmeye ve herşeyden çok bi anneye ihtiyacı var... bunu tanımadığın birisi ne kadar verebilir ki... bende annen veya kayınvaliden falan bakıcak sandım... öyle olsa gözün arkada kalmaz ama bu şartlarda çok zor Allah yardım etsin... zaten aldığın maaşı bakıcıya vericeksin... ona vermektense bebeğine bakmayı hiç düşünmedinmi?.. biraz özel ihtiyaçlarından kısarsın, bişey yapılırdı işte... 4 aylık bebek tanımadığın birine bırakılmaz... şahsi fikrim nolur yanlış anlama, kırılma da bana ama içim bi acayp oldu... eminim sen de yapamazsın... bence eşinle bi oturup hesap kitap yapın... bi çözüm yolu bulunur inşallah... minik meleğiniz için herşeyin hayırlısını diliyorum....

migren bantları var nane içeriyor alnına yapıştırıyorsun deneyebilirsin..geçmiş olsun..

Kullandığınız demir haplarının isimleri neler doktorum bana elevit bitince demire başla dedi ama isim vermedi bende sormayı unuttum ..

Mrb kizlar size bise sorucam ev temizlerken camasir suuyu yada tahtalari silerken kokudan etkilenmemek icin ne yapiyosunuz

Mrb kizlar size bise sorucam ev temizlerken camasir suuyu yada tahtalari silerken kokudan etkilenmemek icin ne yapiyosunuz

ben bütün bu kokulara maruz kalmamak için amway'in genel temizlik ürünü olan LOC kullanıyorum... organik olduğundan rahatsızlık vericek yada korkutucak bi durum sözkonusu değil...

ben bütün bu kokulara maruz kalmamak için amway'in genel temizlik ürünü olan LOC kullanıyorum... organik olduğundan rahatsızlık vericek yada korkutucak bi durum sözkonusu değil...

Ne guzel
Ben burda kimseyi tanimiyorum loc nerde kimde satilir bilemiyorumda en iyisi loc aslinda dogru dedin

Ne guzel
Ben burda kimseyi tanimiyorum loc nerde kimde satilir bilemiyorumda en iyisi loc aslinda dogru dedin

internetten satın alabilirsin eğer istersen... amwayin sitesinde satış mevcut sanırım... istersen bursada satan birileri bulup numara da verebilirim sana... bursadaydın dimi? yanlışmı hatırlıyorum...

Son düzenleme:
Ya bisey daha sorucam hic rofle yaptiran yaptirmayi dusunen varmi aekadaslar benim iyice geldi dipler

ben saçlarımı boyamıyorum o yüzden ihtiyacım yok ama... ablam normalde saçlarını boyayan bi hatundu bolca beyazı mevcut... ama yine de 9 ay boyunca hiç boya yaptırmadı... ben olsam bende yaptırmazdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…