internetten satın alabilirsin eğer istersen... amwayin sitesinde satış mevcut sanırım... istersen bursada satan birileri bulup numara da verebilirim sana...
ben saçlarımı boyamıyorum o yüzden ihtiyacım yok ama... ablam normalde saçlarını boyayan bi hatundu bolca beyazı mevcut... ama yine de 9 ay boyunca hiç boya yaptırmadı... ben olsam bende yaptırmazdım..
Bende saçlarımı boyardım ama hamilelik sürecinde boya yapılması doğru gelmiyor bana .. yinede herkesin kendi tercihi saygı duyulmalı..
bakıcı mı dedin sen...
yapmaaa tanımadığın bi bakıcıya bırakma bebeğini... onun ilgiye-eğitilmeye ve herşeyden çok bi anneye ihtiyacı var... bunu tanımadığın birisi ne kadar verebilir ki... bende annen veya kayınvaliden falan bakıcak sandım... öyle olsa gözün arkada kalmaz ama bu şartlarda çok zor Allah yardım etsin... zaten aldığın maaşı bakıcıya vericeksin... ona vermektense bebeğine bakmayı hiç düşünmedinmi?.. biraz özel ihtiyaçlarından kısarsın, bişey yapılırdı işte... 4 aylık bebek tanımadığın birine bırakılmaz... şahsi fikrim nolur yanlış anlama, kırılma da bana ama içim bi acayp oldu... eminim sen de yapamazsın... bence eşinle bi oturup hesap kitap yapın... bi çözüm yolu bulunur inşallah... minik meleğiniz için herşeyin hayırlısını diliyorum....
valla iyi fikir bir taşla iki kuşbizim de ihtiyacımız var... kirada oturuyoruz... eşim çalışıyor sadece... ama son işim çok yıpratıcıydı ve bebeğimin bu durumdan etkilenmesinden çok korktuk... çünkü çok sıkıntılı ve yorucu zamanlar geçiriyordum... Allah hepimize yardımcı olsun... hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun... Allah izin verirse (şartlar ne gösterir bilinmez) bebeğim 3 yaşına gelene kadar kendim bakıp, sonra onu kreşe verip işe başlamayı düşünüyorum... hatta ve hatta bu bebeğimiz 8-9 aylık olduğunda bi bebek daha düşünüyoruz ki; ikisi birlikte büyüsün ve zaman kaybımız olmasın... ne kadar çok çalışırsak evlatlarımız için o kadar iyi... bakalım şimdilik böyle planlıyoruz ama zaman bize neler getirecek... herşeyin hayırlısı olur inşallah...
Mrb kizlar size bise sorucam ev temizlerken camasir suuyu yada tahtalari silerken kokudan etkilenmemek icin ne yapiyosunuz
Ya bisey daha sorucam hic rofle yaptiran yaptirmayi dusunen varmi aekadaslar benim iyice geldi dipler
Ya bisey daha sorucam hic rofle yaptiran yaptirmayi dusunen varmi aekadaslar benim iyice geldi dipler
elimde olsa bırakırmıyım hiç annem falan kv falan olsa hiç düşünürmüyüm ama başka çarem yok harcamalardan değil sıkıntılar malesef krediler falan ödemeler çok, 400-500 tl alıyo bakıcılarda( hayırlısı olsun hep dua ediyorum kuzumu değilse hiç istermiyim bırakmak daha ana kuzusuyken
valla iyi fikir bir taşla iki kuşne güzel imkan olsa ben de öyle isterim boy boy,birlikte büyüsünler.ben de kısmetse kendim bakıp okul çağına gelince işe dönmeyi düşünüyorum,tabi o sırada 2. gelmezse
canım hamileliğimi öğrendiğimden beri çamaşır suyuna elimi sürmedim,çok mecbur kalırsam eldivenle temas ettim ve de solumadım.
ben de türk malı ersağ markasının bitkisel temizlik ürünlerini kullanıyorum.fosfatsız,amonyaksız kısacası zehirsiz.
şimdi bize doğduğunda bebeğe zararı yok.bu ürünlere devam etmeyi düşünüyorum.
canım boyaya 3. aydan sonra birşey demiyorlar ama röfle hiç yaptırmayın en kimyasal içeren ,zararlı olanı röfle diye biliyorum.
ben d elimden gelse boyatmam ama genetik mirasım sağ olsun.bu yaş da dipler bembeyaz,9 ay da ben 9 yaş atarım boyatmazsam.daha boyatmadım bekledim ,doktor aşırı amonyak içerenlerle boyatma yoksa sorun yok ,boyatabilirsin demişti.organik boyalarla halletmek gerek.bu ay boyatmayı düşünüyorum artık.
allah gönlüne göre versin inşallah... Haklısın... Bizim kiramızdan başka ödemek zorunda olduğumuz rutin borçlarımız yok belki de ondan biraz rahatım... Allah yardımcınız olsun inşallah gönlünüze göre bi bakıcı bulabilirsiniz...
inşallah canım sağolasın(
ya valla ben güvenmiyorum öyle organik denilen boyalara falan... boya neticede bu... renk değiştiriyo nasıl kimyasal içermeyebilirki... neyseki şanslıyım hiç ihtiyacım yok saçlarımın rengine bayılıyorum
ablamın nerdeyse hepsi bembeyaz olmuştu hamilelik boyunca... ama kız daha dün boyattı valla 20 günlük oldu bebeği... diyorum ya ben olsam bende boyatmazdım yüksek olasılıkla...
valla bizimde durumlar vahim eşimin kendi iş yeri borçlar gırtlağa kadar zaten daha bi yıl oldu evleneli borçlar hafifledi derken işler duruldu.. bilmiyorum nolcaz bereketiyle gelsin inşallah bebeğimiz
iki oldu bana özel mesaj atıyosun... ama ben göremiyorum tatlım.... bilgi maili düşüyo ama burda mesaj düşmüyo nedense... sanırım sorun oluştu sitede... sana özel mesaj göndermeye çalıştım posta kutusu dolu didi yaaaa
aaahhh aahhh...
Allah hepimizin kesesine bereket nasip etsin inşallahh...
şimdi özelden yazmadım canım.benim kutu dolu değil ama boşalttım yine.senin ki dolu olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?