2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
internetten satın alabilirsin eğer istersen... amwayin sitesinde satış mevcut sanırım... istersen bursada satan birileri bulup numara da verebilirim sana...

ben saçlarımı boyamıyorum o yüzden ihtiyacım yok ama... ablam normalde saçlarını boyayan bi hatundu bolca beyazı mevcut... ama yine de 9 ay boyunca hiç boya yaptırmadı... ben olsam bende yaptırmazdım..

Aslinda dogru boyatmamak en iyisi rofle zararli degil dedilerya ne bilim bende yaptirsammi demistim

Bende saçlarımı boyardım ama hamilelik sürecinde boya yapılması doğru gelmiyor bana .. yinede herkesin kendi tercihi saygı duyulmalı..

Bende boyamim bari allh korusun bisey olursa vicdan azabi cekerim benimde kesemedigim tek sey patates kuzartmasi ama haftada bikez yiyorum umarim hi zarar vermez

elimde olsa bırakırmıyım hiç annem falan kv falan olsa hiç düşünürmüyüm ama başka çarem yok harcamalardan değil sıkıntılar malesef krediler falan ödemeler çok, 400-500 tl alıyo bakıcılarda( hayırlısı olsun hep dua ediyorum kuzumu değilse hiç istermiyim bırakmak daha ana kuzusuyken

valla iyi fikir bir taşla iki kuş ne güzel imkan olsa ben de öyle isterim boy boy,birlikte büyüsünler.ben de kısmetse kendim bakıp okul çağına gelince işe dönmeyi düşünüyorum,tabi o sırada 2. gelmezse

Mrb kizlar size bise sorucam ev temizlerken camasir suuyu yada tahtalari silerken kokudan etkilenmemek icin ne yapiyosunuz

canım hamileliğimi öğrendiğimden beri çamaşır suyuna elimi sürmedim,çok mecbur kalırsam eldivenle temas ettim ve de solumadım.
ben de türk malı ersağ markasının bitkisel temizlik ürünlerini kullanıyorum.fosfatsız,amonyaksız kısacası zehirsiz.
şimdi bize doğduğunda bebeğe zararı yok.bu ürünlere devam etmeyi düşünüyorum.

Ya bisey daha sorucam hic rofle yaptiran yaptirmayi dusunen varmi aekadaslar benim iyice geldi dipler

canım boyaya 3. aydan sonra birşey demiyorlar ama röfle hiç yaptırmayın en kimyasal içeren ,zararlı olanı röfle diye biliyorum.
ben d elimden gelse boyatmam ama genetik mirasım sağ olsun.bu yaş da dipler bembeyaz,9 ay da ben 9 yaş atarım boyatmazsam.daha boyatmadım bekledim ,doktor aşırı amonyak içerenlerle boyatma yoksa sorun yok ,boyatabilirsin demişti.organik boyalarla halletmek gerek.bu ay boyatmayı düşünüyorum artık.

ahh ahh bende her ay saçımı boyardım şimdi 4 ay oldu nerdeyse duruyo öyle dipler geldi altlar turuncu takılıyoz bakam bebekimiz için

Allah gönlüne göre versin inşallah... haklısın... bizim kiramızdan başka ödemek zorunda olduğumuz rutin borçlarımız yok belki de ondan biraz rahatım... Allah yardımcınız olsun inşallah gönlünüze göre bi bakıcı bulabilirsiniz...

ya valla ben güvenmiyorum öyle organik denilen boyalara falan... boya neticede bu... renk değiştiriyo nasıl kimyasal içermeyebilirki... neyseki şanslıyım hiç ihtiyacım yok saçlarımın rengine bayılıyorum
ablamın nerdeyse hepsi bembeyaz olmuştu hamilelik boyunca... ama kız daha dün boyattı valla 20 günlük oldu bebeği... diyorum ya ben olsam bende boyatmazdım yüksek olasılıkla...

inşallah canım sağolasın (

canım ben de istemeye istemeye başlamıştım boyatmaya,keyiften boyatıyor olsam inan ki yaptırmam ama yaş 27 ,dip beyaz genetik böyle bizim erken beyazlıyor.16-17 de tek tek başlıyor.
ablam da hamleyken beyaz olmasa boyatmazdım deeyip 3 aydan sonra 1.5 ayda bir boyattı.organikte değildi üstelik.Allah a şükür bebişlerde sıkıntı yok.
keşke mecbur olmasam ama bu şekilde aynaya baktıkça moralim bozuluyor,kendimi yaşlı hissediyorum.boyattıkça iyice artıyor zaten beyaz.
yoksa ben bilmez miyim elimize sürdüğümüz,kafa derimize sürdüğümüz herşeyin deri yoluyla emilip kana karışıp bebeğe geçtiğini :18:
gerçekten şanslısın bu konuda,ne güzel

iki oldu bana özel mesaj atıyosun... ama ben göremiyorum tatlım.... bilgi maili düşüyo ama burda mesaj düşmüyo nedense... sanırım sorun oluştu sitede... sana özel mesaj göndermeye çalıştım posta kutusu dolu didi yaaaa

valla bizimde durumlar vahim eşimin kendi iş yeri borçlar gırtlağa kadar zaten daha bi yıl oldu evleneli borçlar hafifledi derken işler duruldu.. bilmiyorum nolcaz bereketiyle gelsin inşallah bebeğimiz

aaahhh aahhh...
Allah hepimizin kesesine bereket nasip etsin inşallahh...

şimdi özelden yazmadım canım.benim kutu dolu değil ama boşalttım yine.senin ki dolu olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…