üzme kendini... Rabbim verir rızkını... Bi anne baba için en üzücü şey çocuğunu eksik yaşatmak eminim... İnşallah herşey çok gzel olur...inşallah kendimiz idare ederiz bi şekilde ama bebeğim bişeyden mahrum kalırsa çok üzülürüm işte
yooo... bomboş... neyse artık bişiler oldu ama anlamadım
valla bizimde durumlar vahim eşimin kendi iş yeri borçlar gırtlağa kadar zaten daha bi yıl oldu evleneli borçlar hafifledi derken işler duruldu.. bilmiyorum nolcaz bereketiyle gelsin inşallah bebeğimiz
üzme kendini... Rabbim verir rızkını... Bi anne baba için en üzücü şey çocuğunu eksik yaşatmak eminim... İnşallah herşey çok gzel olur...
inşallah canımm, hep öyle demezlermi vardır onların bereketi inanırım:)) hayatımıza bi gelsinler bereketleri de gelir inş.sende sıkma canını herşey gelir geçer daha güzel zamanlarınızda olcaktır ilerde buna da şükür..
canım dua listesine ekledim seni,unttum sana yazmayı.
teşekkür ederiizzz, kızımla bisde dua ediyoruz herkese :)
Kullandığınız demir haplarının isimleri neler doktorum bana elevit bitince demire başla dedi ama isim vermedi bende sormayı unuttum ..
ya kızlar ben dört kilo almışım normalmi acaba fazlamı yoksa? bakıyorum herkes 1-2 kilo fln almış. bide göbek deliğim dışarı doğru çıkmaya başladı benim
Merhaba hatunlarr, dun doktora gittik ve oglusumun pipisini gordukkkk :)))
ya kızlar ben dört kilo almışım normalmi acaba fazlamı yoksa? bakıyorum herkes 1-2 kilo fln almış. bide göbek deliğim dışarı doğru çıkmaya başladı benim
Oooy maşallah,gözün Aydın.hayırlı evlat olur inşallah.Merhaba hatunlarr, dun doktora gittik ve oglusumun pipisini gordukkkk :)))
Bende 3kilo aldım,valla daha alıcaz ama doğumdan sonra veririm diye ümit ediyorum :) pek takmıyorum.ya kızlar ben dört kilo almışım normalmi acaba fazlamı yoksa? bakıyorum herkes 1-2 kilo fln almış. bide göbek deliğim dışarı doğru çıkmaya başladı benim
canım ben 15 haftalık gebeyim 5 kilo aldım hiçte umrumda değil çünkü ben aç kalamam :) boşver doğumdan snra veririrz :)
Kızlar akşam yemek yedikten sonra hazımsızlık oluyor mu sizde de?
Kızlar akşam yemek yedikten sonra hazımsızlık oluyor mu sizde de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?