2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
inşallah kendimiz idare ederiz bi şekilde ama bebeğim bişeyden mahrum kalırsa çok üzülürüm işte
üzme kendini... Rabbim verir rızkını... Bi anne baba için en üzücü şey çocuğunu eksik yaşatmak eminim... İnşallah herşey çok gzel olur...

valla bizimde durumlar vahim eşimin kendi iş yeri borçlar gırtlağa kadar zaten daha bi yıl oldu evleneli borçlar hafifledi derken işler duruldu.. bilmiyorum nolcaz bereketiyle gelsin inşallah bebeğimiz

inşallah canımm, hep öyle demezlermi vardır onların bereketi inanırım:)) hayatımıza bi gelsinler bereketleri de gelir inş.sende sıkma canını herşey gelir geçer daha güzel zamanlarınızda olcaktır ilerde buna da şükür..

canım dua listesine ekledim seni,unttum sana yazmayı.

Son düzenleme:
kızım 13 haftalıktı ben saçımı organik boyayla boyadım şimdi 18 haftalık herşey yolunda

üzme kendini... Rabbim verir rızkını... Bi anne baba için en üzücü şey çocuğunu eksik yaşatmak eminim... İnşallah herşey çok gzel olur...

öyle tabi daha yolun başındayız herşey için genciz.. eşim iyi kazanıyo kazanıyoki her ay 8-10 milyar borç ödüyo. Rabbim hepimizin sıkıntılarına çare versin meleklerimiz neşe getirsin

Kullandığınız demir haplarının isimleri neler doktorum bana elevit bitince demire başla dedi ama isim vermedi bende sormayı unuttum ..

canım ben santafer kullanıyorum bulantı yapmıyo bende. ama elevitide içiyorum birlikte bırakmadım yani.kan ilacını 1.5 ay kullandım düzenli olarak. hg 10,5 tu 11,5 olmuş

ya kızlar ben dört kilo almışım normalmi acaba fazlamı yoksa? bakıyorum herkes 1-2 kilo fln almış. bide göbek deliğim dışarı doğru çıkmaya başladı benim

ya kızlar ben dört kilo almışım normalmi acaba fazlamı yoksa? bakıyorum herkes 1-2 kilo fln almış. bide göbek deliğim dışarı doğru çıkmaya başladı benim

canım ben 15 haftalık gebeyim 5 kilo aldım hiçte umrumda değil çünkü ben aç kalamam :) boşver doğumdan snra veririrz :)

Normal bence. Bende 3 kilo aldım. Kuzenim ilk 3 ayında 6 kilo almış bi arkadaşımda ilk 4 ayında nerdeyse 10 kilo aldı. Biz gayet iyiyiz yaniii

Merhaba hatunlarr, dun doktora gittik ve oglusumun pipisini gordukkkk :)))
Oooy maşallah,gözün Aydın.hayırlı evlat olur inşallah.
Biz de öğrenebilsek bir :)
Bende 3kilo aldım,valla daha alıcaz ama doğumdan sonra veririm diye ümit ediyorum :) pek takmıyorum.
canım ben 15 haftalık gebeyim 5 kilo aldım hiçte umrumda değil çünkü ben aç kalamam :) boşver doğumdan snra veririrz :)

Aynen canım ben de öyle düşünüyorum.doğumdan sonra toparlanırız inşallah :)

Kızlar akşam yemek yedikten sonra hazımsızlık oluyor mu sizde de?

Kızlar iyi akşamlar ben yokken bayaa bir topik almış başını gitmiş. Kızlar sol yumurtalığımda başlayıp sağdaki yumurtalığımada atlayan sancı tarzı ağrım varrr sizde böyle olan varmı? sanki bişey batırıp batırıp çekiyon gibi niyekine acaba

Kızlar akşam yemek yedikten sonra hazımsızlık oluyor mu sizde de?

Hazımsızlık mı denir tam bilmiyorum da sanki karnım yorulmuş gibi hissediyorum ben. değişik bir yorum farkındayım ama başka türlü izah edemiyorum. Midemde yanma günün her anı var gibi nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…