Kızlar iyi akşamlar ben yokken bayaa bir topik almış başını gitmiş. Kızlar sol yumurtalığımda başlayıp sağdaki yumurtalığımada atlayan sancı tarzı ağrım varrr sizde böyle olan varmı? sanki bişey batırıp batırıp çekiyon gibi niyekine acaba
Kızlar akşam yemek yedikten sonra hazımsızlık oluyor mu sizde de?
iyi akşamlar kızlar. kilo konusunda ben bu zamana kadar hep kilo verdim. ah almadım. inşallah çok da almam.
benim kilo vermem dünyanın en zor işidir. insülin direnci ve tiroid problemim olduğundan dolayı. o yuzden en sağlıklısından ama azından kilo
alırım.
ya değişik türlerde ağrılar bendede oluyor. böle bazen otururken ayağa kalkınca, yavaşça bile kalksam, kasığıma bıçak saplanır gibi oluyor bi süre sonra geççiyo ama benimki devam etmiyor fazla. anlatabildim heralde tam olarak böle oluyo
kızlar yarın eşimle soğuk buhar makinesi alıcatık ama araştırdımda genelde tavsiye etmeyenleri gördüm. faydasından çok zararı oluyprmuş. çok kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında paylaşırsanız sevinirim..
kızlar yarın eşimle soğuk buhar makinesi alıcatık ama araştırdımda genelde tavsiye etmeyenleri gördüm. faydasından çok zararı oluyprmuş. çok kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında paylaşırsanız sevinirim..
anladım canım o ağrılar hapşırınca falan kramp tarzında banada oluyor ama bugünkü farklı öle dururken sancı gibi geliyor gidiyor bir değişik yani anlamadım
eşimde alıcam diye tutturdu ama hiç araştırmadım iyice bi araştırmak lazım
Önceki çalıştığım yerde satılıyordu bu üründen. Satanlar arkadaşım olduğu için bende onlara sormuştum. Gerçekten faydalı bişey mi almak gerekir mi diye. Onlarda bana çok faydalı bişey olmadığını söylemişti. Onlarda gelen müşterilerin yorumundan yola çıkarak bu sonuca varmışlarKullanmadım çevremde kullananda yok ama arkadaşım öyle söyleyince bende gereksiz buldum açıkçası.
Kızlar bir de çay meselesi var,bırakamıyorum bir türlü günde nerden baksanız açık bir kupa içiyorum totalde.kansızlık yapıyor diyorlar ama bırakamadım ben bu alışkanlığı.
Var mı bilen gerçekten zararlarını?
Oooy maşallah,gözün Aydın.hayırlı evlat olur inşallah.
Biz de öğrenebilsek bir :)
cok sagolunn darisi size insallah , hepimize hayirli evlat olsunn bebislerimiz
Bu arada ben ne bir kilo vermisim nede almisim bu zamana kadar
canim okadarcigin bence bi zarari olmaz, hatta ben bas dönmelerinden göz kararmalarindan bahsedince doktor bana arada cay kahve de ic demisti hergün icebilirsin yani
Maşallah sana,böyle istikrarlı gidersen az kilo alırsın inşallah.
Bebişler sağlıklı olsun da 3-5 kilonun lafı mı olur diye avutuyorum ben de kendimi :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?