2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ya değişik türlerde ağrılar bendede oluyor. böle bazen otururken ayağa kalkınca, yavaşça bile kalksam, kasığıma bıçak saplanır gibi oluyor bi süre sonra geççiyo ama benimki devam etmiyor fazla. anlatabildim heralde tam olarak böle oluyo

iyi akşamlar kızlar. kilo konusunda ben bu zamana kadar hep kilo verdim. ah almadım. inşallah çok da almam.

benim kilo vermem dünyanın en zor işidir. insülin direnci ve tiroid problemim olduğundan dolayı. o yuzden en sağlıklısından ama azından kilo

almam lazım.

Son düzenleme:

Zaten ilk aylar kiloları kendimize alıyoruz. 6. aydan sonra bebişe faydası olucak yediklerimizin. İnşallah o zamandan sonra bebiş için güzel kilolar alırsınız

kızlar yarın eşimle soğuk buhar makinesi alıcatık ama araştırdımda genelde tavsiye etmeyenleri gördüm. faydasından çok zararı oluyprmuş. çok kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında paylaşırsanız sevinirim..

anladım canım o ağrılar hapşırınca falan kramp tarzında banada oluyor ama bugünkü farklı öle dururken sancı gibi geliyor gidiyor bir değişik yani anlamadım

Önceki çalıştığım yerde satılıyordu bu üründen. Satanlar arkadaşım olduğu için bende onlara sormuştum. Gerçekten faydalı bişey mi almak gerekir mi diye. Onlarda bana çok faydalı bişey olmadığını söylemişti. Onlarda gelen müşterilerin yorumundan yola çıkarak bu sonuca varmışlar Kullanmadım çevremde kullananda yok ama arkadaşım öyle söyleyince bende gereksiz buldum açıkçası.

eşimde alıcam diye tutturdu ama hiç araştırmadım iyice bi araştırmak lazım

anladım canım o ağrılar hapşırınca falan kramp tarzında banada oluyor ama bugünkü farklı öle dururken sancı gibi geliyor gidiyor bir değişik yani anlamadım

önce bi dinle kendini bence bisüre, öle devam eden bi ağrıysa doktoruna danış istersen. hiçbirşey yoksa bile içini ferahlatırsın kuzum

calistim geldim yemegimi yaptim karnimizi doyurduk simdi oturdum biraz uzatayim ayaklarimi..
bugün bel agrisi cektim bayagi ve kahretsin pis bulantilar yine geldi, sadece sabah bulantilari geri
gelmisti ama bugün bütün gün cektim yine o derdi üff (
mide yanmasindan bahsetmissiniz, ilac verdi bana doktor benim bide migde disinda bogazim da yanma oluyor bazen
böyle nasil desem daraltiyor nefessiz birakiyor gibi cok rahatsiz bi durum..
kizlar hepimiz de eksiksiz galiba illaki biseyler var.. :))
kendim yazarken bile güldüm su agrim var bu agrim var herseyimiz var masallah. :)
annem diyor cok dinleme kendini birak biraz kafana taktikca daha cok olur hersey..
ama napim ki simdi.. bi yandan da sanki diyorum kendi kendime suyum buyum var diyince
tekrardan hamile oldugumu hatirliyorum yani söyle hamileyim iste oyüzden su agrim var bu agrim
agrilarla bile gurur duymaya baslarmi insan :)))
öpüyorum hepinizi hamisler

canım o makineler bildiğim kadarıyla eper doğru anladıysam seni, sadece odanın havasını nemlendiriyor. bunu peteklerinin üzerine ıslak havlu yada bi kapta su koyarakta sağlayabilirsin bence. o makinelerin fazla bi fonksiyonu yok bana göre. he şöyle olur makine odadaki havayı devirdaim ederek mikropları temizler fln, o zaman faydası olduğunu gerçekten düşünebilirim. bende araştırıcaktım öle havayıda temizleyen bi cinsi varmı bu zımbırtıların die de araya başka şeyler girdi kaldı öle

eşimde alıcam diye tutturdu ama hiç araştırmadım iyice bi araştırmak lazım

teşekkürler bende çok kararsız kaldım. doğumdan sonra bebeğin durumuna göre karar vermeli sanırım

Canım hava nemlendiriciden bahsediyorsun sanırım.
Bizde var.özellikle almadım abimlerde fazla vardı onu almıştım.
Yani kullanıyor muyum hayır.
Antalya'nın geneli klima ile ısınır,serinler.
Kışın klima havayı kurutuyor ama öyle aman aman değil.odaya bir kaba su koy İnan daha etkili.
Abimler de bebek doğduğunda almışlardı,klimadan bebeğin burnu tukanıyor diye.şimdi 6 yaşında kullanmıyorlar.dolap bekliyor.

Alacaksanız da pahalısından almayın derim ,sürekli kullanılan birşey değil çünkü.

Kızlar bir de çay meselesi var,bırakamıyorum bir türlü günde nerden baksanız açık bir kupa içiyorum totalde.kansızlık yapıyor diyorlar ama bırakamadım ben bu alışkanlığı.
Var mı bilen gerçekten zararlarını?

canim okadarcigin bence bi zarari olmaz, hatta ben bas dönmelerinden göz kararmalarindan bahsedince doktor bana arada cay kahve de ic demisti hergün icebilirsin yani

cok sagolunn darisi size insallah , hepimize hayirli evlat olsunn bebislerimiz

Bu arada ben ne bir kilo vermisim nede almisim bu zamana kadar

Maşallah sana,böyle istikrarlı gidersen az kilo alırsın inşallah.
Bebişler sağlıklı olsun da 3-5 kilonun lafı mı olur diye avutuyorum ben de kendimi :)))))

Maşallah sana,böyle istikrarlı gidersen az kilo alırsın inşallah.
Bebişler sağlıklı olsun da 3-5 kilonun lafı mı olur diye avutuyorum ben de kendimi :)))))

Insallah fazla almam :)) alirsam geri veremeyecegimden korkuyorum benn kendimi biliyorum.. İnsallah sizde fazla almazsiniz bebisler saglikli olsunda gerisi onemli degill

Kizlar yaglanmaya basladinizmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…