Kızlar bir de çay meselesi var,bırakamıyorum bir türlü günde nerden baksanız açık bir kupa içiyorum totalde.kansızlık yapıyor diyorlar ama bırakamadım ben bu alışkanlığı.
Var mı bilen gerçekten zararlarını?
Ya evet su gidiklanma olayını ilk randevumda sorucam doktoruma..korktum yahu..yine de yorumun icin sagol..askolsun ... Ne doktorculugu..onlar jinekologsa biz de bizzat hamileyiz yani..bizden iyi mı hissedecekler ayollll....ben bu haftalarda hissettim hissediyorum diyenlere inanmıyordum hiç de hissetmemiştim bişey ama dün ilk defa birşey hissettim kasıklarımın biraz yukarısında derinlerde 1 kere takla atar gibi dönen gibi birşey şok oldum ama bidaha olmadı. belki bu bebeğin diğer bebeğinden daha farklı yere tutunmuştur, daha aşağıda ve rahminin sırtımız tarafındaki değilde karnımız tarafındaki kısma tutunmuştur sende o yüzden hissediyorsundur. (resmen uydurdum yani bişey bildiğimden değil de tahmin yürüttüm dr.culuk oynamayayım sen nolur nolmaz dr.una sor bunu, yola çıkıcakmışsın)
kızların canı çekmesin diye söyleyemiyorum da; çeyrek yarım falan oluyor yanında şalgam suyu tercih eden de var:18:
bide canım buz gibi bira çekiyor -ki bira normalde çok sevmem mojito varkenama can işte napiim çekiyo
bir de canım izmir denince akla gelen içinde ağır metaller olduğu için yasak olan şey var ya onu da çekiyor :18:
kahve mahve kızartma kola gazoz vs... baştan beri yasaklamadım kendime
çok çok yasak olan ne ki merak ettirdin kız şimdi söylede benim de canım çeksin
yediğimiz ve canımızın çektiği şeyler aynı mi acaba :26:
yahu bende sadece akşamları değil ne zaman yemek yersem yiyeyim ciddi bi şişkinlik hissediyorum... her ne kadar porsiyonlarımı çok çok küçültmüş olsam da, bu şişkinlik bitmedi gitti... eşim dalga geçiyo bu ne sen eskiden daha sağlam yerdin diye ama gitmiyo napimm...Kızlar akşam yemek yedikten sonra hazımsızlık oluyor mu sizde de?
iyi pazarlar kuzumm... hayırdır ne burun kanaması yahu...Günaydın kızlarrr,
İyi pazarlar herkese.
Burun kanamaları ne zaman geçecek acaba?
yahu bende sadece akşamları değil ne zaman yemek yersem yiyeyim ciddi bi şişkinlik hissediyorum... her ne kadar porsiyonlarımı çok çok küçültmüş olsam da, bu şişkinlik bitmedi gitti... eşim dalga geçiyo bu ne sen eskiden daha sağlam yerdin diye ama gitmiyo napimm...
iyi pazarlar kuzumm... hayırdır ne burun kanaması yahu...
Günaydın kızlarrr,
İyi pazarlar herkese.
Burun kanamaları ne zaman geçecek acaba?
Akşamları başlıyor şişkinlik az ya da çok yemekle ilgisi yok dediğin gibi.
Anlamadım ben de.
Geceleri burnum kanıyor kuzu,doktor normal dedi.
Bende önceden de kolesterol yükselince kanardı,tahlil yaptırdım sınırın üstünde ama çok değil.doktor da hamilelikte artar problem değil dedi ama bitmedi şu kanamalar.
çok geçmiş olsun... inşallah biter bir an önce..
bu arada biz de bugün kayınvalidelere kahvaltıya gidicez (çok bayılıyorum ya) kocamın uyanmasını bekliyorum ki gidelim... acıktım yaa...
günaydın canım şükür ben de olmadı sadece biraz tıkanıyor kanama normalmiş kılcal damarların genişlemesiyle ilgiliymiş burun kanamam olmadı ama vücudumdaki damarlar belirginleşti her yeşil yeşil oldu
Günaydın iyi pazarlar herkese aksamdan beri sisik göbeğim resmen indi beni aldı bi korku kötü düşünmek istemiyorum ama aklımı kemiriyo göbeğim söndü Rabbim kötü düşünce vermesin bebisleri sağlıkla kucağımıza alalım. Herkese iyi pazarlar
Günaydın iyi pazarlar herkese aksamdan beri sisik göbeğim resmen indi beni aldı bi korku kötü düşünmek istemiyorum ama aklımı kemiriyo göbeğim söndü Rabbim kötü düşünce vermesin bebisleri sağlıkla kucağımıza alalım. Herkese iyi pazarlar
leylacım benimde 2.3 gün önceki şişik göbeğim yok
sakin ol benim midem devam ediyor o yuzden anlıyorum bişe olmadığını
bence gaz sıkıntımız azda olsa rahatladı kuzum kötü düşünme.
iyi pazarlar herkese ben çalışsamdaaaa böhüüüüü
canım tedirgin olma benim de aynı akşam var sabah yok göbeğim ama bebişler duruyor tasalanma:)
Günaydin hamisler ve kuzucuklari..
Leylacim bence de sakin tedirgin olma genelde aksamlari daha siskin olur göbislerimiz
Bazen bende diyorum üf kücülmüs yine ama gayet normal bu.
Normal zamanlarda da bazen daha siskin olur göbislerimiz gaz sancisi yedigimiz yemeklerin etkisi ile
sonra gecer o siskinlik.. Sikma canini tedirgin olma bosuna
Sanada günaydın canım aksamdan beri indi söndü gibi kendimi dinliyorum sürekli bi hareket hissedermiyim diye doktora gitcektim ama gülerler bana göbeğim indi desem ondan geldim desem korku oldu birden ama geçer canım sagolasin
Valla anlamadım icime bi korku çoktu migdem bulanmıyo benim ama yediğim halde gobis indi vesvese yapiyom heralde kuzum ben çalısmasamda evdeyim hava nasıl yağmurlu pek sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?