2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

canım sen 1 kupa için tedirginlik yaşıyorsan ben öldüm bittim hem kansızlık var hem de açık olmak şartıyla çayı hamile kalmadan önce içtiğim gibi içiyorum bana sorarsan 1 kupa normal

Ya evet su gidiklanma olayını ilk randevumda sorucam doktoruma..korktum yahu..yine de yorumun icin sagol..askolsun ... Ne doktorculugu..onlar jinekologsa biz de bizzat hamileyiz yani..bizden iyi mı hissedecekler ayollll....

Bu aradaaaaaaa yediklerimi saysam topik kapanır yahuuuuu...
hafta bir ya da. İki mutlaka ozsut veya madonun katkıyı tatlı ve pastalarından..oglusumla gezmeye çıktığımızda mutlaka dışardan yerim hafta 3-4 ..ona çıkın hazırlarım evden..disarda yemesin bi sey diye..karnimdakine dışardan yediriyorum ama...sonraaaa hergüne aasıtli bı
icecek ve cikolata bisküvi o bu ...kizartma ..falan filan...baskaaaaaa kahve çay kirilagidiyo...aman tanrım daha fazla yazamicam... Kendimi cok suçlu hissediyorum yoksaaaaaa.....
Gerci su an elimde kocccaaammmmaannn bı kestane şekeri varken utanmaz utanmaz suçluluktan bahsediyorum ama....
iyi geceler herkeseeeee....

Ha bu arada

Senaciiiimmmmmmmm yazımı okuyup cevap verdigin icin sagol.....doktora sormalıyım haklisin...da. Benim doktor yoktur bisey der gecer gider kesınnnnnn..neyse. 9 Şubat randevusuna kadar Allah korusun yavrumu..sizlerinkini de..

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnnnnn deyip kaçıyorum hepinize bebişlerinizle kocişlerinizle güzellll bir pazar günü geçirmenizi dilerim.

Günaydın kızlarrr,
İyi pazarlar herkese.
Burun kanamaları ne zaman geçecek acaba?

Kızlar akşam yemek yedikten sonra hazımsızlık oluyor mu sizde de?
yahu bende sadece akşamları değil ne zaman yemek yersem yiyeyim ciddi bi şişkinlik hissediyorum... her ne kadar porsiyonlarımı çok çok küçültmüş olsam da, bu şişkinlik bitmedi gitti... eşim dalga geçiyo bu ne sen eskiden daha sağlam yerdin diye ama gitmiyo napimm...
Günaydın kızlarrr,
İyi pazarlar herkese.
iyi pazarlar kuzumm... hayırdır ne burun kanaması yahu...

Akşamları başlıyor şişkinlik az ya da çok yemekle ilgisi yok dediğin gibi.
Anlamadım ben de.

Geceleri burnum kanıyor kuzu,doktor normal dedi.
Bende önceden de kolesterol yükselince kanardı,tahlil yaptırdım sınırın üstünde ama çok değil.doktor da hamilelikte artar problem değil dedi ama bitmedi şu kanamalar.

Günaydın kızlarrr,
İyi pazarlar herkese.

günaydın canım şükür ben de olmadı sadece biraz tıkanıyor kanama normalmiş kılcal damarların genişlemesiyle ilgiliymiş burun kanamam olmadı ama vücudumdaki damarlar belirginleşti her yeşil yeşil oldu

çok geçmiş olsun... inşallah biter bir an önce..
bu arada biz de bugün kayınvalidelere kahvaltıya gidicez (çok bayılıyorum ya) kocamın uyanmasını bekliyorum ki gidelim... acıktım yaa...

Günaydın iyi pazarlar herkese aksamdan beri sisik göbeğim resmen indi beni aldı bi korku kötü düşünmek istemiyorum ama aklımı kemiriyo göbeğim söndü Rabbim kötü düşünce vermesin bebisleri sağlıkla kucağımıza alalım. Herkese iyi pazarlar

çok geçmiş olsun... inşallah biter bir an önce..
bu arada biz de bugün kayınvalidelere kahvaltıya gidicez (çok bayılıyorum ya) kocamın uyanmasını bekliyorum ki gidelim... acıktım yaa...

İnşallah canım sağol.
Boşver istesek de istemesek de görüşmek zorundayız işte.
Sen karnını doyurmaya ve bebişini beslemeye odaklan :)

Evet bende de yeşil yeşil belirgin halde damarlar,tıkanıklık var zaten ağızdan nefes alıyorum bayadır öyle de şu burun kanaması geçseydi iyiydi :)

leylacım benimde 2.3 gün önceki şişik göbeğim yok
sakin ol benim midem devam ediyor o yuzden anlıyorum bişe olmadığını
bence gaz sıkıntımız azda olsa rahatladı kuzum kötü düşünme.
iyi pazarlar herkese ben çalışsamdaaaa böhüüüüü

canım tedirgin olma benim de aynı akşam var sabah yok göbeğim ama bebişler duruyor tasalanma:)

Günaydin hamisler ve kuzucuklari..
Leylacim bence de sakin tedirgin olma genelde aksamlari daha siskin olur göbislerimiz
Bazen bende diyorum üf kücülmüs yine ama gayet normal bu.
Normal zamanlarda da bazen daha siskin olur göbislerimiz gaz sancisi yedigimiz yemeklerin etkisi ile
sonra gecer o siskinlik.. Sikma canini tedirgin olma bosuna

Valla anlamadım icime bi korku çoktu migdem bulanmıyo benim ama yediğim halde gobis indi vesvese yapiyom heralde kuzum ben çalısmasamda evdeyim hava nasıl yağmurlu pek sıkıcı

Sanada günaydın canım aksamdan beri indi söndü gibi kendimi dinliyorum sürekli bi hareket hissedermiyim diye doktora gitcektim ama gülerler bana göbeğim indi desem ondan geldim desem korku oldu birden ama geçer canım sagolasin

Canim benim anliyorum seni insan herseyden tedirgin oluyor bisey olacak diye onlar cok degerli bizim icin cünki..ama inan üzülmeni gerektirecek bisey yok.. Hadi gül simdi üzme kendini.. Hepimiz hani bi laf vardir ya halk arasinda ) ayy utandim birden )seyden nem kapar olduk su veletler yüzünden ))))

babalarına bunu dıyecek bebe ler ıstıyorum uleynnnnnnnnnn benım alperenı m de dıyecek o kaaaaaaaa

Valla anlamadım icime bi korku çoktu migdem bulanmıyo benim ama yediğim halde gobis indi vesvese yapiyom heralde kuzum ben çalısmasamda evdeyim hava nasıl yağmurlu pek sıkıcı

antalya delidepek bi gün daha yaşatıyoo sabah buz gibiydi şimdi güneş

korkma kuzucuuuum herşey normal inip çıkıyo göbek değil asansör ehi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…