leyla cımm aynen bısdede va o durum gece sıs sabah namazına kalktıgımda ıse bayagıı ınmıs aklıma gelıyorbnmd e ama bebgımı hıssedınce gıdıyor hepsınee cok sukur mazarat bır golum lucak sanırımkııı hareketını sımdıden hıssedıyorummm ve benım aklımdakı butun kotuluklerı alıyorrrrrrrrGünaydın iyi pazarlar herkese aksamdan beri sisik göbeğim resmen indi beni aldı bi korku kötü düşünmek istemiyorum ama aklımı kemiriyo göbeğim söndü Rabbim kötü düşünce vermesin bebisleri sağlıkla kucağımıza alalım. Herkese iyi pazarlar
babalarına bunu dıyecek bebe ler ıstıyorum uleynnnnnnnnnn benım alperenı m de dıyecek o kaaaaaaaa
biz babamızı atıcazz heheh oglusumla ınsalllah ogunler bır gelsındeeeehii tipe bak benimki kızz olursa beni yataktan bilemmm atarlarrrr
cok beyenmıstımm bu modelı ve eltım alperenım ıcın yaptıryor suandaa ınsallah hayırlı gunlerde kullanmak nasıp olurrr
leyla cımm aynen bısdede va o durum gece sıs sabah namazına kalktıgımda ıse bayagıı ınmıs aklıma gelıyorbnmd e ama bebgımı hıssedınce gıdıyor hepsınee cok sukur mazarat bır golum lucak sanırımkııı hareketını sımdıden hıssedıyorummm ve benım aklımdakı butun kotuluklerı alıyorrrrrrrrdememm o kı gayet normall gaz dı yedıgımızdı derkennn ınıyor sıslıkkk
Valla öle herseyden nem kapar oldum bisey olcak diye bebisim iyi olsun benimle olsun bisey istemem başka dediğin gibi cok değerliler bizim içinCanim benim anliyorum seni insan herseyden tedirgin oluyor bisey olacak diye onlar cok degerli bizim icin cünki..ama inan üzülmeni gerektirecek bisey yok.. Hadi gül simdi üzme kendini.. Hepimiz hani bi laf vardir ya halk arasinda) ayy utandim birden )seyden nem kapar olduk su veletler yüzünden ))))
antalya delidepek bi gün daha yaşatıyoo sabah buz gibiydi şimdi güneş
korkma kuzucuuuum herşey normal inip çıkıyo göbek değil asansör ehi
cok beyenmıstımm bu modelı ve eltım alperenım ıcın yaptıryor suandaa ınsallah hayırlı gunlerde kullanmak nasıp olurrr
Tamam canım bi 6 aylık olalım sırf göbek olarak dolaşalım o zamanda bile bi tedirginlik kalmaz bu seferde göbek onden gidiyo deriz biz :)))
kızlar iki gün girmedim valla hızınıza yetişmek gerçekten mümkün değilkv bendeydi az önce gitti bide sigara kokuttu heryeri. iğrençti havalandırmakta yetmiyo naapcam bilmiyorum. gtsin artık şu koku.evim zaten küçük, balkon yok camda içiyo ama genede içeri doluyo. benim burunda maşallah her yerden çekiyo mübarek iki gündür biras eziyet oldu bana kısaca. eşimde bırakmaya çalışıyo, apartman boşluğuna çıkıyo akşam bi tane içeceksede orda içiyo sağolsun. allah sigaradan tiksinenlerin etrafındakilere anlayış vicdan versin ne diyim?
ay bukadarmı tiksinilir değilmi ?? tüm kapıalr kapalı balkonda içen bile kokusu bana fecii geliyo ve bir bulantı.. yolda yürürken içen insanınki bile beni deli ediyo.. eşim olduğunca azalttı ama akşam 1 tane içse bile akşamım mahvoluyorr.. ki ben kokusundan falan okadar nefret eden biri değildim,, sigara ölsün!
Eki Görüntüle 616104 Eki Görüntüle 616102 SAGDAKINDE pipi miz de var hee soldakındede tam donerkene eller ensede geneee
ya tam gusel poz vermedı kı bebe yaaaaaaaaaaaaa
ben bu haftalarda hissettim hissediyorum diyenlere inanmıyordum hiç de hissetmemiştim bişey ama dün ilk defa birşey hissettim kasıklarımın biraz yukarısında derinlerde 1 kere takla atar gibi dönen gibi birşey şok oldum ama bidaha olmadı. belki bu bebeğin diğer bebeğinden daha farklı yere tutunmuştur, daha aşağıda ve rahminin sırtımız tarafındaki değilde karnımız tarafındaki kısma tutunmuştur sende o yüzden hissediyorsundur. (resmen uydurdum yani bişey bildiğimden değil de tahmin yürüttüm dr.culuk oynamayayım sen nolur nolmaz dr.una sor bunu, yola çıkıcakmışsın)
kızların canı çekmesin diye söyleyemiyorum da; çeyrek yarım falan oluyor yanında şalgam suyu tercih eden de var:18:
bide canım buz gibi bira çekiyor -ki bira normalde çok sevmem mojito varkenama can işte napiim çekiyo
bir de canım izmir denince akla gelen içinde ağır metaller olduğu için yasak olan şey var ya onu da çekiyor :18:
kahve mahve kızartma kola gazoz vs... baştan beri yasaklamadım kendime
çok çok yasak olan ne ki merak ettirdin kız şimdi söylede benim de canım çeksin
yediğimiz ve canımızın çektiği şeyler aynı mi acaba :26:
kızlar herkese günaydın çok kötü bulantı ve baş ağrısıyla kalktım eşimin ailesi geliyor onun gerginliği de var ağladım durdum daha yeni kendime geldimDualarınızı esirgemeyin benimle konuşmayıp 1 hafta evimde o insanlarla nasıl vakit geçireceğim bilmiyorum Allah'tan pazartesiden cumaya kadar işe gideceğim
Gunaydin kizlarr.sabah sabah hic keyfim yok annemle babam tartisiyor arada bana patliyorlar.mazlum a dondum vallaa.hic acimiyorlar bana bu kiz hamile uzmeyelim diye.arama mesafe koyacagim artik.en axindan digurana kadar.
benden bi tane daha varmışş günaydınn canımm bizde de malesef dünden beri kasıklarıma vurdu sinir stres üzüntü ablamlar kavga eder eder arar dert yanar bi de bana kızar üstüne üslük bende bana destek olacağınız yerde bide canımı sıkıyosunuz dedim dayanamadım dün demediğini bırakmadı yüzüme kapattı telefonu bide sitem dolu mesejlar yazar ya kimse beni düşünmüyo bu ne bencillik yaaa(((((((( ne emeklerle,tedavilerle bugünlere geldim oysa ben ((((((((((((
doğumda hep ablam dursun istemiştin ilk gün yanımda çok emeği vardır üzermde, ama bende 15 yıldır bıktım preoblemlerinden evlendiğinden beri((((( bana diyoki sen size gelmemi istemiyosun ayrılınca kocamdan orda kalırım die korkuyosun ondan karışmam diyosun diyo her sene ayrılmaya karar verir gelir 1-2 ay kalır bende benim evime geçen sene dedim kavgalı gelceksen gelme bıktım dedim bizimde huzurumuz var dedim onu yüzüme vuruyo ((((( canımdan bezdirdi ((((((
kızlar üşüttüm sanırım öksürüyorum ve boğazım acıyor
tavsiyeniz var mı ne yapabilirim :26:
cancagazlarım belki erken ama dün öğrendiğim bir şeyi yazmak istedim belki unutmazsak işe yarar...
öksürüğü olan soğuk alan bebişlerimize ilaç kullanmadan iyi gelecek dedikleri bir formül varmış bal ve karabiberi karıştırıp minnoşların sırtına sürüyorlarmış bir gecede kesiyormuş güya öksürüğü, inşaallah sağlıklı olur hast aolmaz bebişlerimiz ama ilaçsız denenebilecek bir şey gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?