2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
leyla cımm aynen bısdede va o durum gece sıs sabah namazına kalktıgımda ıse bayagıı ınmıs aklıma gelıyorbnmd e ama bebgımı hıssedınce gıdıyor hepsınee cok sukur mazarat bır golum lucak sanırımkııı hareketını sımdıden hıssedıyorummm ve benım aklımdakı butun kotuluklerı alıyorrrrrrrrdememm o kı gayet normall gaz dı yedıgımızdı derkennn ınıyor sıslıkkk

oglusum ıcın orgulere baslıyouzdaahakkımızd ahayırlısı saglıcakla gıydırmek nasıp olur ınsll

kızlar nasılsınız?
bu ağız tatsızlıgı ve bulantı beni sinir ediyor artık
16. haftaya girdik halen devam ediyor.. hooff

cok beyenmıstımm bu modelı ve eltım alperenım ıcın yaptıryor suandaa ınsallah hayırlı gunlerde kullanmak nasıp olurrr

Birden tedirgin oldum heralde korkularım artiyo arada canım ondan bi garip geldi gobis ama genelde oluyo sanırım sagolasin

Valla öle herseyden nem kapar oldum bisey olcak diye bebisim iyi olsun benimle olsun bisey istemem başka dediğin gibi cok değerliler bizim için

antalya delidepek bi gün daha yaşatıyoo sabah buz gibiydi şimdi güneş

korkma kuzucuuuum herşey normal inip çıkıyo göbek değil asansör ehi

Tamam canım bi 6 aylık olalım sırf göbek olarak dolaşalım o zamanda bile bi tedirginlik kalmaz bu seferde göbek onden gidiyo deriz biz :)))

cok beyenmıstımm bu modelı ve eltım alperenım ıcın yaptıryor suandaa ınsallah hayırlı gunlerde kullanmak nasıp olurrr

Pek tatlılar bunlar ama azıcık büyük yaptir yazın pek örgü sıcak gelebilir canım allahım Güle güle giydirsin

canlar son 20 sayfayı okuyamadım umarım önemli bir gelişme yoktur bu arada,

salak mı bu kadın ya nasıl düşünmez seni gelmesin o zaman, ben evimde sigara içen arkadaşıma dün onların evindeyken hamilelik beni tiksindiriyor evime sigara içmeyin yazısı asavcağım dedim sen de benzer şeyler söylemeye çalış,

beni de hamilelik etkiledi sigara ölsün hamilelerin yanında sigara içmemeyi akıl edemeyenlere de akıl versin inatla yapanlar da ıslah olsun

Eki Görüntüle 616104 Eki Görüntüle 616102 SAGDAKINDE pipi miz de var hee soldakındede tam donerkene eller ensede geneee

ya tam gusel poz vermedı kı bebe yaaaaaaaaaaaaa

maaşallah kuzucugumuza

ben de yanarım yanarım hamileliğimden önce son mojito içemedim ona yanarım ama o niyetle limonata içöiyorum bir de geçen benim de acanım bira çekti hiç sevmememe rağmen ge. de olsa alkolsuz aldık henüz içmedim ama işe yarayacak umarım

canım ya geçmiş olsun ama ne alaka sen bu haldeyken size geliyorlar_ benimki de eşimin yengesdi ve halasını bize getirmek istiyordu haftasonu iki kızı var ama ne hikmetse bizim ev tatlı oluyor ben de başka planımı var dedim neyse canım allah kolaylık versin sana

Gunaydin kizlarr.sabah sabah hic keyfim yok annemle babam tartisiyor arada bana patliyorlar.mazlum a dondum vallaa.hic acimiyorlar bana bu kiz hamile uzmeyelim diye.arama mesafe koyacagim artik.en axindan digurana kadar.

allah allah hayırdır inşaallah çok mu yakın yaşıyoprsunuz mesafe koymadan önce bence bir ara sen de onlara bağır çağır hamileyim ve artık beni düşünün beni üzmeyin de bence açık açık

canım sıkma canını biraz bencilce davranmış, yardıma ihtiyacı olabilir ama sen günah keçileri değilsin onu kaırştırıyorlar, madem bu kadar üzüyor sen de okuma mesajlareını ya da cevap verme bu dönemler en hassas dönemlerimiz neşeyle geçirmeye çalışalım bence de

kızlar üşüttüm sanırım öksürüyorum ve boğazım acıyor
tavsiyeniz var mı ne yapabilirim :26:

cancagazlarım belki erken ama dün öğrendiğim bir şeyi yazmak istedim belki unutmazsak işe yarar...

öksürüğü olan soğuk alan bebişlerimize ilaç kullanmadan iyi gelecek dedikleri bir formül varmış bal ve karabiberi karıştırıp minnoşların sırtına sürüyorlarmış bir gecede kesiyormuş güya öksürüğü, inşaallah sağlıklı olur hast aolmaz bebişlerimiz ama ilaçsız denenebilecek bir şey gibi geldi

kızlar üşüttüm sanırım öksürüyorum ve boğazım acıyor
tavsiyeniz var mı ne yapabilirim :26:

içine mi doğdu yazacağım msj
bana da fayda edermi acaba

:))) yetişkinlerde ne kadar işe yarar bilmiyorum canım ama dilersen biraz deneyebilirsin zararı olmaz hattafayda ederse bize bilgi verirsin iyi de olur :)))

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben çok yazamıyorum ama okuyorum bende16 haftanın içindeyim kızım olacak çatlak oluşmaması için kakao yağı kullanıyorum doğum sonrada devam edeceğim ilk gebeliğimdede kullandım 25 kilo aldım ama bu sayede hiç çatlağım olmadı sizede tavsiye ederim ayrıca ben kozmetikçiyim piyasada çok ürün var ama pahalı ve katkılı bu yağın zararı da yok bir deneyin derim nacizane önerim sizlere

mrb arkadaşlar bende 14 haftalık hamileyim kısmetse ikizlerim temmuz sonu dünyaya gelecekler acele etmezlerse rabbim hayırlısıyla kuzularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…