2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

canım benim kocam kokusunu pek sevmiyor ama ben de şimdilik yağları sürüyorum, doktorum da kremlerin yan etkisi yok dedi ama henüz almadım

canlar ben dua listemizi yine göremedim ilk sayfada, ne olduğunu bilen var mı????

neyse sabah görüşmek üzere iyi uykular herkese

Son düzenleme:
canlar ben dua listemizi yine göremedim ilk sayfada, ne olduğunu bilen var mı????

neyse sabah görüşmek üzere iyi uykular herkese

Canım ilk sayfada listenin altında dua topik linki var oraya tıklarsan görebilirsin.
İyi geceler.

kızlar hepinize günaydınlar mutlu huzur dolu bir hafta dilerim. Kayınvalidemler geldi ellerini vermediler bu insanları anlamıyorum evine gelip yaptıkları saçma konuşmayıp elini vermeyen adamlar hazırladığım masaya oturup yaptığım yemekleri yiyebilecek kadar da yüzsüz Karnımda ve kasıklarımda ağrı başlayıp kahverengi akıntı geldi Allah!a havale ediyorum onları hamile hamile yaptıklarının mutlaka bedeli vardır ne olur dualarınızı esirgemeyin

aynı ben benim kafam bembeyaz valla
yaş genç sayılır ama kafa beyaz

günaydın canımm, nolur sıkma canını bebecine yazık sana yazık ellerini vermedilerse sende ilgilenme ne halleri varsa görsünler, asıl saygısızlık nasıl oluyo anlarlar ayıptır valla ya ben üzülüyorum burdan (((((

aman canım üzmemeye çalış kendini, sen akıntı için doktorunu ara, madem sana küsler kocana konuş gerekirse sen geçici olarak başka yere taşın onlara gidene kadar, lavuklara bak ya .. allah yardımcın olsun canım

gunaydınlarrr mutlu bır hafta olsun ınsallahh

günaydın canım aminn

ya bende çok severdim çayı
hatta gebe kalmadan önce çay ve sigarayla besleniyordum bildiğin demlik demlik devirirdim
ve tam tiryakiydim demli ve şekersiz içerdim
ama hamilelikete tiksindim
hiç içemiyorum
iyimi kötümü bilmem ama hiç içim almıyo artık

herkese günaydın hamişler mutlu huzurlu bir hafta sizin olsun

günaydın herkese :):)umarım güzel bir hafta olur bir de çabucak geçmesi dileğiyle :)

kkarabiberim ben bunu daha önce de birkaç kez yazmıştım daha önce okuyanlar için özür, benim dr taa en başında bana günde iki bitki çayı bir kahve 6-8 bardak da çay içebilrisin demişti, açık koyu birşey demedi, gerçi ben de çayı çok çok açık yapmaya başladım bu aralar...kahve de koca suya ya da süte yarım çay kaşığı koyuyorum

günaydın kızlar...bencede güzel ve hıphızlı geçen bi hafta olsun ki..cumartesi minnoşumu göriyim

ayne canım bende. eskiden de gerçi çok içmezdim. ama genede kahvaltıda bir bardak, işte 2 bardak , arkadaş ortamında 2-3 bardak içerdim.

şimdi kesinlikle içemiyorum. Dün kv deydik. herkes çay içince bende heveslendim. bir bardak doldurdum ama nerde. çayın benim olduğunu

bile unutmuşum. benim ablamda da aynısı oldu. o hamilelikten önce abartısız tek başına bir demlik içerdi. hamile kalınca hiç içmedi.

doğumdan sonra eski günlerine döndü. ama bu seferde biz frenledik. sonuçta bebiş emziriyordu. resmen doğumdan sonra çaya aşeriyordu saat başı :)

yarın hemen cuma olsun:)

18-20 şubat çabuk gelsin. şirini mi özledim. ben bu gidişle 18 inden de önce randevu alırım. koskoca 10 gün önce gördüm şirinimi.

özlüyor insan. çalışan anneler olarak nasıl yapacağız , bırakıp işe gelmek ay ne kadar zor olacaktır

Gunaydin guzel annisler.hafta sonu arabalara baktik.kraft twist e bayyildiimmmmm.cok guzeelll.ama indirimli fiyati 750 tl.zor yani almamiz

Bebisimi gunde bir iki kere hissediyorum artik.gercekten cok farkli bi his.baska hisseden var mi.kac kere hissediyorsunuz.safak 12 cok ozledim bebisimiiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…