Merhaba arkadaşlar ben çok yazamıyorum ama okuyorum bende16 haftanın içindeyim kızım olacak çatlak oluşmaması için kakao yağı kullanıyorum doğum sonrada devam edeceğim ilk gebeliğimdede kullandım 25 kilo aldım ama bu sayede hiç çatlağım olmadı sizede tavsiye ederim ayrıca ben kozmetikçiyim piyasada çok ürün var ama pahalı ve katkılı bu yağın zararı da yok bir deneyin derim nacizane önerim sizlere
canlar ben dua listemizi yine göremedim ilk sayfada, ne olduğunu bilen var mı????
neyse sabah görüşmek üzere iyi uykular herkese
canım ben de istemeye istemeye başlamıştım boyatmaya,keyiften boyatıyor olsam inan ki yaptırmam ama yaş 27 ,dip beyazgenetik böyle bizim erken beyazlıyor.16-17 de tek tek başlıyor.
ablam da hamleyken beyaz olmasa boyatmazdım deeyip 3 aydan sonra 1.5 ayda bir boyattı.organikte değildi üstelik.Allah a şükür bebişlerde sıkıntı yok.
keşke mecbur olmasam ama bu şekilde aynaya baktıkça moralim bozuluyor,kendimi yaşlı hissediyorum.boyattıkça iyice artıyor zaten beyaz.
yoksa ben bilmez miyim elimize sürdüğümüz,kafa derimize sürdüğümüz herşeyin deri yoluyla emilip kana karışıp bebeğe geçtiğini :18:
gerçekten şanslısın bu konuda,ne güzel
kızlar hepinize günaydınlar mutlu huzur dolu bir hafta dilerim. Kayınvalidemler geldi ellerini vermediler bu insanları anlamıyorum evine gelip yaptıkları saçma konuşmayıp elini vermeyen adamlar hazırladığım masaya oturup yaptığım yemekleri yiyebilecek kadar da yüzsüzKarnımda ve kasıklarımda ağrı başlayıp kahverengi akıntı geldi Allah!a havale ediyorum onları hamile hamile yaptıklarının mutlaka bedeli vardır ne olur dualarınızı esirgemeyin
kızlar hepinize günaydınlar mutlu huzur dolu bir hafta dilerim. Kayınvalidemler geldi ellerini vermediler bu insanları anlamıyorum evine gelip yaptıkları saçma konuşmayıp elini vermeyen adamlar hazırladığım masaya oturup yaptığım yemekleri yiyebilecek kadar da yüzsüzKarnımda ve kasıklarımda ağrı başlayıp kahverengi akıntı geldi Allah!a havale ediyorum onları hamile hamile yaptıklarının mutlaka bedeli vardır ne olur dualarınızı esirgemeyin
gunaydınlarrr mutlu bır hafta olsun ınsallahh
Kızlar bir de çay meselesi var,bırakamıyorum bir türlü günde nerden baksanız açık bir kupa içiyorum totalde.kansızlık yapıyor diyorlar ama bırakamadım ben bu alışkanlığı.
Var mı bilen gerçekten zararlarını?
bu hafta çok güzel mutlu sağlıklı huzurlu ve çabuk geçsiiinnn hepimizeee :)))
ya bende çok severdim çayı
hatta gebe kalmadan önce çay ve sigarayla besleniyordum bildiğin demlik demlik devirirdim
ve tam tiryakiydim demli ve şekersiz içerdim
ama hamilelikete tiksindim
hiç içemiyorum
iyimi kötümü bilmem ama hiç içim almıyo artık
yarın hemen cuma olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?