Muhtemel doğum tarihlermiz aynı,
bizim bugün 5+6 günlük,yarın 6. haftamız bitiyor yani.
Sizin de öyledir.Sat 3 ekim mi?
mrb kızlar bende geldim benim bebğimde 21 temmuzda gelyor inş.
merhaba kızlar ben haziran annesi olarak hesaplamıştım kendimi ama geç döllenme olduğu için temmuza kaymış..benim bebeğim de inşallah 5 temmuzda gelicek..bugün kalp atışlarını duydukk=)))
ızlar bu arada dün dr. bana progestan verdi yarım saat önce içtim ve suanda anormal derecede basım dönmeye basladı ataga kalkmayı denedim dönüyorum bunu yasayan varmı normalmi
kızlar halimi görmeyin gitsin kusmamak için nefes almıyorum desem yeridir su içemiyorum azzıcık yiyorum dua edin bana rabbim kanama vermesin bebeğimi korusunda razıyım
kızlar halimi görmeyin gitsin kusmamak için nefes almıyorum desem yeridir su içemiyorum azzıcık yiyorum dua edin bana rabbim kanama vermesin bebeğimi korusunda razıyım
Allah yardımcınız olsun kızlar bebişlerinizi ve sizi korusun..cnm ya bende senin gibiyim aynı öğrümekten karnım sırtım acıyo
Allah yardımcınız olsun kızlar bebişlerinizi ve sizi korusun..
Ben sgk anlaşması olan özel bi tıp merkezine gidiyorum.
Çok memnun kaldım,daha önce de farklı branşlarına gitmiştik.
betahcg ye özel bi laboratuvar da yaptırmıştım.
Çok yakın arkadaşlarımın doktoru olan kişi devlette diye,
ona göstermek ve özel muaynanesi hala var mı diye sormak için gittim.
Çok pişman oldum.Devlet hastaneleri kötü demiyorum ama,
hamile psikolojisini hiç düşünmeyen,bırakın hamileyi insan psikolojisini hiç umursamayan dr lar,
kraldan çok kralcı personelleri var.Biraz fark verip anlaşmalı özel yerlere gitmek daha akılcı geliyor bana.
Ama tahliller için araştırma hastanesi ya da devlet hastanelerini de kullanmak gerek.
Bu arada kim hangi şehirden,İzmirli yok mu hiç aramızda?
Hoşgeldin,tebrik ederiz.
Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
teşekkür ederim canım inş. hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza
ızlar bu arada dün dr. bana progestan verdi yarım saat önce içtim ve suanda anormal derecede basım dönmeye basladı ataga kalkmayı denedim dönüyorum bunu yasayan varmı normalmi
merhaba kızlar benimde muhtemel 9 temmuz doğum benide eklerseniz sevinirim.
bugün dr daydık kalp atışlarını duymak için ama duyamadık üzülmelimiyim acaba bilmiyorum üçüncü bebişim olacak ama halen ilk gibi acemi hissediyorum kendimi cumartesi tekrar çağırdı gideyim mi biraz daha bekleyimmi bilmiyorum ne dersiniz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?