2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
mrb kızlar bende geldim benim bebğimde 21 temmuzda gelyor inş.

aramıza hoş geldin cnm,sağlıkla kucağına alman dileğimle.

merhaba kızlar ben haziran annesi olarak hesaplamıştım kendimi ama geç döllenme olduğu için temmuza kaymış..benim bebeğim de inşallah 5 temmuzda gelicek..bugün kalp atışlarını duydukk=)))

gözün aydın cnnm.darısı bizlere inşallah kısmetse bende cuma günü duyucam:)

ızlar bu arada dün dr. bana progestan verdi yarım saat önce içtim ve suanda anormal derecede basım dönmeye basladı ataga kalkmayı denedim dönüyorum bunu yasayan varmı normalmi

progestan ilacının böle bir yan etkisi var cnm istersen dr danış gece yatmadan önce al ilacı

kızlar halimi görmeyin gitsin kusmamak için nefes almıyorum desem yeridir su içemiyorum azzıcık yiyorum dua edin bana rabbim kanama vermesin bebeğimi korusunda razıyım

kızlar halimi görmeyin gitsin kusmamak için nefes almıyorum desem yeridir su içemiyorum azzıcık yiyorum dua edin bana rabbim kanama vermesin bebeğimi korusunda razıyım

kuzum bende aynı durumdayım üstelik sancımda var ama Allahım koruyacak bebişleriizi
bulantın için şeker yemeyi denermisin ben yiyorum halen daha iyi geldi birazcık

benimde kadın doğumda hemşire arkadaşım var cnm.birde orayı deneyeyim dedim.olmadı özelin yolları görünür yine
dediklerinde de çok haklısın tatlım.
Allah iyi insanlarla işini bilenlerle karşılaştırsın inş.

19asos03 cnm leblebi falan yesen,ya da elma.hiçbir şey mi yiyemiyorsun_

kızlar benim inanılmaz kasık ağrılarım var sizde böyle bir sorun varmı?

Son düzenleme:
azıcık yiyorum herşeyden ama midem çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk bulanıyo direniyorum savaşıyorum resmen ah kızlar haziran annelerine baktım onlarda halaa kusuyomuş benim diğer bebekte 9-10 haftalarda bitmişti hayırlısı

ızlar bu arada dün dr. bana progestan verdi yarım saat önce içtim ve suanda anormal derecede basım dönmeye basladı ataga kalkmayı denedim dönüyorum bunu yasayan varmı normalmi

aynen canım doktor bana da verdi.beni de mahvetti bu ilaç.baş dönmesi,baş ağrısı,tansiyon düşüklüğü çok fenaydı.doktora danıştım.ilacın etkisiymiş.çok rahatsız ediyorsa gece yatmadan 2tane alabilirsin dedi.sen de doktoruna danış öyle yap istersen.geçmiş olsun.

asla üzülmemelisin tabiiiiki çünkü erken daha kalp atışı için.. seninle aramızda 2 gün var ben cuma günü gidicem kalp atışı için İnşallah sende cumartesi günü duyarsın bebişinin pıtpıtlarını...

kızlar bugun doktor amcamıza gidiyoruz pıt pıtlar için
bana dua edin hayırlı haberlerle döneyim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…