2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

canım hevesle hazırlandım yemekleri yapıp masayı bile hazırlayıp karda kışta gidip otogardan aldım daha ne yapacağım bilmiyorum görgü kültür esamesi yok bir de akıntı olunca doktorumu aradım erken doğum düşük tehlikesi olabilir ultrasonla bakalım dedi ne deseler beğenirsin her dakika doktora gidilmezmiş kendimden çok eşime üzülüyorum o hırpalanıyor iki cahil yüzünden

dua edelim de uzatılsın şu doğum izinleri

((((( gene hatırladımm onu bırakcağımı ((((((( haftaya görcem ben de miniğimi şimdiden çok özledimm, Allahım hepimzin yardımcısı olsun özellikle çalışacak olanların ((((((

pardon da niye gelmişler

arada kalıyo tabi doğru diyosun o napsın bi yerde sen bi yerde anne ((( sen hiç ihmal etme git doktoruna bakma onların lafına kendileri naıl doğrmuş acaba yaa ne düşüncesiz insanlar (( tabiki düşünüp bebeğini gerekiyosa her dakika gitceksin onlar bi hediye bi mucize hakkını vermen lazım tabi :) hiç bakma kimsenin lafına sen yanlışsa bile kendi bilidğini yap anne olacak olan sensn...bebeciğini üzme böle insanlar yüzünden

o arabayı en fazla 2 sene kullancak..bence eğer bütçen müsait değilse gereksiz öyle bir araba..valla ben uygunu alcam...

asıl istedikleri zaten ben evden gitsem kurulup oturacaklar akşam gitmeyi düşündüm onların işine gelecek amin canım Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın:)

ya ama ben niye hissedemiyorum

yarın 18 haftaya giriyoruz ama hissetmiyorum. ilk hamileliğim ve kız. ondan mı acep.

kıskandım kız seni :)

asıl istedikleri zaten ben evden gitsem kurulup oturacaklar akşam gitmeyi düşündüm onların işine gelecek amin canım Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın:)

ya sen bilirsin de ne yaparlarsa yapsınlar bir hafta süreleri var, suratlarını çekip çenelerini dinlemenden iyidir kocan da gelir akşamları yanına ya da tersine durumunuz idare ederse öğretmen evi vb ucuz bir otele yerleştirin anlasınlar salaklıklarını ya da sen de anneni kardeşini falan birini misafir çağır, rahatları iyiden bozulsun :))

Son düzenleme:

bende istiyorum hissetmeyiii((((((( canım bu arada bn araba almıcam 3-4 aylık olana kadar puset yeter o zamana kadar zaten arabayla gidip gelinir her yere gezmeyede çok gitcemi sanmıyorum

herkese iyi haftalar olsun,
bu cumaretsı bebegımı gorucem cok heyecanlıyım
1 ay oldu sıpa mı görmeyeli
napıyo içeride çok meraktayım
bu sefer aç gitmiycem aç gidince uyuyorlar
tatlı yada yemek yemek gerekmiş
hareketlensinler
inanabiliyormusun bu haftadan sonra artık daha cok hissedeceğiz hareketlerini
5.ayımıza girdik uvvv ne cabuk gecıyor
bu arada çatlak kremı kullanmaya başladım
yıllardır gittiğimiz aczacı şiddetle önerdi 113 gram 75 tl fiyatı
ama çok memnunum sürekli nemli
bakmak istersenız linkini ekliyorum
Sevgiler.

Yeni yetme anne: Hamilelik çatlaklarıyla savaşan arılar

çöpte mi buldun bebişini. ay nasıl kızdım sabah sabah. sanane deseydin. bebiş benim, göbek benim, koca benim, doktor benim :)

istediğim zaman giderim doktoruma. seni kıskanıyor o gidemedi ya doktora sürekli :)

takma kafana be güzelim. içindeki kuzuyu düşün. ya birde eşinde onlardan yana bir tavıır sergileseydi. boşveeeer. sen içinden geldiği gibi davran. kendini birşeyler için

sıkıp zorlama. benim anlamadığım niye geldiler. kusura bakma büyüklerdir ama resmen öküzlük bunların yaptığı.

sen arada doktora gitmesen bile kocanı al çık dışarı ''doktora gidiyoruz hıııııı'' diye havanı at. çık gez hava al geri dön eve.

çok mu fenayım kız :)

Son düzenleme:
Günaydın güzel annişler ve tatlı minnak bebişleri bugün güzel mutlu huzurlu bir gün diliyorum herkese

Bugün doktora gidiyoruz teyzeleri minnoşumu görücem çok özledim inş gösterirse cinsiyeti belli olacak 16+5 haftalık oldu öğreniriz inş cinsiyetini

Size sormak istediğim bir şey var kızlar bilgisi olan cevap veririse çok sevinirim 3.ve 4.testleri ne zaman yapıyorlardı şimdiden teşekkürlerr....

kocaman sizi ve minnoşlarınızı.....

İLTEKİN ; Canım hiç üzme kendinide bebişinide seninkiler gibi bende de var ama umursamıyorum artık git doktoruna onlar ne karışırmış hiç umursama dediklerini onların dediklerini yapmaki daha sinir olsun sıkma tatlı canını

Son düzenleme:

hadi güzel haberlerini beklyioruz

o arabayı en fazla 2 sene kullancak..bence eğer bütçen müsait değilse gereksiz öyle bir araba..valla ben uygunu alcam...
Evet haklisin kanz var ikili 350 tl ye buyuk ihtimalle onu aliriz.
ya ama ben niye hissedemiyorum

yarın 18 haftaya giriyoruz ama hissetmiyorum. ilk hamileliğim ve kız. ondan mı acep.

kıskandım kız seni :)
Ben zayifim bayagi belki ondandir.50 kiloyum bi de hic ic karin yok bi bardak su icsem disardan gurunuyor:).bizde irsi sanirim.ablamlar da erken hissetmis.aksamlari uzaninca hareket ediyor genelde.ben korkuyom cok simarik olacak diye:)erkek tekmeler kiz usul hareket eder diyorlar buyukler hep.
bende istiyorum hissetmeyiii((((((( canım bu arada bn araba almıcam 3-4 aylık olana kadar puset yeter o zamana kadar zaten arabayla gidip gelinir her yere gezmeyede çok gitcemi sanmıyorum

Biz de cok kullanmayiz ama alalim dedik.uygun bisey alacaz artik...

canım ben son kontrole tatlı çikolata yiyerek gittim ama yine de uyumak üereydi, doktor uyku saatine gelmişsiniz dedi sonra beni öksürttü bebişi dürttü falan da azıcık dönüverdi kuzucuğum

Gunaydin kizlar bisey sorucam ben 14+4 um sagdaki sancim sola gecti sanki bu normalmi

canım normaldir sanırım ben hiç ağrım ne tarafta diye kontrol etmedim ama vücudumuzda olan ufak çaplı her değişim normaldr bence

hadi bakalım güzel haberlerle gelin, canım zamanını bilmiyorum ama eğer ikili test sonucunda risk düşük çıkmısa doktor istemiyor 3lü 4lüyü, benimki öyle yaptı ama murat yayla diye bir perinotologun sitesi var orada vardı sanırım bu işlemlerin zamanları

Prof. Dr. Murat Yayla

site bu hatta sol alta doğru bakarsan sat a göre hesaplaması da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…