günaydın canımm, nolur sıkma canını bebecine yazık sana yazık ellerini vermedilerse sende ilgilenme ne halleri varsa görsünler, asıl saygısızlık nasıl oluyo anlarlar ayıptır valla ya ben üzülüyorum burdan(((((
18-20 şubat çabuk gelsin. şirini mi özledim. ben bu gidişle 18 inden de önce randevu alırım. koskoca 10 gün önce gördüm şirinimi.
özlüyor insan. çalışan anneler olarak nasıl yapacağız , bırakıp işe gelmek ay ne kadar zor olacaktır
18-20 şubat çabuk gelsin. şirini mi özledim. ben bu gidişle 18 inden de önce randevu alırım. koskoca 10 gün önce gördüm şirinimi.
özlüyor insan. çalışan anneler olarak nasıl yapacağız , bırakıp işe gelmek ay ne kadar zor olacaktır
canım hevesle hazırlandım yemekleri yapıp masayı bile hazırlayıp karda kışta gidip otogardan aldım daha ne yapacağım bilmiyorum görgü kültür esamesi yok bir de akıntı olunca doktorumu aradım erken doğum düşük tehlikesi olabilir ultrasonla bakalım dedi ne deseler beğenirsin her dakika doktora gidilmezmiş kendimden çok eşime üzülüyorum o hırpalanıyor iki cahil yüzünden
canım hevesle hazırlandım yemekleri yapıp masayı bile hazırlayıp karda kışta gidip otogardan aldım daha ne yapacağım bilmiyorum görgü kültür esamesi yok bir de akıntı olunca doktorumu aradım erken doğum düşük tehlikesi olabilir ultrasonla bakalım dedi ne deseler beğenirsin her dakika doktora gidilmezmiş kendimden çok eşime üzülüyorum o hırpalanıyor iki cahil yüzünden
Gunaydin guzel annisler.hafta sonu arabalara baktik.kraft twist e bayyildiimmmmm.cok guzeelll.ama indirimli fiyati 750 tl.zor yani almamiz
Bebisimi gunde bir iki kere hissediyorum artik.gercekten cok farkli bi his.baska hisseden var mi.kac kere hissediyorsunuz.safak 12 cok ozledim bebisimiiii.
aman canım üzmemeye çalış kendini, sen akıntı için doktorunu ara, madem sana küsler kocana konuş gerekirse sen geçici olarak başka yere taşın onlara gidene kadar, lavuklara bak ya .. allah yardımcın olsun canım
günaydın canım aminn
Gunaydin guzel annisler.hafta sonu arabalara baktik.kraft twist e bayyildiimmmmm.cok guzeelll.ama indirimli fiyati 750 tl.zor yani almamiz
Bebisimi gunde bir iki kere hissediyorum artik.gercekten cok farkli bi his.baska hisseden var mi.kac kere hissediyorsunuz.safak 12 cok ozledim bebisimiiii.
asıl istedikleri zaten ben evden gitsem kurulup oturacaklar akşam gitmeyi düşündüm onların işine gelecek amin canım Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın:)
Günaydın güzel annişler ve tatlı minnak bebişleri bugün güzel mutlu huzurlu bir gün diliyorum herkese
Bugün doktora gidiyoruz teyzeleri minnoşumu görücem çok özledim inş gösterirse cinsiyeti belli olacak 16+5 haftalık oldu öğreniriz inş cinsiyetini
Size sormak istediğim bir şey var kızlar bilgisi olan cevap veririse çok sevinirim 3.ve 4.testleri ne zaman yapıyorlardı şimdiden teşekkürlerr....
kocamansizi ve minnoşlarınızı.....
canım günaydın öncelik kısımla bisde öptük siziii:))) ben 4lü testimi haftaya 16.haftamda yaptırcam öle dediler 16.haftada gel dediler...bugün 14 haftamızı devirdik çok şükür :))))16-20 haftalırında yapılıyo canım 3lü testle 4lü test :)
1:
Bugün doktora gidiyoruz teyzeleri minnoşumu görücem çok özledim inş gösterirse cinsiyeti belli olacak 16+5 haftalık oldu öğreniriz inş cinsiyetini
Size sormak istediğim bir şey var kızlar bilgisi olan cevap veririse çok sevinirim 3.ve 4.testleri ne zaman yapıyorlardı şimdiden teşekkürlerr....
canım günaydın öncelik kısımla bisde öptük siziii:))) ben 4lü testimi haftaya 16.haftamda yaptırcam öle dediler 16.haftada gel dediler...bugün 14 haftamızı devirdik çok şükür :))))16-20 haftalırında yapılıyo canım 3lü testle 4lü test :)
Günaydın güzel annişler ve tatlı minnak bebişleri bugün güzel mutlu huzurlu bir gün diliyorum herkese
Çok teşekkür ederim canım cevabın için inş bir sorun çıkmaz 3.ve 4.testlerde 2li testimiz güzel çıkmıştı hayırlısı bakalım...
Evet haklisin kanz var ikili 350 tl ye buyuk ihtimalle onu aliriz.o arabayı en fazla 2 sene kullancak..bence eğer bütçen müsait değilse gereksiz öyle bir araba..valla ben uygunu alcam...
Ben zayifim bayagi belki ondandir.50 kiloyum bi de hic ic karin yok bi bardak su icsem disardan gurunuyor:).bizde irsi sanirim.ablamlar da erken hissetmis.aksamlari uzaninca hareket ediyor genelde.ben korkuyom cok simarik olacak diye:)erkek tekmeler kiz usul hareket eder diyorlar buyukler hep.ya ama ben niye hissedemiyorum
yarın 18 haftaya giriyoruz ama hissetmiyorum. ilk hamileliğim ve kız. ondan mı acep.
kıskandım kız seni :)
bende istiyorum hissetmeyiii((((((( canım bu arada bn araba almıcam 3-4 aylık olana kadar puset yeter o zamana kadar zaten arabayla gidip gelinir her yere gezmeyede çok gitcemi sanmıyorum
herkese iyi haftalar olsun,
bu cumaretsı bebegımı gorucemcok heyecanlıyım
1 ay oldu sıpa mı görmeyeli
napıyo içeride çok meraktayım
bu sefer aç gitmiycem aç gidince uyuyorlar
tatlı yada yemek yemek gerekmiş
hareketlensinler
inanabiliyormusun bu haftadan sonra artık daha cok hissedeceğiz hareketlerini
5.ayımıza girdik uvvv ne cabuk gecıyor
bu arada çatlak kremı kullanmaya başladım
yıllardır gittiğimiz aczacı şiddetle önerdi 113 gram 75 tl fiyatı
ama çok memnunum sürekli nemli
bakmak istersenız linkini ekliyorum
Sevgiler.
Yeni yetme anne: Hamilelik çatlaklarıyla savaşan arılar
Gunaydin kizlar bisey sorucam ben 14+4 um sagdaki sancim sola gecti sanki bu normalmi
İLTEKİN ; Canım hiç üzme kendinide bebişinide seninkiler gibi bende de var ama umursamıyorum artık git doktoruna onlar ne karışırmış hiç umursama dediklerini onların dediklerini yapmaki daha sinir olsun sıkma tatlı canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?