2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Canım memmun kaldım ben büyük ihtimal oraya gidecem gibi gözüküyo.Muayene sgklıya 27 tl normal doğum yine kurumu olana 350 sezeryan 650 olmayana ise 750 normal sezeryan ise 1200 arası demişti doktorunda mesai dışı olrda gelmesini de istersen onada ekstradan 200 tl

eveeett doktorlar,ortam ve de tabiki fiyatlar nasılmış.erdem hastanesiyle karşılaştırınca sen hangisini tercih edersin? ne kadar çok soru sordum.tamam sustum:26:

Valla tatlım ben erdeme hiç gitmedim çünkü orayı hiç önermiyolar daha yeni akrabam kesinlikle oraya gitme tavsiye etmem dedi

inş. cnm çok korkuyorum
bide keseyi görünce doktorumuz kalp atışı olamayan gebelik gebelik değil
bunu unutma dedi
korkuyorum
ama dün tekrar hcg yaptırdıdım 42491 çıktı
inş. herşey yolundadır

Yolunda yolunda tatlım merak etme sen kötü düşünme hiç bir zaman içini ferah tut

inş. cnm çok korkuyorum
bide keseyi görünce doktorumuz kalp atışı olamayan gebelik gebelik değil
bunu unutma dedi
korkuyorum
ama dün tekrar hcg yaptırdıdım 42491 çıktı
inş. herşey yolundadır

ooooo betahcg iyi çıkmış cnm... hiç korkma annesi bebeğin bugün sana dünyanın en güzel sesini dinletecek emin ol.. ayyyyy ne heyecanlııı yaaaaaaa akşam kesin yaz bak.. senin için giricem akşam foruma...

harikasın canım ya çok teşekkür ederim.fiyatları da gayet iyiymiş.peki ultrason cihazları nasıldı.şu yüzden soruyorum bunu.ben ilk özele gitmiştim.cihazda hiç kesenin ölçümü yoktu.daha sonra bi devlet hastanesine gittiğimde kesenin boyutu,haftasına gününe kadar söyledi.bu gittiğimde kalp atımlarını duymak için gidicem inşallah.o yüzden iyi bi yer olmasını istiyorum.

Yolunda yolunda tatlım merak etme sen kötü düşünme hiç bir zaman içini ferah tut

ooooo betahcg iyi çıkmış cnm... hiç korkma annesi bebeğin bugün sana dünyanın en güzel sesini dinletecek emin ol.. ayyyyy ne heyecanlııı yaaaaaaa akşam kesin yaz bak.. senin için giricem akşam foruma...

iyimi gerçekten değer
aman iyi içim rahatladı
yazarım cnm ama ben geç girerim biraz
doktordan çıkınca eşimin abisine gidecez
ama eve gelince yazarım
siz yiede dua edin bana

Tatlım güzel banada doktor haftasına boyutuna kadar söledi altı buçuk haftalık tam dedi ona görede uyumlu bebeğin gayet normal dedi o yüzden bi sıkıntın olmazsa bir ay sorayada randevu verdi geçmi bilmiyorum ama

maşallah canım hep böyle güzel gider inşallah geç değil artık bi sorun olmadığı sürece aylık kontrollere çağırıyorlarmış zaten.eşimle konuşayım akşam da Atlası ciddi olarak bi düşünelim.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…