2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
günaydın hatunlar ve kuzuları,

oooo bir prenses daha geliyoooor.gözün aydın canım,hayırlı evlat olur inşallah.

bu arada listede ismin yok canım,istersen bilgilerini verirsen eklerim.

canım o bir şeye tepki vermez her defasında beni sevdiğini ayrılmak istemediğini söyler olayı ciddiye almaz çok da iyi bilir kafama koyduğumu yaparım bakalım ne olacak boyun maşallah güzel canım beni düşün 1.56 cm:))

herkese günaydın. arkadaşlar kaç kilo aldınız bu zamana kadar. hamile kaldığınızda kaç kiloydunuz şimdi kaçkilosunuz ?

ben de merak ediyorum ama ben de boy yok.önemli olan boy kilo oranı.boyumuzu da yazalım olur muu?
boy 1.60 zaten kiloluydum.58.5 ile hamile kaldım.61.5 kg ım şimdi.ben de basen değil de popo var ,hep vardı.göbekten önde gidiyor.ilk zamanlar eşime 3 ümüz olcak diyordum.arka 2 ön 1
toparlak birşey olacağım herhalde.

Son düzenleme:
Kizlar masallh size ne kadar az kilo almisiniz ben 5 kilo kadar aldim suan 65 kiloyum ) ama ilk aylar mide bulantim cok olmadi belki ondandir

canım ben de bulantı hala da devam ediyor doktorum çıkartsan bile sakın yememezlik yapma dedi bulanıyor çıkartıyorum ona rağmen de yiyorum belki kilo alımının az olması hareketliliktir çünkü haftada 36 saat dersim var ve 2. öğretim derslerine de giriyorum düşün perşembe sabah 8'de evden çıkıp gece 9.5ta eve dönüyorum aralıksız derse giriyorum cuma da yine 8'de çıkıp akşam 8.30'da evde oluyordum diğer günler evden çıkışım hep 8 eve girişim ise 6 sabahtan akşama kadar aylar böyle geçti ekstradan yürüyüş ya da spor falan da yapamıyorum halim kalmıyor bence sizin aldıklarınız da fazla değil 6 ayda 10 12 kilo alanlar var etrafımda

bebeğinle ilk doğum gününnn:))))))))) daha nice hep birlikte sevdiklerinle güzel yaşlaraaa :)))))

günaydın hatunlar ve kuzuları,

oooo bir prenses daha geliyoooor.gözün aydın canım,hayırlı evlat olur inşallah.

bu arada listede ismin yok canım,istersen bilgilerini verirsen eklerim.

İnş sağol canım evt bir prensesim olacak inş tabi canım bende yazacaktım şimdi eklermisin benide diye iyi oldu senin dediğin

Son adet tarihim :3 Ekim
Bebeğimin tahmini doğum tarihi : 6 Temmuz
Bebeğimin cinsiyeti : KIZ (TUANA)
İlk bebeğim

Başka yazmam gereknler varmı canım

Son düzenleme:

hoş geldin canım. rabbim hayırlısıyla kuzunu kucağına almayı nasip etsin.

Kizlar masallh size ne kadar az kilo almisiniz ben 5 kilo kadar aldim suan 65 kiloyum ) ama ilk aylar mide bulantim cok olmadi belki ondandir

bende senle aynıyım ilk kontrole gittiğimde kilom 70 çıktı ki almış halimdi.En sonki kontrolde 76 yı gördüm.Boyum 1.68

Doktorum bir güzel azarladı,geçen haftadan beri yediklerime dikkat ediyorum,yürüyüş yapıyorum, kilomu inşallah çok almadan bu civarlarda tutabilirim offfffffff

bende de yok:) boy 1.56 kilo 49 gelir oldu 47 ile başlamıştık:)

senin yine vücut hatların orantılıdır canım.ben 47 kilolara düştüğümde bile popom hep vardı
kilo aldıkça da önce o büyür,belim inceydi hep.
boy 160 kilo 58.5 tu,şimdi 61.5.
toparlak birşey olacağım belli.
arkamda beni takip eden toplarla

yaşadığın ili de eklersen tamamdır.

kızlar bir rüya gördüm biraz uzun ama,öğle arasında yazarım.sabah gülerek uyandım.
bizim topikle ilgili bir rüya.

kızlar neler yediğinizi merak ettim hani illa yemem gereken bir şey var mı diye? Sabah domates salatalık 1 tane haşlanmış yumurta ve tartıyla tartıp 30 gram peynir 20 gram da kepek ekmek yiyorum açık çay ve şekersiz, öğlen 1 kase çorba ve yağsız salata 1 bardak ayran akşam da genelde sebze yemeği yapıyorum salata ve yoğurtla yiyorum öğlen ve akşam ekmek yemiyorum akşam yemeğinden uyuyana kadar da ya bir yağsız bardak süt ya da bir küçük kase yağsız sütle 1 küçük elma ya da portakal yiyorum öğle yemeklerimde çok nadir etli sebze yemeği yiyorum onu da yağsız ve susuz en çok yediğim bol yeşillik domates salatalık aralarda çok mide bunaltısı çekersem de 2 ya da 3 tane tuzlu bisküvi ya da galeta yiyorum sizlerin nasıl öğünleriniz?

kendime 10kg alma hakkı tanıdım bakalım be olacak bu sınırı aşacak mıyım umarım aşmam :)

canım bir ara ben de 56-58 kiloydum bacak ve popo vardı göbek ve bel yoktu bolca yürüyüp evde bacak basen kalça hareketleri yaptım onlar yapılmadan inan açlıktan ölsen bile küçülmüyor

canım sorun sende değil. benim evde kimse olmamasına rağmen kapıyı açık tutmam uyurken. yazın bile. senin kv ve kp de sorun var. ne kadar görgülü olduklarını yazdıklarından

anladık zaten. kız ben senin yerinde olsam , kapıda açıksa iyice gürültü yaparım. rahatsız olsunlar iyice. bırak kibarlık yapma sende. belli bir görgü seviyesinde olan insanlara

bu söylediğimi yapmak zor gelir, vicdan denir ama seninkilere bu lazım. ev senin istediğin gibi kalk, gürültü de yap, tuvaletinede git :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…