- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
Günaydın kızlar nasılsınız bugün biliyorsunuz dün doktor kontrolümüz vardı gayet güzel dedi 2 kilo almışım bebekte iyidi elini kolullarını hareket ettiriyordu onu izlerken ağzım kulaklarımdaydı resmen ve sıkı durun cinsiyetini öğrendik gösterdi minnuşum veeeeeee
KIZIMIZ olacak inşkalbimden geçen kızdı allahım gönlüme göre verdii inş hayırlı bir evlat olur herkesin bebeğide öyle olur inş
duygularında haklısın ama araştırmalar da göstermiş ki evliliklerde çocuk doğana kadar sadece eşler aile statüsüne girmiyormuş, erkekler de belki çocuk sorumluluğunu almadan hala analarının kuzusu sanıyorlar kendilerini , benim bir arkadaşım da annelerinin karnına tekrar girmek isterler diye anlatırdı o durumu
senin tayin iste demene ya da diğer dediklerine ne tepki verdi eşin?
boyum çok uzun sayılmaz 1,68 68kg ile hamile kalmıştım şimdi 75 :)))
herkese günaydın. arkadaşlar kaç kilo aldınız bu zamana kadar. hamile kaldığınızda kaç kiloydunuz şimdi kaçkilosunuz ?
Kizlar masallh size ne kadar az kilo almisiniz ben 5 kilo kadar aldim suan 65 kiloyum) ama ilk aylar mide bulantim cok olmadi belki ondandir
ben de merak ediyorum ama ben de boy yok.önemli olan boy kilo oranı.boyumuzu da yazalım olur muu?
bebeğinle ilk doğum gününnn:))))))))) daha nice hep birlikte sevdiklerinle güzel yaşlaraaa :)))))
ya ben de çok çok önce kızım olsa bilge, oğlum olsa ekin diye planlıyordum
iyi ki doğduuunn
ya sorması birşey değil de bir de görmek isterse göstermedik bir göğsüm kalmıştı ona çekiniyorum(
günaydın hatunlar ve kuzuları,
oooo bir prenses daha geliyoooor.gözün aydın canım,hayırlı evlat olur inşallah.
bu arada listede ismin yok canım,istersen bilgilerini verirsen eklerim.
Merhaba.arkadaşlar.Aranıza.yeni.katıldım.Ben.de.18.haftalık.hamileyim:)Şimdiye.kadar.2.kg.aldım.Ama.bu.bile.çok.doktoruma.göre:)Çünkü.kilolu.bir.hamileyim:)Bu.arada.space.tuşum.bozuk:)Şimdilik.boşluk.yerine.nokta.koyuyorum:)Bir.süre.idare.edin.lütfen:)
Kizlar masallh size ne kadar az kilo almisiniz ben 5 kilo kadar aldim suan 65 kiloyum) ama ilk aylar mide bulantim cok olmadi belki ondandir
bende de yok:) boy 1.56 kilo 49 gelir oldu 47 ile başlamıştık:)
İnş sağol canım evt bir prensesim olacak inş tabi canım bende yazacaktım şimdi eklermisin benide diye iyi oldu senin dediğin
Son adet tarihim :3 Ekim
Beklenen doğum tarihi : 6 Temmuz
Bebeğimin cinsiyeti : KIZ (TUANA)
Başka yazmam gereknler varmı canım
yaşadığın ili de eklersen tamamdır.
kızlar bir rüya gördüm biraz uzun ama,öğle arasında yazarım.sabah gülerek uyandım.
Bizim topikle ilgili bir rüya.
senin yine vücut hatların orantılıdır canım.ben 47 kilolara düştüğümde bile popom hep vardı
kilo aldıkça da önce o büyür,belim inceydi hep.
boy 160 kilo 58.5 tu,şimdi 61.5.
toparlak birşey olacağım belli.
arkamda beni takip eden toplarla
canlar hepinize günaydın ve sağlık huzur dolu bir gün dilerim. Bugün saat 2'de oğluşumu göreceğim tarama testi için ultrasona girip kan vereceğim geçen salı görmüştüm bakalım annesi üzgün üzgün dolaşırken oğlu ne olmuş seni etrafında anlamayan bir ton insan varken karnını okşayıp seni üzdüğüm için özür dilerim oğlum annen seni çok seviyor demek bile vicdan azabı onu üzmeyi istemiyorum ama elimde değil sürekli ağlamaktan ruh halim düzelmiyor dün yatmadan çok ağlamışım balon gibi gözlerle uyandım gece sürekli tuvalete kalktım . Kızlar bende mi tuhaflık var anlamıyorum bildiğiniz gibi evde kayınvalide kayınpeder kayın var ve odalarının kapısı açık uyuyorlar sabaha kadar kendim tuvalete çıktıkça rahatsız oldum görgü denen bir şey yok:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?