2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
İZMİR EGEPOL hastanesi gökalp beye gidiyorum var mı başka giden?

Bende yok mu başka İzmirli diye sormuştum sabah:)
Çankaya tıp merkezine Bülent beye gidiyorum ben.
Ama doğum için egepolü düşünüyorum.
Bir ara gitmem lazım ilerleyen dönemlerde.
çok kalabalıkmış ama,ilgi alaka nasıl?
Memnun musun?

Bi bak gözlem yap istersen önce bide benim evime çok yakın o yüzden yürüme mesafesinde önceden bilmodum ben orayı ama komşum önerince gittim beğendim

kizlaarr bebislerin cinsiyeti konusunda tahmini olan var mi??benim cevremdekiler ogrendiklerinden beri herkez senin oglun olacak diyor benim icin faretmez en onemli saglikli sihhatli hayirli bir evlat olsunda

kizlaarr bebislerin cinsiyeti konusunda tahmini olan var mi??benim cevremdekiler ogrendiklerinden beri herkez senin oglun olacak diyor benim icin faretmez en onemli saglikli sihhatli hayirli bir evlat olsunda

Valla canım benim çevremde pek kimse olmadığı için yorum almadım henüz.Benim de içime erkek gibi doğuyo ama hayırlısı Rabbim sağlıklı sihhatli bi bebiş nasip etsinde farketmez

hayırlısı olsun canım banada kzın olcak diolar çin takvimine göre kız çıkıyor ama içimden oğlum olacak gibi geliyor. bakalım hayırlısı inşallah daha önce turşu yemezdim şimdi turşu aklımdan çıkmıyo... sizin tahminleriniz ne kendiniz için ...

bence stres yapma, duyacaksın miniğinin atışlarını, doktorun da neden öyle olumsuz şeyler söylemiş en baştan,

Valla canım benim çevremde pek kimse olmadığı için yorum almadım henüz.Benim de içime erkek gibi doğuyo ama hayırlısı Rabbim sağlıklı sihhatli bi bebiş nasip etsinde farketmez

desenize erkek analari olacaz gerci benim kendim icin hicbir tahminim yok ama cevremdekiler oyle diyor tursu yemeyi istemek oglan cocuguna mi isaret ediyor?? bu konuda pek bilgi sahibi degil:44::44::44::44:

desenize erkek analari olacaz gerci benim kendim icin hicbir tahminim yok ama cevremdekiler oyle diyor tursu yemeyi istemek oglan cocuguna mi isaret ediyor?? bu konuda pek bilgi sahibi degil:44::44::44::44:

Turşuyu bilmem de aşırı peynir çekiyosa canınız o zaman yüzde ikiyüz erkek

Hamile olduğumu öğrenen herkes erkek diyor başka da birşey demiyor ama ben cinsiyet konusunu düşünemiyorum şu an...Allah'ım sağlıklı,eli ayağı düzgün,mutlu bir bebiş versin yeter.... böyle zıplasın bütün günnn,başımın etini yesin

ee nedemişler doğrumu bilmem ama bi söz bile var belki duymuşsunuzdur ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur atlıyı diye....

bana herkes erkek diyo bi annem bide iş arkadaşımın kızı da kız diyo annem rüya görmüş bakalım ne çıkcak

bana deneyimliler turşu ya da tatlının ayşe veya hakkıyla alakası olmadığını söylüyorlar, kendi adıma da hissiyatım yok, bazen oğluşum diye bazen kızım diye seviyorum göbişimi, ikiz olma ihtimali yok sanırım :)))

insallah canim yaa dedigin gibi saglik sihhat gibisi yok en onemlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…