gullumsun hayırlı haberlerle gelirsin inş. cnm
İZMİR EGEPOL hastanesi gökalp beye gidiyorum var mı başka giden?
mrb kızlar bende geldim benim bebğimde 21 temmuzda gelyor inş.
maşallah canım hep böyle güzel gider inşallahgeç değil artık bi sorun olmadığı sürece aylık kontrollere çağırıyorlarmış zaten.eşimle konuşayım akşam da Atlası ciddi olarak bi düşünelim.:44:
kizlaarr bebislerin cinsiyeti konusunda tahmini olan var mi??benim cevremdekiler ogrendiklerinden beri herkez senin oglun olacak diyor benim icin faretmez en onemli saglikli sihhatli hayirli bir evlat olsunda
kızlar benim inanılmaz kasık ağrılarım var sizde böyle bir sorun varmı?[/QUOT
Kuzum ben geçen hafta çok çektim kasık ağrısı hatta o kadar ağrıdı ki acile gittim korktum dış gebelik filan diye doktor normal dedi bu ağrılar o zaman biraz rahatladım.Şu an batma yaşıyorum azar azar gün içerisinde.Allah bebişlerimizi korusun sağlıklı bir şekilde
kizlaarr bebislerin cinsiyeti konusunda tahmini olan var mi??benim cevremdekiler ogrendiklerinden beri herkez senin oglun olacak diyor benim icin faretmez en onemli saglikli sihhatli hayirli bir evlat olsunda
evasude bugün nasılsın cnm,mercimek iyidir inş. =)
hayırlısı olsun canım banada kzın olcak diolar çin takvimine göre kız çıkıyor ama içimden oğlum olacak gibi geliyor. bakalım hayırlısı inşallah daha önce turşu yemezdim şimdi turşu aklımdan çıkmıyo... sizin tahminleriniz ne kendiniz için ...
Valla canım benim çevremde pek kimse olmadığı için yorum almadım henüz.Benim de içime erkek gibi doğuyo ama hayırlısı Rabbim sağlıklı sihhatli bi bebiş nasip etsinde farketmez
desenize erkek analari olacaz gerci benim kendim icin hicbir tahminim yok ama cevremdekiler oyle diyor tursu yemeyi istemek oglan cocuguna mi isaret ediyor??bu konuda pek bilgi sahibi degil:44::44::44::44:
Turşuyu bilmem de aşırı peynir çekiyosa canınız o zaman yüzde ikiyüz erkek
Hamile olduğumu öğrenen herkes erkek diyor başka da birşey demiyor ama ben cinsiyet konusunu düşünemiyorum şu an...Allah'ım sağlıklı,eli ayağı düzgün,mutlu bir bebiş versin yeter....böyle zıplasın bütün günnn,başımın etini yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?