2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
cinsiyetlerini ne zaman ogreniriz acaba :18::18::18:nerden nereye geldik yaaa daha gecen ay acaba hamilemiyiz diye dusunurken simdi farkli dusuncelerdeyiz

cinsiyetlerini ne zaman ogreniriz acaba :18::18::18:nerden nereye geldik yaaa daha gecen ay acaba hamilemiyiz diye dusunurken simdi farkli dusuncelerdeyiz

valla ben ilk hamileliğimde çok çok erken öğrendim 11. haftada erkek olcağını öğrenmiştim ama genelde 14. haftada falan öğreniyorlar...

canım hemen üzme kendini... Belkide geç döllenmedirr hem hemşire nerden biliyomuş da yorum yapıyo.. doktorunun dediklerine bak sen tatlım... Bebişin seninledir tabiiki annesiiiii...

amin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım bence artış güzel çünkü tam iki katı olmasa da yüzde 60da yetiyo ya da iki gün yani 24 saat yerine 36 saatte de ikiye katlanse yetiyo güzel hamişlikler dilerim
kızlar hepinizden allah razı olsunn valla iyiki varsınız ben dr kont sonra giremedim 3-4 gün şimdi gördüm yazdıklarınızı dr değerlerime normal dedi yani evet haftaya göre kese küçük ama kan değerinlede orantılı dedi cok şükür şimdi git eve dinlen dedi haftaya cuma gel dedi yani 16 kasımda kalp atımı için gidecem cok korkuyorumm hala bende hamilelik bbelirtileri yok valla anlamadımm normalmii bugün 7+1 oldukk eskileri okuyamadım fitilimi koyup yatmam lazımm sonra okucam ama yazdıklarınızı çok öpüyorumm sizde belirtiler varmı benimle aynı haftada olan varmı canlar sizi seviyorumm

12. haftadan itibaren görülebilio ama en kesin 16. hafta die biliorum bazı bebekler göstermiomuş özellikle kızlar

Vallahi diğerlerini bilmemde benim iş yerinde ki arkadaşaım peynir diye ölürdü ona peynir aradık öle iki hamilelik oldu ikisi de erkek ekmekle peynir yerdi öle

bende izmirdeyim ama bi türlü karar veremedim haftaya kesin kararımı vericem

iyiyim kuzum mercimekte iyi şimdilik arada bir batma oluyor o kadar.Sen nasılsın canım?

iyiyiz teyzesi,dinleniyoruz,ağır iş yapmıyoruz,dua ediyoruz bol bol...

kızlar hamilelikten önce oğlum olsun isterdim Rabbim biliyor ama öğrendiğim andan beri Allahım nolur sağlıklı ve hayırlı olsun diyorum.
yeter ki sağlıklı olsun tek dileğim bu.
çünkü diğer türlüsü çok büyük imtihan.
ben daha kimseye söylemedim,bir arkadaşım sadece oğlan diyor :)
yarın keseyi görürsek inş. ailelere söyleyeceğim yorumları alırım o zaman inş.

Son düzenleme:
kizlaarr bebislerin cinsiyeti konusunda tahmini olan var mi??benim cevremdekiler ogrendiklerinden beri herkez senin oglun olacak diyor benim icin faretmez en onemli saglikli sihhatli hayirli bir evlat olsunda

bana da herkes erkek diyoooooo bende öyle hissediyorum göbeğim akşam gaz oluypta çıkınca azcık öne doğru sivri gibi oluyooo... bideee sürekli tatlı istiyo cnm... ama ben kızda istiyorum erkekteeeeeee Allah hayırlısını versiiiinnnnnn..... sağlıklı eli ayağı düzgün olsundaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…