yok cnm ya k,im demiş onu bende özele gittim doktor iatedikleri tahlili yazdoı aile hekimliğinde yaptırdım ayrıca devlettede doktora gidip söyleyince yapıo ilk defa duydum özelde bi test 30-40 civarı bi araştır onbu çok pahalıya patlar bence yani
cinsiyetlerini ne zaman ogreniriz acaba :18::18::18:nerden nereye geldik yaaa daha gecen ay acaba hamilemiyiz diye dusunurken simdi farkli dusuncelerdeyiz
canım hemen üzme kendini... Belkide geç döllenmedirr hem hemşire nerden biliyomuş da yorum yapıyo.. doktorunun dediklerine bak sen tatlım... Bebişin seninledir tabiiki annesiiiii...
amin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım üzülmee yoktur bişey büyür o...benim önceki bebeğimde adet günü 400 dü doktora gittik göremedii haftaya glin bakalım dedi...haftaya değil 2 hafta sonra gittik bu arada testi tekrarlamadık 2 haffta sonra keseyi zor gördüü demek 2 haftada 1 haftalık bile büyümemiş ama sonraki haftalarda 1 hafta yerine 10 gün büyüyoduu arayı kapattı yaniii
oyle 10000 12000 deger cıkmaz ,degerın gayet ıyı hem daha nıye kan tahlılıne bakıyorsunuz kı,artık usg ye gırmen gerek,usg de kese gorunmedı mı,ben ılk hamılelıgımde 2 kez yaptrmıstım en son 432 idi bır daha da gerek kalmadı nıye 10000 lrı gormek gerektıgını dusunuyorsun,dr a gıt kendını de bebısıde uzme,Allahın ızNıyle bısıcık olmaz,
bu arada bol su ıcın kızlar,suan bebıs kanımızdan bslenıyor ve onlara gerekn tek sey kandakı oksıjen,bunuda su saglıyor
kızlar hepinizden allah razı olsunn valla iyiki varsınız ben dr kont sonra giremedim 3-4 gün şimdi gördüm yazdıklarınızı dr değerlerime normal dedi yani evet haftaya göre kese küçük ama kan değerinlede orantılı dedi cok şükür şimdi git eve dinlen dedi haftaya cuma gel dedi yani 16 kasımda kalp atımı için gidecem cok korkuyorumm hala bende hamilelik bbelirtileri yok valla anlamadımm normalmii bugün 7+1 oldukk eskileri okuyamadım fitilimi koyup yatmam lazımm sonra okucam ama yazdıklarınızı çok öpüyorumm sizde belirtiler varmı benimle aynı haftada olan varmı canlar sizi seviyorummcanım bence artış güzel çünkü tam iki katı olmasa da yüzde 60da yetiyo ya da iki gün yani 24 saat yerine 36 saatte de ikiye katlanse yetiyo güzel hamişlikler dilerim
cinsiyetlerini ne zaman ogreniriz acaba :18::18::18:nerden nereye geldik yaaa daha gecen ay acaba hamilemiyiz diye dusunurken simdi farkli dusuncelerdeyiz
Turşuyu bilmem de aşırı peynir çekiyosa canınız o zaman yüzde ikiyüz erkek
valla ben ilk hamileliğimde çok çok erken öğrendim 11. haftada erkek olcağını öğrenmiştim ama genelde 14. haftada falan öğreniyorlar...
bana deneyimliler turşu ya da tatlının ayşe veya hakkıyla alakası olmadığını söylüyorlar, kendi adıma da hissiyatım yok, bazen oğluşum diye bazen kızım diye seviyorum göbişimi, ikiz olma ihtimali yok sanırım :)))
Bende yok mu başka İzmirli diye sormuştum sabah:)
Çankaya tıp merkezine Bülent beye gidiyorum ben.
Ama doğum için egepolü düşünüyorum.
Bir ara gitmem lazım ilerleyen dönemlerde.
çok kalabalıkmış ama,ilgi alaka nasıl?
Memnun musun?
Canım sen gittin geldinmi yoksa gitmedinmi halaacnm sen pıt pıtları duydun her halde diğer boyuta geçmişsin
Canım sen gittin geldinmi yoksa gitmedinmi halaa
neguzel insallah bizde erkenden ogrenirizde bir an once alisverise baslariz artik cok sabirsizlaniyorum
cnm sen pıt pıtları duydun her halde diğer boyuta geçmişsin
evet canim ben 2 gun once duydum hatta kucucuk kalbini gordum acilip kapaniyordu coooook sukur
yok cnm akşam saat 7de gidecem
Hadi bakalım göreceksin sende fasulyeniii kalbinin nasıl attığınıı
iyiyim kuzum mercimekte iyi şimdilik arada bir batma oluyor o kadar.Sen nasılsın canım?
kizlaarr bebislerin cinsiyeti konusunda tahmini olan var mi??benim cevremdekiler ogrendiklerinden beri herkez senin oglun olacak diyor benim icin faretmez en onemli saglikli sihhatli hayirli bir evlat olsunda
Vallahi diğerlerini bilmemde benim iş yerinde ki arkadaşaım peynir diye ölürdü ona peynir aradık öle iki hamilelik oldu ikisi de erkek ekmekle peynir yerdi öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?