2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
bu arada yeni gelen annelerimize hoşgeldiniz diyorum.artık baya kalabalık oluyoruz ne güzel... geçmiş yazıları okudum da kalp atışalrı için sabırsızlananlar var bence çok düşünmeyin arkadaşlar yorumları okudukça ben pimpiriklenioorum valla.8.haftama girdim daha ben duymadım kendimize stres yapmayalım herke duyar İNŞALLAAAH.Ben de 15 inde gidicem bakalım sonucu yazarım zaten şimdilik hoşçakalın bişeyler atıştırıyım ben biraz sabah kahvaltısıyla duruyorum.bu arada ben de yumurta yiyemiorum artık ilk haftalar çok rahat yiyodum şimdi aklıma getirmek bile istemiorum.mandalinayı çok seviorum ayva çok yiyorum tatlıyı hiç aramıyorum.canımın istediği tek şey meyve oluyo hiç acıkmıorum sadece bebiş için yiyorum sadce sabahları hafif bulantılarım nese uzattım görüşürüz kendinize ve bebeklerinize çook iyi bakın SÇS

[QUOben netden batE=essue;27277756]Allah kabul etsin canım görüşrüz...
eee biraz kayınvaliden yapsın artık sen haketmişsin:))
ama bizde yapcak kimse yok üstelik calısıyorum mecbur koştura koştura yemek iş yapıyorum
rahat etmiyo içim.. hepsi kocama kalırsa da olmaz .. dediğin gibi sonra bel agrısından ölüyorum ama Allah yardım etsin ne diyim...[/QUOTE]
aminnnn evt valla saldım evı kv yee he heeee
suzancım ne olduğunu bilsemsanki ilk gebeliğim aklımı başıma toplayım oturduğum yerde oturayım demi ama haklısın vallaha haftayı bekliyeyim paşa paşa
bekleyelımmm cnmmm bakalım bnm dr bana su kdrlık demedıııı ama ben netden 6 temmuz cıktı bklım kısmett
mrb kızlar bende geldim benim bebğimde 21 temmuzda gelyor inş.
h.g nızzzzzz cnmmm muckk

merhaba kızlar ben haziran annesi olarak hesaplamıştım kendimi ama geç döllenme olduğu için temmuza kaymış..benim bebeğim de inşallah 5 temmuzda gelicek..bugün kalp atışlarını duydukk=)))
bklım dr ne kdrlık dıcekk bısede h.g nızzz cnmmmm

ızlar bu arada dün dr. bana progestan verdi yarım saat önce içtim ve suanda anormal derecede basım dönmeye basladı ataga kalkmayı denedim dönüyorum bunu yasayan varmı normalmi
progestan ypıyoo öle cnmm bnde kullnmıstımm daha oncede bunyeye göre dgsyrr

kızlar halimi görmeyin gitsin kusmamak için nefes alm ıyorum desem yeridir su içemiyorum ore azzıcık yiyorum dua edin bana rabbim kanama vermesin bebeğimi korusunda razıyım
amınn kanama
fılan olmasındaa

tatlım bendede bulantı yok daha valla herşey yiyorumm bakalım hayırlısı olsun
bizde duyduk pıtpıtlarımızı
elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu hayırlısıyla duyunca ay yavrum benim dedim dr amcası güldü bize
ayy canım cok sevindim inş. cuma günü bende duyarım inş......
tatlımsenle aynı sat dayız bende daha duymadım kalp atışını gecen hafta gittiğimde keseyi net gördük etrafıda düzgün dedi ama kese bulundugumuz haftaya göre biraz küçük dedi sanki 1 hafta geriden geliyo benim tahminimm bu beni endişelendirdi ama bhcg testim 6483 cıkınca dr keseyle kan testi orantılı gidiyo dedi cuma günü kalp atımı duyarsak iyi ama duymazsak duruma göre bakarız dedi inş. bebeğim benimledir daha mide bulantılarım yok iştahsızlık da yok sadece cok nadir karnım ağrıyo alt karnım yani onun dısında gögüslerde bazen hassasiyet oluyo bazen olmuyo anlamıyom valla rabbim evlatlarımızı korusun allahımıza emanet inş... gecen hafta perşembe günü kesenin boyutu 7mm di sizinkiler nasıl kızlar beni biraz rahatlatın nolurrrr usg de verdilermi size kesenin resmini ordan bahsetsenize kızlarrr

Ben her gece yatmadan önce yarın kahvaltı da yiyeceğim peyniri düşünüyorum,belki komik olacak ama hayalini kuruyorum

valla ben ilk hamileliğimde gece bile kalkıp peynir yiyodum kızım oldu .
günde 10 liradan bir kalıp peynir, ayda 300 liraya yakın bi bütçe ayırmışız peynire
hamilelikte vucutttaki eksikler ortaya çıkarmış kalsiyum eksikliği varsa vucudunda o çıkıyodur canım

Son düzenleme:

Hoşbulduk sevgili hamiş Ay ne tatlı insanlar var bu topikte . Canım hiç canını sıkma. Varsın bulansın midemiz. Bebeklerimiz için her sıkıntıyı çekmeye değer. Ben de çalışıyorum. İş yerinde biraz zor oluyorum anlıyorum aslında seni.

Arkadaşım ben 4 düşük yapmış biri olarak sana cevap vereyim. Doktorların çoğu kahverengi akıntıyı bir problem olarak görmezler. Çünkü kahverengi akıntı daha önce bünyemizde oluşan kanama artıklarıdır. Ancak pembeye kırmızıya dönük akıntın varsa o zaman ilaç ve istirahat veriyorlar. İlaç olarak progestan ,alttan jel olarak da crinino jel veriyorlar genelde. Umarım akıntın kırmızıya dönmez.

amin canım önce hayırlısı tabiki tatlı isteyince kız olmuyomuydu ben ole biliyorum hem gaz olunca sivri çıkarsa erkekmi oluyo gaz şişligindede mi belli oluyo

Son düzenleme:
cinsiyetlerini ne zaman ogreniriz acaba :18::18::18:nerden nereye geldik yaaa daha gecen ay acaba hamilemiyiz diye dusunurken simdi farkli dusuncelerdeyiz

ay evet guzel duygular bunlar inş cinsiyetleride ogrenırız yakın zamanda ben çok merak ediyorum yaaaaaaaaa :18:18:18:18:18:

Son düzenleme:
burdaki herkes baya ilerlemiş keseyi görüp kalp atışını bile duymuş... benimse daha 4 haftalık.. herşey muallakta.. inşallah biran önce belli olur herşey:)

cnm bu perşembe doktora gidicem yazarım sana sonuçları.7.haftamda betahcgem 19735 çıktı ama bu herkeste değişio
aşağıdaki değerleri internette buldum cnm.doktorunu dinle.bi hafta geriden gelio diosa doğrudur bundan kötü sonuç çıkarmayalım hemen.geç döllenmede olmuş olabilir.herşey güzel olacak inşallah allahın izniyle biz gönlümüzü ferah tutalım cnm çok araştırmak da iyi değil aslında ben bi ara fena kaptırmıştım her şeyi araştırıyodum sonra dedim ki dur bakalım bi sakin ol akışına bırak.allah ne isterse o olur.bütün arkadaşlara dua ediyorum hepimizin sağlıklı bebeleri olsunda burda paylaşalım inşallahhhh....

Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000

iyi akşamlar kızlar en son dün girmiştim kaç sayfa ilerlemiş hepsini okuyamadım da.çoğu kişi yazmış.kasık ağrıları bende de var kızlar ya çok şiddetli oluyor hele bazen.ben önceki hamileliğimde de çekmiştim.
bir de çok sık tuvalete gidiyorum önceden son aylarda gitmeye başlamıştım,bu hamileliğimde şimdiden gitmeye başladım.sizin de böyle mi?

sana da iyi akşamlar cnm aynen nerdeyse saat başı gidiyorum

ızlar bu arada dün dr. bana progestan verdi yarım saat önce içtim ve suanda anormal derecede basım dönmeye basladı ataga kalkmayı denedim dönüyorum bunu yasayan varmı normalmi

Ben daha önceki hamileliğimde yaşamıştım. Doktorum da progestanı yatmadan önce iç , yan tesirlerini böylelikle fazla hissetmezsin demişti cnm

var cnmm genele herkesde olurmus 2-3-4 aya kdr devamm mıssss hemdeee bız duamısı edelımde ınslll RABBIMIN IZNI ıle kucagımız alacagız bebeklerımızii

bn gecelerı 2-3 defa kalkıyorum wc yeee mıde kazınmıasımaaaaaa

Ayni sikayetler bendede var cnm :18:

peynir bütçesi çok iyiymişdoğrudur canım peynir ve yoğurtla kapatmaya çalışıyorum6 yaşından beri yumurta ve süt tüketmiyorum ben..6 yaşına kadar günde 10 adet haşlanmış yumurta yersem sonum böyle olur işte...BU hafta soğuk soğuk süt tükettim az da olsa ama yumurtanın yarısını zor tükettim midem kaldırmadı yumurtayı

Kıyamam sana ben de senin gibi tuvalette zaman geçirenlerdenim sık sık ama azar azar geliyor,hemen hemen herkesin son aylarda böyle oluyormuş ama bizim de demek ki böyle.Hamileliğin her türlüsü kabuldür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…