bekleyelımmm cnmmm bakalım bnm dr bana su kdrlık demedıııı ama ben netden 6 temmuz cıktı bklım kısmettsuzancım ne olduğunu bilsemsanki ilk gebeliğim aklımı başıma toplayım oturduğum yerde oturayım demi ama haklısın vallaha haftayı bekliyeyim paşa paşa
h.g nızzzzzzmrb kızlar bende geldim benim bebğimde 21 temmuzda gelyor inş.
bklım dr ne kdrlık dıcekk bısede h.g nızzz cnmmmmmerhaba kızlar ben haziran annesi olarak hesaplamıştım kendimi ama geç döllenme olduğu için temmuza kaymış..benim bebeğim de inşallah 5 temmuzda gelicek..bugün kalp atışlarını duydukk=)))
progestan ypıyoo öle cnmm bnde kullnmıstımm daha oncede bunyeye göre dgsyrrızlar bu arada dün dr. bana progestan verdi yarım saat önce içtim ve suanda anormal derecede basım dönmeye basladı ataga kalkmayı denedim dönüyorum bunu yasayan varmı normalmi
amınn kanamakızlar halimi görmeyin gitsin kusmamak için nefes alm ıyorum desem yeridir su içemiyorum ore azzıcık yiyorum dua edin bana rabbim kanama vermesin bebeğimi korusunda razıyım
kızlar benim inanılmaz kasık ağrılarım var sizde böyle bir sorun varmı?[/Q UOTE norlur 8-9 hftaya kdr normallmıs
h.g nız cnmmmmerhaba kızlar benimde muhtemel 9 temmuz doğum benide eklerseniz sevinirim.
kızlar o atlas 75.cumh.tml yanındakımııı ben orada okumustum lıse yideCanım memmun kaldım ben büyük ihtimal oraya gidecem gibi gözüküyo.Muayene sgklıya 27 tl normal doğum yine kurumu olana 350 sezeryan 650 olmayana ise 750 normal sezeryan ise 1200 arası demişti doktorunda mesai dışı olrda gelmesini de istersen onada ekstradan 200 tlnasıl sımdı oralarrr
kıslar cok özledım oraları sımdı kayserıde yım bennn
inş. cnm çok korkuyorum
bide keseyi görünce doktorumuz kalp atışı olamayan gebelik gebelik değil
bunu unutma dedi
korkuyorum
ama dün tekrar hcg yaptırdıdım 42491 çıktı
iş. herşey yolundadırcnmm degerınızeeee
bana herkes erkek diyo bi annem bide iş arkadaşımın kızı da kız diyo annem rüya görmüş bakalım ne çıkcak
bnm annmde oglan grmüş hyrlısı ınslll
tatlım bendede bulantı yok daha valla herşey yiyorumm bakalım hayırlısı olsunOyyy benim taze hamsimin anası napıyosun nası gidiyo hamilelik canın turşu istiyo mu bakalım
Ya bende iştahsızlıkda yok deli gibi yiyorum öle öğürme böğürmem yok keşke azcık tiskinsem bu gidişle fıstık gibi fiziğimden eser kalmicak
ayy canım cok sevindim inş. cuma günü bende duyarım inş......bizde duydukpıtpıtlarımızı
elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu hayırlısıyladuyunca ay yavrum benim dedim dr amcası güldü bize
tatlımsenle aynı sat dayız bende daha duymadım kalp atışını gecen hafta gittiğimde keseyi net gördük etrafıda düzgün dedi ama kese bulundugumuz haftaya göre biraz küçük dedi sanki 1 hafta geriden geliyo benim tahminimm bu beni endişelendirdi ama bhcg testim 6483 cıkınca dr keseyle kan testi orantılı gidiyo dedi cuma günü kalp atımı duyarsak iyi ama duymazsak duruma göre bakarız dedi inş. bebeğim benimledir daha mide bulantılarım yok iştahsızlık da yok sadece cok nadir karnım ağrıyo alt karnım yani onun dısında gögüslerde bazen hassasiyet oluyo bazen olmuyo anlamıyom valla rabbim evlatlarımızı korusun allahımıza emanet inş... gecen hafta perşembe günü kesenin boyutu 7mm di sizinkiler nasıl kızlar beni biraz rahatlatın nolurrrr usg de verdilermi size kesenin resmini ordan bahsetsenize kızlarrrbu arada yeni gelen annelerimize hoşgeldiniz diyorum.artık baya kalabalık oluyoruz ne güzel... geçmiş yazıları okudum da kalp atışalrı için sabırsızlananlar var bence çok düşünmeyin arkadaşlar yorumları okudukça ben pimpiriklenioorum valla.8.haftama girdim daha ben duymadım kendimize stres yapmayalım herke duyar İNŞALLAAAH.Ben de 15 inde gidicem bakalım sonucu yazarım zaten şimdilik hoşçakalın bişeyler atıştırıyım ben biraz sabah kahvaltısıyla duruyorum.bu arada ben de yumurta yiyemiorum artık ilk haftalar çok rahat yiyodum şimdi aklıma getirmek bile istemiorum.mandalinayı çok seviorum ayva çok yiyorum tatlıyı hiç aramıyorum.canımın istediği tek şey meyve oluyo hiç acıkmıorum sadece bebiş için yiyorum sadce sabahları hafif bulantılarım nese uzattım görüşürüz kendinize ve bebeklerinize çook iyi bakın SÇS
Ben her gece yatmadan önce yarın kahvaltı da yiyeceğim peyniri düşünüyorum,belki komik olacak ama hayalini kuruyorum
hoş geldiniz kızlar her geçen gün artıyor sayımız....ama hemen hemen hepimizin bir yarası bir kaybıı varrr....bölee toplanmışız bu topiğeee inşşş uğur getirir bizee hepimizin sağlıklı bebeişleriii olur....benim bulantım tam 6.hafta bittiği gün başladııı.....canım sıkkın biraz bu yüzden artmaz inşşş .çünküüü ben de çalışmak zorunda olanlardanım...
kzlar bugün sabah kahverengi akıntım geldi görür görmez hemen işten izin alıp dr gittim baktı kese duruo hatta bebekte gelişmeye başlamış dedi en son gittigimde sadece kese vardı gelişme var yani en son gittigime göre çoğalırsa kanaman gelirsin yine dedi ne ilaç ne iğne hiçbişey vermedi dinlenmek için rapor bile vermiodu ben istedim 3gün yazdı sonra şimdi silindikçe var kahverengi akıntı başka dr mı gitsem yoksa ben mi evham yapıorum çok acaba
bana da herkes erkek diyoooooobende öyle hissediyorum göbeğim akşam gaz oluypta çıkınca azcık öne doğru sivri gibi oluyooo... bideee sürekli tatlı istiyo cnm... ama ben kızda istiyorum erkekteeeeeee Allah hayırlısını versiiiinnnnnn..... sağlıklı eli ayağı düzgün olsundaaa.....
cinsiyetlerini ne zaman ogreniriz acaba :18::18::18:nerden nereye geldik yaaa daha gecen ay acaba hamilemiyiz diye dusunurken simdi farkli dusuncelerdeyiz
tatlımsenle aynı sat dayız bende daha duymadım kalp atışını gecen hafta gittiğimde keseyi net gördük etrafıda düzgün dedi ama kese bulundugumuz haftaya göre biraz küçük dedi sanki 1 hafta geriden geliyo benim tahminimm bu beni endişelendirdi ama bhcg testim 6483 cıkınca dr keseyle kan testi orantılı gidiyo dedi cuma günü kalp atımı duyarsak iyi ama duymazsak duruma göre bakarız dedi inş. bebeğim benimledir daha mide bulantılarım yok iştahsızlık da yok sadece cok nadir karnım ağrıyo alt karnım yani onun dısında gögüslerde bazen hassasiyet oluyo bazen olmuyo anlamıyom valla rabbim evlatlarımızı korusun allahımıza emanet inş... gecen hafta perşembe günü kesenin boyutu 7mm di sizinkiler nasıl kızlar beni biraz rahatlatın nolurrrr usg de verdilermi size kesenin resmini ordan bahsetsenize kızlarrr
Ben her gece yatmadan önce yarın kahvaltı da yiyeceğim peyniri düşünüyorum,belki komik olacak ama hayalini kuruyorum
iyi akşamlar kızlar en son dün girmiştim kaç sayfa ilerlemiş hepsini okuyamadım da.çoğu kişi yazmış.kasık ağrıları bende de var kızlar ya çok şiddetli oluyor hele bazen.ben önceki hamileliğimde de çekmiştim.
bir de çok sık tuvalete gidiyorum önceden son aylarda gitmeye başlamıştım,bu hamileliğimde şimdiden gitmeye başladım.sizin de böyle mi?
ızlar bu arada dün dr. bana progestan verdi yarım saat önce içtim ve suanda anormal derecede basım dönmeye basladı ataga kalkmayı denedim dönüyorum bunu yasayan varmı normalmi
iyi akşamlar kızlar en son dün girmiştim kaç sayfa ilerlemiş hepsini okuyamadım da.çoğu kişi yazmış.kasık ağrıları bende de var kızlar ya çok şiddetli oluyor hele bazen.ben önceki hamileliğimde de çekmiştim.
bir de çok sık tuvalete gidiyorum önceden son aylarda gitmeye başlamıştım,bu hamileliğimde şimdiden gitmeye başladım.sizin de böyle mi?
valla ben ilk hamileliğimde gece bile kalkıp peynir yiyodum kızım oldu .
günde 10 liradan bir kalıp peynir, ayda 300 liraya yakın bi bütçe ayırmışız peynire
hamilelikte vucutttaki eksikler ortaya çıkarmış kalsiyum eksikliği varsa vucudunda o çıkıyodur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?