sana da iyi akşamlar cnm aynen nerdeyse saat başı gidiyorum
var cnmm genele herkesde olurmus 2-3-4 aya kdr devamm mıssss hemdeee bız duamısı edelımde ınslll RABBIMIN IZNI ıle kucagımız alacagız bebeklerımızii
bn gecelerı 2-3 defa kalkıyorum wc yeee mıde kazınmıasımaaaaaa
Ayni sikayetler bendede var cnm :18:
Kıyamam sana ben de senin gibi tuvalette zaman geçirenlerdenim sık sık ama azar azar geliyor,hemen hemen herkesin son aylarda böyle oluyormuş ama bizim de demek ki böyle.Hamileliğin her türlüsü kabuldür
aramıza hoş geldin cnm,sağlıkla kucağına alman dileğimle.
gözün aydın cnnm.darısı bizlere inşallah kısmetse bende cuma günü duyucam:)
progestan ilacının böle bir yan etkisi var cnm istersen dr danış gece yatmadan önce al ilacı
canım bendede aynı şey var hatta dehşet uykuda basıyo baş dönmesiyle birlikte 1 saat kadar uyumadan kendime gelemiyorum
bendede cok uyku var,ama gece 3-4 kez kalkıyor oglum bazen1-2 saat sonra uyuyor,sonrada sabah kalk okula gıt((
arkadaslar ne guzel heyecanlarınız ben de ılk hamılelıgımde cok heyecanlıydım,hep kendımı dınlerdım,aman mıdem bulandı aman kasık agrım oldu,aman agır kaldırmıyım,aman akıntım geldı, aman yere dıkkatlı egılıyı:)
,sımdı 11 aylık bır oglum var ıkıncıye hamıleyım,onunla ugrasmaktan aklıma bıle gelmıyor cogu zaman,bugunde grıp oldu hasta yavrum,gunde defalarca kucagıma alıp kalkıyorum gzıyoruz falan,ılkınde mumkunmu 5 kıloluk damacana bıle kaldırmazdım,ay oyle ay boyl kendımı yerdım,sımdı dusunmeye bıle fırsatım yok,ıkıncı cok cok surprız oldu bıze,ılkı ıcın sızler gıbı bızde cok beklemıstık,Rabbım saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın karnımızdakı yavrularımızı
Hoşgeldin kuzum
Benim de 20si gözüküyor Allah hayırlısıyla nasip etsin hepimize
ben de hamile kalınca demiştim eski kadınlar gibii olacam öyle çok dikkat etmeyecem diyee....ananemin 10 tane çocuğu var hamile kalınca yük taşırmış hep kii düşsün bebeklerii...50 kiloluk çuvalları sırtlar gezerdim diyoo hiç birine de bişey olmamışşş o kadar çabaya karşın....ben de pek dikkat etmiyorumm yaniii olacaksa her durumda olur nasipse sağlıklıysa tutunurr zaten...ama düşecekse hastalıklı bebekse yattığın yerde de düşebiliyor....tabii yine çok yorulmamaya ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum ama ayyy hamile kaldım bütün işleri eşim yapsın...ben hep yatayım yok bende...tabiiii hastalanırsam yatmam gereken bir durumum olursa elbet yatarım ...ama gücümün yettiği sürece evimin işlerini yapmaya çalışacam.....senin bebişin varr dikkat edemezsin zaten...bişey olmaz düşük tehliken yoksaa....kafaya takmayınca daha kolay geçiyor hamilelik.çok sakınılan göze çöp batar misaliii...
ben de hamile kalınca demiştim eski kadınlar gibii olacam öyle çok dikkat etmeyecem diyee....ananemin 10 tane çocuğu var hamile kalınca yük taşırmış hep kii düşsün bebeklerii...50 kiloluk çuvalları sırtlar gezerdim diyoo hiç birine de bişey olmamışşş o kadar çabaya karşın....ben de pek dikkat etmiyorumm yaniii olacaksa her durumda olur nasipse sağlıklıysa tutunurr zaten...ama düşecekse hastalıklı bebekse yattığın yerde de düşebiliyor....tabii yine çok yorulmamaya ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum ama ayyy hamile kaldım bütün işleri eşim yapsın...ben hep yatayım yok bende...tabiiii hastalanırsam yatmam gereken bir durumum olursa elbet yatarım ...ama gücümün yettiği sürece evimin işlerini yapmaya çalışacam.....senin bebişin varr dikkat edemezsin zaten...bişey olmaz düşük tehliken yoksaa....kafaya takmayınca daha kolay geçiyor hamilelik.çok sakınılan göze çöp batar misaliii...
ben de hamile kalınca demiştim eski kadınlar gibii olacam öyle çok dikkat etmeyecem diyee....ananemin 10 tane çocuğu var hamile kalınca yük taşırmış hep kii düşsün bebeklerii...50 kiloluk çuvalları sırtlar gezerdim diyoo hiç birine de bişey olmamışşş o kadar çabaya karşın....ben de pek dikkat etmiyorumm yaniii olacaksa her durumda olur nasipse sağlıklıysa tutunurr zaten...ama düşecekse hastalıklı bebekse yattığın yerde de düşebiliyor....tabii yine çok yorulmamaya ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum ama ayyy hamile kaldım bütün işleri eşim yapsın...ben hep yatayım yok bende...tabiiii hastalanırsam yatmam gereken bir durumum olursa elbet yatarım ...ama gücümün yettiği sürece evimin işlerini yapmaya çalışacam.....senin bebişin varr dikkat edemezsin zaten...bişey olmaz düşük tehliken yoksaa....kafaya takmayınca daha kolay geçiyor hamilelik.çok sakınılan göze çöp batar misaliii...[/QUO
ben de ne yapayım kızım16 kilo.anne kucağına al deyip duruyor çaresiz alıyorum iki de bir
en yeni anne adayımız tebrik ederim,hoşgeldinnn
kızlar biz iyiyiz büyümüşüz 4mm olmuşuz
kalp arışlarını duymadık ama grafiğini gördük
doktorumuz merak etme kalbı atıyo dedi
herşey yolunda dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?