2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
sana da iyi akşamlar cnm aynen nerdeyse saat başı gidiyorum

Ayni sikayetler bendede var cnm :18:

Kıyamam sana ben de senin gibi tuvalette zaman geçirenlerdenim sık sık ama azar azar geliyor,hemen hemen herkesin son aylarda böyle oluyormuş ama bizim de demek ki böyle.Hamileliğin her türlüsü kabuldür

demek birçok kişide varmış.neyse hayırlısıyla kucağımıza bi alsak.gerçi önce kalp atışını duymak var.ben de cumartesi günü gitcem.

[QUOTE=suzan6638;27284195

kızlar o atlas 75.cumh.tml yanındakımııı ben orada okumustum lıse yide nasıl sımdı oralarrr
kıslar cok özledım oraları sımdı kayserıde yım bennn

Hadiii bende kayseriliyim ailem falan orada evlenince buraya geldim bende bi senedir burdayım.Bende kayserimi özledimm

arkadaslar ne guzel heyecanlarınız ben de ılk hamılelıgımde cok heyecanlıydım,hep kendımı dınlerdım,aman mıdem bulandı aman kasık agrım oldu,aman agır kaldırmıyım,aman akıntım geldı, aman yere dıkkatlı egılıyı:)
,sımdı 11 aylık bır oglum var ıkıncıye hamıleyım,onunla ugrasmaktan aklıma bıle gelmıyor cogu zaman,bugunde grıp oldu hasta yavrum,gunde defalarca kucagıma alıp kalkıyorum gzıyoruz falan,ılkınde mumkunmu 5 kıloluk damacana bıle kaldırmazdım,ay oyle ay boyl kendımı yerdım,sımdı dusunmeye bıle fırsatım yok,ıkıncı cok cok surprız oldu bıze,ılkı ıcın sızler gıbı bızde cok beklemıstık,Rabbım saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın karnımızdakı yavrularımızı

ayyyy topik bayaa canlanıyorrr yetişemiyorum okumayaaa......hoş geldinizz yeni anne adaylarıııı...sağlıklı hamilelikler diliyorumm hepinizee...ben bulantımdan bahsedecektim ama vazgeçtim benden daha kötüü olan arkadaşlarımızz varmışşşş onlara saygısızlık olmasın şimdii....bulantıyaa en iyii kucağınızda size gülümseyen bebeğinizii düşünmekk...
ben bu aralar çok düşünmeye başladım çok merak ediyorum nasıl bir bebek olacakk.hep kız gibi doğuyor içimee.bir de babası gibii mavi gözlüüü olsaa..sağlıklı olsun da başka bişey istemeyorumm .allahım ne olurr sağlıklı ,iyi huyluu bebekler bizeee...

canım bendede aynı şey var hatta dehşet uykuda basıyo baş dönmesiyle birlikte 1 saat kadar uyumadan kendime gelemiyorum

ben de hamile kalınca demiştim eski kadınlar gibii olacam öyle çok dikkat etmeyecem diyee....ananemin 10 tane çocuğu var hamile kalınca yük taşırmış hep kii düşsün bebeklerii...50 kiloluk çuvalları sırtlar gezerdim diyoo hiç birine de bişey olmamışşş o kadar çabaya karşın....ben de pek dikkat etmiyorumm yaniii olacaksa her durumda olur nasipse sağlıklıysa tutunurr zaten...ama düşecekse hastalıklı bebekse yattığın yerde de düşebiliyor....tabii yine çok yorulmamaya ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum ama ayyy hamile kaldım bütün işleri eşim yapsın...ben hep yatayım yok bende...tabiiii hastalanırsam yatmam gereken bir durumum olursa elbet yatarım ...ama gücümün yettiği sürece evimin işlerini yapmaya çalışacam.....senin bebişin varr dikkat edemezsin zaten...bişey olmaz düşük tehliken yoksaa....kafaya takmayınca daha kolay geçiyor hamilelik.çok sakınılan göze çöp batar misaliii...

kızlaaaaaaaaar benim bebiş kahve çekirdeği kadar olmuşşş...kahve içesim geldii hamilelikten beri içmedimm.....sütlüü açık bir kahvenin zararı olmaz heralde:)

...................

Son düzenleme:

...............

Son düzenleme:

oyle canım ama sız yınede dıkkat edın ılkler helede uzun sure sonra kavusulmussa dıkkatlı olmamak elde degıl,fırsatınız varsa yapın nazı kocalarınıza:)ben ılk hamılelıgımde hıc ıs yapmamıstım hp esım yapardı:)sımdıde yapmaya basladı supurmeyı falan,tabı baska bır suru ıs benı bklıyor yaaa o ayrı :)

kızlar biz iyiyiz büyümüşüz 4mm olmuşuz
kalp arışlarını duymadık ama grafiğini gördük
doktorumuz merak etme kalbı atıyo dedi
herşey yolunda dedi

iki ayrı doktorun iki ayrı yorumu... cumartesi gittiğim doktor kalp atışını gördü herşey yolunda dedi. bende gördüm kalp atışını..ve dün kontrol için gittiğim doktor kalp atışı oluşmamış daha dedi. başka doktor gördüde diyemedim. şoktayım. cihaz farkı olabilirmi kızlar. moralim çok bozuldu yaaaaa. ilk gittiğim doktora tekrar gidicem galiba. ama ne deyim. başka doktor kalp atışını göremedi desem doktor ne diycek....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…