ferah tut içini büyük ihtimal cihazdandır yada tecrübenden....iki ayrı doktorun iki ayrı yorumu... cumartesi gittiğim doktor kalp atışını gördü herşey yolunda dedi. bende gördüm kalp atışını..ve dün kontrol için gittiğim doktor kalp atışı oluşmamış daha dedi. başka doktor gördüde diyemedim. şoktayım. cihaz farkı olabilirmi kızlar. moralim çok bozuldu yaaaaa. ilk gittiğim doktora tekrar gidicem galiba. ama ne deyim. başka doktor kalp atışını göremedi desem doktor ne diycek....
iyi akşamlar kızlar en son dün girmiştim kaç sayfa ilerlemiş hepsini okuyamadım da.çoğu kişi yazmış.kasık ağrıları bende de var kızlar ya çok şiddetli oluyor hele bazen.ben önceki hamileliğimde de çekmiştim.
bir de çok sık tuvalete gidiyorum önceden son aylarda gitmeye başlamıştım,bu hamileliğimde şimdiden gitmeye başladım.sizin de böyle mi?
kızlaaaaaaaaar benim bebiş kahve çekirdeği kadar olmuşşş...kahve içesim geldii hamilelikten beri içmedimm.....sütlüü açık bir kahvenin zararı olmaz heralde:)
iki ayrı doktorun iki ayrı yorumu... cumartesi gittiğim doktor kalp atışını gördü herşey yolunda dedi. bende gördüm kalp atışını..ve dün kontrol için gittiğim doktor kalp atışı oluşmamış daha dedi. başka doktor gördüde diyemedim. şoktayım. cihaz farkı olabilirmi kızlar. moralim çok bozuldu yaaaaa. ilk gittiğim doktora tekrar gidicem galiba. ama ne deyim. başka doktor kalp atışını göremedi desem doktor ne diycek....
bende verde oturuylenınce buraya geldım sevdım esımı heheh otursun sen???cnmm kayserınınn nersındler annenlerrrrr ben yenı termınal yanındayımmm
dogrudur cnm rabbım kolaylık versın sanaaa bnm yengemde ılk yıyenım 3 aylıkkene gebe kaldı 2 ye sımdı ıkısı bır buyuyorr bu aada ogretmenmısınnnarkadaslar ne guzel heyecanlarınız ben de ılk hamılelıgımde cok heyecanlıydım,hep kendımı dınlerdım,aman mıdem bulandı aman kasık agrım oldu,aman agır kaldırmıyım,aman akıntım geldı, aman yere dıkkatlı egılıyı:)
,sımdı 11 aylık bır oglum var ıkıncıye hamıleyım,onunla ugrasmaktan aklıma bıle gelmıyor cogu zaman,bugunde grıp oldu hasta yavrum,gunde defalarca kucagıma alıp kalkıyorum gzıyoruz falan,ılkınde mumkunmu 5 kıloluk damacana bıle kaldırmazdım,ay oyle ay boyl kendımı yerdım,sımdı dusunmeye bıle fırsatım yok,ıkıncı coek cok surprız oldu bıze,ılkı ıcın sızler gıbı bızde cok beklemıstık,Rabbım saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın karnımızdakı yavrularımızı
hayırlısı ıledogsunlarda bızım aılede kız yok herkes kız ıstıyor ama bnm ıcıme oglan doguyorayyyy topik bayaa canlanıyorrr yetişemiyorum okumayaaa......hoş geldinizz yeni anne adaylarıııı...sağlıklı hamilelikler diliyorumm hepinizee...ben bulantımdan bahsedecektim ama vazgeçtim benden daha kötüü olan arkadaşlarımızz varmışşşş onlara saygısızlık olmasın şimdii....bulantıyaa en iyii kucağınızda size gülümseyen bebeğinizii düşünmekk...
ben bu aralar çok düşünmeye başladım çok merak ediyorum nasıl bir bebek olacakk.hep kız gibi doğuyor içimee.bir de babası gibii mavi gözlüüü olsaa..sağlıklı olsun da başka bişey istemeyorumm .allahım ne olurr sağlıklı ,iyi huyluu bebekler bizeee...
annemde oglanla bır gormus oglunolcak dıyor kısmetlı saglıklı olsunda ıkısınede ıhtıyacum vsar
kolay gelsın calısıyrosan ısın zorrbendede cok uyku var,ama gece 3-4 kez kalkıyor oglum bazen1-2 saat sonra uyuyor,sonrada sabah kalk okula gıt((
bızımde 21.8haftalık oluyoruz hemdeee hayılısı ıle duyalımd aınsllne güzel canım çok sevindim darısı bizim başımıza 21 inde randevu çok heyecanlıyım....
kızlaaaaaaaaar benim bebiş kahve çekirdeği kadar olmuşşş...kahve içesim geldii hamilelikten beri içmedimm.....sütlüü açık bir kahvenin zararı olmaz heralde:)
amin canım önce hayırlısı tabiki tatlı isteyince kız olmuyomuydu ben ole biliyorum hem gaz olunca sivri çıkarsa erkekmi oluyo gaz şişligindede mi belli oluyo
kızlar biz iyiyiz büyümüşüz 4mm olmuşuz
kalp arışlarını duymadık ama grafiğini gördük
doktorumuz merak etme kalbı atıyo dedi
herşey yolunda dedi
herşey yolunda dedi
iki ayrı doktorun iki ayrı yorumu... cumartesi gittiğim doktor kalp atışını gördü herşey yolunda dedi. bende gördüm kalp atışını..ve dün kontrol için gittiğim doktor kalp atışı oluşmamış daha dedi. başka doktor gördüde diyemedim. şoktayım. cihaz farkı olabilirmi kızlar. moralim çok bozuldu yaaaaa. ilk gittiğim doktora tekrar gidicem galiba. ama ne deyim. başka doktor kalp atışını göremedi desem doktor ne diycek....
valla ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıtı doğur hakkıyı sözünden yola çıktım bengaz göbeğiyle bebek göbeği karşılaştırılırmı bilmiyorum ama ben karşılaştırdım işteeeeeeee göbişim sivri duruyo vallaa... Rabbim hayırlısını versin .. ben kızım olmasını da çok istiyorum oğlum olmasını da Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda...
Canımm gözünüz aydınnnn bebiş büyüyo desene annesiiiii Maşallaaaaahhhdoktor neden dinletmedi ki kalp atışını size..???
herşey yolunda dedi
bende verde oturuylenınce buraya geldım sevdım esımı heheh otursun sen???cnmm kayserınınn nersındler annenlerrrrr ben yenı termınal yanındayımmm
Evlenmeden önce forum tarafındaydık canım şimdi talasa taşındılar.Yeni terminal tarafında kayınvaldemler oturuyo canım
ya kızlar çok erken daha ama bebişlerinize isim ne düşünüyorsunuz ...
ben kız olursa ela erkek olursa çınar gürkan falan düşünüyorum...
bilmiyorum ama bi pıt sesi duyduk
daha bu haftaalarda zor duyulur dedi
yada usg eskiydi mi artık bilmiyorum dün 6+6 idik karından baktı
sabahtan beri 2 kez çıkardım midem kötü en kötüsü annem gitti ağlıyorumnekadar sulu göz oldum canım annem
günaydın kızlar, anlatacağım şeyler var,
pazartesi günü nedense fırt diye bişey geldi benden bir baktım ki kan gelmiş az da değil, sonra annem o bendde de olur dedi ama, hemen özel bir hastahaneye gittik. zaten o gün çok üşüyordum. deli gibi titriyordum felan vardı bişiyler snki.
neyse gitim doktora söledim baktı 6 haftalık gösteriyor dedi, o gün kalp atışlarınıda duymuşolduk iyi durumda dedi. 24 mm felan şimdilik düşük tehlikesinden dolayı yat dedi 20 gün. birde ilaç verdiki o zaten kafamı kaldırmıyor sersem yapıyor iyice.. herkezin biildiği progy.. neyse.. öle işte yatıp duruyoruz.
ama ben hiiç bişey yiyemiyorum . iştahım kapandı. mide bulantım yok ama yemek istemiyorum işte.. süt bile içesim yok..
pazartesi günü nedense fırt diye bişey geldi benden bir baktım ki kan gelmiş az da değil, sonra annem o bendde de olur dedi ama, hemen özel bir hastahaneye gittik. zaten o gün çok üşüyordum. deli gibi titriyordum felan vardı bişiyler snki.
neyse gitim doktora söledim baktı 6 haftalık gösteriyor dedi, o gün kalp atışlarınıda duymuşolduk iyi durumda dedi. 24 mm felan şimdilik düşük tehlikesinden dolayı yat dedi 20 gün. birde ilaç verdiki o zaten kafamı kaldırmıyor sersem yapıyor iyice.. herkezin biildiği progy.. neyse.. öle işte yatıp duruyoruz.
ama ben hiiç bişey yiyemiyorum . iştahım kapandı. mide bulantım yok ama yemek istemiyorum işte.. süt bile içesim yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?