2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ferah tut içini büyük ihtimal cihazdandır yada tecrübenden....

regl sancısı gibi sancılar olur ama gittikçe yoğunlaşırsa ara dedi bana doktorum, o wc ye ben de ne kadar sık gidiyorum bilemezsiniz, hem de daha test yaptırmadan artış vardı.

kızlaaaaaaaaar benim bebiş kahve çekirdeği kadar olmuşşş...kahve içesim geldii hamilelikten beri içmedimm.....sütlüü açık bir kahvenin zararı olmaz heralde:)

bana doktorum günde 6-8 bardak çay, 2 bardak bitki çayı- yeşil çay falan hepsi dahil- bir de bir fincan kahve içebilirsin dedi

ikinci doktorunun hastanesi nasıldı? hani eskiyse makineler de eskidir görememiştir,ya da doktor beceriksizdir, istersen biraz daha bekle ya da üçünc doktor bul ama o da çok stresli olur

gunaydn kıslar gece gene uyuyamadımmm wc bel agrısı,mıde kazınması fılannn sbhı ettık derıksız uykumu ozledımmm:26::26: hayırısı ılekalp atısı gnu gelseydı bebegımınn ınslll

amin canım önce hayırlısı tabiki tatlı isteyince kız olmuyomuydu ben ole biliyorum hem gaz olunca sivri çıkarsa erkekmi oluyo gaz şişligindede mi belli oluyo

valla ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıtı doğur hakkıyı sözünden yola çıktım ben gaz göbeğiyle bebek göbeği karşılaştırılırmı bilmiyorum ama ben karşılaştırdım işteeeeeeee göbişim sivri duruyo vallaa... Rabbim hayırlısını versin .. ben kızım olmasını da çok istiyorum oğlum olmasını da Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda...

kızlar biz iyiyiz büyümüşüz 4mm olmuşuz
kalp arışlarını duymadık ama grafiğini gördük
doktorumuz merak etme kalbı atıyo dedi
herşey yolunda dedi

Canımm gözünüz aydınnnn bebiş büyüyo desene annesiiiii Maşallaaaaahhh doktor neden dinletmedi ki kalp atışını size..???

kızlar biz iyiyiz büyümüşüz 4mm olmuşuz
kalp arışlarını duymadık ama grafiğini gördük
doktorumuz merak etme kalbı atıyo dedi
herşey yolunda dedi

ayyy canım benim büyümüş ne güzel Allah tamamınız erdirsin ve bizlere de görmeyi nasip etsin

ya kızlar çok erken daha ama bebişlerinize isim ne düşünüyorsunuz ...
ben kız olursa ela erkek olursa çınar gürkan falan düşünüyorum...

canım benim dert etme kendine,rahatlat cihaz farkı da olabilir,doktorun tecrübesizliği de

bilmiyorum ama bi pıt sesi duyduk
daha bu haftaalarda zor duyulur dedi
yada usg eskiydi mi artık bilmiyorum dün 6+6 idik karından baktı

sabahtan beri 2 kez çıkardım midem kötü en kötüsü annem gitti ağlıyorum nekadar sulu göz oldum canım annem

ya kızlar çok erken daha ama bebişlerinize isim ne düşünüyorsunuz ...
ben kız olursa ela erkek olursa çınar gürkan falan düşünüyorum...

ben önceden belirlemiştim zaten.. erkek olursa miraç kız olursa yüsra ya da zümra düşünüyorum.. eşimde sıcak baktı isimlere ama henüz dediğin gibi erken o zaman kadar belki çooook değişecek fikirlerimiz sen ne düşündün..?

bilmiyorum ama bi pıt sesi duyduk
daha bu haftaalarda zor duyulur dedi
yada usg eskiydi mi artık bilmiyorum dün 6+6 idik karından baktı

aman olsun bebiş sağlıklı olsunda duymasanız da olurr... ayyy yerim ben o fasulyeyi yaaaaa nasıl tatlılardır şimdiiiiiii çok heycanlanıyorum ben böyle düşününce yaaaaa
sabahtan beri 2 kez çıkardım midem kötü en kötüsü annem gitti ağlıyorum nekadar sulu göz oldum canım annem

aaaaaaaaaaaaaa ama annesi sen bebeğini hiçmi düşünmüyosuuunnn...? sen ağladıkça oda içerde üzülüyodur yapma böyleeeee.... kıyamam ben sanaaa...

günaydın kızlar, anlatacağım şeyler var,
pazartesi günü nedense fırt diye bişey geldi benden bir baktım ki kan gelmiş az da değil, sonra annem o bendde de olur dedi ama, hemen özel bir hastahaneye gittik. zaten o gün çok üşüyordum. deli gibi titriyordum felan vardı bişiyler snki.
neyse gitim doktora söledim baktı 6 haftalık gösteriyor dedi, o gün kalp atışlarınıda duymuşolduk iyi durumda dedi. 24 mm felan şimdilik düşük tehlikesinden dolayı yat dedi 20 gün. birde ilaç verdiki o zaten kafamı kaldırmıyor sersem yapıyor iyice.. herkezin biildiği progy.. neyse.. öle işte yatıp duruyoruz.
ama ben hiiç bişey yiyemiyorum . iştahım kapandı. mide bulantım yok ama yemek istemiyorum işte.. süt bile içesim yok..

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et yat sende...bol bol

geçmiş olsun cnm aman yat kalkma sakınn progestan vermiştir gerçekten kafa yapıyo ilaç manyak gibi oluyo insan olmazsa akşamları içiver ilacı biçok kişi öyle yapıyo çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…