2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bol bol dinlen hiç bir iş yapma sakın

geçmiş olsun cnm aman yat kalkma sakınn progestan vermiştir gerçekten kafa yapıyo ilaç manyak gibi oluyo insan olmazsa akşamları içiver ilacı biçok kişi öyle yapıyo çünkü...

sağol cnm yatıyoruz hep ama çok sıkıcı.. günde 3 tane verdiği için kaçışım yok sarhoş gibi geziyoorum. ayağa kalkınca başım dönüyor çöküyorum yere.

sağol cnm yatıyoruz hep ama çok sıkıcı.. günde 3 tane verdiği için kaçışım yok sarhoş gibi geziyoorum. ayağa kalkınca başım dönüyor çöküyorum yere.

aman zaten yatmıycanmı habire uyur durursun işteeee minik fasulye için herşeyi yapmaya mecburuz.. yeğenimize iyi bak annesiii yoksam seni döveriz heeeee

aman olsun bebiş sağlıklı olsunda duymasanız da olurr... Ayyy yerim ben o fasulyeyi yaaaaa nasıl tatlılardır şimdiiiiiii çok heycanlanıyorum ben böyle düşününce yaaaaa

sen dün bide bizi görecektin doktorun ortasında usg ekranına yapıştık karı koca

çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bol bol dinlen hiç bir iş yapma sakın

dünden beri müthiş diş ağrısı çekiyorum ilaçda alamıyorum sabah kadar uyumadım şimdi dr gidiyorum umarım bi çaresi vardır bu aylarda diş çekimi olurmu bilemiyorum gerçi
bu arada kontrolümde var umarım kalp atışlarını duyabilirim dua edin hem dişim için hemde kalp atışları için :)
kendinize cici bakın gelince yazarım :)

ya kızlar çok erken daha ama bebişlerinize isim ne düşünüyorsunuz ...
ben kız olursa ela erkek olursa çınar gürkan falan düşünüyorum...
ben taa bekarlık danberKARLIKDAN BERII ZEYNEPP doyrduk kendı kendımı ve aynı sekılde esımede askerde bır ark.soz verdırmıs bırgun kızın olursa adını zeynp koy dıeecok sukur EFENDIMIZ IN KIZI KIZI ZEYNEP Olur ınsll

oglan olursada esım alperen ıstıyor ınsl saglıklıca gelsınlerde aıleler ne der bılememmmm...
sabahtan beri 2 kez çıkardım midem kötü en kötüsü annem gitti ağlıyorum nekadar sulu göz oldum canım annem
ayyy canımmm senn bulanılar cok agır desenee benmkı bulanıyor gecıyor hehe bu arada dun benım ıcın uzulme dıe fılam bakarken bır agladımkı hıckıra hıckıraaa hhehe duygu selındeydım yanıııı
bende 6 hafta 6 günlük hamileyim .

sanırım temmuz ayında gelecek kuzum
hayırıolur ınsl canm h.g nız

ayyy içim kıpır kıpır olduuuuu Bizim günümüzde gelseydii biiii... Sorunsuzca atlatsaydık kalp atışlarımızııı...

inş cnm giderken ikimizde çok tedirgindik ya bebek olmadıysa ya kalbi atmıyosa falan die
ama çok şükür
doktorumuzda başta temkinliydi biraz
kalbi atmayan gebelik gebelik değil biziler için falan demişti
eşiminde benimde kafamızda hep o cümleler
en son baktı
"köfteye bak büyümüş "diyince dünyalar bizim oldu
hadi artık hayırlı olsun diebiliriz dedi
20 gün sonra tekrar gidecez çok sabirsizim

merhaba birkaç gün önce burada anne olacağımı sevinçle paylaşmıştım şimdi çok üzgünüm hafta sonu aniden kanamam oldu acilen doktora gittik doktor düşük tehlikem olduğunu söyledi bir gece hastanede kaldım serum ve iğne vurdular ve 1 hafta hiç kalkmadan yatmamı ilaçlarımı kullanmamı söylediler şuan yatıyorum inş bebişime birşey olmaz

Canım moralini yüksek tut Allahın izniyle bişey olmaz inşallah bebişine sen kendine dikkat et dinlenmene bak

inşallah olmaz canım çok üzüldüm ama iyi dinlen

ayyy kıyamaaammmm insan doktora giderken eli ayağı titriyo zaten benim ellerim buz kesiyo mesela ya kötü bişey derse ama doktordan yüzümüz gülerek ayrılmak çok güzel bi duygu.. Rabbim herkese yaşatsın İnşallaaaahhhh....

canım kendine dikkat et olabildiğince ayağa kalkmamaya çalış bebiş için mecburuz canım... öyle bi yazmışın ki içim titreyerek okudum yazının sonunda ohh beeee dedim evham yapma sakın bak bebeğin hala seninleeee onu sev okşa Rabbime bol bol dua et bizde senin için dua edicez onun izniyle hiçbişeycikler olmaz yavruna annesiiiiii

geçmiş olsun canım bide beni düşün öğrendiğim ilk günden beri yatıyrum 4-5 ayda yatıcam bende 3 tane progestan kullanıyorum günde 6 tane kullandığım zamanlarıda biliyorum.. midem çok kötü hep çıkarıyorum yemek yiyemiyorum sadece meyve ve aranızda sanırım gebeliği en sorunlu geçen benim ama olsun buna şükür geçer arkadaşım üzülme sakın

geçmiş olsun canım inşallah bişey olmaz

gülümsüünn gözün aydın canım benimm

inşallah hersey güzel olur

Saolun kızlar mersi
teyzelerimiz çok şükür
daha minicik ya 4mm
ya bakıyorum aslıda kafamıda karıştırmakta istemiyorum
ama haftamıza göre küçük gibi hissediyorum
((((((((((((
ama ole bişey olsa doktorumuz sölerdi ya diyorum neyse kızlar işte ole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…