kızlar biz iyiyiz büyümüşüz 4mm olmuşuz
kalp arışlarını duymadık ama grafiğini gördük
doktorumuz merak etme kalbı atıyo dedi
herşey yolunda dedi
ben önceden belirlemiştim zaten.. erkek olursa miraç kız olursa yüsra ya da zümra düşünüyorum.. eşimde sıcak baktı isimlere ama henüz dediğin gibi erken o zaman kadar belki çooook değişecek fikirlerimizsen ne düşündün..?
çok güzel canım isimler tabi daha çok var değişir...
günaydın kızlar, anlatacağım şeyler var,
pazartesi günü nedense fırt diye bişey geldi benden bir baktım ki kan gelmiş az da değil, sonra annem o bendde de olur dedi ama, hemen özel bir hastahaneye gittik. zaten o gün çok üşüyordum. deli gibi titriyordum felan vardı bişiyler snki.
neyse gitim doktora söledim baktı 6 haftalık gösteriyor dedi, o gün kalp atışlarınıda duymuşolduk iyi durumda dedi. 24 mm felan şimdilik düşük tehlikesinden dolayı yat dedi 20 gün. birde ilaç verdiki o zaten kafamı kaldırmıyor sersem yapıyor iyice.. herkezin biildiği progy.. neyse.. öle işte yatıp duruyoruz.
ama ben hiiç bişey yiyemiyorum . iştahım kapandı. mide bulantım yok ama yemek istemiyorum işte.. süt bile içesim yok..
geçmiş olsun cnm aman yat kalkma sakınn progestan vermiştir gerçekten kafa yapıyo ilaç manyak gibi oluyo insan olmazsa akşamları içiver ilacı biçok kişi öyle yapıyo çünkü...
sağol cnm yatıyoruz hep ama çok sıkıcı.. günde 3 tane verdiği için kaçışım yok sarhoş gibi geziyoorum. ayağa kalkınca başım dönüyor çöküyorum yere.
aman olsun bebiş sağlıklı olsunda duymasanız da olurr... Ayyy yerim ben o fasulyeyi yaaaaa nasıl tatlılardır şimdiiiiiii çok heycanlanıyorum ben böyle düşününce yaaaaa
maşallahhhh cnm benim gözün aydın darısı bizlere inşallah:)
çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bol bol dinlen hiç bir iş yapma sakın
sen dün bide bizi görecektin doktorun ortasında usg ekranına yapıştık karı koca
ben taa bekarlık danberKARLIKDAN BERII ZEYNEPP doyrduk kendı kendımı ve aynı sekılde esımede askerde bır ark.soz verdırmıs bırgun kızın olursa adını zeynp koy dıeeya kızlar çok erken daha ama bebişlerinize isim ne düşünüyorsunuz ...
ben kız olursa ela erkek olursa çınar gürkan falan düşünüyorum...
ayyy canımmm senn bulanılar cok agır desenee benmkı bulanıyor gecıyor hehe bu arada dun benım ıcın uzulme dıe fılam bakarken bır agladımkı hıckıra hıckıraaa hhehe duygu selındeydım yanıııısabahtan beri 2 kez çıkardım midem kötü en kötüsü annem gitti ağlıyorumnekadar sulu göz oldum canım annem
hayırıolur ınsl canm h.g nızbende 6 hafta 6 günlük hamileyim .
sanırım temmuz ayında gelecek kuzum
hmm talas uzak egnede kv nerelı buralımıı kız sen nerde oturuyorsun ıstn.daaabende verde oturuylenınce buraya geldım sevdım esımı heheh otursun sen???cnmm kayserınınn nersındler annenlerrrrr ben yenı termınal yanındayımmm
Evlenmeden önce forum tarafındaydık canım şimdi talasa taşındılar.Yeni terminal tarafında kayınvaldemler oturuyo canım
canım gecmıss olsunn rabbım sglıklıc kucaklarımıza almayı nasıp etsın ınslll dıkkkt ettttttttt tmm mııımuckkgünaydın kızlar, anlatacağım şeyler var,
pazartesi günü nedense fırt diye bişey geldi benden bir baktım ki kan gelmiş az da değil, sonra annem o bendde de olur dedi ama, hemen özel bir hastahaneye gittik. zaten o gün çok üşüyordum. deli gibi titriyordum felan vardı bişiyler snki.
neyse gitim doktora söledim baktı 6 haftalık gösteriyor dedi, o gün kalp atışlarınıda duymuşolduk iyi durumda dedi. 24 mm felan şimdilik düşük tehlikesinden dolayı yat dedi 20 gün. birde ilaç verdiki o zaten kafamı kaldırmıyor sersem yapıyor iyice.. herkezin biildiği progy.. neyse.. öle işte yatıp duruyoruz.
ama ben hiiç bişey yiyemiyorum . iştahım kapandı. mide bulantım yok ama yemek istemiyorum işte.. süt bile içesim yok..
ayyy içim kıpır kıpır olduuuuuBizim günümüzde gelseydii biiii... Sorunsuzca atlatsaydık kalp atışlarımızııı...
hmm talas uzak egnede kv nerelı buralımıı kız sen nerde oturuyorsun ıstn.daa
Canım bende eşimde kayseriliyiz orada doğup büyüdük eşimin işi dolayısı ile istanbuldayız.Ümraniyede oturuyorum canım.Peki senin ailen nerede
merhaba birkaç gün önce burada anne olacağımı sevinçle paylaşmıştım şimdi çok üzgünüm hafta sonu aniden kanamam oldu acilen doktora gittik doktor düşük tehlikem olduğunu söyledi bir gece hastanede kaldım serum ve iğne vurdular ve 1 hafta hiç kalkmadan yatmamı ilaçlarımı kullanmamı söylediler şuan yatıyorum inş bebişime birşey olmaz
merhaba birkaç gün önce burada anne olacağımı sevinçle paylaşmıştım şimdi çok üzgünüm hafta sonu aniden kanamam oldu acilen doktora gittik doktor düşük tehlikem olduğunu söyledi bir gece hastanede kaldım serum ve iğne vurdular ve 1 hafta hiç kalkmadan yatmamı ilaçlarımı kullanmamı söylediler şuan yatıyorum inş bebişime birşey olmaz
inş cnm giderken ikimizde çok tedirgindik ya bebek olmadıysa ya kalbi atmıyosa falan die
ama çok şükür
doktorumuzda başta temkinliydi biraz
kalbi atmayan gebelik gebelik değil biziler için falan demişti
eşiminde benimde kafamızda hep o cümleler
en son baktı
"köfteye bak büyümüş "diyince dünyalar bizim oldu
hadi artık hayırlı olsun diebiliriz dedi
20 gün sonra tekrar gidecez çok sabirsizim
ayyy kıyamaaammmm insan doktora giderken eli ayağı titriyo zaten benim ellerim buz kesiyo mesela ya kötü bişey derse ama doktordan yüzümüz gülerek ayrılmak çok güzel bi duygu.. Rabbim herkese yaşatsın İnşallaaaahhhh....
canım kendine dikkat et olabildiğince ayağa kalkmamaya çalış bebiş için mecburuz canım... öyle bi yazmışın ki içim titreyerek okudum yazının sonunda ohh beeee dedim evham yapma sakın bak bebeğin hala seninleeee onu sev okşa Rabbime bol bol dua et bizde senin için dua edicez onun izniyle hiçbişeycikler olmaz yavruna annesiiiiii
gunaydn kıslar gece gene uyuyamadımmm wc bel agrısı,mıde kazınması fılannn sbhı ettık derıksız uykumu ozledımmm:26::26: hayırısı ılekalp atısı gnu gelseydı bebegımınn ınslll
bende verde oturuylenınce buraya geldım sevdım esımı heheh otursun sen???cnmm kayserınınn nersındler annenlerrrrr ben yenı termınal yanındayımmm
dogrudur cnm rabbım kolaylık versın sanaaa bnm yengemde ılk yıyenım 3 aylıkkene gebe kaldı 2 ye sımdı ıkısı bır buyuyorr bu aada ogretmenmısınnn
llahıma bınlerc sukur kı ılkı gıbı bekletmedı:)
evet canım ogretmenım,vet bır yandan ıkısı bırden buyuyecek dıyorum cunku oglum bıraz buyuseydı tam rahata ercktım kı haydı ıkıncı bebıs uykusuz geceler felan:)) boyle zaten uykusuz geceler devam derken ıyı mı olcak acaba,tabı A
hayırlısı ıledogsunlarda bızım aılede kız yok herkes kız ıstıyor ama bnm ıcıme oglan doguyor
annemde oglanla bır gormus oglunolcak dıyor kısmetlı saglıklı olsunda ıkısınede ıhtıyacum vsar
kolay gelsın calısıyrosan ısın zorr
bızımde 21.8haftalık oluyoruz hemdeee hayılısı ıle duyalımd aınsll
canım sıkma canını bol dınlen yat v sadece wc ıcın kalk,kabız olma,hrgun kuru kayısı ye ki zorlanma wc de,buyuk ıhtımal bebıs yerlesıyor,sn kalbını ferah tut,Allahın ıznıyle bısı olmaz,
inş cnm giderken ikimizde çok tedirgindik ya bebek olmadıysa ya kalbi atmıyosa falan die
ama çok şükür
doktorumuzda başta temkinliydi biraz
kalbi atmayan gebelik gebelik değil biziler için falan demişti
eşiminde benimde kafamızda hep o cümleler
en son baktı
"köfteye bak büyümüş "diyince dünyalar bizim oldu
hadi artık hayırlı olsun diebiliriz dedi
20 gün sonra tekrar gidecez çok sabirsizim
masallah kuzuya:) been ılk hamılelıgımde her hafta dr daydım:))) hatta bazen aklıma serdı hadı bı gıdıp gorelım derdım 1 hafta bıle beklemeden gıderdık:)))
korkma canım dıkkat et tabı ama bu 5. haftalarda cok kısıye olabılıyor cunku bebek yerlesıyor,benım de ılk hamılelıgımde 5. haftada kahve akıntım olmustu,10 gun rapor alıp yatmıstım,kahve yada turuncu gıbıyse akıntı mantardan da olabılıyormus,bana oyle dmıstı dr,
iş guc bısı yapma,bırde mantar olmamak ıcın vajınayı sade suyla yıkayın sabun dus jelı kullanmayın,guzel haberlerını beklıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?