2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
inşallah hersey güzel olur

Öyle olucak öyleeeeee aklına kötü şeyler getirmeeeeeee... bebiş seninleee yerim ben o minik mercimeğiiiii

yok cnmm küçük değil hatırlıyomusun bilmem hamilelik takviminde okuduysan hatırlarsın belirli bi dönemden sonra artık baştan popoya olarak uzunluğu ölçülmeye başlıyomuş.. o yüzden sana küçük gelmiştir annesiiiii öyle bişey olsa doktor söylerdi hem... kalbi atmaya başladıktan sonra gebelik gebeliktir diyen doktor öyle bişey olsaydı onuda hemen söylerdi kesin.. sen içini ferah tut...

cnm saol ya burdamı başka bi yerde mi okudum bilmiyorum bayanın teki 24 mm olmuş dio takvimine bakıyorum 5 temmuz
ondan ole bi kafam karıştı

hey maşallah.. nasıl yemişsin yemek için ilk aylar kendini çok zorlama bence.

valla kızlar ilk hamileliğiniz mi bilmiyorum ama benim size nacizene ufak tefek tavsiyelerim olabilir ikinci hamileliğim olduğu için ilk 4 aya kadar yediğinizin içtiğinizin çok çok ta önemi yok açıkcası tabiki güzel beslenebilirsek ne ala ama içiniz almıyorsa bulantı vs.. şikayetiniz varsa zorlamayın 4. aydan sonra bir anda şak diye kesiliyo bulantılar falan ondan sonra beslenmenize önem verirsiniz zira zaten o saatten sonradan çok önemli süt yoğurt yumurta ceviz mutlaka minarelli su yani maden suyu soda değil ama maden suyu ona göre içinde sayısız minarel var balık kırmızı et şuan aklıma gelenler iyi beslenmek çok önemli o kadar disiplinli davranıyodum ki ben hiç aksatmadım öğünlerimi maşallah şuan çok akıllı bi kızım var 2,5 yaşında okumayı çözdü sıpam uzun lafın kısası 4 ay sadece tost yemiştim 4 aydan sonra iyi beslenmiştim ilk 4 aya çok takılmamak lazım zaten bulantılardan canı burnunda oluyo insanın

Son düzenleme:

Demiii şuan zaten kandan besleniyo fasulyemiz o zaman başlayacak bizim yediklerimizle beslenmeye

aynen öyle canım gittiğim doktorlar yaptığım araştırmalar bebişimdede aldığım netice bu durumu onaylıyo ama tabi herkesin tercihi kendini zorlayan varsa da sözüm yok

cnm saol ya burdamı başka bi yerde mi okudum bilmiyorum bayanın teki 24 mm olmuş dio takvimine bakıyorum 5 temmuz

bence o bebeğin değilde kesenin boyuda olabilir.. bide ben bu ay klomen kullandım öyle hamile kaldım doktor yumurtama 13.gün baktığında ben 1,5 mm anlamıştım ve hamile kaldığım ay bütün hayallerim yine suya düşmüştü bi sonraki gittiğimde baktı yumurtan 15 mm olmuş dedi nasıl yani dedim hani 1,5 mm di dedim yoo o zaman 11,5'du dedi belkide sen 24 dedi de 4 mm anladın oda olabilir.. ama senin hiç takılmaman gerekiyo çünkü doktor olumsuz bi durum olsaydı her halukarda söylerdi...

evet ya bizi tebrik etti o kadar hadi hayırlı olsun dedi
falan doğru diosun kurmayım şimdi kafamda
zaten 4 aralıka çağırdı tekrar
ole bi şey olursa çıkar zaten
allah korusun

Merhaba kızlar.hepinize hayırlı günler diliyorum.ben bugün bi garibim.sabah biraz şiddetli bi şekilde hapşırdım :2:ve sağ kasığıma öyle bi ağrı girdi ki sanki içeride bişeyler yırtılmış gibi oldu.acıdan çığlık attım resmen.çok çok üzüldüm hemen yattım okudum bütün dualarımı.bi arkadaşımın ablası jinekolog.onu aradım sordum, bişey olmaz biraz yat istirahat et ağrın devam etmiyorsa problem yok dedi.içim hiç rahat değil.Allahım inşallah birşey olmamıştır yavruma :18:

diş ağrısını maalesef 3 aylık olana kadar çekicekmişim
kese çok büyümüş içide öle böle kıpır kıpır bişi vardı sürekli hareket halinde.dr kalp atışınıda ben görüyorum ama ultrasyon ekranı bozuk biraz tam seçilmiyor bişiler atıyor ama dedi haftaya tekrar çağırdı ama ben sanırım o kadar bekleyemeceğim başka bi dr.gidicem .
umarım herşey yolundadır

Gnaydın kızlar günaydın diyorum çünkü ben daha yeni uyandım eşim geceden gelince bu saatlere kadar yatıyoruz 3ümüz:))
canım hiç üzme kendini.ben geçen hafta devlet hastanesine gittim doktor kese var ama bebek görünmüyo boş gebelik olabilir dedi,,sonra ağlaya ağlaya kendi doktoruma gittim özele onun ultrason cihazı çok iyi oda kese var yolk kesesi var bebek var ama kalp atışı durmuş gibi dedi ödüm patladı..1 hafta sonra tekrar gel dedi..dün devlet hastanesine gittim yine dedim siz bebek yok dediniz ama aynı akşam benim doktorum gördü bebeği dedim..oda o zaman ben burdan baksam yine göremicem ultrason çok kötü doplerle baksınlar dedi başka yere gönderdi..orda çok şükür gördük bebeğimizi kalp atışlarını da duyduk..sıkıntı yapma yani duyulur şimdi küçük diye görmemiştir onlar..

çok geçmiş olsun canım bol bol yat bide bol su içmeye çalış..

şükür bebeğin iyiymiş bol bol dinlen kendini üzme canım iyi düşün iyi olsun

rose29 ve suzan6638

kızlar sizden alıntı yapamadım karışmış yazdıklarınız..kayserlisiniz demek..biz bu yaz gittik kayseriye ve ben aşık oldum oraya eşime diyorum izmire çıkmazsa tayinimiz kayseriyi yazalım diye..1gece kalabilik ama yetmedi o bi gece..

canım benim de 5 temmuz hatta 26 hazirandı benim geç döllenme olmuş dün gittiğimde 6+4 dedi doktor..0,7cm dedi bebeğime de..yani 7mm..hepimizin bebeğinin gelişimi farklı belki arkadaş yanlış yazmıştır belki de bebeği çabuk büyümüştür..inş hepimizin bebeişleri kocaman olsun da sağ sağlim alalım kucaklarımıza

Kızlarrrrr kesenin mm nerde yazıyo ben bulamıyorum:44:
tatlım usg bakarken resim verdiyse orda yazar keseyi böyle çiziyoo o zaman kaç mmm onuda gösteriyoo
tatlım işte endişe diyom ama eldende bişey gelmiyo rabbime emanet inş....
sabahtan beri 2 kez çıkardım midem kötü en kötüsü annem gitti ağlıyorum nekadar sulu göz oldum canım annem
allah kavuştursun tatlımmm annen nereye gittii
sağol cnm yatıyoruz hep ama çok sıkıcı.. günde 3 tane verdiği için kaçışım yok sarhoş gibi geziyoorum. ayağa kalkınca başım dönüyor çöküyorum yere.
tatlım bende günde 3 kez kullanıyorum o yuttugun ilacı fitil olarak hazneye koyuyorum öyle daha etkiliymişş ve hiç yan etkisinide yaşamıyosunn
ayyyyyy maşallaahhh darısı bizlere inş.. cuma günü bende gidicemm ve cok korkuyorum eşimle gidicez ilk defaaa normalde hep kendim gittimm eşimde ben gelirsem büyü bozulmasın falan diyo şaşkınnn inş.. bebegim benimledir ben hala hiç bişey hissetmiyorum yani hiç bir belirti yok sadece gögüslerim hassasiyet gösteriyo o kadar

Gebelik Haftası
Uzunluk (cm)
Ağırlık (gr)

baştan
popoya

8 . hafta
1.6 cm
1 gram

9 . hafta
2.3 cm
2 gram

10 . hafta
3.1 cm
4 gram

11 . hafta
4.1 cm
7 gram

12 . hafta
5.4 cm
14 gram

13 . hafta
7.4 cm
23 gram

14 . hafta
8.7 cm
43 gram

15. hafta
10.1 cm
70 gram

16 . hafta
11.6 cm
100 gram

17 . hafta
13 cm
140 gram

18 . hafta
14.2 cm
190 gram

19 . hafta
15.3 cm
240 gram

20 . hafta
16.4 cm
300 gram

baştan

bazı arkadaşlar tartışıyoduuuu kzlar buradan takip edebilirsiniz...bebeğinizin boyunun normal olup olmadığını

slm kızlar bende pazartesi günü doktora gittiğimde 6 haftalık dedi bebeğime son adet tarihine bakarak.ama ben ateş ölçme yöntemini kullandığım için bu ay ne zaman yumurtladığımı biliyorum.benim siklusun 22.gününde gerçekleşti ovulasyonum.o yüzden bana göre bebeğim 5 haftalıktı.

neyse 1 haftanın aramızda lafı olmaz.sadece keseyi görebildi.0.45 cm miş.yani 4.5 mm.önümüzdeki hafta için tekrar çağırdı.bakalım hayırlısı olur inşallah.benim içinde dua edin olur mu.

KORKMA CNMMM O O KADAR guclu baglanmıstırkı bır hapsuruk korkutmasın senı ınsll bendede olyor hele ılk gorendımhafta grıbdımmm ve sureklı hapuruyordum yaa öle ıstee :2:
ınsll cnmm olsun zeytın koy bol bol dısınee ınsll gecerr cnm yaa cok sukur ben daha hııııccc cekmedım dıs agrısı fılannnn

canım benım kayserı tammyasanılacak bır yerr esın emlıyet te sanırımvardıya dedıgıne goree hee tam omurluk yasanılacak yer burasıı bende bekarlıgımda ıstanbulda yasadımm gezılecek yer ama yasamak ıcın cok kalabalıkkk tavsıye ederım yasınn kac canımmm gel komsu olalım tayınınız cıkınca heheh

nısancımmm ates topıgınden tanısıyorusdaa aynen bende nette 7 haftalık dıyor ama ben de 6 haftalık dıyorum bakalımhaftaya dr ne dıcekkk saglıkla kucagımıza alırız ınsll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…