2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

canım öncelikle çok geçmiş olsun.ilk ve son 3 aylarda çok mecbur kalmadıkça çekim gibi travmatik işlemlerden kaçınıyoruz.yalnız geceleri de ağrın çok oluyorsa ve dayanılmazsa kadın doğum doktoruna da danışarak ilaç kullanabilirsin.gebe ve emziren annelerin kullanabildikleri türden bi antibiyotik ve ağrı kesici.yok ben sabredebilirim diyorsan tabi ne ala.3.ayından sonra ne gerekiyorsa yaptırısın.tekrar geçmiş olsun

suzancım inşallah sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize.rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.

66 yozgattan mı geliyo.38 de galiba kayserinin benim için özel anlamı var bu iki şehrin.

Selam kızlar;
Herkes iyidir umarım.Biz sabah kan tahlili için kadın doğuma gittik ama yapmadılar.
3 aydan önce hastanemiz bu tahlilleri yapmıyor,gibi saçma bir sebep söylediler.
Kalp atışı için gittiğimde elimde hazır bulunsuz istemiştim,olmadı.26 kasım için başka bir hastaneden randevu aldım.
Hem kalp atışını duyarım inşallah,hem de tahlillerimi yaptırırım artık.
Bu arada progestan yüzünden sersem gibiyim.
Bulduğum yere devrilip uyuma eğilimim var her dk:)

suzancım inşallah sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize.rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.

66 yozgattan mı geliyo.38 de galiba kayserinin benim için özel anlamı var bu iki şehrin.

evet plakalar dogru canım amın ınsll saglıcaklaa

hayırdır nası l bır anı merak ettım cmm sız nerelısınız bakalımmmm:44::44:

tuubimm teşekkür ederim.
gittim kadım doğumcuma dişçiye yönlendirdi 12.haftadan sonra çektiricem dişimi ozamana kadar antibiyotik ve ağrı kesici kullanıcam gebelerin kullandığı bebeğe zararı olmayan.

kızlar herkese merhaba,

internet yüzünden temmuz-ağustos anneleri topiği arasında gidip geliyorum :) doğum zamanını bir temmuz,bir ağustos hesaplayıp şakınlığıma şaşkınlık katıyorlar :)
bence haziran-temmuz 2013 anneleri olmalı topik :)

Neyse bebeklerimize hayırlısıyla kavuşalım da gerisi önemli değil,her şekilde paylaşımı yaparız biz değil mi?

Sizlere bir sorum olacak.5 haftalıkken doktora giden var mı aranızda,sonuçları yazabilecek olan?

cuma günü gideceğim ve çok heyecanlıyım ,yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
mrb hoşgeldin ben gitmiştim kese göründü kalp atışı için 15 gün sonraya randevu verdi ...

geçmiş olsun canım inşallah bişey y-oktur üzme kendini...

çok geçmiş olsun canım inşallah geçer dişin... bebek içinde heyecanlı oluyor insan ne güzel bir iki cümle duymak bile rahatlatıyor bizleri

evet plakalar dogru canım amın ınsll saglıcaklaa

hayırdır nası l bır anı merak ettım cmm sız nerelısınız bakalımmmm:44::44:

ben aslen elazığ lıyım.yozgatta okudum.yaz stajlarımı erciyeste yaptım.kocişimle beraber yozgatta öğrencydik.o yüzden hep güzel hatırlarım oraları.2008 den beri gidemedim.daha diplomam bile okulda

haydın kızlar namazaaaaaa bebeklerımızınn daha guvende ve aklı balıgı yerınde olsun ıstıyorsanız seytan a uymayalım ınsll haydın aksam namazınaaaaaaaaa

çok geçmiş olsun canım inşallah geçer dişin... bebek içinde heyecanlı oluyor insan ne güzel bir iki cümle duymak bile rahatlatıyor bizleri

çok sağol cnm umarım biran önce geçer
evet ya ekranda görünce insan bi garip oluyor.Allahım hepimizin bebeğini korusun kollasın inşallahhhh

yeni gördüm ben burayıı ne güzell benimde tahjmini tarih 13 temmuz ama ben çok korkuyorum kalp atışlarını duymadan kendimi iyi hissedemiyorum. kötü bir tecrübem olduğu için sanırım.. inşallah herşey yolunda gider bugün mide yanmam vardı benim ve sürekli uyku hali beni mahvetti :) dayak yemiş gibiyim bacaklarımda ağrıdı çok hiç iştahım yok şikayet etmiyorum hiç bunlardan inşaşllah herşeyyolundadırda bu belirtiler bir an olsun meleğimi aklımdan çıkmamasını sağlıyor :)

bende progestan kullanıyorum ama vajinadan atıyorum. yan etkisi olmuyor o yüzden

merhabalar kızlar bende temmuz annesı olucam ınsallah.suan 3 aylık bır kızım var..sızlerın bu kısa zamanda cok paylasımlarınız olsun allah hepınıze saglıkla evlatlarınızı kucagınıza almak nasıp etsın.cok guzel bır duyguymus..

3 aylık bebeğin varken yine hamile kaldın sanırım.. Allah ikinci yavrucuğunu da sağlıklıca kucağına almanı nasip etsin... ne güzel ikiz gibi büyürler ama kızın için süt yönünden sıkıntı olmuştur.. gerçi şimdi hazır mamalar felan var Ayyyy ben heyecanlandım biliyomusun senin yerineeee bende peş peşe yapmayı istiyorum Rabbim nasip ederse İnşallaaahhh....

Kızlar valla maşallahımız var topik bayağ hareketlenmiş bugün girememiştim,bi bakim dedim 1 saattir geçmişi okuyorum ayol :) yaşasın temmuz anneleri
prrogestandan bahsetmişsiniz arkadaşlar,valla alın bendende o kadar leyla gibi dolanıp tavuk gibi tünüyorum bulduğum yere
ama o kadar kasık ve bel agrısı cekiyorum ki korkudan ilacın etkisini felan umursamıyorum valla

Dikkat et kendine çok geçmiş olsun çokkkkk canım

çok geçmiş olsun canım umarım bebişin sağlıklı bir şekilde tutunur üzme kendini ve sıkma canını

Tam da kafamda bu sorularla çelişirken cevabın çok iyi geldi...Kendi kendime soruyordum hem bizden beslenmiyor şu an hem de ben deli gibi birşeyler yemeye çalışıyorum...Yiyeceğim ama zorlamaya gerek yok şu an azar azar.Çok teşekkür ederim:13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…