diş ağrısını maalesef 3 aylık olana kadar çekicekmişim
kese çok büyümüş içide öle böle kıpır kıpır bişi vardı sürekli hareket halinde.dr kalp atışınıda ben görüyorum ama ultrasyon ekranı bozuk biraz tam seçilmiyor bişiler atıyor ama dedihaftaya tekrar çağırdı ama ben sanırım o kadar bekleyemeceğim başka bi dr.gidicem .
umarım herşey yolundadır
suzancım inşallah sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize.rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
66 yozgattan mı geliyo.38 de galiba kayserininbenim için özel anlamı var bu iki şehrin.
canım öncelikle çok geçmiş olsun.ilk ve son 3 aylarda çok mecbur kalmadıkça çekim gibi travmatik işlemlerden kaçınıyoruz.yalnız geceleri de ağrın çok oluyorsa ve dayanılmazsa kadın doğum doktoruna da danışarak ilaç kullanabilirsin.gebe ve emziren annelerin kullanabildikleri türden bi antibiyotik ve ağrı kesici.yok ben sabredebilirim diyorsan tabi ne ala.3.ayından sonra ne gerekiyorsa yaptırısın.tekrar geçmiş olsun
mrb hoşgeldin ben gitmiştim kese göründü kalp atışı için 15 gün sonraya randevu verdi ...kızlar herkese merhaba,
internet yüzünden temmuz-ağustos anneleri topiği arasında gidip geliyorum :) doğum zamanını bir temmuz,bir ağustos hesaplayıp şakınlığıma şaşkınlık katıyorlar :)
bence haziran-temmuz 2013 anneleri olmalı topik :)
Neyse bebeklerimize hayırlısıyla kavuşalım da gerisi önemli değil,her şekilde paylaşımı yaparız biz değil mi?
Sizlere bir sorum olacak.5 haftalıkken doktora giden var mı aranızda,sonuçları yazabilecek olan?
cuma günü gideceğim ve çok heyecanlıyım ,yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba kızlar.hepinize hayırlı günler diliyorum.ben bugün bi garibim.sabah biraz şiddetli bi şekilde hapşırdım :2:ve sağ kasığıma öyle bi ağrı girdi ki sanki içeride bişeyler yırtılmış gibi oldu.acıdan çığlık attım resmen.çok çok üzüldüm hemen yattım okudum bütün dualarımı.bi arkadaşımın ablası jinekolog.onu aradım sordum, bişey olmaz biraz yat istirahat et ağrın devam etmiyorsa problem yok dedi.içim hiç rahat değil.Allahım inşallah birşey olmamıştır yavruma :18:
diş ağrısını maalesef 3 aylık olana kadar çekicekmişim
kese çok büyümüş içide öle böle kıpır kıpır bişi vardı sürekli hareket halinde.dr kalp atışınıda ben görüyorum ama ultrasyon ekranı bozuk biraz tam seçilmiyor bişiler atıyor ama dedihaftaya tekrar çağırdı ama ben sanırım o kadar bekleyemeceğim başka bi dr.gidicem .
umarım herşey yolundadır
evet plakalar dogru canım amın ınsll saglıcaklaa
hayırdır nası l bır anı merak ettım cmm sız nerelısınız bakalımmmm:44::44:
çok geçmiş olsun canım inşallah geçer dişin... bebek içinde heyecanlı oluyor insan ne güzel bir iki cümle duymak bile rahatlatıyor bizleri
Selam kızlar;
Herkes iyidir umarım.Biz sabah kan tahlili için kadın doğuma gittik ama yapmadılar.
3 aydan önce hastanemiz bu tahlilleri yapmıyor,gibi saçma bir sebep söylediler.
Kalp atışı için gittiğimde elimde hazır bulunsuz istemiştim,olmadı.26 kasım için başka bir hastaneden randevu aldım.
Hem kalp atışını duyarım inşallah,hem de tahlillerimi yaptırırım artık.
Bu arada progestan yüzünden sersem gibiyim.
Bulduğum yere devrilip uyuma eğilimim var her dk:)
merhabalar kızlar bende temmuz annesı olucam ınsallah.suan 3 aylık bır kızım var..sızlerın bu kısa zamanda cok paylasımlarınız olsun allah hepınıze saglıkla evlatlarınızı kucagınıza almak nasıp etsın.cok guzel bır duyguymus..
günaydın kızlar, anlatacağım şeyler var,
pazartesi günü nedense fırt diye bişey geldi benden bir baktım ki kan gelmiş az da değil, sonra annem o bendde de olur dedi ama, hemen özel bir hastahaneye gittik. zaten o gün çok üşüyordum. deli gibi titriyordum felan vardı bişiyler snki.
neyse gitim doktora söledim baktı 6 haftalık gösteriyor dedi, o gün kalp atışlarınıda duymuşolduk iyi durumda dedi. 24 mm felan şimdilik düşük tehlikesinden dolayı yat dedi 20 gün. birde ilaç verdiki o zaten kafamı kaldırmıyor sersem yapıyor iyice.. herkezin biildiği progy.. neyse.. öle işte yatıp duruyoruz.
ama ben hiiç bişey yiyemiyorum . iştahım kapandı. mide bulantım yok ama yemek istemiyorum işte.. süt bile içesim yok..
merhaba birkaç gün önce burada anne olacağımı sevinçle paylaşmıştım şimdi çok üzgünüm hafta sonu aniden kanamam oldu acilen doktora gittik doktor düşük tehlikem olduğunu söyledi bir gece hastanede kaldım serum ve iğne vurdular ve 1 hafta hiç kalkmadan yatmamı ilaçlarımı kullanmamı söylediler şuan yatıyorum inş bebişime birşey olmaz
valla kızlar ilk hamileliğiniz mi bilmiyorum ama benim size nacizene ufak tefek tavsiyelerim olabilir ikinci hamileliğim olduğu için ilk 4 aya kadar yediğinizin içtiğinizin çok çok ta önemi yok açıkcası tabiki güzel beslenebilirsek ne ala ama içiniz almıyorsa bulantı vs.. şikayetiniz varsa zorlamayın 4. aydan sonra bir anda şak diye kesiliyo bulantılar falan ondan sonra beslenmenize önem verirsiniz zira zaten o saatten sonradan çok önemli süt yoğurt yumurta ceviz mutlaka minarelli su yani maden suyu soda değil ama maden suyu ona göre içinde sayısız minarel var balık kırmızı et şuan aklıma gelenler iyi beslenmek çok önemli o kadar disiplinli davranıyodum ki ben hiç aksatmadım öğünlerimi maşallah şuan çok akıllı bi kızım var 2,5 yaşında okumayı çözdü sıpam uzun lafın kısası 4 ay sadece tost yemiştim 4 aydan sonra iyi beslenmiştim ilk 4 aya çok takılmamak lazım zaten bulantılardan canı burnunda oluyo insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?