diş ağrısını maalesef 3 aylık olana kadar çekicekmişim
kese çok büyümüş içide öle böle kıpır kıpır bişi vardı sürekli hareket halinde.dr kalp atışınıda ben görüyorum ama ultrasyon ekranı bozuk biraz tam seçilmiyor bişiler atıyor ama dedihaftaya tekrar çağırdı ama ben sanırım o kadar bekleyemeceğim başka bi dr.gidicem .
umarım herşey yolundadır
kızlarrrr artık temmuz annesi deilim dün gece bebeğim ellerime düştü((
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle hamile olanları ayrı ayrı tebrik ederim, gebeliğini kaybedenlerede çok gemiş olsun dilerim...
Bu topic'e ilk kez geliyorum. 40 haftamın dolduğu tarih 10 Temmuz, Yüce Allah'ım yüzüme bakarsa umarım sonuna kadar götürebilirim. Ağustos ayında 11 haftalık gebeliğim kürtajla sonlandırılmak zorunda kalındı. Kötü bir dönem geçirdim, korunmayı bıraktığım ay (2 ay sonra) tekrar hamile kaldım. (Üstelik eşimin varikosel problemi vardı, ameliyat falan olmuştu yeni)Son adet tarihim 3 ekim idi, Pazartesi akşam ilk kez doktora gittim sadece keseyi gördü ve sanırım daha küçüktü çünkü yolk sac'da oluşmamıştı. Ne olumlu konuştu ne olumsuz, sadece ilk gebeliğini kaybettin diye benzer şeyleri bunda da yaşayacak değilsin, her gebelik birbirinden farklıdır dedi. 24'üne gün verdi kalp atışlarını bu tarihte duymamız lazım dedi, zaten duymazsak biliyosunuz gerisini((
Korkuyorum kızlar, bu bebeğe hayırlısıyla çok ihtiyacım var manen, hele de bir kez kaybetmişsen daha bi kamçılanıyor insan((
Şimdi bana 24üne kadar zaman geçmiyor malesef...
canım öncelikle önceki yaşadıklarından dolayı çook çook geçmiş olsun seninle durumlarımız çok benzer bende il bbeğimi düşürdüm şimdi ikinci hamileliğim ama kanamalarım falan oluyor bende enson pazartesi gittim dr kanama alanı kaybolmuştu çok şükür kesede henüz boştu banada ayın 22sine gün verdi bakalım kalp atışı oluşacakmı ozaman belli olur dedi. rabbim sanada banada hepimize sabırlar versin ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle hamile olanları ayrı ayrı tebrik ederim, gebeliğini kaybedenlerede çok gemiş olsun dilerim...
Bu topic'e ilk kez geliyorum. 40 haftamın dolduğu tarih 10 Temmuz, Yüce Allah'ım yüzüme bakarsa umarım sonuna kadar götürebilirim. Ağustos ayında 11 haftalık gebeliğim kürtajla sonlandırılmak zorunda kalındı. Kötü bir dönem geçirdim, korunmayı bıraktığım ay (2 ay sonra) tekrar hamile kaldım. (Üstelik eşimin varikosel problemi vardı, ameliyat falan olmuştu yeni)Son adet tarihim 3 ekim idi, Pazartesi akşam ilk kez doktora gittim sadece keseyi gördü ve sanırım daha küçüktü çünkü yolk sac'da oluşmamıştı. Ne olumlu konuştu ne olumsuz, sadece ilk gebeliğini kaybettin diye benzer şeyleri bunda da yaşayacak değilsin, her gebelik birbirinden farklıdır dedi. 24'üne gün verdi kalp atışlarını bu tarihte duymamız lazım dedi, zaten duymazsak biliyosunuz gerisini((
Korkuyorum kızlar, bu bebeğe hayırlısıyla çok ihtiyacım var manen, hele de bir kez kaybetmişsen daha bi kamçılanıyor insan((
Kötü düşünme kötüyü çekme canım.Rabbimizin izniyle hiç birşey olmayacak inş bebişlerimize. Yasadıkların o kadar çok benziyor ki benimkine bende geçtiğimiz temmuzda kürtaj olmak zorunda kaldım ve 3 ay dinlemenin ardından hemen hamile kaldım. tarihlerde ço yakın birbirine sat 4 ekim ve hesaplayıcı 11 temmuzu gösteriyor doğum olarak. ancakk bende erken döllenme olmuş sanırım pazartesi günü kontrole gittim 6 haftalık ve 6 temmuzu doğum günü olarak söyledi dr. haftaya da kalp atışı için çagırdı. İnş olumlu şeyler duyacagız. Ben hep rabbim bebişim sana emanet sen hayırlısı neyse onu ver diyorum sende öyle yap ve kalbini ferah tut
Haklısın aslında, çok düşünmemeye çalışıyorum ama yinede bazen böyle bi sıkıntı gelip oturuyor işte içime...Şu düşüğün kolu (ya da bacağı) içerde dedikleri şey doğru galiba:)) Ben benim çevremdeki 4. örneğim bu duruma, bak sizlerde varmışsınız burda:))
geçen sefer 12 hafta bitesiye kadar işyerime söylemiyecektim am 10. haftadaki üstelik işyerindeki şiddetli kanamayla herkes ne olduğunu öğrenmişti, Allah izin verirse bu sefer kalp atışlarını duyarsam (inşallah duyacağım) ilk iş işyerimdeki cadılara haber vermek olacak:)))
dünden beri müthiş diş ağrısı çekiyorum ilaçda alamıyorumsabah kadar uyumadım şimdi dr gidiyorum umarım bi çaresi vardır bu aylarda diş çekimi olurmu bilemiyorum gerçi
bu arada kontrolümde var umarım kalp atışlarını duyabilirim dua edin hem dişim için hemde kalp atışları için :)
kendinize cici bakın gelince yazarım :)
merhaba birkaç gün önce burada anne olacağımı sevinçle paylaşmıştım şimdi çok üzgünüm hafta sonu aniden kanamam oldu acilen doktora gittik doktor düşük tehlikem olduğunu söyledi bir gece hastanede kaldım serum ve iğne vurdular ve 1 hafta hiç kalkmadan yatmamı ilaçlarımı kullanmamı söylediler şuan yatıyorum inş bebişime birşey olmaz
ben aslen elazığ lıyım.yozgatta okudum.yaz stajlarımı erciyeste yaptım.kocişimle beraber yozgatta öğrencydik.o yüzden hep güzel hatırlarım oraları.2008 den beri gidemedim.daha diplomam bile okulda
Merhaba Arkadaşlar,
yeni gördüm ben burayıı ne güzellbenimde tahjmini tarih 13 temmuz ama ben çok korkuyorum kalp atışlarını duymadan kendimi iyi hissedemiyorum. kötü bir tecrübem olduğu için sanırım.. inşallah herşey yolunda gider bugün mide yanmam vardı benim ve sürekli uyku hali beni mahvetti :) dayak yemiş gibiyim bacaklarımda ağrıdı çok hiç iştahım yok şikayet etmiyorum hiç bunlardan inşaşllah herşeyyolundadırda bu belirtiler bir an olsun meleğimi aklımdan çıkmamasını sağlıyor :)
bende progestan kullanıyorum ama vajinadan atıyorum. yan etkisi olmuyor o yüzden
merhabalar kızlar bende temmuz annesı olucam ınsallah.suan 3 aylık bır kızım var..sızlerın bu kısa zamanda cok paylasımlarınız olsun allah hepınıze saglıkla evlatlarınızı kucagınıza almak nasıp etsın.cok guzel bır duyguymus..
Hoşgeldin arkadaşım;
satlarımız aynı,bende geçen cmrtesi keseyi gördüm sadece.
Bu cuma için kalp atışlarını duymak için çağırdı dr.ama erken diye gitmiycem herhalde.
Başka bir hastaneden 26 kasıma randevu aldım.
Garanti olsun:)
kızlar acılll yardımmm 3 gundur gece bel agrım oluyorduyaaa geceden berıde kuyruk sokumu kısmım agrıyor sızdede oluyormu yaaaa korkuyorumm bebegıme bırsy olur dıeee ne olur cvp verın yarın dr arıcammm cvp verın lutfenn aamaa akıntımda degısıklık gene sarı ama belımdekı kuyruk kısmındakı agrı cok fecıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?