kızlarrrr artık temmuz annesi deilim dün gece bebeğim ellerime düştü((
aaaaahhh canım benim inan çok üzüldüm yaaaaaaben de bir kayıp yaşadım seniii anlıyorum nasıl olduu yaaa hiç bişey yokken mii düştüü...şikayetin var mıydıı...ben de çok korkuyorum ya....ilk gebeliğinse normal diyip geçeceksin canım inşşş bir dahaki ay yine hamile kalırsınnn...üzülme desem de boşş...zaten olmayacaktı diye düşün daha büyükken kaybı daha zor oluyor çok alışmadan kabullenmek daha kolay.sabırrlar sana.
canım rabbım boll sabır versın yaa ınsl saglıklı gebelıkler gecırısı nn bundan sonraa rabbım bılır ol derse olur öl derse ölur bızım duamızdan baska hıcbır seyımız yokkııkızlarrrr artık temmuz annesi deilim dün gece bebeğim ellerime düştü((
ınsl saglıcakla kcagına alırsın cnm benımmm dua ıle ınsll baska eılımzden bırsey gelmıyor cunkuuMerhaba Arkadaşlar,
Öncelikle hamile olanları ayrı ayrı tebrik ederim, gebeliğini kaybedenlerede çok gemiş olsun dilerim...
Bu topic'e ilk kez geliyorum. 40 haftamın dolduğu tarih 10 Temmuz, Yüce Allah'ım yüzüme bakarsa umarım sonuna kadar götürebilirim. Ağustos ayında 11 haftalık gebeliğim kürtajla sonlandırılmak zorunda kalındı. Kötü bir dönem geçirdim, korunmayı bıraktığım ay (2 ay sonra) tekrar hamile kaldım. (Üstelik eşimin varikosel problemi vardı, ameliyat falan olmuştu yeni)Son adet tarihim 3 ekim idi, Pazartesi akşam ilk kez doktora gittim sadece keseyi gördü ve sanırım daha küçüktü çünkü yolk sac'da oluşmamıştı. Ne olumlu konuştu ne olumsuz, sadece ilk gebeliğini kaybettin diye benzer şeyleri bunda da yaşayacak değilsin, her gebelik birbirinden farklıdır dedi. 24'üne gün verdi kalp atışlarını bu tarihte duymamız lazım dedi, zaten duymazsak biliyosunuz gerisini((
Korkuyorum kızlar, bu bebeğe hayırlısıyla çok ihtiyacım var manen, hele de bir kez kaybetmişsen daha bi kamçılanıyor insan((
Şimdi bana 24üne kadar zaman geçmiyor malesef...
yaa alt belım yanıkuyruk sokumu kısmııı hanı dusuk ıhtımalı olsa allah korusunn akıntıda degısıklık olur dımııı ınsll kurntu yapıyorumdur yaaa:18::18:Bence normal bir durum ama yinede için rahat etsin dr'unu ararsın yarın. Benimde 4 günden beri belim çok ağrıyor, özellikle akşama doğru ve sol tarafım...
çok üzüldüm((( Şimdi ne desek boş biliyorum arkadaşlarında söylediği gibi sağlıksız bebekler düşüyor yada anne karnında kalbi duruyormuş bende yaşadım 4 ay öce 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kalmıştım ama rabbim çok geçmeden yine verdi müjdeli haberi. Allah tan hayırlısını be gülüm yine olur. çoook geçmiş olsun
çok üzüldüm((( Şimdi ne desek boş biliyorum arkadaşlarında söylediği gibi sağlıksız bebekler düşüyor yada anne karnında kalbi duruyormuş bende yaşadım 4 ay öce 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kalmıştım ama rabbim çok geçmeden yine verdi müjdeli haberi. Allah tan hayırlısını be gülüm yine olur. çoook geçmiş olsun
canım çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir gebelik ve evlat nasip etsin. amin. daha 2 güne kadar herşey yolundaydı canım sanırım senin, bişeymi yaşadında böyle bişi oldu?
canım rabbım boll sabır versın yaa ınsl saglıklı gebelıkler gecırısı nn bundan sonraa rabbım bılır ol derse olur öl derse ölur bızım duamızdan baska hıcbır seyımız yokkıı
ınsl saglıcakla kcagına alırsın cnm benımmm dua ıle ınsll baska eılımzden bırsey gelmıyor cunkuu
yaa alt belım yanıkuyruk sokumu kısmııı hanı dusuk ıhtımalı olsa allah korusunn akıntıda degısıklık olur dımııı ınsll kurntu yapıyorumdur yaaa:18::18:rabbım bebelerımızı saglıcakla bıze bagıslaa amınnnn
kızlar acılll yardımmm 3 gundur gece bel agrım oluyorduyaaa geceden berıde kuyruk sokumu kısmım agrıyor sızdede oluyormu yaaaa korkuyorumm bebegıme bırsy olur dıeee ne olur cvp verın yarın dr arıcammm cvp verın lutfenn aamaa akıntımda degısıklık gene sarı ama belımdekı kuyruk kısmındakı agrı cok fecıııı
Haklısın arkadaşım ama her gebelik aynı sonuçlanmaz.teşekkür ederim arkadaşlar bu zaten ilk deil 8ay önce yine bi düşügüm olmuştu artık hamile kalmaya bile korkuyorum((
en baştan beri bende sağlıklısını hayırlısını istedim ama yinede insan bişey olmasında istio ama nasip kısmet deilmiş demek ki(
ilk olsa yine kendimi teselli edicem ama bu 2.artık bidaha hamle kalmaya korkuyorum
rahatlattın benı canım allah razı olsunnn ınslll duamlarımdasınız hepp rabbım dıleyen herkeslere yasatsın bu gusel duygularııı amınnn sımdı gıdıp uzanıpp tv mı ızleyımmm yarın gene dr araryımmm belkı randevuyuerkee aır cuma esımle giderız hehe ınsll saglıcakla kucaklarımıza alırız yaaaaaaaPazartesi dr gittiğim gün sol kasığımda da acayip bi ağrı vardı ve dediğim gibi belimin sol tarafıda ağrıyordu. Sordum ağrılarımı, kasık ağrıları vs düşük habercisi olabildiği gibi (ki kanamada olması lazımmış) asıl önemli nedeni rahimin genişlemesi dedi. Belki bu genişlemeden dolayıda belimizede baskı yapıyordur. İçini ferah tut şimdi, benim belim çok ağrıdığı zaman (gündüz işte fırsatım olmuyor ama) akşamları hep uzanıyorum, benim ilk gebeliğimde yemediğim halt kalmadı da (ne temizlikler yaptım, ne alışverişlere çıktım, günde neredeyse 10-20 km yollar mı yürümedim, yurtdışınamı çıkmadım, 15 gün sadece patateslemi beslenmedim:)) şimdi kendimi temize çekiyorum bol bol dinlenmeye çalışarak:))))
tammamm cnm ınsl normaldır bnmde ılk gebelıgım bu aradaaa ınsl yarın dr ararımınsll odanormalll der cok sukur her gunumuzeeeeeeeeeeeİlk hamileliğim pek bilgim yok ama,bel ağrısı normal sanki.
Benim de ağrıyor,hatta şu an yazarken bile sol tarafım ağrıyor.
Ama devamlı değil,akıntı da aynen bende de mevcut,düne kadar beyazdı.
ve çok fazlaydı,dün sarıya döndü ama normal sanırım.
Haklısın arkadaşım ama her gebelik aynı sonuçlanmaz.
Böyle düşünmek,böyle ummak zorundayız dimi.
Ben inanıyorum yavrunun sana çok kısa zamanda geleceğine.
yaşadığın acıları unutturacak heyecanlarını yine yakalayacaksın.
Sakın umudunu kaybetme olur mu...
hep öyle diliyoruz,öyle olsun istiyoruz ama bizim elimizde olmayan şeylerde var canım.
yukarıda da yazdım ya,bu acılarının mükafatını alacaksın inşallah en kısa sürede.
Ben de çok bekledim,çok umutsuzluğa düştüm,hiç gelmeyecek mi dedim...
Beklemekten yorgun düştüğüm ay öğrendim.
Sakın vazgeçme,pes etme...
hafif kanamam vardı istiratteydim ama bi lavaboya gittim keseyle beraber bebek elime düştü neye döndüğümü şaşırdım malesef ki ilk deil 8ay önce bi düşük daha yaşadım nasip kısmet deilmiş demek ki
bende varım arkadaşlar bebişim inşallah 11 temmuzda doğacak,yarın tam 6 haftalık oluyo,pazartesi günü kesemizi gördük inş yakındada kalp atışını görüp iyice rahatlarım
Hoşgeldin aramıza:)
sat 4 ekim olmalı sizin,1 gün büyüğüz biz:)
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
evet cnm sat 4 ekim,vay demek bir gün büyüksünüz :)))))) amin cnm inşallah hepimiz o güzel günleri görürüz :)))))
aynıı duyguları yasıyoruzz korkulu sevınclıı temkınlıı dua ıle her vakıtt beklemek zor ama cok da gusel sonucu dusunuce ınsll saglıklıca kucagımıza alırızzzzzzzzzzzzziviiiiit:)abi mi olcaz acaba abla mı:)
Hayırlısıyla kalp atışlarını duyalım da,sonra sağlıkla gelsinler,ister kız olsunlar ister erkek.
Hep endişeliyim,hep panik,bir yanım sakin olmalıyım diyor,
bir yanım stresli.Çok korkuyorum nedense,hiç bilmediğim bi korku
Galiba hamilelik de normal bu,anne olmanın zor taraflarına antreman...
aynıı duyguları yasıyoruzz korkulu sevınclıı temkınlıı dua ıle her vakıtt beklemek zor ama cok da gusel sonucu dusunuce ınsll saglıklıca kucagımıza alırızzzzzzzzzzzzz
kızlar hanı ben korkuyorumya az once abım aradı gece vardıyasındaydıı dedı kız senı dovucemm nıe dedım benı bır uyutmadın dedınıe dedım cunku ben bgun aramadım onuu sonra dedı ruyamda gordumm; koyden gelmıssınız kayın anenler babanlar fılan yengende vardı dedı sonra ben de sıze geldım dedı sız bana sofra hazırladınız dedı cesır cesıt dedı ben ıse corek ve uzum yıyorum kıtlıkdan cıkmıs gıbı dedıı nette baktım anlamları cok gusel ınsll abı ddımm hayır olsun hayır ınsl..dedım sızce nasıl ruyaaaa
bu arada abım benı ılk kez gordu sanırım ruyasındaaadaha once hıc dememıstıdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?