2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ayy ınsll cnm yaa bısde duyarızda rahatlarızz ııyı dusunuyorum ıyı olsun ınsllll

iyi geceler hnmlarrr

CANIM YOK HICBISI OLMAZ,HAPSIRIKEN YADA OKSURURKEN OYLE AGRI YADA SANCI GIBI GIRIYOR,normal korkma,bende ılk bebgımde senın gıbıydım ama bı ara cok hasta olmustum hapsırdım oksurdum aynı senın gıbı sancı gırıyordu ama sukur bısı olmamıstı:)

canımmm senın bebısın daha cok kucukmus,bende hamılyım 11 aylık oglum var,memeden kesmeye calısıyorum cok cok uzuluyorum bu yuzden sen nasıl yapacaksın yazık kuzuya yaa,ama Allah karnımızdakı bebıslerı saglıkla kucagımıza almamızınasıp etsın inşallah

aynı duguları paylaşıyorum cnm çok endişeliyim valla nasıl geçecek zaman bakalım :)) bide midem çok kötü yemek yesemde yemesemde bulanıyo bide yemek zorunda olmak çok zorrr ,valla günlerim çok zor geçiyo ((

Benim 16. ayına başlamış bebeğim var anne sütü alıyor nasıl yapıcam bilmem 1- 2 ay daha alsın istiyorum hoş çalışıyorum günde 2 veya 3 kez emziriyorum zor olmaz inş.

ayy ınsll cnm yaa bısde duyarızda rahatlarızz ııyı dusunuyorum ıyı olsun ınsllll

iyi geceler hnmlarrr
inşallah canım sen cevap yazmışsın ben daha yeni farkettim..ben bayıldım kayseriye gerçekten dedik bi şehir ancak bu kadar güzel olur..düşün ben izmirliyim:)ilk evlendiğimde istanbulda yaşadım 1 sene..şimdi de erzurumdayım:)türkiyenin de bi çok ilini görmüşlüğüm var ama kayseri ayrı içlerinde..gerçekten çok beğendim.tabiki izmirimin yerini tutamaz ama ikinci tercih olabilir:))28 yaşındayım cnm ben sormuşmuydun bilmiyorum ama bebek de ilk bebeğim onca uğraştan sonra şükür kavuştuk kuzumuza Allah sonunu getirsin inşallah..

günaydın femolovee :119: maaş günü bugün :119: rabbim kesemizin bereketini versin inşallaahhhh.. hesap işlerine basladım hemen

Arkadaşlar merhaba,

7 aylık bir bebek annesi olarak bu heyecanları günleri çok yakından biliyorum.
Allah hepinize bebeklerinizi sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Siteden uzak kaldığım su birkaç ayda minik bebeklerimizin doğumlarında ya da doğum günlerinde gelen misafirlerimize hediye etmek için küçük sevimli rengarenk kokulu sabunlar yaptık.
Odalarını süslemek için de kullanabilirsiniz.
Dün limangoda satışa cıktı.
İlgilenenler için link aşağıda.

http://kids.limango.com.tr/shop/index.php?cID=16961&c=67111&s=0&allproduct=0

günaydıın herkese, ben kendimi birkaç gündür oldukça asabi hissediyordum ama bugün biraz daha neşeliyim şimdi :)) bu kalp atışı heyecanı beni de sarmaya başladı, bizim kontrol ve ilk tahlil günümüz de çarşamba günü, neyse hepimize güzel bir gün olsun :))

daha ilk kontrolune gitmedin mi ???canim asabiyet bende de var canim ara ara kecilerim geliyor

benim sinirler bu hafta başından beri laçka.Böğürüyorum resmen,asabiyet kraliçesi oldum.Tutamıyorum kendimi.Herkes de mi böyle? Olur olmadık herşeye kızıyorum,sinirleniyorum.

benim sinirler bu hafta başından beri laçka.Böğürüyorum resmen,asabiyet kraliçesi oldum.Tutamıyorum kendimi.Herkes de mi böyle? Olur olmadık herşeye kızıyorum,sinirleniyorum.

ben yolda işe gelirken herkese çatıyorum, hatta arada içimden küfrediyrdum ((( utanç verici, ama iki gündür daha kendimi dizginlemeye çalışıyorum

desenize herkez patlayacak tup gibi geziyor amaaan napalim olur boyle seyler idare etsinler artik

canım ilk geçen hafta gittim, ultrasonla baktı ve tahlil vs için 15 gün sonra gel dedi, ultrasonda tahmini doğum tarihimi söyledi o kadar biliyorum şimdi :))

sen kalbini falan duymaya gideceksin ozaman ne testi yaptirdin ben daha test falan yaptirmadim 10 gun sonra tekrar gidecem kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…