ayy ınsll cnm yaa bısde duyarızda rahatlarızz ııyı dusunuyorum ıyı olsun ınsllllhayır olsun canım güzel bi rüya hamilesin ya şimdi belki ondan görmüştür.sofra kurmak üzüm falan iyi diye biliyorum ben.beni de görümcemin oğlu aradı dün yenge seni gördüm oğlunuz olmuş diye dedim olgun haber alcaz demekki tam da doktora gidiyoduk..şükür kalp atışlarını duyduk yavrumun ona yordum ben:)
Merhaba kızlar.hepinize hayırlı günler diliyorum.ben bugün bi garibim.sabah biraz şiddetli bi şekilde hapşırdım :2:ve sağ kasığıma öyle bi ağrı girdi ki sanki içeride bişeyler yırtılmış gibi oldu.acıdan çığlık attım resmen.çok çok üzüldüm hemen yattım okudum bütün dualarımı.bi arkadaşımın ablası jinekolog.onu aradım sordum, bişey olmaz biraz yat istirahat et ağrın devam etmiyorsa problem yok dedi.içim hiç rahat değil.Allahım inşallah birşey olmamıştır yavruma :18:
merhabalar kızlar bende temmuz annesı olucam ınsallah.suan 3 aylık bır kızım var..sızlerın bu kısa zamanda cok paylasımlarınız olsun allah hepınıze saglıkla evlatlarınızı kucagınıza almak nasıp etsın.cok guzel bır duyguymus..
iviiiiit:)abi mi olcaz acaba abla mı:)
Hayırlısıyla kalp atışlarını duyalım da,sonra sağlıkla gelsinler,ister kız olsunlar ister erkek.
Hep endişeliyim,hep panik,bir yanım sakin olmalıyım diyor,
bir yanım stresli.Çok korkuyorum nedense,hiç bilmediğim bi korku
Galiba hamilelik de normal bu,anne olmanın zor taraflarına antreman...
teşekkür ederim arkadaşlar bu zaten ilk deil 8ay önce yine bi düşügüm olmuştu artık hamile kalmaya bile korkuyorum((
bende varım arkadaşlar bebişim inşallah 11 temmuzda doğacak,yarın tam 6 haftalık oluyo,pazartesi günü kesemizi gördük inş yakındada kalp atışını görüp iyice rahatlarım
inşallah canım sen cevap yazmışsın ben daha yeni farkettim..ben bayıldım kayseriye gerçekten dedik bi şehir ancak bu kadar güzel olur..düşün ben izmirliyim:)ilk evlendiğimde istanbulda yaşadım 1 sene..şimdi de erzurumdayım:)türkiyenin de bi çok ilini görmüşlüğüm var ama kayseri ayrı içlerinde..gerçekten çok beğendim.tabiki izmirimin yerini tutamaz ama ikinci tercih olabilir:))28 yaşındayım cnm ben sormuşmuydun bilmiyorum ama bebek de ilk bebeğim onca uğraştan sonra şükür kavuştuk kuzumuza Allah sonunu getirsin inşallah..ayy ınsll cnm yaa bısde duyarızda rahatlarızz ııyı dusunuyorum ıyı olsun ınsllll
iyi geceler hnmlarrr
kızlarrrr artık temmuz annesi deilim dün gece bebeğim ellerime düştü((
günaydın femolovee :119: maaş günü bugün :119: rabbim kesemizin bereketini versin inşallaahhhh.. hesap işlerine basladım hemen
günaydıın herkese, ben kendimi birkaç gündür oldukça asabi hissediyordum ama bugün biraz daha neşeliyim şimdi :)) bu kalp atışı heyecanı beni de sarmaya başladı, bizim kontrol ve ilk tahlil günümüz de çarşamba günü, neyse hepimize güzel bir gün olsun :))
daha ilk kontrolune gitmedin mi ???canim asabiyet bende de var canim ara ara kecilerim geliyor
benim sinirler bu hafta başından beri laçka.Böğürüyorum resmen,asabiyet kraliçesi oldum.Tutamıyorum kendimi.Herkes de mi böyle? Olur olmadık herşeye kızıyorum,sinirleniyorum.
benim sinirler bu hafta başından beri laçka.Böğürüyorum resmen,asabiyet kraliçesi oldum.Tutamıyorum kendimi.Herkes de mi böyle? Olur olmadık herşeye kızıyorum,sinirleniyorum.
canım ilk geçen hafta gittim, ultrasonla baktı ve tahlil vs için 15 gün sonra gel dedi, ultrasonda tahmini doğum tarihimi söyledi o kadar biliyorum şimdi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?