desenize herkez patlayacak tup gibi geziyor amaaan napalim olur boyle seyler idare etsinler artik
sen kalbini falan duymaya gideceksin ozaman ne testi yaptirdin ben daha test falan yaptirmadim10 gun sonra tekrar gidecem kontrole
kızlarrrr artık temmuz annesi deilim dün gece bebeğim ellerime düştü((
rose29 ve suzan6638
kızlar sizden alıntı yapamadım karışmış yazdıklarınız..kayserlisiniz demek..biz bu yaz gittik kayseriye ve ben aşık oldum oraya eşime diyorum izmire çıkmazsa tayinimiz kayseriyi yazalım diye..1gece kalabilik ama yetmedi o bi gece
Ne için gitmiştiniz canım.Kayseri çok güzel gerçekten pahalı bi yerde değil o kadar
kızlar ben dün çok kötü bi akşam geçirdim...bazı insanların yüzünden saatlerce ağladım sinirlerim boşaldı resmen... ankaranın soğuğunda sinirimden ağlaya ağlaya yürüyerek yarım saatte vardık eve... çok korktum bebeğime bişey olacak diye... Ama rabbim günahsız meleğimi korudu onu bana bağışladı İnşallah da bebeğim beni hiç bırakmaz... Ama Rabbim o kadar büyükki hamile bi bayanı üzen kişiler ve sebepler onun izniyle sonuç buluyo.. dün üzüldüğüm olayla ilgili sabah uyandığımızda eşime kötü haberi telefonla geldi ben beddua bile etmemiştim.. Rabbim sana sığındım sana güvendim sen bizleri ve minik bebeklerimizi koru Allahım.. fırsatçılara ve kötü insanlara fırsat ve imkan tanıma Allahım....
canım çok geçmiş olsun..
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle hamile olanları ayrı ayrı tebrik ederim, gebeliğini kaybedenlerede çok gemiş olsun dilerim...
Bu topic'e ilk kez geliyorum. 40 haftamın dolduğu tarih 10 Temmuz, Yüce Allah'ım yüzüme bakarsa umarım sonuna kadar götürebilirim. Ağustos ayında 11 haftalık gebeliğim kürtajla sonlandırılmak zorunda kalındı. Kötü bir dönem geçirdim, korunmayı bıraktığım ay (2 ay sonra) tekrar hamile kaldım. (Üstelik eşimin varikosel problemi vardı, ameliyat falan olmuştu yeni)Son adet tarihim 3 ekim idi, Pazartesi akşam ilk kez doktora gittim sadece keseyi gördü ve sanırım daha küçüktü çünkü yolk sac'da oluşmamıştı. Ne olumlu konuştu ne olumsuz, sadece ilk gebeliğini kaybettin diye benzer şeyleri bunda da yaşayacak değilsin, her gebelik birbirinden farklıdır dedi. 24'üne gün verdi kalp atışlarını bu tarihte duymamız lazım dedi, zaten duymazsak biliyosunuz gerisini((
Korkuyorum kızlar, bu bebeğe hayırlısıyla çok ihtiyacım var manen, hele de bir kez kaybetmişsen daha bi kamçılanıyor insan((
Şimdi bana 24üne kadar zaman geçmiyor malesef...
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle hamile olanları ayrı ayrı tebrik ederim, gebeliğini kaybedenlerede çok gemiş olsun dilerim...
Bu topic'e ilk kez geliyorum. 40 haftamın dolduğu tarih 10 Temmuz, Yüce Allah'ım yüzüme bakarsa umarım sonuna kadar götürebilirim. Ağustos ayında 11 haftalık gebeliğim kürtajla sonlandırılmak zorunda kalındı. Kötü bir dönem geçirdim, korunmayı bıraktığım ay (2 ay sonra) tekrar hamile kaldım. (Üstelik eşimin varikosel problemi vardı, ameliyat falan olmuştu yeni)Son adet tarihim 3 ekim idi, Pazartesi akşam ilk kez doktora gittim sadece keseyi gördü ve sanırım daha küçüktü çünkü yolk sac'da oluşmamıştı. Ne olumlu konuştu ne olumsuz, sadece ilk gebeliğini kaybettin diye benzer şeyleri bunda da yaşayacak değilsin, her gebelik birbirinden farklıdır dedi. 24'üne gün verdi kalp atışlarını bu tarihte duymamız lazım dedi, zaten duymazsak biliyosunuz gerisini((
Korkuyorum kızlar, bu bebeğe hayırlısıyla çok ihtiyacım var manen, hele de bir kez kaybetmişsen daha bi kamçılanıyor insan((
Şimdi bana 24üne kadar zaman geçmiyor malesef...
amın dıyorum cnmm uzulme rabbımm dogrununn yanındadırınsllllkızlar ben dün çok kötü bi akşam geçirdim...bazı insanların yüzünden saatlerce ağladım sinirlerim boşaldı resmen... ankaranın soğuğunda sinirimden ağlaya ağlaya yürüyerek yarım saatte vardık eve... çok korktum bebeğime bişey olacak diye... Ama rabbim günahsız meleğimi korudu onu bana bağışladı İnşallah da bebeğim beni hiç bırakmaz... Ama Rabbim o kadar büyükki hamile bi bayanı üzen kişiler ve sebepler onun izniyle sonuç buluyo.. dün üzüldüğüm olayla ilgili sabah uyandığımızda eşime kötü haberi telefonla geldi ben beddua bile etmemiştim.. Rabbim sana sığındım sana güvendim sen bizleri ve minik bebeklerimizi koru Allahım.. fırsatçılara ve kötü insanlara fırsat ve imkan tanıma Allahım....
kızlar ben dün çok kötü bi akşam geçirdim...bazı insanların yüzünden saatlerce ağladım sinirlerim boşaldı resmen... ankaranın soğuğunda sinirimden ağlaya ağlaya yürüyerek yarım saatte vardık eve... çok korktum bebeğime bişey olacak diye... Ama rabbim günahsız meleğimi korudu onu bana bağışladı İnşallah da bebeğim beni hiç bırakmaz... Ama Rabbim o kadar büyükki hamile bi bayanı üzen kişiler ve sebepler onun izniyle sonuç buluyo.. dün üzüldüğüm olayla ilgili sabah uyandığımızda eşime kötü haberi telefonla geldi ben beddua bile etmemiştim.. Rabbim sana sığındım sana güvendim sen bizleri ve minik bebeklerimizi koru Allahım.. fırsatçılara ve kötü insanlara fırsat ve imkan tanıma Allahım....
ben tıyhep bunlrlayım ınsll sabha aksam dınledıgıklerım arasında ben bunları dınlerken aglıyorummmm bak sunlarıda dınlee bebegımız ıcın cok ıyı gelecegıne ınanıyorumm canımmm benımmhayranınım sana ya maşallah sübhanallah rabbim nazarlardan korusun ilahiyede bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?