2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
gunaydınlarr az once dr aradık bel agrın normalldır dınlenn dedııı haftaya gorusruz cok sukur her gunumuzeeee

desenize herkez patlayacak tup gibi geziyor amaaan napalim olur boyle seyler idare etsinler artik

sen kalbini falan duymaya gideceksin ozaman ne testi yaptirdin ben daha test falan yaptirmadim 10 gun sonra tekrar gidecem kontrole

aslında geçen hafta kalp atışları başladı başlayacak dedi ama birşey dinletmedi bana, tahlilleri de haftaya yapacağız dedi ya da ben öyle anladım, hatta ben de acaba aile sağlığı merkezinden yaptırsam mı diye aramayı düşünüyordum, bazı arkadaşlarım da doktorun kontrol etsin onun elinde olsun bütün verilerin dediler, o da mantıklı gibi, bilemedim

kızlarrrr artık temmuz annesi deilim dün gece bebeğim ellerime düştü((

canımmm çoook geçmiş olsun.. Rabbim aynı acıları tekrar yaşatmasın.. bundan sonra gelecek bebeğin sımsıkı tutunsun sana İnşallah.. düşüklerinin sebebini muhakkak araştırın derim.. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benimmm....

kızlar ben dün çok kötü bi akşam geçirdim... bazı insanların yüzünden saatlerce ağladım sinirlerim boşaldı resmen... ankaranın soğuğunda sinirimden ağlaya ağlaya yürüyerek yarım saatte vardık eve... çok korktum bebeğime bişey olacak diye... Ama rabbim günahsız meleğimi korudu onu bana bağışladı İnşallah da bebeğim beni hiç bırakmaz... Ama Rabbim o kadar büyükki hamile bi bayanı üzen kişiler ve sebepler onun izniyle sonuç buluyo.. dün üzüldüğüm olayla ilgili sabah uyandığımızda eşime kötü haberi telefonla geldi ben beddua bile etmemiştim.. Rabbim sana sığındım sana güvendim sen bizleri ve minik bebeklerimizi koru Allahım.. fırsatçılara ve kötü insanlara fırsat ve imkan tanıma Allahım....

kesinlikle katılıyorum canım kimsenin seni üzmesine izin verme duanada amin diyorum

günaydın ... öncelik le geçmişi okudum bebişii kaybedenlere allah sabır versin önemli olan size bişey olmasın bebek tekrar olur üzmeyin kendinizi... bu arada ben çok tuvalete gidiyorum kızlar sizde ölemi 20 dakika ara ile tuvaletim geliyor...

Canım benim çok ama çok geçmiş olsun Allah'ım bu acıyı yaşatmaz bir daha sana...Bol bol dua et ve sabret sonu hayırlısı olsun canım

Canım benim çok ama çok geçmiş olsun Allah'ım bu acıyı yaşatmaz bir daha sana...Bol bol dua et ve sabret sonu hayırlısı olsun canım

amın dıyorum cnmm uzulme rabbımm dogrununn yanındadırınsllll

kızlar bebeklerımıze tv muzıkdı öle seyler dınletmıyoruzz degılmııı ben her fırsatta KUR AN ve ılahı dıneıyorummm buyurun sızde dınletınnn

DÖNDÜM MEVLANA GİBİ - YouTube

umarım herkes iyidir canlarım....
bol iştahlı,bulantısız,asabilikten uzak,ağrısız veeee sağlıklı neşeli günlere hepberaber inşallah.Allahım bebişlerimizi sağsalim sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin...AMİN...

canım inan bende ilk bebeğini kaybetmiş bir anne olarak çok üzüldü rabbim size sağlık versin

hayranınım sana ya maşallah sübhanallah rabbim nazarlardan korusun ilahiyede bayıldım

kuzummmm benim üzme kendini hele başkaları yüzünden asla

hayranınım sana ya maşallah sübhanallah rabbim nazarlardan korusun ilahiyede bayıldım
ben tıyhep bunlrlayım ınsll sabha aksam dınledıgıklerım arasında ben bunları dınlerken aglıyorummmm bak sunlarıda dınlee bebegımız ıcın cok ıyı gelecegıne ınanıyorumm canımmm benımm

Emrullah Çoşkun, Karayüzüm - YouTube bunları senelrdır dınlıyorum aısıgımm benı anlatıyor bebegımmde ınsl HZ. MUHAMMED MUSTAFA ASIGI OLUCAKK INSLL

BU TAM BIZLIKK HEPSI OLE DE BU BEBEGIMIZE GÖREE
Sedat Uçan Kendini Bilen - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…